Energy Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Do góry smyku, szukaj domku:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Dla tych którzy nie widzieli Scooterka wstawiam zdjęcie w towarzystwie kota by zobaczyli, że piesio jest dziubdziuni, a nie taki, jakim sie wydaje na zdjęciach. Mi nawet nie sięga do kolan! Quote
warsawmoo Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Sorry za przerywnik ale musiałam też wstawić to zdjęcie z kotem i Scootiem na 1-szą stronę, co by ludziska widziały jego rozmiar. A teraz zobaczcie jaka rozchachana morducha! Quote
graynew Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 No ale kot na tym zdjeciu to tez jest nie za duzy!! Scooter na pierwsza strone po domek. A ciotki zapraszamy do Ady :eviltong: Quote
Kamila_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Scooterku masz pięknego pycholka! :oops: Hopaj po domek! ;) Quote
warsawmoo Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 graynew napisał(a):No ale kot na tym zdjeciu to tez jest nie za duzy!! Scooter na pierwsza strone po domek. A ciotki zapraszamy do Ady :eviltong: Właściwie ja też sobie tak właśnie pomyślałam że jakiś malutki ten kotek .. :-o Quote
Energy Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Właśnie wróciłam od Scooterka:loveu: Ten słodziak tak łapie za serce, że hej. Cudny psiaczek i naprawdę ma świetny charakter, ktoś do kogo trafi będzie miał wspaniałego przyjaciela. Trochę pogadaliśmy:evil_lol:, wyprzytulaliśmy się, dostałam buziaka :p Rzeczywiście warsawmoo ten kotek jakiś mały jest :roll: W każdym razie Scooti też jest z mini , Agata mówiła, że waży ok. 8 kg. Ogłoszenia wzięłam i jutro zacznę rozwieszać. Dziękuję Agatka za gościnę i pyszną herbatkę:lol: :Dog_run::Dog_run: Quote
Energy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No to idziemy na spacer Scooti:lol: i szukamy domku :Dog_run: Quote
Brysio Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 hej Skuterku!!! mały spacerek :painting: jak tam dziewczyny doszła na bandamka? Quote
Energy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Brysio napisał(a):hej Skuterku!!! mały spacerek :painting: jak tam dziewczyny doszła na bandamka? Do wczoraj niestety nie doszła:shake: Hop Scooterek po domek:loveu: Quote
Brysio Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 zaraz zapytam osoby ktora wysyłała bandamkę... Quote
kometa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 przepraszam za offa.. http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-bizuteria-na-pirata-bez-oka-do-14-03-a-132350/ Quote
Energy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wieczorny spacer Scooti, do góry malutki, hop:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
graynew Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Energy teraz dopiero widze, ze masz w podpisie nadal Jamniczke ;) to chyba strata miejsca :cool3: bo Kredka ma juz superasny domek. Musze Adzie zrobic banerek bo widze, ze cioteczka ma jeszcze miejsce :p Scooter do gory po domek!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Energy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wiem, wiem muszę usunąć, ale tak nie musiałam szukać wątku żeby sprawdzać co się u niej w nowym domku dzieje i czy są nowe zdjęcia;) Wolne miejsce na banerek Ady oczywiście jest:p Do góry Skuterek :Dog_run: Quote
Energy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Po domek Scooter biegiem do góry:Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Hop Scooterek! Niestety bandamka wciąż nie doszła ... ale jest nowa wpłata od Małgosi z Lublina ... Ktoś z dogo??? :loveu: Quote
graynew Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No to sie wielka grupa Lublina tworzy za niedlugo bedziecie sie na kawe umawiac jak juz Scooter bedzie w swoim domku ;) Quote
Energy Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No Scooti spacerek:lol: Gdzie jest bandamka, tak ładnie by chłopak wyglądał:roll: Quote
bico Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='warsawmoo']Hop Scooterek! Niestety bandamka wciąż nie doszła ... ale jest nowa wpłata od Małgosi z Lublina ... Ktoś z dogo??? :loveu: Małgosia to moja znajoma:multi:, też ma swoje dwa psiaki i koty. Podrzuciłam jej wątek Scooterka:razz: Bardzo Ci dziękuję Małgosiu za wsparcie psinki:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Energy Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Hopaj mały może niedługo ktoś przeczyta ogłoszenie o tobie zakocha się i zadzwoni:Dog_run::Dog_run: Quote
Energy Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Idziemy na wieczorny spacerek:loveu: :Dog_run: Quote
Energy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No coś się ciotki ostatnio lenią i cie nie wyprowadzają:mad: Hop po domek Skuter:loveu::Dog_run: Quote
Recommended Posts