Energy Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Scooterek do góry po domek:lol: Ja co prawda nie jestem osobą, która ma prawo decydować, ale myślę, że mogę przedstawić swoją opinię. Propozycja wywiezienia do niemieckiej fundacji kiedy mały jest w super dt mnie osobiście się nie podoba. Z tego co przeczytałam, ale pobieżnie przyznaję, psy trafiają tam do "przechowalni" i chyba potem szuka się im domów. Scooter w super warunkach szuka domu, mam nadzieję, że w Polsce. To moje zdanie, ale powtarzam ja tu nie decyduję, to tylko taka opinia, którą jako osoba mocno zainteresowana losem małego pozwalam sobie wstawić:p :Dog_run::Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Lara i Bico! bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedż. Energy! Wyraziłaś w 100% moje zdanie na temat oddania Scootera do tej fundacji :loveu: Czyli dziękujemy, ale NIE SKORZYSTAMY. Quote
Energy Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Super Warsawmoo, bardzo się cieszę i dziękuję:loveu::loveu::loveu: Szukamy domku dla naszego słodziaka:lol: :Dog_run::Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Agatka zrobiła Scootiemu ogłoszenie - takie ze zdrapkami (tak, jak tutaj ciotka nam sugerowała:loveu:). Oto ono: [FONT=Times New Roman]tutaj zdjęcie ...............................................................................................[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czy mógłbyś zostać moim Panem?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nazywam się Skuter i mam 1,5 roku. Zostałem znaleziony przez inspektorów Straży dla Zwierząt, gdy już od pół roku błąkałem się ze złamaną łapką. Początkowo lekarze chcieli mi ja obciąć, ale w końcu nie stałem się trójłapkiem. Tylko że teraz moja łapka jest troszkę zniekształcona. Dlatego ją chowam na zdjęciu [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]Umiem chodzić na smyczy, nie szczekam i wcale nie warczę, bardzo, bardzo lubię dzieci i nie jestem agresywny. Lubię koty – teraz w moim Domu Tymczasowym w Lublinie mieszkam z trzema kotami, z których jeden mnie bije, ale ja nigdy się nie złoszczę na niego, bo on pozwala mi jeść ze swojej miski, a ja tak długo byłem głodny... Nie mam już ani pcheł ani robaków [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman]. I będę miał Książeczkę Zdrowia jak każdy prawdziwy pies, który ma Pana. Jestem małym psem i już nie urosnę. Bardzo się boję jak ktoś na mnie krzyczy i dlatego nigdy nie psocę. Najbardziej w życiu chciałbym znaleźć TYLKO SWOJEGO PANA i DOM. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Zadzwoń pod ten numer (...) i zostań Tylko Moim Panem, bo ja bardzo za Tobą tęsknię. [/FONT] [FONT=Times New Roman] Skuter[/FONT] [FONT=Times New Roman] (ale możesz mnie nazwać inaczej)[/FONT] Quote
bico Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='warsawmoo']Lara i Bico! bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedż. Energy! Wyraziłaś w 100% moje zdanie na temat oddania Scootera do tej fundacji :loveu: Czyli dziękujemy, ale NIE SKORZYSTAMY. Oki. Dzięki za szybką i szczerą odpowiedź:lol: wobec tak dobrego i aktywnego DT jestem i tak spokojna o los Scooterka:lol: Quote
warsawmoo Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Scooterek choć szybko na nocny spacerek, tylko tak, żeby co-niektóre ciotki :eviltong: nie widziały bo zaraz będzie awantura! :painting: tup tup tup cichaczem ... Quote
graynew Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 W ten niedzielny poranek odwiedzamy Scooterkka i wyprowadzamy na pierwsza strone. :painting: No i wszystkie ciotki zapraszamy na spacer do Ady :evil_lol: Quote
Energy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='warsawmoo']Scooterek choć szybko na nocny spacerek, tylko tak, żeby co-niektóre ciotki :eviltong: nie widziały bo zaraz będzie awantura! :painting: tup tup tup cichaczem ... Ciotka i tak zobaczy:eviltong:, co prawda wczoraj przysnęła, ale dzisiaj już nie zaśpi:evil_lol: i będzie pilnować, żeby ciocia warsawmoo za późno spać nie chodziła:p Ładnie to tak Skuterka po nocy wyprowadzać i spać mu nie dawać;) Skuterek hopaj po domek i na spacer:lol: :Dog_run::Dog_run: Quote
Energy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Hop Scooterek śmigaj po domek:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
Energy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Co tu dzisiaj taka cisza?:hmmmm: Do góry mały, szukaj swojego Ludzia:p :Dog_run::Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 No właśnie - cisza ............ Co się dzieje? Ciotki odsypiają nieprzespane noce ...??? (oprócz Energy, która wogóle nie sypia :evil_lol:) Hop Scooterek po domek! Quote
Energy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nie no czasami sypia:eviltong:ale ktoś musi pilnować dobytku:evil_lol: Scooterek do góry:loveu: Quote
graynew Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No ja sobie wypraszam. Ja dzis wyprowadzalam Scooterka na spacer. Potem jechalam przez cala Polske :p no i juz znowu jestem. Scoter na pierwsza strone!!! Quote
Energy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No to dobrze, że już wróciłaś, a po nocy proszę nie jeździć :p Scootrek na wieczorny spacer hop:loveu: Quote
Brysio Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 witam Skuterka i cioteczki;) pieniązki zostały przelane;) Quote
Energy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Scooterek idziemy do góry hop:lol: :Dog_run::Dog_run: Quote
Energy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 I szukamy domku Scooterek, kto wypatrzy w końcu naszego szkraba:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
graynew Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ktos wkoncu musi wyatrzec. Bo jak by to moglo byc inaczej ;) Scooterek do gory po domek. Quote
warsawmoo Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 ooooooooo znalazły się! A Ty graynew ciągle się gdziesz włóczysz! Nie dobrze :shake: (Ty wiesz dlaczego). A czy przypadkiem nie było tam gdzieś Lublina po drodze ... ??? :lol: Quote
Energy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ciocia warsawmoo pojechała w odwiedziny do Luny (ale Jej zazdroszczę:p) to my sobie pospacerujemy Scooterku:loveu: Quote
Energy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Hop Scooti szukamy domku:p Jutro cię malutki wymiziam, bo przyjadę w odwiedziny:loveu::loveu::loveu: Quote
warsawmoo Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Scooter! po domek! Hop! I tylko taki, jak ma Kretka vel Luna! :loveu: Do góry!!! Quote
Energy Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Hop na spacer Scooti :loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
Recommended Posts