Kamila_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Scooterku Hopaj! A może zrobicie małemu kilka fotek? Quote
graynew Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ciotka Energy niech sie nie martwi narzekaniami meża, Mężowie tak maja chyba wszyscy :razz: A tak z innej bajki wiecie co zrobilam odswierzylam watek Adzie na ktory was zaprosilam i nie zauwazylam ze mod tak jak prosilam przeniosl go do dzialu juz w nowym domu :oops: Masakra jakas zeby taka sierota byc. No i jak ja tam mial ktos wypatrzyc. Napisalam juz do moda ale jeszcze nie przeniesiona. Scooter na spacer!!!! Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hopaj na spacerek Scooterek :loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Graynew nie zdążyłam dopisać, że się w ogóle nie martwię narzekaniem TŻ:evil_lol: bo mój super komp się wyłączył i mnie:angryy: Hopaj Scooti na wieczorny spacerek. Ciekawe jak łapka i jak mały radzi sobie w buciku jak jest taki śnieg? :Dog_run::Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='graynew']Ciotka Energy niech sie nie martwi narzekaniami meża, Mężowie tak maja chyba wszyscy :razz: A tak z innej bajki wiecie co zrobilam odswierzylam watek Adzie na ktory was zaprosilam i nie zauwazylam ze mod tak jak prosilam przeniosl go do dzialu juz w nowym domu :oops: Masakra jakas zeby taka sierota byc. No i jak ja tam mial ktos wypatrzyc. Napisalam juz do moda ale jeszcze nie przeniesiona. Scooter na spacer!!!! Oj sieroto, sieroto. Ale lepiej póżno niż wcale! :evil_lol: Sunia ma dom! Zapraszam na wątek Kretki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzona-jamniczka-ma-juz-domek-131863/index10.html Quote
warsawmoo Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Oj Scooterku, widzisz, Kretka ma już domek ... A ty biedaku ... nikt cię nie chce :shake:. Do góry chłopie! Na pierwszą! Hooooooooop! Quote
graynew Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No niestety nie tylko Scooterka nikt nie chce. Ale i na niego przyjdzie pora :p Quote
Energy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Scooterek do góry po domek:loveu: Na pewno ktoś Scootera chce tylko jeszcze o tym nie wie:p :Dog_run::Dog_run: Quote
__Lara Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dziewczyny, chce znać nastawienie, zwłaszcza prowadzącej wątek, czy byłybyście zainteresowane adopcją Scootera do Niemiec, przed Fundację niemiecką? Quote
Brysio Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 witam Skuterka:loveu::loveu::Dog_run: przyszła wpłata z allegro Monika T 18 zł wysle dzis kolejny list robie rozliczeni;) Quote
Brysio Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 o mato udało mi sie:multi: wiec tak: z allegro wpłynęło 525.5 zł 525.5-20x1.55=494.5 - koperty i znaczki 494.5-16x1.50=470.5- kolorowe dyplomy 470.5-36+=434.5- allegro i prowizja od sprzedazy 434.5-15.50=419 zł- bandamka+przesyłka reszte dyplomow czyli 4 wysyłam czarno białych 419 zł prosze o numer konta;) Quote
Energy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Super Brysio:loveu: Hopaj po domek Scooti:loveu: Dlaczego nikt nie chce takiego superaśnego malucha:placz: :Dog_run: Quote
Energy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Do góry po domek hop:lol: :Dog_run::Dog_run: Quote
bico Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 __Lara napisał(a):Dziewczyny, chce znać nastawienie, zwłaszcza prowadzącej wątek, czy byłybyście zainteresowane adopcją Scootera do Niemiec, przed Fundację niemiecką? Dziewczyny, dajcie znać co o tym sądzicie, bo może warto spróbować, może jest to jakaś szansa dla Scooterka:roll: ja już wszystkiego się chwytam, co by niosło ze sobą choć 1% nadziei. czekamy na zdanie opiekunów i osób prowadzących wątek psinki:cool3::cool3::cool3: a dla Scooterka - gorące buziaczki i głaskanko:cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Energy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 bico napisał(a):Dziewczyny, dajcie znać co o tym sądzicie, bo może warto spróbować, może jest to jakaś szansa dla Scooterka:roll: ja już wszystkiego się chwytam, co by niosło ze sobą choć 1% nadziei. czekamy na zdanie opiekunów i osób prowadzących wątek psinki:cool3::cool3::cool3: a dla Scooterka - gorące buziaczki i głaskanko:cool3::loveu::loveu::loveu: Myślę, że warsawmoo niebawem wypowie się na ten temat. Hop Scooterek na spacer:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Owszem, wypowiem się, ale wcześniej chcialabym wiedzieć czy osoba zadająca to samo pytanie na kilku wątkach pyta z ciekawości, czy poprostu jest jej przedstawicielem lub z nią współpracuje. Przyznam, że nie wiem o jaką fundację chodzi i chętnie zaznajomiłabym się z nią, zanim podjęłabym jakąkolwiek decyzję o adopcji jakiegokolwiek psa. Tymczasem nie mam zielonego pojęcia, a i dziwi mnie fakt, że osoba pisząca tego posta poprostu kopiuje słowa z wątku na wątek. Przepraszam. Może mnie ktoś oświeci...? Quote
Energy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 O to ciekawe:razz: Ja Cię warsawmoo nie oświecę niestety, ale jestem ciekawa odpowiedzi. Scooter na spacer hop, bo potem ciocia warsawmoo:loveu: będzie krzyczeć, że nie daję ci spać po nocy:evil_lol::eviltong: :Dog_run::Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Brysio']o mato udało mi sie:multi: wiec tak: z allegro wpłynęło 525.5 zł 525.5-20x1.55=494.5 - koperty i znaczki 494.5-16x1.50=470.5- kolorowe dyplomy 470.5-36+=434.5- allegro i prowizja od sprzedazy 434.5-15.50=419 zł- bandamka+przesyłka reszte dyplomow czyli 4 wysyłam czarno białych 419 zł prosze o numer konta;) Ok, czyli koszty całej akcji to 106,50 zł. Już zbilansowałam na str. 1. Zgadza się? Proszę zatwierdzić :cool1: Quote
bico Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='warsawmoo']Owszem, wypowiem się, ale wcześniej chcialabym wiedzieć czy osoba zadająca to samo pytanie na kilku wątkach pyta z ciekawości, czy poprostu jest jej przedstawicielem lub z nią współpracuje. Przyznam, że nie wiem o jaką fundację chodzi i chętnie zaznajomiłabym się z nią, zanim podjęłabym jakąkolwiek decyzję o adopcji jakiegokolwiek psa. Tymczasem nie mam zielonego pojęcia, a i dziwi mnie fakt, że osoba pisząca tego posta poprostu kopiuje słowa z wątku na wątek. Przepraszam. Może mnie ktoś oświeci...? "Osoba kopiująca" to zapewne ja albo _Lara. To ja podrzuciłam _Larze wątki 4 psów. Zrobiłam to, bo bardzo mnie ucieszył fakt, że oskalpowana sunia, nomem omen wabiąca się Lara, pojechała po dom i leczenia do Niemiec, dzięki fundacji Pani Agnieszki. To ja podrzuciłam te wątki _Larze i sama ją prosiłam o kontakt z osobami prowadzącymi watki tych psów i opiekujących się nimi na bieżąco. _Lara nie chciała pisać do tych osób na PM, bo boi się, że osoby te mogły by źle wypaść w oczach innych dogomaniaków, że robią coś z psami poza całą społecznością dogo. Stąd to "kopiowanie" - były _Larze podrzucone przez mnie 4 wątki 4 psów i na każdym _Lara, a potem ja, zadałyśmy takie samo pytanie, nie siląc się aby na każdym z wątków wymyślać inną stylistycznie formę zapytania o tą sprawę. Proste pytanie, prosta odpowiedź. Poniżej, aby już nkt nie wyszukiwał "kopiowanych" pytań zamieszczam linki do wątków tych psów, na których to wątkach owe pytania padły. Nie jestem pełnomocnikiem _Lary ani jej przedstawicielem prawnym, poznałyśmy się na dogo po mojej rejestracji, _Lara jest tu dłużej niż ja. Poruszyłam kwestie adopcji do Niemiec i z _Larą i z osobami prowadzącymi tę wątki, bo najzwyczajniej w świecie chcę pomóc tym psom, dać im szansę na znalezienie domu. Tyle już czekają, a sytacja np. Reyvena czy Ady jest poważna. Nie ma w tym drugiego dna. Można z tego skorzystać i próbować lub po prostu odmówić i tyle Wątki: 1. Scoter oczywiście http://www.dogomania.pl/forum/f28/1-5-roczny-wyrok-amputacja-pilnie-potrzebne-wsparcie-na-leczenie-poszukiwany-ds-129869/ 2. Ada http://www.dogomania.pl/forum/f28/7-letnia-donka-olawa-ds-dt-bardzo-potrzebny-chore-uszy-130662/ 3. Reyven http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarek-niemiecki-problem-ze-stawami-kosztowne-leczenie-nikt-go-nie-chce-128580/ 4. Misia http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziona-przez-sfore-owczarkow-sunia-z-dziurami-blaga-o-pomoc-130982/ i teraz pewnie to co napisałam będę znów musiała przekopiować na pozostałe 3 wątki... Quote
bico Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 _Lara ani ja nie jesteśmy też żadnymi rzecznikami, pełnomocnikami, przedstawicielami czy agitatorami fundacji Pani Agnieszki. _Lara i Pani Agnieszka poznały się na dogo w kontekście sprawy skatowanego Cygana. http://www.dogomania.pl/forum/f28/bo-wpadl-pod-samochod-bo-mial-noge-zlamana-wlasciciel-usilowal-zatluc-psa-na-smierc-130415/ _Lara ma kontakt z Panią Agnieszką, ja nie. Ja się kontaktuję z _Lara na dogo. tutaj "przekopiowuję" link do Fundacji Pani Agnieszki, można jej fundację samemu w necie sprawdzić http://www.cg_ztz.republika.pl/ Quote
graynew Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Mnie ten link nie wchodzi :-( Bico sprawdz czy to ma tak dzialac. Scooter po domek najlepszy niezaleznie gdzie on ma byc!!!:p Quote
bico Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='graynew']Mnie ten link nie wchodzi :-( Bico sprawdz czy to ma tak dzialac. Scooter po domek najlepszy niezaleznie gdzie on ma byc!!!:p już go poprawiłam, w moim powyższym poście. ale raz jeszcze Canis Gratia e.V. == VILLA BELLHEIM == & Zwierzcy Telefon Zaufania Quote
Energy Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Scooterek szukamy domku, szukamy:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
graynew Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Scooter na pierwsza strone. Na slonko, na spacerek i po domek. Quote
__Lara Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jest dokładnie tak jak napisała bico, dzięki bico ;) Pytam czy wątek psiaka mam podrzucić P. Agnieszce - umówiłyśmy się, że będę jej dawała znać o ciężkich przypadkach. Można skorzystać lub nie - mi chodzi tylko o pomoc dla psów :p Quote
Recommended Posts