Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Poszła Kreteczka to Ty Scooterku też idziesz, musi być sprawiedliwie:loveu: Agatka proszę go wygłaskać, pozdrowionka. :Dog_run::Dog_run: Idę, idę już grzecznie do łóżeczka, dobranoc.:sleep2: Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Spacerek poranny Scooti:loveu: Hop na pierwszą stronę! :Dog_run::Dog_run: Quote
Brysio Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witaj Scooterku:eviltong::eviltong: przyszły pieniązki dla Ciebie:multi: zr_kaa 5 zł Quote
graynew Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 no i wyprowadzamy Scooterka, bo u jego kolezanki jamniczki to istny tlum ciotek ;) Spacer na pierwsza czas zaczac :painting: Quote
Kamila_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Scooterku życzę Ci żebyś szybko trafił do wspaniałego domku! .. musisz go znaleźć cioteczki ci w tym pomogą! :calus: Quote
graynew Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dziewczyny prosze o pomoc. BO mi watek spada wiecei jak jak na dogo tylko potrafi i nikt suni nie moze wypatrzec. http://www.dogomania.pl/forum/f85/7-letnia-donka-olawa-ds-dt-bardzo-potrzebny-chore-uszy-130662/ Mial byc dom sunia czekala " zarezerwowana" a ludzie sie nie zglosili :-( No i Scooterka do gory tez trzeba podniesc :loveu: Quote
warsawmoo Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Energy napisał(a):Spacerek poranny Scooti:loveu: Hop na pierwszą stronę! :Dog_run::Dog_run: Dziewczyno! Czy Ty wogóle śpisz??? O świcie poszła spać (i to jeszcze musiałam najpierw nawrzeszczeć), i z kurami wstała ... :crazyeye: Scootie, hoooop! Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Czasami śpię, ale wczoraj jakoś nie mogłam:evil_lol: a dzisiaj musiałam wstać do pracy:razz: Scooterek krasnoludku hopaj ne górę :Dog_run::Dog_run: Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Scooterek śmigaj do góry idziemy na wieczorny spacer:loveu: Szukamy domku:p :Dog_run::Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Scooterek na siusiu przed spaniem :painting: Quote
Kalina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Warsawmoo, jest dom dla Kretki. Zajrzyj na forum naszejamniki. Quote
warsawmoo Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Kalina napisał(a):Warsawmoo, jest dom dla Kretki. Zajrzyj na forum naszejamniki. Wiem, wiem, dziękuję! W Lublinie też mamy już chętną .... Dlatego mam nadzieję, że Twój piesio pojedzie jednak do tych Katowic :lol: Quote
graynew Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No patrzcie jakie jamniki obrotne :p Ledwo sie Kredka na dogo pokazal juz ma dwa domki do wyboru!!! Zeby tak ludzie ONki brali no i Scooterka oczywiscie. Jaka to niesprawiedliwosc w swiecie psim ze jak jamnik to od razu a taki kochany i dobry Scooter wciaz czeka:placz: Quote
Kalina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 graynew napisał(a):a taki kochany i dobry Scooter wciaz czeka:placz: Jak by ktoś zrobił Scooterkowi ogłoszenie ze zrywankami to mogę porozlepiać po sklepach zoo w Lublinie i w paru lecznicach. I do siebie na strone go wrzucę. Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No tak Scooterek jest bardzo kochany:loveu: Kto da mu super domek :p Quote
warsawmoo Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Kalina napisał(a):Jak by ktoś zrobił Scooterkowi ogłoszenie ze zrywankami to mogę porozlepiać po sklepach zoo w Lublinie i w paru lecznicach. I do siebie na strone go wrzucę. Oj, Kalina, dziękuję za zaangażowanie. Przydałoby się. Pogadam z Agatą niech działa, tylko że się zachorzała dziewczyna, a ja niestety już nie wyrabiam ... Zajrzę jeszcze do Kretki i spadam - na dzisiaj mam dość. Hopaj malutki!!!! :loveu: Quote
bico Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 graynew napisał(a):No patrzcie jakie jamniki obrotne :p Ledwo sie Kredka na dogo pokazal juz ma dwa domki do wyboru!!! Zeby tak ludzie ONki brali no i Scooterka oczywiscie. Jaka to niesprawiedliwosc w swiecie psim ze jak jamnik to od razu a taki kochany i dobry Scooter wciaz czeka:-( nocna warta się kłania:cool3: i Scooterek na nocny spacerek:painting: jeszcze nie byłam na wątku Kretki, a tuż już czytam, że tam tak dobrze się dzieje:multi: ale szczerze mówiąc miałam przeczucie, że dom dla tej sunieczki to kwestia paru dni;):multi: ale właśnie...też często mnie nachodzi takie pytanie, na które oczywiście podejrzewam nie ma odpowiedzi - jak to jest, że niektóre psy znajdują dobry dom w ciągu kilku dni a inne latami tkwią w schronach, choć wcale nie są gorsze, brzydsze:-(:-(:-( nawet dla zdrowego psa, w miarę młodego znaleźć dom to cud, a co dopiero stary, chory czy kaleki - one przeważnie są skazane na dożywotni schron lub uśpienie:-(:-(:-( ja tego wszystkiego nie pojmuje i nie mogę się z tym pogodzić:-(:-(:-( już gdzieś o tym pisałam ale wydaje mi się, że jakby KAŻDY dom w Polsce zechciałby adoptować, przygarnąć choć jednego psa, to tych domów i tak było by za mało:-( a przecież nie każdy dom, nie każdy człowiek może lub chce przyjąć psa do siebie... bezdomnych psów jest chyba więcej niż ludzi mogących im dać dom:-( błędne koło:-( Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hop Scooterek pora na spacer:loveu: Ten mój komputer mnie denerwuje mam ochotę:comp26: Widzę warsawmoo, że Tobie też zniknął Scooti:crazyeye: Nie wiem bico dlaczego, ale niestety tak jest jak piszesz:shake: Szukaj domku malutki :Dog_run::Dog_run: Quote
graynew Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Mój TŻ zawsze mówi, że komp robi dokladnie to co od niego chce czlowiek;) zawsze mnie to wnerwialo bo slyszalam to wtedy kiedy mialam ochote zamordowac komputer, ale podobno cos w tym jest:p A Scooterka zapraszamy na pierwsza strone taki piekny dzien dzisiaj:Dog_run: Quote
Brysio Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hej dzis wysle ostatnie 3 listy;) reszta ludzi chyba nie ma zamiaru wpŁacic pieniĘdzy, tym razem wydrukowaŁam dyplomy czarno-biaŁe- bardzo Ładne, poniewaz za kazdym razem kiedy ide kserowac oni mi cene zawyzajĄ juz sobie zyczyli 1, 70 ;/ mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi.. Quote
warsawmoo Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Może w nocy sie odezwę i dam znać co z malutką, chociaż nie mam zapału do siedzenia przed kompem w tak póżnych godzinach, tak, jak ciotka Energy - ale ten jej nck to chyba nie na darmo ... :eviltong::evil_lol: Teraz zmykam! Scooter po domek! Hop! Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No uprzejmie prosimy się odezwać :loveu: Ciotka Energy podkradła nick własnej suni:evil_lol: (z jej "papierowego" imienia) i w związku z tym moja energia jest związana z psiakami, a potem opada:evil_lol: nad czy mocno ubolewa mój mąż:eviltong: Quote
Recommended Posts