Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszła Kreteczka to Ty Scooterku też idziesz, musi być sprawiedliwie:loveu:

Agatka proszę go wygłaskać, pozdrowionka.

:Dog_run::Dog_run:

Idę, idę już grzecznie do łóżeczka, dobranoc.:sleep2:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Energy napisał(a):
Spacerek poranny Scooti:loveu:

Hop na pierwszą stronę!

Dziewczyno! Czy Ty wogóle śpisz??? O świcie poszła spać (i to jeszcze musiałam najpierw nawrzeszczeć), i z kurami wstała ... :crazyeye:

Scootie, hoooop!

Posted

Kalina napisał(a):
Warsawmoo, jest dom dla Kretki.
Zajrzyj na forum naszejamniki.

Wiem, wiem, dziękuję! W Lublinie też mamy już chętną .... Dlatego mam nadzieję, że Twój piesio pojedzie jednak do tych Katowic :lol:

Posted

No patrzcie jakie jamniki obrotne :p
Ledwo sie Kredka na dogo pokazal juz ma dwa domki do wyboru!!!
Zeby tak ludzie ONki brali no i Scooterka oczywiscie.
Jaka to niesprawiedliwosc w swiecie psim ze jak jamnik to od razu a taki kochany i dobry Scooter wciaz czeka:placz:

Posted

graynew napisał(a):
a taki kochany i dobry Scooter wciaz czeka:placz:

Jak by ktoś zrobił Scooterkowi ogłoszenie ze zrywankami to mogę porozlepiać po sklepach zoo w Lublinie i w paru lecznicach.
I do siebie na strone go wrzucę.

Posted

Kalina napisał(a):
Jak by ktoś zrobił Scooterkowi ogłoszenie ze zrywankami to mogę porozlepiać po sklepach zoo w Lublinie i w paru lecznicach.
I do siebie na strone go wrzucę.

Oj, Kalina, dziękuję za zaangażowanie. Przydałoby się. Pogadam z Agatą niech działa, tylko że się zachorzała dziewczyna, a ja niestety już nie wyrabiam ... Zajrzę jeszcze do Kretki i spadam - na dzisiaj mam dość.

Hopaj malutki!!!! :loveu:

Posted

graynew napisał(a):
No patrzcie jakie jamniki obrotne :p
Ledwo sie Kredka na dogo pokazal juz ma dwa domki do wyboru!!!
Zeby tak ludzie ONki brali no i Scooterka oczywiscie.
Jaka to niesprawiedliwosc w swiecie psim ze jak jamnik to od razu a taki kochany i dobry Scooter wciaz czeka:-(

nocna warta się kłania:cool3: i Scooterek na nocny spacerek:painting:

jeszcze nie byłam na wątku Kretki, a tuż już czytam, że tam tak dobrze się dzieje:multi: ale szczerze mówiąc miałam przeczucie, że dom dla tej sunieczki to kwestia paru dni;):multi:

ale właśnie...też często mnie nachodzi takie pytanie, na które oczywiście podejrzewam nie ma odpowiedzi - jak to jest, że niektóre psy znajdują dobry dom w ciągu kilku dni a inne latami tkwią w schronach, choć wcale nie są gorsze, brzydsze:-(:-(:-( nawet dla zdrowego psa, w miarę młodego znaleźć dom to cud, a co dopiero stary, chory czy kaleki - one przeważnie są skazane na dożywotni schron lub uśpienie:-(:-(:-(
ja tego wszystkiego nie pojmuje i nie mogę się z tym pogodzić:-(:-(:-(

już gdzieś o tym pisałam ale wydaje mi się, że jakby KAŻDY dom w Polsce zechciałby adoptować, przygarnąć choć jednego psa, to tych domów i tak było by za mało:-( a przecież nie każdy dom, nie każdy człowiek może lub chce przyjąć psa do siebie... bezdomnych psów jest chyba więcej niż ludzi mogących im dać dom:-( błędne koło:-(

Posted

Hop Scooterek pora na spacer:loveu:

Ten mój komputer mnie denerwuje mam ochotę:comp26:
Widzę warsawmoo, że Tobie też zniknął Scooti:crazyeye:
Nie wiem bico dlaczego, ale niestety tak jest jak piszesz:shake:

Szukaj domku malutki

Posted

Mój TŻ zawsze mówi, że komp robi dokladnie to co od niego chce czlowiek;) zawsze mnie to wnerwialo bo slyszalam to wtedy kiedy mialam ochote zamordowac komputer, ale podobno cos w tym jest:p

A Scooterka zapraszamy na pierwsza strone taki piekny dzien dzisiaj:Dog_run:

Posted

Hej dzis wysle ostatnie 3 listy;) reszta ludzi chyba nie ma zamiaru wpŁacic pieniĘdzy, tym razem wydrukowaŁam dyplomy czarno-biaŁe- bardzo Ładne, poniewaz za kazdym razem kiedy ide kserowac oni mi cene zawyzajĄ juz sobie zyczyli 1, 70 ;/ mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi..

Posted

Może w nocy sie odezwę i dam znać co z malutką, chociaż nie mam zapału do siedzenia przed kompem w tak póżnych godzinach, tak, jak ciotka Energy - ale ten jej nck to chyba nie na darmo ... :eviltong::evil_lol: Teraz zmykam!

Scooter po domek! Hop!

Posted

No uprzejmie prosimy się odezwać :loveu:
Ciotka Energy podkradła nick własnej suni:evil_lol: (z jej "papierowego" imienia) i w związku z tym moja energia jest związana z psiakami, a potem opada:evil_lol: nad czy mocno ubolewa mój mąż:eviltong: