Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Brysio']najwięcej odzewu jest z allegro i allegratki tam by trzeba było zrobic ogłoszenie, tylko dopóki łapka w takim stanie marne szanse:(

No tak, na szczęście Skooter ma jeszcze nas, ale zobacz co tutaj się dzieje .... :-( KLIK:
Straż dla Zwierząt w Lublinie

ta maleńka nie ma już czasu, za chwilkę skończy jej się pobyt w klinice i co dalej ... ? :-(

Scooter do góry!! hoooop!!! na pierwszą raz-dwa!

Posted

No to idziemy na wieczorny spacerek Scooterku:Dog_run::Dog_run:

Warsawmoo może by tej malutkiej Kredce też założyć wątek? Gdyby ją dać na forum jamników to może miała by szanse na adopcje.

Posted

Jak Scooter znajdzie domek to sie zwolni DT dla malej jak to Agata wytrzyma :cool3:

Watek dla mlodej to dobry pomysl a forum jamnikow jeszcze lepszy.

A co do lokalnej prasy to zgadzam sie ze allegro i alegratka to przodownicy. Niemniej takie darmowe gazety tez maja wziecie przynajmniej u nas (Metro albo Echo)

No a taka jakas najbardziej poczytna w danym miescie mysle ze tez moze byc dobra przy wydaniu weekendowym.

To nie sa ogromniaste koszty a zawsze ziweksza szanse.

Scooter po domek!!!

Posted

[quote name='warsawmoo']No tak, na szczęście Skooter ma jeszcze nas, ale zobacz co tutaj się dzieje .... :-( KLIK:
Straż dla Zwierząt w Lublinie

ta maleńka nie ma już czasu, za chwilkę skończy jej się pobyt w klinice i co dalej ... ? :-(

Scooter do góry!! hoooop!!! na pierwszą raz-dwa!

Boże jaka ona wychudzona!!!!:crazyeye: Toż to horror prawdziwy:-( ten pan ze spalonego domu chciał dobrze, ale liczba psów go przerosła, a on sam nie ma co jeść:-(
co z tym Panem? a jak pozostałe 7 psów?:-(
koszmar za koszmarem...:-(
co dalej z tą sunią Kredką? trafi do schronu?:-(:shake::-(

Posted

Hej
Znalazłam na wątku "Ani eutanazja ani schron, kto sprawdzi w W-wie i Lublinie dom? Prosimy o pomoc" dziewczynę z lublina, która chciała adoptować psiaczka, a nie jest jedyną tam chętną więć możę na PW wysłać jej inf o Scooterku? Warsawmoo???

Scooterek szukaj domku:loveu::loveu::loveu:

:Dog_run::Dog_run:

Posted

Bico mial dzis nocna warte :p

A my mamy dzienna. Wiec sie meldujemy u Scooterka!!

I Idziemy na spacerek na piekne slonko i snieg i przy okazji na pierwsza strone biegusiem:Dog_run:

Posted

Witam Skuterka:eviltong::eviltong:

Słuchajcie wczoraj wysłałam maile do ludzi, ktorzy kupili cegiełki ale nie wpłacili kasy i zero odzewu ;/ poczekam jeszcze do piatku i zaczne sie rozliczac

Posted

Energy napisał(a):
Bico czy Ty czasami śpisz :hmmmm:

Hopaj Scooterek na spacerek bo potem mogę się tu nie dostać:evil_lol:

hehehe:cool3: no śpię czasami;) ale zazwyczaj za dnia nie ma czasu na dogo, to muszę nocami sprawdzić, bo nie mogę zasnąć jak nie wiem co się tu dzieje:roll:

no a potem jak się już dowiem co się tu na dogo, na wątkach dzieje, to...też nie mogę zasnąć, bo masakra idzie za masakrą, a ja nic nie mogę zrobić:-(:-(:-(

Posted

Bico tak to jest z tym dogo, ale z drugiej strony nigdy nie jest tak, ze sie nic nie da zrobic. To ze jestes czytasz piszesz to juz bardzo duzo i Scooterka to napewno cieszy :)

Idziemy na spacer :painting:

Posted

Energy napisał(a):
Hej
Znalazłam na wątku "Ani eutanazja ani schron, kto sprawdzi w W-wie i Lublinie dom? Prosimy o pomoc" dziewczynę z lublina, która chciała adoptować psiaczka, a nie jest jedyną tam chętną więć możę na PW wysłać jej inf o Scooterku? Warsawmoo???

Pewnie, że wyślij!

Posted

Właśnie !!!:mad:- już sobie wyobrażam, jak sąsiedzi zeznają w sądzie w sprawie psa. Ludzie ze wsi traktują zwierzęta tragicznie. Są dla nich warte tylko wtedy jak im dają korzyści materialne. Jak już nie dają to się je oddaje do rzeźni lub wygania z domu. A trzymanie psów na łańcuchach krótkich i karmienie odpadkami to na wsiach normalka. Zresztą w miastach też zwierzaki bezdomne przszkadzają- bezdomne koty czy psy są przepędzane lub karmione trucizną.

Posted

Energy napisał(a):

Warsawmoo może by tej malutkiej Kredce też założyć wątek? Gdyby ją dać na forum jamników to może miała by szanse na adopcje.

Tak, założę na forum jamników, tylko WAS tam nie ma .... i kto mi pomoże ...??? Brysia też nie ma, to kto mi Allegro zrobi?

Posted

Hopaj Scoterek na spacerek:loveu:

Warsawmoo oczywiście będę odwiedzać Kredkę i ją wyprowadzać na spacerki:lol: Czy ona jest jeszcze w klinice?

Wiadomość na Pw z zaproszeniem na wątek Scooterka wysłana, zobaczymy, może Cassi się odezwie i w małym zakocha?

Posted

Energy napisał(a):
Hopaj Scoterek na spacerek:loveu:

Warsawmoo oczywiście będę odwiedzać Kredkę i ją wyprowadzać na spacerki:lol: Czy ona jest jeszcze w klinice?

Wiadomość na Pw z zaproszeniem na wątek Scooterka wysłana, zobaczymy, może Cassi się odezwie i w małym zakocha?

Ojej, ale byłoby dobrze ... A Kretka? jest dalej w klinice, ale już zaraz trzeba ją zabrać ... Nie wiem co będzie :placz:. Już założyłam jej wątek na jamnikach, ale zaraz założe jej chyba wątek i na dogo ... co myślicie? Pomożecie :oops: ??? Będziecie zabierać na spacerki, tak jak Scooterowskiego ... ?

Posted

a skaczą, skaczą :crazyeye:

Ahhhhhhhhh, no to Scootie twoja siostra zaraz będzie miała wątek, a twoje cioteczki będą ją wyprowadzać na zmianę z tobą na spacer. A dlaczego na zmianę? Bo ty już podobno cały harem masz !!! :evil_lol::eviltong:

A teraz na pierwszą! hoooooooooop!

Posted

Kredka była na spacerku pierwsza, ale Scooti na pewno się nie pogniewa bo to dżentelmen:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Niestety już dostałam odpowiedź na pw, że Cassi na razie nie może adoptować psiaczka:shake:

Szukamy domku:Dog_run::Dog_run:

Posted

[quote name='Brysio']chętnie będę odwiedzac pieska a z tym allegro to moge zrobic dopiero za jakis czas mam teraz straszny zamet z bazarkami i ze Skuterkiem sie jeszcze nie rozliczyłam

zapraszam Was przy okazji na bazarki dla Suni ze zdeformowaną łapką

www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazarek-dla-suni-z-powykrecana-lapka-do-5-marca-131684/

www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyki-gadzety-dal-suni-z-oswiecimia-do-8-marca-131817/

Brysio! Nie martw się tak z tym rozliczeniem. Spokojnie, nic nas nie goni :cool1: