Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
jestem nowa na wątku:oops: - czy Skuterek jest w Lublinie? Tu ma DT?

Witamy Cie bico i bardzo sie cieszymy, ze do nas trafilas :)

Tak Scooter jest w Lublinie u Agaty na DT ona nie jest zarejestrowana na dgo kontaktuje sie z nami przez maile albo gg. Jest kolezanka warsawmoo ktora zalozyla ten watek.
Szukamy domu stalego dla Scootera!!!!!
Narzie do czasu kiedy go nie znajdziemy zostaje u Agaty i jest caly czas leczony. Diagnoza wyglada dosc dobrze wet powiedzial ze powinno sie dac lapke uratowac. Ale pewnie tanie to nie bedzie dlatego zbieramy kaske zeby bylo za co scootera leczyc.

Zagladaj do nas czesto i jak mozesz to popytaj czy ktos nie chce takiego kochanego mlodego pieska!!:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i co tam Scooterku u Ciebie??
Biegniemy do gory :painting:

Ale mam zamieszanie z Onkami ze nie mam ani glowy ani czasu dla biednego Scooterka.
Ale od jutra sie poprawie:angel:

Posted

Brysio Ty panujesz nad tymi wplatami. Bo to trzeba na 1 stronie uzupelnic ale to dopiero zrobi warsawmoo jak wroci. Chodzi o to zeby jej wtedy podac np na pw co kto i ile zeby nie musiala calego watku przekopywac.
Boze jak dobrze ze wy jestescie. Bo ja mam taki tydz ze sie nie umiem wyrobic ze wszystim.

Scooter do gory po dom!!!:p

Posted

Ok i kolejna wpŁata

moginie 10 zŁ

wedle moich obliczen jeszcze 7 osob z allegro nie wpŁaciŁo kasy

niektore z tych osob ktore sa wypisane nie sa z allegro ale np z nk wiec nie sugerujcie sie , ze to juz wszyscy z allegro cegieŁkowego;) mam nadzieje, ze wszyscy wpŁacĄ bo np z aukcji bernardynki pare osob to olaŁo;/

Posted

graynew napisał(a):
Witamy Cie bico i bardzo sie cieszymy, ze do nas trafilas

Tak Scooter jest w Lublinie u Agaty na DT ona nie jest zarejestrowana na dgo kontaktuje sie z nami przez maile albo gg. Jest kolezanka warsawmoo ktora zalozyla ten watek.
Szukamy domu stalego dla Scootera!!!!!
Narzie do czasu kiedy go nie znajdziemy zostaje u Agaty i jest caly czas leczony. Diagnoza wyglada dosc dobrze wet powiedzial ze powinno sie dac lapke uratowac. Ale pewnie tanie to nie bedzie dlatego zbieramy kaske zeby bylo za co scootera leczyc.

Zagladaj do nas czesto i jak mozesz to popytaj czy ktos nie chce takiego kochanego mlodego pieska!!

Bardzo mi Was wszystkich powitać i odwiedzać!:lol:

Cieszę się, że poznaję dogomaniackich przedstawicieli Lublina:cool3:

Ja sama nie mogę niestety dać domu Scooterowi, bo mam już swoje dwa psy - 3,5-letniego Czarnego labradora Małego(a on taki "mały", że...) i 9,5-letniego jamnika Kleksa, który jest despotą, terrorystą i nie toleruje innych psów:diabloti::evil_lol::roll:. Ledwo się Mały u nas w domu uchował, ale i tak zawsze i wszędzie rządzi niepodzielnie jamnior:diabloti::evil_lol::roll:

Popytam o domek dla Scooterka wśród znajomych, choć ja mam głównie znajomych, którzy sami mają psy w ilości jeden lub więcej, jednym słowem sami zapsieni psiarze:roll:

Ale za to "pomolestuję" znajomych o wsparcie Scootera pieniążkami.:cool3:
Ja sama ma zamiar to zrobić, w końcu Scooter, to mój krajan:loveu::loveu::loveu:

Tylko muszę wiedzieć - czy to konto dla Scootera Straży dla Zwierząt w Lublinie, to z pierwszego postu, jest nadal kontem właściwym i aktualnym dla wpłat?

I jeszcze dwa pytanka - gdzie w Lublinie jest leczony Scooterek, w jakiej lecznicy, u którego weta?
I czy jego łapkę da się uratować czy nadal grozi mu amputacja?:-(:shake: Oby łapkę dało się ocalić:roll:

pozdrawiam.:lol:

Posted

Hej Scooterek do góry :loveu::loveu::loveu:
Tak bico wpłaty można dokonywać na konto Straży dla Zwierząt z dopiskiem "dla Scootera". Jest szansa na uratowanie łapki, warsawmoo i Agata dotarły do lekarzy, którzy podjęli się jej leczenia.
:Dog_run::Dog_run:

Posted

wobec tego poszło 50 zł dla Scooterka:multi::multi::multi:

oby łapkę dało się uratować:kciuki:

dajcie namiary na tych fajnych wetów:cool3: umieram z ciekawości, którzy to:cool3:

pozdrawiam wszystkich, ze Scooterkiem na czele:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzis odziwo Dogo dziala.
Wiec zagladam do Scooterka i widze, ze ma nowa ciotke ktora kochana cicocia wspiera Scooterka :p

Jutro juz wraca warsawmoo to sie wszystkim zajmie i zaktualizuje wplaty w 1 poscie :)

Posted

Hop na dzień dobry Scooterku:loveu:

Szukamy domku:Dog_run::Dog_run:

Agatka pozdrowienia i mizianko dla Scooterka:loveu:
Trzymam mocno kciuki za wizytę kontrolną:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Energy ty masz chyba jakies lepsze lacze. Ja od wczoraj rana nie moglam sie dostac na dogo dopiero teraz mi sie udalo.
DObrze, ze jestes i tu pilnujesz obejscia :eviltong:

Scooter sie pokazuje na pierwszej stronie. bigusiem :painting:

Posted

Graynew ja też mam problemy z dostaniem się na dogo :angryy:, ale jakoś się udaje no i staram się pilnować obejścia:eviltong:
Czekam na wiadomości bo dzisiaj miał Scooter iść na kontrolę, ale jeszcze nic nie wiem.
:Dog_run::Dog_run:

Posted

Hop, hop mam nowe wieści o Scoterku:loveu::loveu::loveu:
Z łapką jest lepiej, z wierzchu ranka pokryta jest delikatnym, nowym naskórkiem, ale trzeba bardzo uważać, żeby się znowu nie otworzyła. Lekarz powiedział, że ma chodzić w buciku, więc Agata dziś już kupiła i właśnie próbują. Mają się "przyuczać" do podpierania się na opuszkach, a nie tak jak Scooterek próbuje na łokciu, czyli do prawidłowego stawiania łapki. I od dziś nie ma antybiotyku. Teraz czekamy czy będzie opierał się na łapce bo w środku to wszystkie kosteczki były pogruchotane.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze napisałam i oczywiście dalej trzymam kciuki za postępy w leczeniu i rehabilitacji Scooterka:loveu:
Agatka jesteś super:loveu:

Posted

Ufffff! Wróciłam, a tu awaria na dogo. Wogóle nie mogłam się dostać ... co to się tutaj dzieje?! Aż tak rozrabiacie?!:cool3:
No to widzę, kochane cioteczki, że się spisałyście!:loveu: Albumik gotowy, bandamka kupiona, wpłaty zarejestrowane, Scootie na spacerek regularnie wyprowadzany na 1-szą stronę:loveu: Ahhh! Mogłam dłużej zostać ... :cool3:
Dzisiaj już nie zdążę wpłat uzupełnić ale zaraz wkleję relację z wizyty u weta. Całusy dla wszystkich cioteczek!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: