graynew Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Brysio jestes fantastyczna. Co do decyzji to juz rozmawialam na gg z Agata to u niej Scooter ma DT. Jest bardzo za bandamka. Zdajemy sie Brysio na twoj wybor co do koloru :p Natomiast Agata mowi, ze mamy zaplacic z pieniazkow Scooterka bo uwaza ze to jest dobry wydatek i zeby sie juz dodatkowo na to nie skladac. Czy te pieniadze Brysio ida do Ciebie czy do Agaty od razu?? Jak do Ciebie to zrob zakup jak nie do Ciebie to zaplac i zostanie Ci zwrocona kaska od Agaty. Scooter ma sie dobrze i wszystkich cieplo pozdrawia przez :dog: Quote
Energy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No trochę się spóźniłam z przekazywaniem informacji, bo zanim odebrałam wiadomości od Agaty, to już wiecie, że bardzo podoba jej się pomysł z bandamką i graynew już się z Agatą skontaktowała. Podnoszę więc Scooterka i przekazuję pozdrowienia dla Dogomaniaków od opiekunki Scooterka-Agaty:loveu::loveu::loveu: Quote
Agata,Sonia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Warsawmoo,zycze udanego wyjazdu:lol: A Scooterek biegnie na pierwsza po domek:Dog_run: Dziewczyny-super pomysl z ta bandamka:cool2: Quote
Brysio Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Pieniązki są u mnie, ponoiewaz ja kupuje te znaczki, koperty i drukuje dyplomiki a potem je wysyłam i dopiero na koncu sie bede rozliczac i przeleje wszystko na konto Agaty;) wiec zamowie bandamke;) Quote
Brysio Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ale ktos musi mi napisac adres Agaty;) na pw Quote
graynew Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jutro sie dowiem i napisze pw. No chyba ze mnie Energy uprzedzi :lol: No i dobranoc Scooterku dzisiaj i biegnij na pierwsza strone, zeby Cie wszyscy zobaczyli!:Dog_run: Quote
Energy Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Scooterek hopaj, gdzie ty się schowałeś?:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Wysłałam sms do Agaty z prośbą o przysłanie dokładnego adresu, ale nie mam jeszcze odpowiedzi:shake: Quote
Brysio Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 kolene wpłaty: kasnerka 7,50 weronika k 12,50 agniesia n 17,50 wyjcus 27 Quote
Brysio Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 i co z tym adresem buu, nie zdązymy aby bandamka doszła w tym tyg:( Quote
graynew Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nie wiem co sie dzisiaj dzialo, ale nie moglam sie dostac na dogo. I nic nie wiem bo mnie caly dzien w domu nie bylo. Brysio zamow bandamke zaplac i napisz ze jak tylko dostaniesz to im wyslesz adres na ktory maja wyslac paczke. To przynajmniej oszczedzi dnia na czekanie az wplata dojdzie itd. Musze napisac do warswmoo to moze ona poda adres :) Scooter na pierwsza:painting: Quote
Energy Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Hopaj Scooterek po domek:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Dostałam maila od Agaty żeby bandamkę wysłać na adres SdZ w Lublinie, bo ona tylko się opiekuje Scooterem, a Scooti jest własnością SdZ i potem będą problemy z rozliczeniem. Ja takich nie widzę, ale przesyłam Brysiowi na PW adres lubelskiej SdZ. Quote
graynew Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Energy dzieki Ci :modla: Ja oczywiscie wczoraj padlam i nie napisalam do Agaty :roll: Wlasnie musze to zrobic, zeby wam tu napisac co tam u Scooterka!!! A narazie idziemy na pierwsza po Nowy Cudny Domek :Dog_run: Quote
Brysio Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 zamowic duzą czy małą? jest 28 cm i 38 cm długosci Quote
Energy Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Graynev przecież nie ma za co :lol: Myślę, że małą bo Scooti nie jest dużym psiakiem tylko małym krasnalem:loveu::loveu::loveu: On tak mniej więcej sięga do połowy łydki. Quote
graynew Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ale samodzielne jestescie dziewczyny :) super Ja po przemysleniu tez wlasnie chcialam pisac, ze mala bo On chyba nie duzy chlopak jest. Napisalam na gg do Agaty, ale jeszcze nie mam zadnych wiesci co tam u nich. Napisalam tez smsa do warsawmoo i dostalam okropna(dla mnie ) odpowiedz, Ze jest na stoku jest super i odezwie sie wieczorem. No i ze pozdrawia wszystkich! Idziemy na pierwsza strone po domek!! Quote
Brysio Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 kolejne wpłaty: Evanescence12 25 zł Psychologia24 5zł Quote
Energy Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Rozmawiałam z Agatką już wiem dlaczego bandamka miała być wysłana na adres straży-wpływy muszą się zgadzać z wypływami:evil_lol: To wszystko co jest wpłacane na konto SdZ musi mieć udokumentowane rozliczenie więc tak ma być. Agatka grypuje-zdrowiej szybko!!!:loveu:- ale dowiedziałam się, że Scooterek ma się coraz lepiej, jest żywiołowy, radosny, ma coraz większy fanklub w okolicach spacerowych, a dzisiaj zaparł się i nie chciał wracać do domu, bo spotkał nową panienkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mówiłam, że on jakiś harem zechce założyć;) Przekazuję pozdrowienia od Agaty:lol: A Scooterek hopaj szukać TYLKO super domku:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Brysio Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 wysle dzis wieczorem pierwsze 16 listow:) apropo wpływow to ludzie do mnie kase wysyłają i ja sie przed Wami rozliczam z zakupionych kopert dyplomow itp a potem wysyłam na koncu całą sumę na konto zwierzaka;) tak ustaliłam z warsawmoo Quote
Energy Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Brysiu Agacie chodziło o wpływy i wypływy dotyczące już konta straży. No fakt mogła na nie wpłynąć kwota pomniejszona o wydatki na bandamkę, ale jakoś żeśmy nie pomyślały. Ale to nic przecież i tak dotrze do małego :loveu: A udało Ci się dzisiaj zamówić? Quote
Brysio Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 tak tak zamowiłam a wczoraj wysłałam kase;) Quote
Energy Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 To super:loveu::loveu::loveu: Już niedługo będzie mały elegant chodził z "bandamką-krawatką". Ale wtedy to już chyba wszystkie sunie jego:evil_lol: Quote
graynew Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziewczyny ja tez sie bardzo ciesze. Wprawdzie nie ogarniam tego co teraz piszecie o wplywach i wyplywach, ale mam dzis taki bol glowy i obrzydliwe samopoczucie, ze wielu rzeczy nie rozumiem. Przepraszam, ale moge byc chwilowo malo pomocna. Trzymam kciuki za Scootera:p Quote
Energy Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ojej Ty też masz grypę czy tak o sobie boli Cię głowa? Niezależnie od przyczyny niech szybko ten ból przechodzi:lol: :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Scooterek do góry po domek:lol: Quote
bico Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 jestem nowa na wątku:oops: - czy Skuterek jest w Lublinie? Tu ma DT? Quote
Recommended Posts