Energy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Hop Scooterku do góry po domek:loveu: :Dog_run: Pewnie, że będziemy trzymać kciuki za łapkę:thumbs: Quote
Brysio Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Trzymamy trzymamy mocno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Trzymajcie, trzymajcie, bo to już jutro rano ... :nerwy: :scared: Quote
Gosia70 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ja widzę, że Scooterek to gwiazda normalnie:loveu:. Oby wszystko się udało, trzymam kciuki. Quote
Kamila_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='warsawmoo']Trzymajcie, trzymajcie, bo to już jutro rano ... :nerwy: :scared:[/quote] trzymamy mocno!!! :eviltong: Quote
Brysio Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 kolejne wpłaty: margol5 50 zł hyoger 7,5 Quote
__Lara Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cieszę się cioteczki, że tak dobrze stoją finanse Scooterka :loveu: Oby się to przełożyło na jego zdrówko :) Brysio, dziękuję za podszkolenie mnie we wstawianiu zdjęć w aukcje - nauczyłam się wreszcie :multi: :loveu: Quote
Brysio Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 nie ma zadnych wiesci z wizyty? zaczynam sie denerwowac:placz: Quote
Energy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 I ja też czekam na wiadomości o Scooterku :thumbs: Quote
warsawmoo Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Verdana]Już jesteśmy. Scooter był, jak już wiecie, u mojego znajomego super-chirurga, który "trochę" się zeźlił na diagnozę poprzedników. Nie rozumiał, dlaczego psu nie dano szansy, tylko od razu kazano amputować łapkę :-(. [/FONT] [FONT=Verdana]Scootie, przy badaniu łapki zawył z bólu. Wcześniej tego nie było – czyli stopniowo wraca czucie :multi:! Dostał kolejne antybiotyki - niestety Agata nie dała rady podawać zastrzyków, także dostał to samo tylko doustnie, z przykazaniem odpowiedniego zabezpieczenia żołądka. Piesek, po raz pierwszy :-o, otrzymał też antybiotyk bezpośrednio na ranę... [/FONT] [FONT=Verdana]Za tydzień w sobotę, po całej serii antybiotyków, kolejna wizyta. Lekarz za dzisiejszą wizytę nic nie wziął, powiedział, że rozliczymy się pod koniec leczenia ... :roll:[/FONT] Quote
warsawmoo Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 A tu relacja z dzisiejszego spaceru. Cyt. Agatę: "Skuter dzis robił furorę na spacerze, jakis dzień taki, najpierw zaczepiła go rodzina z sąsiedztwa, która ma niezresocjalizowanego psa ze schronu, mówią że o takim psie jak Skuter wlaśnie marzyli, mały wylizał im dzieciaka od góry do dołu i skakal jak wściekły na tych trzech łapach, potem spacerowalismy z ze starszym panem i jego owczarkiem Diego, Diego jest taki wielki że Skuti mu pod brzuchem przechodzi, i pan powiedział że Skuti to miód nie pies taki łagodny, i na sam koniec jedna pani aż przywiązała do słupka swojego boksera żeby się ze Skuterem pobawić. A to wszyscy przeciez obcy dla nas ludzie tyle tylko że widzą Skutera i mnie na spacerach. Skuter ma też cos w rodzaju dziewczyny, to bardzo stara suczka, z która spaceruje pan z mojej ulicy, no i ta suczka pozwala się obwąchiwać. no to chyba jest juz jego dziewczyna co nie?" :biggrina: Tu zaznaczę, że Agata to kociara .. nie za bardzo zna się na psich obyczajach .... :laugh2_2: Quote
Energy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Hej hej doczekałam się wiadomości, super, że dobrych:loveu: Świetnie, że trafiłyście na takiego lekarza, bo niestety znaczna część z nich to najlepiej by się od razu problemu pozbyła. A to przecież młodziutki psiaczek i taki cudny:loveu::loveu::loveu: No, a ciekawe czy Scooterek nie założy jakiegoś haremu, co będzie jak codziennie spotka i powącha panienkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Moi kochani! Będę musiała rozstać z Wami na parę dni - jadę na narty :multi:. Chciałabym odpocząć, dlatego nie zbieram ze sobą komputera. Wracam w sobotę, także wieści dot. następnej wizyty Scooterka, otrzymacie na świeżo. W razie ... proszę kontaktować się z graynew, która ma do mnie nr telefonu. Bardzo proszę wszystkie bratnie dusze o opiekowanie się wątkiem Scooterka pod moją nieobecność, co by jego przyszły DS nie przeoczył biedaka. Jeszcze raz dziękuję za wszystko :loveu:. Gorąco pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę! Quote
graynew Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Widze, ze warswmoo nie tylko mnie ale i wam powiedziala, ze mamy pilnowac watku :) No musimy sie spisac bo jak wroci to nam da :cool3: Mam nadzieje, ze po tym tygodniu dostaniemy super wiesci o tym jak to antybiotyki super dzialaja i jaki jest postep!! A narazie prosze o same pozytywne fluidy i trzymanie kciukow. Quote
Brysio Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ufff co za ulga:loveu::loveu::loveu: jakie szczescie, ze to dobre wiesci:multi::multi:bedziemy sie opiekowac wątkiem oczywiscie;);) Quote
warsawmoo Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='graynew']Widze, ze warswmoo nie tylko mnie ale i wam powiedziala, ze mamy pilnowac watku :) No musimy sie spisac bo jak wroci to nam da :cool3: quote] A ja wróciłam na chwilkę i odrazu Cię przyłapałam na gadaniu o mnie ... :evil_lol: Ładnie to tak? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 przepraszam za offa.... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/ Quote
Energy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Hop hop !!! Cudowny Scooterek szuka super domku:lol::lol::lol: Quote
Kamila_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='warsawmoo']A tu relacja z dzisiejszego spaceru. Cyt. Agatę: "Skuter dzis robił furorę na spacerze, jakis dzień taki, najpierw zaczepiła go rodzina z sąsiedztwa, która ma niezresocjalizowanego psa ze schronu, mówią że o takim psie jak Skuter wlaśnie marzyli, mały wylizał im dzieciaka od góry do dołu i skakal jak wściekły na tych trzech łapach, potem spacerowalismy z ze starszym panem i jego owczarkiem Diego, Diego jest taki wielki że Skuti mu pod brzuchem przechodzi, i pan powiedział że Skuti to miód nie pies taki łagodny, i na sam koniec jedna pani aż przywiązała do słupka swojego boksera żeby się ze Skuterem pobawić. A to wszyscy przeciez obcy dla nas ludzie tyle tylko że widzą Skutera i mnie na spacerach. Skuter ma też cos w rodzaju dziewczyny, to bardzo stara suczka, z która spaceruje pan z mojej ulicy, no i ta suczka pozwala się obwąchiwać. no to chyba jest juz jego dziewczyna co nie?" :biggrina: Tu zaznaczę, że Agata to kociara .. nie za bardzo zna się na psich obyczajach .... :laugh2_2: no to świetnie!.. Scooterkowi rośnie wielkie zainteresowanie! .. :loveu: ... oby szybciorem znalazł dom! Quote
Brysio Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 tak sobie mysle, skoro ma takie zainteresowanie to moze kupimy mu bandamke z napisem do szukam domku i wtedy jak bedzie szedł na spacerek to ludzie będą widzieli napis i moze ktos go wypatrzy co Wy na to? widziałąm gdzies takie bandamki to na bazarku Quote
graynew Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Brysio']tak sobie mysle, skoro ma takie zainteresowanie to moze kupimy mu bandamke z napisem do szukam domku i wtedy jak bedzie szedł na spacerek to ludzie będą widzieli napis i moze ktos go wypatrzy co Wy na to? widziałąm gdzies takie bandamki to na bazarku[/quote] Brysio wedlug mnie to dobry pomysl. A ile taka bandamka kosztuje?? No Warsawmoo wyjechala wiec nie wiem cz tak bez niej mozemy podjac decyzje ale jak to jest kwestia jakis nie duzych pieniedzy to mysle ze tak. Popros Energy zeby na pw podala adres do dziewczyny u ktorej Scooter jest na tymczasie zeby ja tam od razu wyslac. No i idziemy dzisiaj na pierwsza po domek :painting: Quote
Brysio Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 z tego co wiem jakies 15 zł plus koszt przesyłki poleconym to jakies 2 zł;) www.dogomania.pl/forum/f99/bandamki-szukam-domu-dla-bezdomnych-zwierzakow-kup-teraz-do-28-02-na-zywiec-129228/ mnie sie ta zielona podoba:loveu::loveu::loveu: moze poczekajmy na warsawmoo, bazarek jest do 28 wiec spokojnie zdązymy:D:D Quote
Brysio Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a teraz patrze , ze to nawet 10 zł, wiec mysle, ze jak sie złozymy nawet po 5 zł, tak zeby nie ruszac pieniązkow Skuterka to bedzie taki prezencik, wyslemy go do osoby opiekującej sie a jak warsawmoo wroci to Skuti juz bedzie miał piękna chuste:loveu::loveu:taka niespodzianka:eviltong: Quote
Brysio Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Mam juz dyplomik, ładniutki:loveu::loveu::loveu: zrobiła go [FONT=Arial Black]Smallpati[/FONT]:eviltong: wielkie podziekowania dla niej:multi::multi: ale nie moge wam pokazac bo jak ktos a allegro wejdzie na watek to go zobaczy a to ma byc niespodzianka:eviltong: Quote
Recommended Posts