Brysio Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 hmmm 100 cegiełek to 500 zł, minus koszty to jakies 450zł zostanie dla Maluszka Pipuszka hehe nie starczy na leczenie? nie wiem.. jak nie to zrobimy nowe Quote
warsawmoo Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Brysio']hmmm 100 cegiełek to 500 zł, minus koszty to jakies 450zł zostanie dla Maluszka Pipuszka hehe nie starczy na leczenie? nie wiem.. jak nie to zrobimy nowe[/quote] Nie wiemy. Dzisiaj za wizytę i leki zapłaciłyśmy 50 zł. Do tego trzeba jeszcze dokupić jakieś medykamenty wspomagające i kołnierz, już nie zdążyłysmy, było za póżno - a to dopiero gra wstępna :oops:. Nie wiemy co przyniesie los ... Scooter ma też powiększone obie komory serca - pewnie zaraz dojdą leki na serducho bo teraz wet nie chciał go już obciążać....... Quote
Ukryty Smok Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Oczywiście. Przywołuję się do porządku. Pzdr, Ukryty Smok Quote
warsawmoo Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 No Scootie, idziemy po równie wspaniały, jak u Agatki (!), domek :painting: Quote
Brysio Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 mysle, ze poczekamy az te pieniązki spłyną- powysyłam ludziom dyplomy, zobaczymy na czym stoimy i jak tylko zaczną się konczyc to wznowimy allegro? co Wy na to? Quote
Lulka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 wyslalam stowke z bazarkow na Skuterka :loveu: jak bedzie cos jeszcze trzeba to dajcie znac ;) Quote
graynew Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Normalnie taki tu ruch, ze nie nadazam z czytaniem :p I same dobre wiesci:multi: Tylko jeszcze teraz szybko cudny domek i bedzie pelnia szczescia :loveu: Quote
warsawmoo Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Brysio']mysle, ze poczekamy az te pieniązki spłyną- powysyłam ludziom dyplomy, zobaczymy na czym stoimy i jak tylko zaczną się konczyc to wznowimy allegro? co Wy na to?[/quote] Dobrze, tak zróbmy, cioteczko :loveu: Quote
warsawmoo Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Lulka']wyslalam stowke z bazarkow na Skuterka :loveu: jak bedzie cos jeszcze trzeba to dajcie znac ;)[/quote] Hurrrraaa! :bigcool: Quote
Brysio Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 przyszły kolejne wpłaty::multi::multi: Noemi13 7,50 Bioag 5 Alina151 25 Lejsiks 7,5 L81 10 EMI MM 7,5 Izabela 12,50 mariastrzelczyk 10 fizoboy 22,50 Quote
Kamila_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='graynew']Normalnie taki tu ruch, ze nie nadazam z czytaniem :p I same dobre wiesci:multi: Tylko jeszcze teraz szybko cudny domek i bedzie pelnia szczescia :loveu:[/quote] Podnosze! czekamy na domek dla Scooterka i na kolejne wpłaty dla malucha :p Quote
Energy Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Hej Scooterku hopaj po super domek:loveu: :Dog_run: Quote
Agata,Sonia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Super,jest nadzieja,ze lapinke da sie uratowac:multi: Wierze,ze sie uda;) Quote
warsawmoo Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 JESTEŚCIE WSPANIALI!!! ŚLICZNIE DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKIE WPŁATY! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Brysio Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 kolejne wpłaty;) GRZENKA 1OZŁ JANUSZ ES 22,50 NAIWNEPYTANIA 25 JAREK S 22,50 POSADADELASALMAS 18 GRAZKA_2004 15 Quote
kidimidi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 mysle, ze poczekamy az te pieniązki spłyną- powysyłam ludziom dyplomy, zobaczymy na czym stoimy i jak tylko zaczną się konczyc to wznowimy allegro? co Wy na to? Jestem za . Alina151 Quote
Brysio Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ale ze mnie głupol :splat: nie zorientowałam sie, ze cytujesz moj post:oops:;) Quote
warsawmoo Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Brysio']ale ze mnie głupol :splat: nie zorientowałam sie, ze cytujesz moj post:oops:;)[/quote] :jumpie: No to się uśmiałam ... Quote
warsawmoo Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Zabaczcie na 1 stronę wątku! Zobaczcie ile ludzisków się zebrało by pomóc naszemu Scooterkowi :multi::multi::multi::multi::multi: Niedługo miejsca zabraknie :-o :loveu:. Już mi emotikonki "loveu" kazali polikwidować przy nickach, a tak chciałam, by każdy wpłacający ją miał ... :shake: To tu Wam powsadzam :diabloti:. Proszę bardzo: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agata,Sonia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Kachany Scooterku-ciocia Agatka pamieta o Tobie i jak tylko bede miec pieniadze na koncie to zaraz przeleje;) tak jak obiecalam... P.S.Myslalam,ze beda dzisiaj...:shake: Quote
warsawmoo Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Agata,Sonia']Kachany Scooterku-ciocia Agatka pamieta o Tobie i jak tylko bede miec pieniadze na koncie to zaraz przeleje;) tak jak obiecalam... P.S.Myslalam,ze beda dzisiaj...:shake: Cioteczko Agatko, nie martw się. Zobacz co się dzieje na moim koncie - tyle dobrych ludzi chce mi pomóc uratować tą moją biedną łapkę ... narazie pieniążki są ... tylko trzeba czekać. W sobotę idę na zmianę opatrunku, ale cioteczka warsawmoo zamówiła jeszcze jednego specjalistę na tę wizytę, więc teraz będę miał już dwóch wetów do opieki. Może we dwóch dadzą radę coś wymyślić .... Co dwie głowy ... Trzymajcie kciuki !!! Quote
Recommended Posts