Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sam nik juz mówi,że UKRYTY :evil_lol:
Dobrze by było, gdyby w pierwszym poście robić rozliczenia , ile wpłyneło i ile wydane.Wtedy sytuacja jest przejrzysta i nikt się do niczego nie przyczepi.Taki jest zwyczaj na dogo i myślę,że dobry :lol:
Wpłacę 30 zł.

Posted

Poker napisał(a):
sam nik juz mówi,że UKRYTY :evil_lol:
Dobrze by było, gdyby w pierwszym poście robić rozliczenia , ile wpłyneło i ile wydane.Wtedy sytuacja jest przejrzysta i nikt się do niczego nie przyczepi.Taki jest zwyczaj na dogo i myślę,że dobry :lol:
Wpłacę 30 zł.

Dziękuję! :loveu: Oczywiście, że zrobię rozliczenie, jak tylko wpłyną jakieś pieniążki - narazie mamy tylko deklaracje.

Posted

ida47 napisał(a):
Dolanczam sie do tego watku i pomocy pieskowi , w poniedzialek wysle pieniadze , to bardzo biedny piesek ,jestem pelna poidziwu co robicie , bede myslami z Wami , , moze zdarzy sie cud i uda sie lapke uratowac , on tyle przeszedl:shake:

Dziękuję w imieniu Scooterka :loveu::loveu::loveu:

Posted

Brysio napisał(a):
takze wysle w poniedziałek 30 zł. Dziewczyny a myslałyscie o allegro cegiełkowym?

Pięknie dziękuję w imieniu Scooterka! :loveu::loveu::loveu:
O Allegro cegiełkowym myślałyśmy .. tylko ktoś musi pomóc - ja się nie znam :oops:

Posted

Ja robiłam juz takie allegro:) i to polega na tym, ze jesli nie zbiera się pieniędzy jako organizacja to nie mamy ich prawa zbierac. Mozna zrobic to inaczej. Bedziemy sprzedawac zdięcia pieska i to bedzie ta cegiełka, w taki sposób mozna, bo cos sprzedajemy. Ludzie mogą kupowac zdięcia i napiszemy, ze koszt przesyłki to 2 zł, znaczek plus koperta plus to zdięcie. Tylko nie wiem jak z numerem konta, nie mozemy podawac tego, ktore jest w pierwszym poscie, musi byc podane jeden z osob z dogo a dopiero po akcji kasa bedzie przekazana. Trzeba to jednak uzgodnic z osobą, ktora się zajmuje pieskiem

Posted

Dzięki Idzie tu jestem, robi dużo pozytywnego szumu na innych wątkach:loveu:. jutro dorzucę 50 zł. Mam nadzieję że numer konta aktualny? Psinka piękna jest. Mam nadzieję że szybo znajdzie domek.

Posted

Witam i zaglądam do kochanej, biednej psinki :-( mam nadzieję, że łapka wyzdrowieje i będzie wszystko dobrze!

Ja robię allegra cegiełkowe. Tak jak jedna osoba napisała, można sprzedawać zdjęcia albo dyplomy, i nie trzeba ich wysyłać, można przesłać elektronicznie, taka forma zakupu też jest przewidziana w allegro. Mogłabym zrobić allegro cegiełkowe biedakowi tylko ktoś musiałby udostępnić swoje konto żeby widniało na aukcji, no i taka osoba musiałaby mnie informować kto już wpłacił pieniądze żebym mogła wysłać dyplomy.

Posted

Gosia70 napisał(a):
Dzięki Idzie tu jestem, robi dużo pozytywnego szumu na innych wątkach:loveu:. jutro dorzucę 50 zł. Mam nadzieję że numer konta aktualny? Psinka piękna jest. Mam nadzieję że szybo znajdzie domek.

Dziękuję, Gosia70! Dziękuję również Idzie!:loveu::loveu::loveu: Numer konta aktualny - koniecznie z dopiskiem "dla Scootera"

Posted

__Lara napisał(a):
Witam i zaglądam do kochanej, biednej psinki :-( mam nadzieję, że łapka wyzdrowieje i będzie wszystko dobrze!

Ja robię allegra cegiełkowe. Tak jak jedna osoba napisała, można sprzedawać zdjęcia albo dyplomy, i nie trzeba ich wysyłać, można przesłać elektronicznie, taka forma zakupu też jest przewidziana w allegro. Mogłabym zrobić allegro cegiełkowe biedakowi tylko ktoś musiałby udostępnić swoje konto żeby widniało na aukcji, no i taka osoba musiałaby mnie informować kto już wpłacił pieniądze żebym mogła wysłać dyplomy.

Bardzo dziękuję! Brysio również oferuje swoją pomoc w akcji cegiełkowej. Na dzien dzisiejszy jest problem z udostępnieniem nr konta - ja nie mogę. Nie wiem, jak Brysio ... Jesteśmy w kontakcie przez pw.
Serce się raduje!!! Może uda nam się wspólnymi siłami uratować łapeczkę Scootera! :multi:

Posted

własnie z tego co mi wiadomo konto absolutnie nie moze widniec na aukcji i nie mozna sprzedawac w formie elektronicznej, mi raz własnie dlatego usuneli taka aukcje i dostałam długi list od administaratora, ze własnie tak nie wolno. Moge zrobic taka aukcje, nie wiem czy dzis mi sie to uda ale w najblizszych dniach na pewno;)

Posted

Brysio napisał(a):
własnie z tego co mi wiadomo konto absolutnie nie moze widniec na aukcji i nie mozna sprzedawac w formie elektronicznej, mi raz własnie dlatego usuneli taka aukcje i dostałam długi list od administaratora, ze własnie tak nie wolno. Moge zrobic taka aukcje, nie wiem czy dzis mi sie to uda ale w najblizszych dniach na pewno;)

Brysio, to dziwne, a nie było napisane w aukcji, że jest to aukcja cegiełkowa? bo wiem od Isadory, że tak pisać nie wolno, tylko że np. sprzedaje się dyplomy.

Posted

Gosia70 napisał(a):
Kaska poszła, choć to pewnie kropla tego co potrzeba. Mam nadzieję, że obejdzie sie bez amputacji.:placz: buziaczki dla scooterka w jego mokry nosek.

Ziarnko do ziarnka ... Każdy grosik się liczy! Bardzo dziękuję! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Brysio napisał(a):

Zrobisz akcję dla Scooterka? Naprawdę?! Ojej! To cudnie! :multi::multi::multi: