Ukryty Smok Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Graynew, Proszę sprawdzić mój profil. Zrób statystykę postów. I będziesz spokojniejsza. Pzdr, Ukryty Smok Quote
Kamila_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Świetnie że znalazło się tyle osób które chcą pomóc! :multi: Quote
Poker Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 sam nik juz mówi,że UKRYTY :evil_lol: Dobrze by było, gdyby w pierwszym poście robić rozliczenia , ile wpłyneło i ile wydane.Wtedy sytuacja jest przejrzysta i nikt się do niczego nie przyczepi.Taki jest zwyczaj na dogo i myślę,że dobry :lol: Wpłacę 30 zł. Quote
Brysio Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 takze wysle w poniedziałek 30 zł. Dziewczyny a myslałyscie o allegro cegiełkowym? Quote
warsawmoo Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Poker napisał(a):sam nik juz mówi,że UKRYTY :evil_lol: Dobrze by było, gdyby w pierwszym poście robić rozliczenia , ile wpłyneło i ile wydane.Wtedy sytuacja jest przejrzysta i nikt się do niczego nie przyczepi.Taki jest zwyczaj na dogo i myślę,że dobry :lol: Wpłacę 30 zł. Dziękuję! :loveu: Oczywiście, że zrobię rozliczenie, jak tylko wpłyną jakieś pieniążki - narazie mamy tylko deklaracje. Quote
graynew Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nie ma rzeczy beznadziejnych.Sprawa zaczela sie krecic mimo naszego poczatkowego strachu. Scooter po domek :loveu: Quote
warsawmoo Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ida47 napisał(a):Dolanczam sie do tego watku i pomocy pieskowi , w poniedzialek wysle pieniadze , to bardzo biedny piesek ,jestem pelna poidziwu co robicie , bede myslami z Wami , , moze zdarzy sie cud i uda sie lapke uratowac , on tyle przeszedl:shake: Dziękuję w imieniu Scooterka :loveu::loveu::loveu: Quote
warsawmoo Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Brysio napisał(a):takze wysle w poniedziałek 30 zł. Dziewczyny a myslałyscie o allegro cegiełkowym? Pięknie dziękuję w imieniu Scooterka! :loveu::loveu::loveu: O Allegro cegiełkowym myślałyśmy .. tylko ktoś musi pomóc - ja się nie znam :oops: Quote
Brysio Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja robiłam juz takie allegro:) i to polega na tym, ze jesli nie zbiera się pieniędzy jako organizacja to nie mamy ich prawa zbierac. Mozna zrobic to inaczej. Bedziemy sprzedawac zdięcia pieska i to bedzie ta cegiełka, w taki sposób mozna, bo cos sprzedajemy. Ludzie mogą kupowac zdięcia i napiszemy, ze koszt przesyłki to 2 zł, znaczek plus koperta plus to zdięcie. Tylko nie wiem jak z numerem konta, nie mozemy podawac tego, ktore jest w pierwszym poscie, musi byc podane jeden z osob z dogo a dopiero po akcji kasa bedzie przekazana. Trzeba to jednak uzgodnic z osobą, ktora się zajmuje pieskiem Quote
warsawmoo Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Agata,Sonia napisał(a):Dzień dobry Scooterku:loveu: Dzień dobry Agatko! Choćmy po domek! :painting: Szybciej! :painting: Quote
Gosia70 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dzięki Idzie tu jestem, robi dużo pozytywnego szumu na innych wątkach:loveu:. jutro dorzucę 50 zł. Mam nadzieję że numer konta aktualny? Psinka piękna jest. Mam nadzieję że szybo znajdzie domek. Quote
__Lara Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witam i zaglądam do kochanej, biednej psinki :-( mam nadzieję, że łapka wyzdrowieje i będzie wszystko dobrze! Ja robię allegra cegiełkowe. Tak jak jedna osoba napisała, można sprzedawać zdjęcia albo dyplomy, i nie trzeba ich wysyłać, można przesłać elektronicznie, taka forma zakupu też jest przewidziana w allegro. Mogłabym zrobić allegro cegiełkowe biedakowi tylko ktoś musiałby udostępnić swoje konto żeby widniało na aukcji, no i taka osoba musiałaby mnie informować kto już wpłacił pieniądze żebym mogła wysłać dyplomy. Quote
warsawmoo Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Gosia70 napisał(a):Dzięki Idzie tu jestem, robi dużo pozytywnego szumu na innych wątkach:loveu:. jutro dorzucę 50 zł. Mam nadzieję że numer konta aktualny? Psinka piękna jest. Mam nadzieję że szybo znajdzie domek. Dziękuję, Gosia70! Dziękuję również Idzie!:loveu::loveu::loveu: Numer konta aktualny - koniecznie z dopiskiem "dla Scootera" Quote
warsawmoo Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 __Lara napisał(a):Witam i zaglądam do kochanej, biednej psinki :-( mam nadzieję, że łapka wyzdrowieje i będzie wszystko dobrze! Ja robię allegra cegiełkowe. Tak jak jedna osoba napisała, można sprzedawać zdjęcia albo dyplomy, i nie trzeba ich wysyłać, można przesłać elektronicznie, taka forma zakupu też jest przewidziana w allegro. Mogłabym zrobić allegro cegiełkowe biedakowi tylko ktoś musiałby udostępnić swoje konto żeby widniało na aukcji, no i taka osoba musiałaby mnie informować kto już wpłacił pieniądze żebym mogła wysłać dyplomy. Bardzo dziękuję! Brysio również oferuje swoją pomoc w akcji cegiełkowej. Na dzien dzisiejszy jest problem z udostępnieniem nr konta - ja nie mogę. Nie wiem, jak Brysio ... Jesteśmy w kontakcie przez pw. Serce się raduje!!! Może uda nam się wspólnymi siłami uratować łapeczkę Scootera! :multi: Quote
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jak będzie allegro cegiełkowe,to od razu podajcie link;) Quote
Brysio Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 własnie z tego co mi wiadomo konto absolutnie nie moze widniec na aukcji i nie mozna sprzedawac w formie elektronicznej, mi raz własnie dlatego usuneli taka aukcje i dostałam długi list od administaratora, ze własnie tak nie wolno. Moge zrobic taka aukcje, nie wiem czy dzis mi sie to uda ale w najblizszych dniach na pewno;) Quote
Gosia70 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kaska poszła, choć to pewnie kropla tego co potrzeba. Mam nadzieję, że obejdzie sie bez amputacji.:placz: buziaczki dla scooterka w jego mokry nosek. Quote
__Lara Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Brysio napisał(a):własnie z tego co mi wiadomo konto absolutnie nie moze widniec na aukcji i nie mozna sprzedawac w formie elektronicznej, mi raz własnie dlatego usuneli taka aukcje i dostałam długi list od administaratora, ze własnie tak nie wolno. Moge zrobic taka aukcje, nie wiem czy dzis mi sie to uda ale w najblizszych dniach na pewno;) Brysio, to dziwne, a nie było napisane w aukcji, że jest to aukcja cegiełkowa? bo wiem od Isadory, że tak pisać nie wolno, tylko że np. sprzedaje się dyplomy. Quote
Brysio Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ByŁo, byŁo miedzy innymi ale w liscie pisŁao o tych zwrotach o pieniĄdzach i o poczcie elektronicznej;) Quote
warsawmoo Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Gosia70 napisał(a):Kaska poszła, choć to pewnie kropla tego co potrzeba. Mam nadzieję, że obejdzie sie bez amputacji.:placz: buziaczki dla scooterka w jego mokry nosek. Ziarnko do ziarnka ... Każdy grosik się liczy! Bardzo dziękuję! :loveu::loveu::loveu: Quote
warsawmoo Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Brysio napisał(a):własnie z tego co mi wiadomo konto absolutnie nie moze widniec na aukcji i nie mozna sprzedawac w formie elektronicznej, mi raz własnie dlatego usuneli taka aukcje i dostałam długi list od administaratora, ze własnie tak nie wolno. Moge zrobic taka aukcje, nie wiem czy dzis mi sie to uda ale w najblizszych dniach na pewno;) Zrobisz akcję dla Scooterka? Naprawdę?! Ojej! To cudnie! :multi::multi::multi: Quote
warsawmoo Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Brysio napisał(a):Juz sie za to zabieram:) :laola::laola: :Dog_run:Ale się cieszę!!!! Quote
Recommended Posts