Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ninusia1985']Witamy!!! To my jesteśmy tą szczęsliwą rodzinką która zaadoptowała szagusia:) Maluszek całą drogę do Słupska smacznie przespał :)) Chcieliśmy powklejać kilka zdjęć ale nie bardzo wiemy jak to zrobić więc prosimy o pomoc.

Witamy:lol: fotki wstawia sie przez te stronki;
http://imageshack.us/
http://fotosik.pl/

Jakby były kłopoty ze wstawieniem to zapraszam do siebie na naukę
z jamnisiem oczywiście,też chce poznać tego cukiereczka.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dansuia ale masz fajnie że księcia poznasz :)

no mam nadzieję ze poznam,Tofik uwielbia takie młode szczylki więc księciunio moze spokojnie nas odwiedzać,bedzie wesoło.:lol:
Czy ten ksieciunio otrzymał nowe imię?

Posted

[quote name='e-dita']Taaak, przeżyłam inwazję jamników :crazyeye:

No ja bym raczej powiedziała, ze Julkowi zdrętwiały kostki, bo w budce się ledwo mieści i musiał wyjść :eviltong:. Reszta siedziała bezpieczna na szafie.

Marcel panikarz:

MARCEL jest piękny:loveu: ale panikarz;)
a reszta kotów z zaciekawieniem przyglądała sie jamnikom,
zainteresowane były ,
i może zeszłyby do nich pobawic się:multi::multi:
A jamniki naprawde wyjątkowo były ozywione,radosne
i bawiły sie jak szczeniaczki :eviltong:
tak działał na nie klimat tego domku!
Dlatego jeszcze raz piszę:eviltong:
w tym domku brakuje jamnika!!!!!!!:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='AMIŚKA']Dlatego jeszcze raz piszę:eviltong:
w tym domku brakuje jamnika!!!!!!!:roflt::roflt::roflt::roflt:

Ty mnie nie denerwuj!
[SIZE="1"]Ale powiem Wam coś innego, że jakoś tak spotykam jamniki czesto na mojej drodze: rok temu w sylwestra wyszłam w południe na zakupy, przy sklepie stała przywiązana do ogrodzenia jamniczka, dorosła, ale taka malizna, połowa tego co Szagi. Była strasznie wystraszony, bo strzały, fajerwerki naokoło, pogoda była ohydna a ona się trząsła z zimna. Siostra weszła do sklepu, spytała czyj to pies - nikt się nie przyznał, kasjerki powiedziały: on już tak od rana tam stoi. A była 14.00 :crazyeye: Więc my siup, psa pod pachę i biegiem do domu. Wieczorem na spacerku zaprowadzila nas do swojej klatki, ale nikt sie nie przyznal, dopiero pozniej znalezlismy jej pana i pania jak spanikowanie biegali po okolicy i jej szukali. Okazalo sie, ze pan zapomniał ja zabrać spod sklepu, a pani nie bylo caly dzien w domu. Pozniej jak nas na ulicy widzial, to przemykal ukradkiem, bo ochrzan dostal okropny.:angryy:

Posted

[quote name='e-dita']Ty mnie nie denerwuj!
Ale powiem Wam coś innego, że jakoś tak spotykam jamniki czesto na mojej drodze: rok temu w sylwestra wyszłam w południe na zakupy, przy sklepie stała przywiązana do ogrodzenia jamniczka, dorosła, ale taka malizna, połowa tego co Szagi. Była strasznie wystraszony, bo strzały, fajerwerki naokoło, pogoda była ohydna a ona się trząsła z zimna. Siostra weszła do sklepu, spytała czyj to pies - nikt się nie przyznał, kasjerki powiedziały: on już tak od rana tam stoi. A była 14.00 :crazyeye: Więc my siup, psa pod pachę i biegiem do domu. Wieczorem na spacerku zaprowadzila nas do swojej klatki, ale nikt sie nie przyznal, dopiero pozniej znalezlismy jej pana i pania jak spanikowanie biegali po okolicy i jej szukali. Okazalo sie, ze pan zapomniał ja zabrać spod sklepu, a pani nie bylo caly dzien w domu. Pozniej jak nas na ulicy widzial, to przemykal ukradkiem, bo ochrzan dostal okropny.:angryy:

No to uważam że to znaki niebios :loveu: a ich nie należy olewać. Wniosek - jamol powinien w tym domu nastać na stałe (a potem pogadamy o kolejnym)

Posted

Szaguś-Królewicz jest cudowny sliczny i bardzo kochany.Cala nasza rodzinka oszalala na Jego punkcie:)Napewno bedzie u nas szczesliwy i my tez jestesmy bardzo szczesliwi ze Go mamy:)

Posted

Bardzo dziekuje a ja tak sie meczylam poprostu nie wiedzialam o co chodzi.Szagus naprawde jest boski bardzo sie cieszymy ze jest u nas a takze ze moglismy mu pomoc bo szczerze mowiac nie wiedzielismy ze mozna adoptowac zwierzatka i w ten sposob przyczynic sie do czegos dobrego.dziekuje