Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ninusia1985']

Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze!

WIĘCEJ zdjęć Królewicza!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ale rozkosz!!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Już czuję te "perfumki" jamniczkowo-szczeniaczkowe

:smilecol::smilecol:

Posted

[quote name='Ewa-i44']

widzę, że dalej się znęca nad kocią zabawką :lol:

piękne zdjęcia,
cieszę się bardzo, że królewicz Szaguś ma w końcu swoje miejsce i coś mi zdaje, że on już rządzi w domu ;)

Posted

Szaguś szcęściarzu! taki dom , takie łózka i takie ręce które nosza :) wowo
tylko korony Ci brakuje :)
przytulaj sie do swoich wspaniałych opiekunów i nie terroryzuj ich - bo cos mi sie zdaje po tym Twoim wzroku ze z ciebie nie zły gagatek jest bedzie :)
Dla Pani Ewy i całej rodziny usciski i słoneczne promienie ze Szczecina slę:):loveu::loveu:

Posted

Jamnikowe cioteczki, czy macie w zanadrzu jakiś domek dla suni jamnisi ?

Właśnie dostałam telefon od pani, tydzień temu była w lesie, znalazła jamnisię, wzięła ją do domu, ale ma 2 ONki, które ją chcą rozszarpać, nie może jej zatrzymać ...
U nas w azylu nosówka - 5 psów za TM :placz: A jedyny awaryjny tymczas, o którym myślałam właśnie napisał, że ma swoją chorą sunię w domu :placz: Mam dać jakąś odpowiedź tej Pani po pracy. Dzwoniłam do p. Magdy - pierwotnej chętnej na Szagiego, powiedziała, że jeżeli sunia jest młoda, max. 5 mies. to może ją wziąć, bo ma małe dzieci, ale z kolei tamta Pani mówiła, że ma koło roku. Jedyne na co mogę liczyć to na urok osobisty suni jeżeli jest starsza niż 5 mies. Ale co zrobię jeżeli się nie spodoba i będzie znacznie starsza ...

EDIT:
oto bohaterka całego dzisiejszego zamieszania - już w nowym domku - w tym, do którego pierwotnie miał jechać Szadi:

Posted

Eliza, świetnie że adoptowali sunię, mówisz o domku u p. Magdy, tak?

Tak sobie właśnie pomyślałam, że dzięki naszemu królewiczowi domek znalazło już 5 psów :)

[SIZE="1"]Jest jeszcze bardzo dobrze zapowiadający się dom pod Piłą. Danka, wysłałam panu Twój numer telefonu mailem, mam nadzieje, że ma internet, bo w zeszłym tyg. miał jakieś problemy. A może Tobie podam jego dane kontaktowe?

Posted

[quote name='e-dita']Eliza, świetnie że adoptowali sunię, mówisz o domku u p. Magdy, tak?

Tak sobie właśnie pomyślałam, że dzięki naszemu królewiczowi domek znalazło już 5 psów :)

Jest jeszcze bardzo dobrze zapowiadający się dom pod Piłą. Danka, wysłałam panu Twój numer telefonu mailem, mam nadzieje, że ma internet, bo w zeszłym tyg. miał jakieś problemy. A może Tobie podam jego dane kontaktowe?

To może do Piły zapukać z poznańską jamniczką która jest na tymczasie u GoniP.

Posted

[quote name='Ewa-i44']

PUK PUK!!!
Od 27 stycznia nie ma zdjęć Szagusia :roll:
Już tęsknimy:placz:

Wiem, wiem...
Chcecie trochę prywatności.... ale....
My też go kochamy :loveu::loveu::loveu:

Posted

A-s-i-a napisał(a):
PUK PUK!!!
Od 27 stycznia nie ma zdjęć Szagusia :roll:
Już tęsknimy:placz:

Wiem, wiem...
Chcecie trochę prywatności.... ale....
My też go kochamy :loveu::loveu::loveu:

Hehe Jutro cos wrzuce.Szagi zaaklimatyzowal sie juz na dobre.slodziak.

Posted

[quote name='deer_1987']Zalozylam strone o jamnisiach i mixach co szukaja domow, mamy dzial "w nowym domu" i jest prosba do kazdego kto adoptowal jamnisia z dogo o napisanie ktotkiej histori jak jamnis trafil do Was, zebysmy to mogli dodac na strone. z gory dziekuje bardzo

o to link:
Jamniki i ich mixy szukaja swoich domow

Stronka jest świetna!!!! Mnie się bardzo podoba:)
GRATULACJE!!!