Isadora7 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Ewa-i44'] No tak kołami do góry, panisko teraz z Szagusia. Quote
A-s-i-a Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='ninusia1985'] Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! WIĘCEJ zdjęć Królewicza!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale rozkosz!!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Już czuję te "perfumki" jamniczkowo-szczeniaczkowe :smilecol::smilecol: Quote
pajda67 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Szagi to urodzony model. Tylko go fotografować:lol: Quote
e-dita Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Ewa-i44'] widzę, że dalej się znęca nad kocią zabawką :lol: piękne zdjęcia, cieszę się bardzo, że królewicz Szaguś ma w końcu swoje miejsce i coś mi zdaje, że on już rządzi w domu ;) Quote
katarzyna kuczewska Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Szaguś szcęściarzu! taki dom , takie łózka i takie ręce które nosza :) wowo tylko korony Ci brakuje :) przytulaj sie do swoich wspaniałych opiekunów i nie terroryzuj ich - bo cos mi sie zdaje po tym Twoim wzroku ze z ciebie nie zły gagatek jest bedzie :) Dla Pani Ewy i całej rodziny usciski i słoneczne promienie ze Szczecina slę:):loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jamnikowe cioteczki, czy macie w zanadrzu jakiś domek dla suni jamnisi ? Właśnie dostałam telefon od pani, tydzień temu była w lesie, znalazła jamnisię, wzięła ją do domu, ale ma 2 ONki, które ją chcą rozszarpać, nie może jej zatrzymać ... U nas w azylu nosówka - 5 psów za TM :placz: A jedyny awaryjny tymczas, o którym myślałam właśnie napisał, że ma swoją chorą sunię w domu :placz: Mam dać jakąś odpowiedź tej Pani po pracy. Dzwoniłam do p. Magdy - pierwotnej chętnej na Szagiego, powiedziała, że jeżeli sunia jest młoda, max. 5 mies. to może ją wziąć, bo ma małe dzieci, ale z kolei tamta Pani mówiła, że ma koło roku. Jedyne na co mogę liczyć to na urok osobisty suni jeżeli jest starsza niż 5 mies. Ale co zrobię jeżeli się nie spodoba i będzie znacznie starsza ... EDIT: oto bohaterka całego dzisiejszego zamieszania - już w nowym domku - w tym, do którego pierwotnie miał jechać Szadi: Quote
danka1234 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 cudnie ze i ta ślicznotka juz jest w domku. A co słychać u naszego królewicza?:lol: Quote
Isadora7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Super że dziewczynka już w domu :). Królewiczu co u ciebie? Ustawiłes już wszystkich?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e-dita Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Eliza, świetnie że adoptowali sunię, mówisz o domku u p. Magdy, tak? Tak sobie właśnie pomyślałam, że dzięki naszemu królewiczowi domek znalazło już 5 psów :) [SIZE="1"]Jest jeszcze bardzo dobrze zapowiadający się dom pod Piłą. Danka, wysłałam panu Twój numer telefonu mailem, mam nadzieje, że ma internet, bo w zeszłym tyg. miał jakieś problemy. A może Tobie podam jego dane kontaktowe? Quote
Isadora7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='e-dita']Eliza, świetnie że adoptowali sunię, mówisz o domku u p. Magdy, tak? Tak sobie właśnie pomyślałam, że dzięki naszemu królewiczowi domek znalazło już 5 psów :) Jest jeszcze bardzo dobrze zapowiadający się dom pod Piłą. Danka, wysłałam panu Twój numer telefonu mailem, mam nadzieje, że ma internet, bo w zeszłym tyg. miał jakieś problemy. A może Tobie podam jego dane kontaktowe? To może do Piły zapukać z poznańską jamniczką która jest na tymczasie u GoniP. Quote
A-s-i-a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Ewa-i44'] PUK PUK!!! Od 27 stycznia nie ma zdjęć Szagusia :roll: Już tęsknimy:placz: Wiem, wiem... Chcecie trochę prywatności.... ale.... My też go kochamy :loveu::loveu::loveu: Quote
danka1234 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Isadora7'] To może do Piły zapukać z poznańską jamniczką która jest na tymczasie u GoniP. Ja podam ten namiar GoniP.najlepiej jak porozmawiaja bez pośredników. Quote
taxelina Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zalozylam strone o jamnisiach i mixach co szukaja domow, mamy dzial "w nowym domu" i jest prosba do kazdego kto adoptowal jamnisia z dogo o napisanie ktotkiej histori jak jamnis trafil do Was, zebysmy to mogli dodac na strone. z gory dziekuje bardzo o to link: Jamniki i ich mixy szukaja swoich domow Quote
Ewa-i44 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A-s-i-a napisał(a):PUK PUK!!! Od 27 stycznia nie ma zdjęć Szagusia :roll: Już tęsknimy:placz: Wiem, wiem... Chcecie trochę prywatności.... ale.... My też go kochamy :loveu::loveu::loveu: Hehe Jutro cos wrzuce.Szagi zaaklimatyzowal sie juz na dobre.slodziak. Quote
A-s-i-a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='deer_1987']Zalozylam strone o jamnisiach i mixach co szukaja domow, mamy dzial "w nowym domu" i jest prosba do kazdego kto adoptowal jamnisia z dogo o napisanie ktotkiej histori jak jamnis trafil do Was, zebysmy to mogli dodac na strone. z gory dziekuje bardzo o to link: Jamniki i ich mixy szukaja swoich domow Stronka jest świetna!!!! Mnie się bardzo podoba:) GRATULACJE!!! Quote
A-s-i-a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ewa-i44 napisał(a):Hehe Jutro cos wrzuce.Szagi zaaklimatyzowal sie juz na dobre.slodziak. Oj! Kiedy to jutro :roll: Quote
taxelina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Zalozylam strone o jamnisiach i mixach co szukaja domow, mamy dzial "w nowym domu" i jest prosba do kazdego kto adoptowal jamnisia z dogo o napisanie ktotkiej histori jak jamnis trafil do Was, zebysmy to mogli dodac na strone. z gory dziekuje bardzo o to link: Jamniki i ich mixy szukaja swoich domow Quote
danka1234 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ewa-i44 napisał(a):Hehe Jutro cos wrzuce.Szagi zaaklimatyzowal sie juz na dobre.slodziak. cudnie,że tak szybciutko sie zaaklimatyzował:lol: to czekamy na foteczki królewicza.;) Quote
e-dita Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Ewa-i44 napisał(a):Hehe Jutro cos wrzuce.Szagi zaaklimatyzowal sie juz na dobre.slodziak. czy dziś już jest to jutro? :) Quote
katarzyna kuczewska Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 oj cioteczki cioteczki:)jakie wy niecierpliwe jestescie :shake: same widziałyscie ze Pani MA ZAJETE RECE NOSZENIEM KRóLEWICZA :eviltong: WIEC JAK MA PSTRYKAC ZDJECIA ????:cool3: POZDRAWIAM SERDECZNIE Quote
A-s-i-a Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No tak... A reszta rodzinki ma zajęte ręce wiaderkami z wodą , ścierkami, ciągłym wychodzeniem na spacerek :eviltong: Edukacja wymaga poświęceń ;) ALE MY TU USYCHAMY!!! _____________________________________________________________ http://www.dogomania.pl/forum/f28/skrajnie-wychudzony-pies-w-typie-dogue-de-bordeaux-blagamy-o-pomoc-130003/ Quote
Recommended Posts