AMIŚKA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 katarzyna kuczewska napisał(a):swietna wiadomość:) ja mam pytanie czy moge jamnika zjesc?:cool1: zaraz dowiozę:eviltong: nawet adresik będę znac:cool3: ,bo wytropią go moje tropowce:multi: Quote
katarzyna kuczewska Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 o żęszszszszs znowu sie spozniłam jamnikowate zmarszczki wygladaj cudnie :)i pewnie swietnie smakuja i te łapki przednie :razz: ehhhhhh mnie bardzo łątwo wytropic :) Quote
AMIŚKA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 katarzyna kuczewska napisał(a):o żęszszszszs znowu sie spozniłam jamnikowate zmarszczki wygladaj cudnie :)i pewnie swietnie smakuja i te łapki przednie :razz: ehhhhhh mnie bardzo łątwo wytropic :) ehe,ehe ale zdyszani jesteśmy:shake: juz ledwo zyjemy:cool3: niestety nie wytropiliśmy do tej pory:shake: chiba ukryłas sie gleboko:razz::razz::razz: Quote
katarzyna kuczewska Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 heheh Amiska ja zapatrzyłąm sie na te zmarszczki jamnicze i stwierdziłAm ze sa boskie! EHH TE JAMNIKI NAWET W ZMARSZCZKACH IM DO TWARZY:) postanowiłąm od dzis byc jamnikiem:):eviltong: wiec zakopałąm sie pod kołdra :) i grzeje łóżko:) :razz: A TEN MAłY MUSI SZYBKO ZNALEśćNOWY DOM , BO JEST NAJPIEKNIEJSZYM JAMNIKIEM :) W CAłYM ZACHODNIOPOMORSKIM :) Quote
AMIŚKA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 katarzyna kuczewska napisał(a):heheh Amiska ja zapatrzyłąm sie na te zmarszczki jamnicze i stwierdziłAm ze sa boskie! EHH TE JAMNIKI NAWET W ZMARSZCZKACH IM DO TWARZY:) postanowiłąm od dzis byc jamnikiem:):eviltong: wiec zakopałąm sie pod kołdra :) i grzeje łóżko:) :razz: A TEN MAłY MUSI SZYBKO ZNALEśćNOWY DOM , BO JEST NAJPIEKNIEJSZYM JAMNIKIEM :) W CAłYM ZACHODNIOPOMORSKIM :) PRAWIE ,PRAWIE :diabloti::diabloti: ALE JUTRO JUZ NIE BEDZIE:multi::multi::multi: Quote
katarzyna kuczewska Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :oops::oops: przepraszam w Polsce!!!:oops::oops::oops: Quote
katarzyna kuczewska Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :loveu::loveu::loveu: w takim wypadku twoje włochate wrociły na podjum :) heheheheh :) Quote
AMIŚKA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 katarzyna kuczewska napisał(a)::oops::oops: przepraszam w Polsce!!!:oops::oops::oops: Chiba o kudłatych zapomniałaś:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
e-dita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 AMIŚKA napisał(a):PRAWIE ,PRAWIE :diabloti::diabloti: ALE JUTRO JUZ NIE BEDZIE:multi::multi::multi: Amiśka, język za zębami miałaś trzymać do dziś wieczora gaduło jedna :diabloti: czytam i czytam co tu piszecie i już teraz wiem, czemu Wy po kilka jamników macie - zjadacie je na śniadanko i musicie ciągle uzupełniać zapasy :eviltong: Quote
Isadora7 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 e-dita napisał(a):Amiśka, język za zębami miałaś trzymać do dziś wieczora gaduło jedna :diabloti: czytam i czytam co tu piszecie i już teraz wiem, czemu Wy po kilka jamników macie - zjadacie je na śniadanko i musicie ciągle uzupełniać zapasy :eviltong: Dokładnie tak jest, ja dopiero chodze najedzona od miesiąca jak mam dwa jamole :) Quote
katarzyna kuczewska Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 o wypraszaM tu sobie moj STRONG TO RASOWY CZARNY KUNDEL:):mad: JAMNIKI NIE TYLKO ZJADAŁM ALE I CAŁOWLAM ROZPIESCZAŁAM ROZPUSZCZAŁAM A POTEM CHODZIŁĄM I MARUDZIAŁM ZE MNIE NP W PALUCHA OD NOGI UGRYZŁY JAK NIE DAŁAM ODPOWIEDNIO DUZO MIEJSCA W ŁÓŻKU:) Quote
e-dita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Wy tu gadu gadu, a mój królewicz przed chwilką pojechał do nowego domu :) :). Ciotka Amiśka nam asystowała i robiła fotki. Quote
Isadora7 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 e-dita napisał(a):Wy tu gadu gadu, a mój królewicz przed chwilką pojechał do nowego domu :) :). Ciotka Amiśka nam asystowała i robiła fotki. No to czekamy na relacje :loveu: Quote
e-dita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Danka, dzięki jeszcze raz za wizytę przedadopcyjną :) Rodzina po wizycie Danki (bardzo miło mówili o Waszej wizycie) dziś rano wsiadła w samochód - cała!!!! 5 osób - i gnali do Szczecina. [SIZE="1"]**niedawno po 13 latach stracili jamnika, a Szagi swoim podobieństwem do Oskara ich bardzo ujął, byli bardzo szczęśliwi, że Plastuś zamiast niego pojedzie do Warszawy** Po 16.00 byli u mnie, Szaguś przywitał ich już na klatce schodowej, radośnie wylizał nowe twarze i wrócił do zabawy. Pani się bardzo wzruszyła, pan zresztą też, dopytywali się co królewicz lubi, czego nie, wszystko chcieli wiedzieć :lol: W tym całym zamieszaniu pani zapomniała torebki i musieli się wracać. Obiecali fotki i raporty. Quote
danka1234 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Tak ,bardzo mili ludzie,Waszemu królewiczowi pewnie nieba uchylą.:lol: Chyba nas nie wydali wiec sami sie przyznamy do strat spowodowanych naszą wizyta,:oops:a mianowicie rozgryzioną na szczepy piłeczką która miała posłuzyć do zabawy waszemu królewiczowi a raczej juz naszemu pomorskiemu:eviltong: Quote
e-dita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 a coś tam przebąkiwali, ale to raczej z czułością mówili, szczególnie po tym jak się dowiedzieli, że dzięki Plastusiowi Szagi trafił do nich :) Quote
AMIŚKA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dziś domek Edytki opanowały jamniki!!! Biedne edytkowe koty widziały poczwórnego jamnika:crazyeye::crazyeye: aż wygladaly zaciekawione ze swoich schowków/a maja super:razz:schowanka/ jamniki zachowywały sie okropnie:crazyeye: bawily sie i cieszyły sie domkiem jak zwariowane:crazyeye: patrząc na wesołe jamniki w domku zastanawiałam sie dlaczego na stałe nie mieszkaja tu jamniole??Czułyby sie doskonale!!!! Koty patrąc na jamnikowe zabawy,były coraz bardziej ciekawe:eviltong: Quote
AMIŚKA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 I tak patrząc i uczestnicząc w zabawach jamnisi doczekalismy sie PAŃCIOSTWA Jamnisia:lol::lol: Maluch witał sie długo i bardzo radośnie:multi: ostatnie przytulanki do Edytki i pojechał do swojego nowego domeczku Quote
ninusia1985 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Witamy!!! To my jesteśmy tą szczęsliwą rodzinką która zaadoptowała szagusia:) Maluszek całą drogę do Słupska smacznie przespał :)) Chcieliśmy powklejać kilka zdjęć ale nie bardzo wiemy jak to zrobić więc prosimy o pomoc. Quote
e-dita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='AMIŚKA']Dziś domek Edytki opanowały jamniki!!! Taaak, przeżyłam inwazję jamników :crazyeye: [quote name='AMIŚKA']aż wygladaly zaciekawione ze swoich schowków/a maja super schowanka/ No ja bym raczej powiedziała, ze Julkowi zdrętwiały kostki, bo w budce się ledwo mieści i musiał wyjść :eviltong:. Reszta siedziała bezpieczna na szafie. Marcel panikarz: Quote
e-dita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Amiśka, piękna fotostory :) królewicz już pewnie leży pod kołderką... Quote
e-dita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Isadora7 napisał(a):Piękny Marcel jest. a co tam, nie będę zaprzeczać :) - jeżeli chodzi o niego jestem bezwstydnie bezkrytyczna - to moja ciapka kochana znaleziona na budowie w zeszłym roku, wtedy mieścił się w garści... Quote
e-dita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 ninusia1985 napisał(a):Witamy!!! To my jesteśmy tą szczęsliwą rodzinką która zaadoptowała szagusia:) Maluszek całą drogę do Słupska smacznie przespał :)) Chcieliśmy powklejać kilka zdjęć ale nie bardzo wiemy jak to zrobić więc prosimy o pomoc. witaj :) on lubi autem jeździć, jak dziecko małe od razu zasypia Quote
Recommended Posts