Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szagi trafił do mnie zupełnie przypadkiem. Zabrałam go z meliny, gdzie jego pseudoopiekunowie po wytrzeźwieniu zastanawiali się jak się go pozbyć. Ja akurat w kamienicy obok zabierałam młodego kocurka wyrzuconego z domu. W szukaniu domow dla kotów mam doświadczenie, z psami żadnego :roll:.
W tej chwili maluch jest u moich znajomych na tymczasie i pilnie szukam dla niego domu, w którym będzie pełnoprawnym członkiem rodziny a nie tylko tymczasowym.
Jest odrobaczony, dziś został zaszczepiony, jest zdrowy i do szczęścia brakuje mu tylko kochającego opiekuna.

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mały jest naprawdę kochany, już nie ma śladu po tym przestraszonym psiaku, którego przywiozłam tydzień temu. Wszystkich traktuje jak przyjaciół: kot czy pies, nie ma dla niego różnicy, byle tylko się z nim chcieli bawić. Moje koty widziały psa po raz pierwszy w życiu i niespecjalnie sie ucieszyły na jego widok, a on sobie nic z ich fuczenia nie robił, więc kociarnia cały dzień na szafie spędziła :)

Wiem, jakie zasady obowiazuja przy adopcji kotów, mam też kocią umowę adopcyjną. Czy mogę prosić o uświadomienie mnie w kwestii szukania odpowiedzialnego domu dla psa?
- na co zwrócić uwagę,
- o co pytac przyszłych opiekunów

Przyznam szczerze, że nie za bardzo wiem jak się po dogomanii poruszać... miau.pl jest jakby mniej skomplikowane ;)

Posted

danka1234 napisał(a):
ależ śliczniutki maluszek,rozumiem ze jest w Szczecinie?
mogę mu zrobić ogłoszenia jesli potrzeba.Tali młodziutki to domek szybciutko znajdzie pewnie.

Tak, mały jest w Szczecinie.
Będę bardzo wdzieczna za ogłoszenia, ale i tak najbardziej obawiam się rozmów z potencjalnymi opiekunami. Na co zwracać uwagę? O co pytać?

Posted

szczecinianka napisał(a):
Wstawcie ogłoszenie na Infoludka - dzień, dwa i pies będzie w nowym domu. :loveu: Przez Infoludka dom znalazło kilka naszych psów.

co to i gdzie jest ten Infoludek bo pierwszy raz o tym słyszę.:roll:

Posted

Tak, dokładnie, to szczeciński portal ogłoszeniowy. ;-)

Trzymam kciuki za małego jamniczka, chociaż właściwie zupełnie się o niego nie martwię, bo telefony będą się urywać. :loveu: E-dita, gdybyś miała telefony w sprawie jamniczka już po wydaniu go, zrób mi proszę przysługę i podawaj mój numer telefonu - 506249144 ludziom, którzy chcą psa, bo u nas, w Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami zawsze jest coś do wydania. :roll:

Posted

o matko ale rude cudo!!!!!!!!!!!!!
o matko!!!!!!!!!!!1 jaki piekny :loveu::loveu::loveu:i jeszce raz o matko!!!! mysle ze szybko znajdzie dom
taki jamnik jak ten musi miec włąsne łózko , poduche i ,,kordełke ;)"
mysle ze mozna go spokojnie proponowac zmarzluchom :) i ludziom ktorzy uwielbiaja miec ciasno w łózku:)

Posted

katarzyna kuczewska napisał(a):
o matko ale rude cudo!!!!!!!!!!!!!
o matko!!!!!!!!!!!1 jaki piekny :loveu::loveu::loveu:i jeszce raz o matko!!!! mysle ze szybko znajdzie dom
taki jamnik jak ten musi miec włąsne łózko , poduche i ,,kordełke ;)"
mysle ze mozna go spokojnie proponowac zmarzluchom :) i ludziom ktorzy uwielbiaja miec ciasno w łózku:)

Czyli Tobie KASIU:multi::multi:,
że ja zapomnialam o TOBIE,
pisz o której go przywieżć!!!
EDYTKO to jest wymarzony Domeczek
bez wizyty adopcyjnej!!!!

Posted

Amiśka marzy mi sie marzy jamnik :) ale... moje poszukiwania rudego jamnika zakonczyły sie .... pełnym sukcesem:) mam czarnego , kudłatego kundelka :) STRONGA OD GREVEN :)
juz rozesłalam do znajomych wiadomośc o tym rudym królewiczu
ja zas nie moge pozwolić sobie w tym momencie na drugiego psiaka :(

Posted

szczecinianka napisał(a):
Tak, dokładnie, to szczeciński portal ogłoszeniowy. ;-)

Trzymam kciuki za małego jamniczka, chociaż właściwie zupełnie się o niego nie martwię, bo telefony będą się urywać. :loveu: E-dita, gdybyś miała telefony w sprawie jamniczka już po wydaniu go, zrób mi proszę przysługę i podawaj mój numer telefonu - 506249144 ludziom, którzy chcą psa, bo u nas, w Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami zawsze jest coś do wydania. :roll:

Wiem, że w TOZie sporo zwierzaków szuka domów, bywam tam z moją i tymczasową kociarnią :), a numer juz zapisałam, do tej pory podawałam zawsze do lecznicy, bo ten miałam zapisany w tel., ale docelowy bedzie lepszy.

Posted

AMIŚKA napisał(a):
jak widzisz zainteresowanie pełne:lol::lol:
a domek pomogę Tobie wybrac,najlepiej szczeciński:lol::lol:..

ufff, cieszę się bardzo :)

Posted

Zrobiłam mu ogłoszenia na infoludku, allegro, alegratka, jest też w ogłoszenaich TOZ

o 16.00 przyjeżdża pani na wizytę zapoznawczą :) zobaczymy co z tego wyniknie, a maluch jest znowu u mnie, nie mół zostać dłużej w u moich znajomych