kira Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Głogów 23,24i25.01.2009(CWC) [SIZE=3]sędzia-Krystyna Opara Psy[SIZE=3]klasa młodzieży: Jazgar MAD MAX - V1,Doskonała,Zw.Mł,NJwR klasa championów: Redwitch THE BEAT GOES ON - V1,CWC,BOB, Suki klasa młodzieży: BELLINDA Gogolińska Karolina - V1,Doskonała,Zw.Mł. klasa pośrednia: Jazgar PANAMA - V2,Doskonała BRITTANY Gogolińska Karolina - V1,CWC klasa otwarta: Jazgar PANDA - V1,CWC,NDSwR Nie jestem pewien czy Benson dostał NDPwR i nie wiem jak poszło na bisach (napewno ktoś dopisze kilka zgłosek) pozdro. Quote
kira Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Tamtejsze światełka fatalnie oddziaływały na mój "super"fotosprzęt. Każda próba przybliżenia zdjęcia kończyła się "mleczarnią". Życzę miłego,chociaż krótkiego,oglądania Jazgar MAD MAX Redwitch THE BEAT GOES ON BELLINDA Gogolińska Karolina Jazgar Panama C.d.n Quote
kira Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 BRITTANY Gogolińska Karolina Jazgar PANDA Szkoda że nie wpadłem na pomysł,by zrobić wszystkie zdjęcia poza ringiem, ale cóż,nie można mieć wszystkiego :lookarou: pozdrawiam. Quote
bety Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Gratulacje. :lol: Dzięki za wyniki i foteczki :multi: Widzę, że ring był "głupio" ustawiny i słaby dostęp był do robienia zdjęć :shake: Pzdr Quote
kira Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 bety napisał(a):Gratulacje. :lol: Dzięki za wyniki i foteczki :multi: Widzę, że ring był "głupio" ustawiny i słaby dostęp był do robienia zdjęć :shake: Pzdr Dzięki za gratki! Ring rzeczywiście tak był ustawiony, że zanim obleciałbym dookoła to byłoby już po zawodach ( szkoda że byłem sam ;) ) pozdro. Quote
Franka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 kira napisał(a):Dzięki za gratki! Ring rzeczywiście tak był ustawiony, że zanim obleciałbym dookoła to byłoby już po zawodach ( szkoda że byłem sam ;) ) pozdro. Dobra ,dobra nie narzekaj i tak dales sobie rade :lol: druga osoba tylko by Ci przeszkadzala:evil_lol: zdjecia jak na hale wyszly bardzo dobrze;) Gratulacje dla zwyciezcow:loveu:Pzdr. Quote
Dan Danilo Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dzięki za foty...i gratulacje dla tych, którzy zasłużyli ;) ale fajnie,ze się już zaczęło...:) Pozdrawiamy J&K Quote
kira Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Franka napisał(a):Dobra ,dobra nie narzekaj i tak dales sobie rade :lol: druga osoba tylko by Ci przeszkadzala:evil_lol: zdjecia jak na hale wyszly bardzo dobrze;) Gratulacje dla zwyciezcow:loveu:Pzdr. Wcale nie narzekam,a pomoc na tej wystawie jak najbardziej byłaby na miejscu.Dzięki za gratki ! pozdro. Quote
kira Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dan Danilo napisał(a):Dzięki za foty...i gratulacje dla tych, którzy zasłużyli ;) ale fajnie,ze się już zaczęło...:) Pozdrawiamy J&K Nie ma za co dziękować.Jak jestem obecny to zawsze coś pstryknę ;) Fajnie się zaczęło ,mam nadzieję że się również fajnie skończy :lol: Dziękujemy za gratulacje ! pozdro. Quote
Shaunell Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja mam foty Akity Amerykańskiej też z tej wystawy :eviltong:: Do osób, które tam nie były: żałujcie:diabloti: Quote
bety Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 border_collie&westie napisał(a):Ja mam foty Akity Amerykańskiej też z tej wystawy :eviltong:: Do osób, które tam nie były: żałujcie:diabloti: Oooooooo jak fajnie, dzięki wielkie za tych kilka dodatkowych ujęć :razz: Pzdr Quote
Recommended Posts