Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xmatrix, bardzo dziękujemy za zdjęcia :)

Naprawdę są piękne. Iskierka wygląda od razu młodziej i tak... pewniej siebie. Zrobiłaś z nią cuda, naprawdę :)

Nie wiem, jak Ci dziekować :loveu:

A śpiąca w posłanku jest najlepsza - widać, że czuje się bezpiecznie :)

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

peate napisał(a):
:-(
mam nadzieję, że to nic poważnego :roll:

też mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...

a Iskierka wygląda teraz ślicznie :) widać tą radość w jej oczach :)

Posted

zadzwoniłam do wetek wczoraj, dałam Iskierce tabletkę przeciwbólową i jej przeszło, dzisiaj jest spokojniejsza.
Wetka powiedziała że pomyśli nad jeszcze czymś dla Iskierki, no i termin operacji się przeciąga.
Zresztą dzisiaj będziemy u weta z Iskierką to zobaczymy co powiedzą.

Posted

dobrze, że jej przeszło ..
i mam nadzieję, że już nie wróci :no-no-no:
kurczę szkoda, że to wszystko tak się przedłuża, bo inaczej już miała by tą operację za sobą :roll:
trzymam kciuki żeby było lepiej :kciuki:

Posted

tak, operacja się przeciąga, ale dlatego że Iskra ma coś z sercem i te zmiany w płucach.Wczoraj całą noc charczała, jak tak wetkom przy operacji zacznie charczeć to po niej... Iskra dostała (mogę mylnie pisać nazwy bo się nie znam a na kartce mam niewyraźnie): 1) Symulax (synulox) nie wiem jak to się pisze - antybiotyk 2) Cymelydyna - na wymioty 3) Sucralfort (osłona) 4) Vetmedin (na serce) 5) Theramecron (na powiększone guzy listwy mlecznej) Razem: 45 zł Iskra popiskiwała, charczała - obecnie nie, ale to może się pojawić w nocy. Dostała te leki. Jutro mamy być znowu na wizycie i mam nadzieję że zostanie podjęta decyzja. Wszystko zależy od tego serca..

Posted

byliśmy u weta, serduszko bije regularniej, do nd będzie Iskierka brała tabletki na serce a w pn juz ta operacja w koncu (jak nic sie nie skomplikuje).
Iskra właśnie śpi :loveu: bo się najeździła biedulka.
poza tym nadal jest grzeczniutka i milutka :loveu:

aha: w nocy już nie charczała i nie piszczy już - to dobrze

Posted

_bubu_ napisał(a):
cieszę się , że jest poprawa. Martwi mnie bardzo to chore serduszko :( Mam nadzieje że wszystko dobrze sie w końcu ułoży..

no, i że podczas operacji wszystko będzie ok :kciuki:

Posted

xmartix napisał(a):
tak, operacja się przeciąga, ale dlatego że Iskra ma coś z sercem i te zmiany w płucach.Wczoraj całą noc charczała, jak tak wetkom przy operacji zacznie charczeć to po niej... Iskra dostała (mogę mylnie pisać nazwy bo się nie znam a na kartce mam niewyraźnie): 1) Symulax (synulox) nie wiem jak to się pisze - antybiotyk 2) Cymelydyna - na wymioty 3) Sucralfort (osłona) 4) Vetmedin (na serce) 5) Theramecron (na powiększone guzy listwy mlecznej) Razem: 45 zł Iskra popiskiwała, charczała - obecnie nie, ale to może się pojawić w nocy. Dostała te leki. Jutro mamy być znowu na wizycie i mam nadzieję że zostanie podjęta decyzja. Wszystko zależy od tego serca..

niedoczytałam jeszcze reszty... ale jak ona bierze Vetmedin to masakra :shake: i pewnie ma wode w płucach....:shake:

Posted

to żeś Asia mnie/nas wystraszyła :shake::shake::shake:
tak, ma zmiany w płucach... ale nie duże...
no i to serce, co jest właśnie związane z tymi zmianami w płucach...
w poniedziałek na 13 jedzie TZ z Iskierką do weta na operację już niby, ale pewnie to znowu zależeć będzie od jej stanu zdrowia, narazie jest dobrze moim zdaniem, wczoraj i przedwczoraj odkrztusiła tylko po razie, a tak to nie charczy
no i przychodzi się miziać non stop ;)

Posted

ja taką samą operację przechodziłam razem z kotką dwa tygodnie temu
trwała ponad trzy godziny ...
więc wiem jak to jest tak siedzieć i nic nie wiedzieć :roll:
trzymam za Was mocno kciuki :thumbs: