pinczerka_i_Gizmo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 xmatrix, bardzo dziękujemy za zdjęcia :) Naprawdę są piękne. Iskierka wygląda od razu młodziej i tak... pewniej siebie. Zrobiłaś z nią cuda, naprawdę :) Nie wiem, jak Ci dziekować :loveu: A śpiąca w posłanku jest najlepsza - widać, że czuje się bezpiecznie :) Quote
demi Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iskierko, ciocia przeprasza, ale i tak kocha:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sliniak-z-rodziny-zastepczej-zaglodzony-bo-nadzieja-umiera-ostatnia-pomocy-wroc-131411/ Quote
xmartix Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iskierka dziś nam coś popiskuje i zwymiotowała raz troszeczkę :( , być może pojedziemy do weta wcześniej niż w piątek, zaraz zadzwonię do wetek Quote
peate Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :-( mam nadzieję, że to nic poważnego :roll: Quote
akzs Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 peate napisał(a)::-( mam nadzieję, że to nic poważnego :roll: też mam nadzieję że wszystko będzie dobrze... a Iskierka wygląda teraz ślicznie :) widać tą radość w jej oczach :) Quote
xmartix Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 zadzwoniłam do wetek wczoraj, dałam Iskierce tabletkę przeciwbólową i jej przeszło, dzisiaj jest spokojniejsza. Wetka powiedziała że pomyśli nad jeszcze czymś dla Iskierki, no i termin operacji się przeciąga. Zresztą dzisiaj będziemy u weta z Iskierką to zobaczymy co powiedzą. Quote
peate Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 dobrze, że jej przeszło .. i mam nadzieję, że już nie wróci :no-no-no: kurczę szkoda, że to wszystko tak się przedłuża, bo inaczej już miała by tą operację za sobą :roll: trzymam kciuki żeby było lepiej :kciuki: Quote
_bubu_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 no to czekamy na wieści z dzisiejszej wizyty u weta.. Mam nadzieje że same dobre.. Quote
xmartix Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 tak, operacja się przeciąga, ale dlatego że Iskra ma coś z sercem i te zmiany w płucach.Wczoraj całą noc charczała, jak tak wetkom przy operacji zacznie charczeć to po niej... Iskra dostała (mogę mylnie pisać nazwy bo się nie znam a na kartce mam niewyraźnie): 1) Symulax (synulox) nie wiem jak to się pisze - antybiotyk 2) Cymelydyna - na wymioty 3) Sucralfort (osłona) 4) Vetmedin (na serce) 5) Theramecron (na powiększone guzy listwy mlecznej) Razem: 45 zł Iskra popiskiwała, charczała - obecnie nie, ale to może się pojawić w nocy. Dostała te leki. Jutro mamy być znowu na wizycie i mam nadzieję że zostanie podjęta decyzja. Wszystko zależy od tego serca.. Quote
peate Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 w takim razie mocno trzymam kciuki za Iskierkę i jej serduszko :thumbs: Quote
xmartix Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 byliśmy u weta, serduszko bije regularniej, do nd będzie Iskierka brała tabletki na serce a w pn juz ta operacja w koncu (jak nic sie nie skomplikuje). Iskra właśnie śpi :loveu: bo się najeździła biedulka. poza tym nadal jest grzeczniutka i milutka :loveu: aha: w nocy już nie charczała i nie piszczy już - to dobrze Quote
_bubu_ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 cieszę się , że jest poprawa. Martwi mnie bardzo to chore serduszko :( Mam nadzieje że wszystko dobrze sie w końcu ułoży.. Quote
peate Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 _bubu_ napisał(a):cieszę się , że jest poprawa. Martwi mnie bardzo to chore serduszko :( Mam nadzieje że wszystko dobrze sie w końcu ułoży.. no, i że podczas operacji wszystko będzie ok :kciuki: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ja też sie martwię o to Iskierkowe serduszko... Trzymam mocno kciuki!!! Quote
xmartix Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 narazie jest ok, jest wesoła, przychodzi po pieszczoty :) zobaczymy jak tam w poniedziałek Quote
_bubu_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 to dobre wiadomości, mam nadzieje ze będzie coraz lepiej . Quote
demi Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 xmartix napisał(a):tak, operacja się przeciąga, ale dlatego że Iskra ma coś z sercem i te zmiany w płucach.Wczoraj całą noc charczała, jak tak wetkom przy operacji zacznie charczeć to po niej... Iskra dostała (mogę mylnie pisać nazwy bo się nie znam a na kartce mam niewyraźnie): 1) Symulax (synulox) nie wiem jak to się pisze - antybiotyk 2) Cymelydyna - na wymioty 3) Sucralfort (osłona) 4) Vetmedin (na serce) 5) Theramecron (na powiększone guzy listwy mlecznej) Razem: 45 zł Iskra popiskiwała, charczała - obecnie nie, ale to może się pojawić w nocy. Dostała te leki. Jutro mamy być znowu na wizycie i mam nadzieję że zostanie podjęta decyzja. Wszystko zależy od tego serca.. niedoczytałam jeszcze reszty... ale jak ona bierze Vetmedin to masakra :shake: i pewnie ma wode w płucach....:shake: Quote
xmartix Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 to żeś Asia mnie/nas wystraszyła :shake::shake::shake: tak, ma zmiany w płucach... ale nie duże... no i to serce, co jest właśnie związane z tymi zmianami w płucach... w poniedziałek na 13 jedzie TZ z Iskierką do weta na operację już niby, ale pewnie to znowu zależeć będzie od jej stanu zdrowia, narazie jest dobrze moim zdaniem, wczoraj i przedwczoraj odkrztusiła tylko po razie, a tak to nie charczy no i przychodzi się miziać non stop ;) Quote
peate Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 już 13:02 :roll: trzymam kciuki z całych sił za Iskierkę :kciuki: Quote
Klaudus__ Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Peate ja tak samo... :roll: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: :roll: Quote
xmartix Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Iskierka już od 13 u weta, mamy po nią być na 19. Mój TZ przywiezie ją. Jak tylko się coś dowiem to dam znać ISKRO, TRZYMAMY KCIUKI!!!! Quote
peate Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ja taką samą operację przechodziłam razem z kotką dwa tygodnie temu trwała ponad trzy godziny ... więc wiem jak to jest tak siedzieć i nic nie wiedzieć :roll: trzymam za Was mocno kciuki :thumbs: Quote
demi Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 to ja może polece do wetek, oddam im kase za leki Agisa i odrazu się coś dowiem... :roll: bo mnie zje to wszystko :roll: to ide...:roll: Quote
peate Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 no to czekamy na jakieś dobre wieści :thumbs: Quote
Recommended Posts