Klaudus__ Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Ffrubka']Cześć cioteczki :diabloti: Xmartix - uruchomiłam swój instynkt szpiegowski i Was znalazłam :eviltong: Ja mogę Iskierkę w następny piątek, tj. 17 kwietnia zabrać ze sobą na ten Wasz ślunsk. Pytanie tylko, czy nowi Państwo mogliby gdzieś po nią wyjechać? Bo ja średnio znam te Wasze okolice, a nie wiem czy jechanie po mojego TZta do Katowic i wycieczka do Rybnika ma sens? Jak to wygląda logistycznie cioteczki? Kurcze byłoby świetnie... Obawiam się jednak,że ja po Nią nie wyjadę, bo będę już :flaming: Oni Iskiera chcą już na święta... Ale spróbuję zasugerować takie rozwiązanie :evil_lol: Quote
Ffrubka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Klaudus, ja trzymam kciuki żeby psinka święta spędziła już w nowym domku, ale gdyby coś, to moja oferta będzie aktualna. Quote
xmartix Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mam transport z Wro do Rybnika jutro lub pojutrze o 16, ale - nie ma osoby która pojedzie z moim kolegą, a ja nie mogę.. - w czw muszę z inną sunią na 17 być na sterylce, więc nie mogę przekazać Iskierki, chyba że ktoś by mnie wyręczył z tą drugą sunią - trzeba Iskrze zdjąć szwy przed wyjazdem lub już na miejscu... dzwonię gdzie mogę, jak dodzwonię się do 2 osób to będzie mniej więcej wiadomo już co i jak konkretniej potrzeba też zwrot kosztów transportu bo mnie nie stać na to:oops: Quote
xmartix Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mam bardziej realny transport ale tylko do Gliwic lub Zabrza!!!! na czwartek. Klaudus, Bubu, Zerduszko - może znacie kogoś kto mógłby zawieźć Iskrę z tych miast i dowieźć do Rybnika?? sprawa pilna bo czwartek już pojutrze. Quote
zerduszko Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ja bym mogła pojechać, ale nie wiem czy akurat w ten czawrtek :roll: Do kiedy musze dac znać?? O której godzinie?? A pytałas Pani Joli czy ona by do Gliwic nie mogła?? Bo od niej to jest strasznie blisko. Ona chyba ma auto do dyspozycji, tylko takie nie na dalekie wyprawy, bo swoje juz przejechał ;) Quote
xmartix Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 zerduszko napisał(a):Ja bym mogła pojechać, ale nie wiem czy akurat w ten czawrtek :roll: Do kiedy musze dac znać?? O której godzinie?? A pytałas Pani Joli czy ona by do Gliwic nie mogła?? Bo od niej to jest strasznie blisko. Ona chyba ma auto do dyspozycji, tylko takie nie na dalekie wyprawy, bo swoje juz przejechał ;) tylko w ten czwartek jedzie Formica do Wro i spowrotem za to w nast piątek jedzie Frfubka na Śląsk Pani JOli nie znam więci się nie kontaktowałam, czekamy na Bubu lub Klaudus załatwić musimy wszystko do jutra włącznie żeby powiedzieć Formicy czy ma wziąć Iskierkę czy nie. Iskra byłaby do odebrania z Gliwic popołudniem. myślę że po 15 lub mocno po 15 Quote
xmartix Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Formica nie wie ile jej zajmie we Wro, ma być na 12 na badania na klinikach z psem, i nie wiemy o której dokładnie będzie w Gliwicach Quote
Klaudus__ Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='xmartix']Iskra byłaby do odebrania z Gliwic popołudniem. myślę że po 15 lub mocno po 15 Jutro rano zadzwonie do Pani Joli i zapytam - ale sądzę,że problemów z odbiorem Iskierka nie będzie :razz: Napiszę zaraz jak będę wiedzieć :loveu: Quote
xmartix Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 dziewczyny mamy kolejną Dogomaniaczkę, która chce pomóc w przewiezieniu Iskry z Gliwic do Rybnika, trzymajcie kciuki więc jak coś to mamy już 3 opcje.:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jak dobrze, że znalazło się tyle Dobrych Duszyczek chcących pomóc :loveu: Quote
Klaudus__ Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Nie ma żadnego problemu - Pani Jola może jutro po Iskierkę podjechać. Tylko prosiłaby,żeby mniej - więcej powiedzieć około której to by było, bo musi kogoś zwerbować,żeby Ją zawiózł, bo Ona chce Iskierkę na rękach trzymać :loveu: Quote
xmartix Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 super! to będzie po 15, ile po nie wiem, może o 17, wcześniej napewno nie. poproszę nr tel p. Joli na pw to przekażę Formicy i odwrotnie żeby się skomunikowa ly Iskra ma zdjęte szwy, dzisiaj ją wyczeszę jeszcze, bo modą trzeba czesać często. wszystko się ładnie zagoiło. bedziemy plakać za Iskierka... :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kurcze, w sumie decyzja zapadła z dnia na dzień... xmatrix, na pewno będziecie tęsknić - pewnie nawet bardziej niż my tutaj za naszą schroniskową Iskierką. Ważne, że pojawiła się dla niej szansa na wspaniałe życie :) Trzymam mocno kciuki!!! Quote
xmartix Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 a tu jedzie Iskierka na ostatnią wizytę u weta przed wyjazdem Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Czyżby wyczuwała, co ją czeka? :) Zaciskam mocno kciuki i nie puszczam ani na moment! :loveu: Quote
Klaudus__ Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 No to dzisiaj nadszedł czas rozstania... :oops: Iskierka jedzie do domku... :loveu: Quote
xmartix Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 tak, Iskierka dzisiaj jedzie. Mamy być o 15:30 na kilinkach i stamtąd będzie wyruszać nasz Cukier. p. Jola poinformowana że ma być trochę później w Gliwicach. a Iskra jak na złość cieszy się bardziej niż kiedyś, merda ogonkiem, skacze jak żabka na łapkach jak się cieszy, wczoraj biegła ze mną :crazyeye: Quote
peate Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 oj, to będzie ciężkie pożegnanie :roll: ciekawe jak Wy wszyscy to przeżyjecie :roll: Quote
Klaudus__ Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Rozstania to smutna sprawa... Ale z Iskierką żegnacie się i jednocześnie gratulujecie Jej nowego wspaniałego życia... Więc to nie tak do końca pożegnanie - to początek nowego życia! :loveu: A tak wogóle to Iskierka została tylko "przybrana" czy ktoś z Nią jechał specjalnie...?? Quote
xmartix Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Iskierka była 2 pieskiem w aucie Iskierka już przekazana p. Joli Klaudus dowiedz się czy dojechały już :loveu: ja bede na dogo jutro wieczorem Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kurcze, co za stres.. :) Czekamy na informacje! Quote
Klaudus__ Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Dojechały dojechały! Już było sprzątanie kooopska i siuuu :lol: Iskierka ma już smyczkę i szeleczki kupione i miseczki i jedzonko! Nie bardzo mieli czas ze mną rozmawiać, bo trzeba było Iskierce podwórko pokazać i dom cały. Ogólnie szał radości :loveu: Jutro będę dzwoniła zapytać jak minęła nocka, bo nowi Państwo zapewne spać nie będą - tylko patrzeć na swój Skarb :loveu: Quote
Recommended Posts