_bubu_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Iskierka na początku podróży troszke sobie poszczekała :cool3: Ale potem już była spokojniejsza. Ogólnie jest bardzo rozmowana ;) Zdecydowanie jej się w mieszkaniu spodobało. W pierwszym momencie wparowała na swoje nowe posłanie. Mądra bestia :) Myśle ze od razu poczuła się jak u siebie. Na koniec wygonila nas szczekaniem . Przekazałam xmatrix pieniążki na operacje, które były zbierane na innych naszych podopiecznych. Ale za nie rachunki mam do zapłacenia w terminie do 2 tygodni. iskierki operacja jest pilna więc pieniądze są szybciej potrzebne . Mam nadzieje ze w międzyczasie uzbieramy te pieniązki. iskierka na pewno teraz jest mięciutka i pachnąca :loveu: No i szcześliwa :) Quote
_bubu_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 w drodze ze schroniska: w lecznicy i już u xmatrix Quote
xmartix Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jesteśmy po spacerku na wieczór :loveu: Iskierka rozmowna oj bardzo, szczeka co jakiś czas donośnym głosikiem dojrzałej suczki :lol: mieliśmy gości i siedziała oczywiście pod nogami raz jednej osoby a raz drugiej osoby, oczywiście na dywanie ;) zauważyliśmy że bardziej woli facetów :roll: bo do kobiet nie podchodziła aż tak często na dworku od razu robi co trzeba.. dziś często wychodziła i pewnie dlatego też nie załatwiła się w domu później ona taki chodzący misio jest, widać że jej gorąco w tej sierstce więc we wt bedzie obstrzyżona profesjonalniej niż ją dziś z Demi poobcinałyśmy :lol: Iskierka mówi dobranoc :eviltong: Quote
togaa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ale pięknie...... żeby teraz te zabiegi sie udały....!!!! /U mojej 14-letniej jamniczki podobna operacja i rekonwalascencja przeszły pomyślnie/. Myślę że Iskierka tez szybko wróci do zdrowia...!!!! Quote
BUDRYSEK Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jejku jak Buli grzeczniutko siedzi :) zaskoczony pewnie nowa koleżanką na maxa Quote
gonia66 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Normalnie nie ta Iskiereczka!!!JAmniś jest w lekkim szoku..ale chyba jakos przezyje ten chwilowy krysys a poźniej pokaże Panience kto tu rzadzi...:roll:No a Iskierka odkad jest w domku- to sie najnormalniej w świecie uśmiecha..urocze te fotki...normalnie miodzio:loveu::loveu::loveu:Teraz pewnie juz słodziutko śpią te Nasze Pięknisie- więc dobrej nocki i spokojnej wszystkim życże.. A co Iskierka ma na łapce???Miała kroplówkę//???:cool3: Quote
xmartix Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 miała pobieraną krewkę Iskierka czuje się bardzo dobrze, w nocy jest spokojniutka chodzi po mieszkaniu za nami machając ogonkiem :evil_lol: no i oczywiście chce być głaskana non stop, potem dochodzi Buli no i na dwie ręce trzeba :lol::lol::lol: we wtorek z samego rana jedzie na operację na szczęscie kupiliśmy dziś auto bo tam do lecznicy musielibyśmy 3 środkami transportu jechać, a dla Iskierki to by było za ciężkie.. Quote
Klaudus__ Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Jak dobrze,że termin operacji już ustalony... Mam nadzieję,że wszystko pójdzie jak najlepiej :loveu: Iskierka to prawdziwe słoneczko. Na sam koniec wręcz Nas "wyprosiła" z nowego domku... Ale wybaczymy Jej to - bo kochana jest strasznie :loveu: Jakieś tam zdjęcie wrzucę później :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Zdjęcia są po prostu niesamowite :loveu: Ja wprost nie mogę uwierzyć! To na pewno ta sama nasza Iskierka??? :loveu: A taki pysio roześmiany :) Po kąpieli to już pewnie w ogóle niesamowita zmiana :) Trzymam mocno kciuki za operację! Z tym samochodem to zabrzmiało tak, jakbyście specjalnie dla Iskierki kupili samochód :evil_lol: Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No...wiadomo...dzięki Iskierce Pańtwo maja samochód...i o to chodzi:loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Faktycznie...z tym samochodem wyszło cudnie ..!:lol: A samochód czy aby przestronny i Iskierce będzie wygodnie...???:razz: Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 togaa napisał(a):Faktycznie...z tym samochodem wyszło cudnie ..!:lol: A samochód czy aby przestronny i Iskierce będzie wygodnie...???:razz: No ja tam nie mam zadnych watpliwosci- wszak w zasadzie to autko Iskierki...wiec nie moze byc inaczej:eviltong::eviltong::lol: Quote
xmartix Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :diabloti: auto dla Iskierki... no napewno przyśpieszyła decyzję o jakimś tam "niemłodym" aucie... :lol: ten słodziak siada tylko przy nogach, a najlepiej to ją miziać i miziać :eviltong: załatwia się raczej na dworze (rano tylko była niespodzianka w domu, ale chyba nie mogła wytrzymać już) a czy po kąpaniu lepiej - dla niej napewno, no i trochę mniej śmierdzi :eviltong: ... jeszcze tylko strzyżonko we wtorek profesjonalniejsze. Kubraczek na zimę ma, więc się nie martwcie ;) Quote
akzs Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 zdjątka super :loveu::loveu::loveu: widać radość w oczkach Iskierki :) ale co się dziwić :) taka wspaniała cioteczka się nią zajęła :) Quote
xmartix Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 z Iskierką jedziemy jednak dziś do weta na 17:30 teraz leży sobie przy mnie na dywanie i trochę popiskuje, mam nadzieję że ją nic nie boli..:roll: Iskierka już nie załatwia się w domu... nie będzie sobie na chacie brudzić przecież, co nie? :cool3: dzisiaj byli sami 8 godzin i wszystko w porządku :razz: zero koopy zero sikoo i zero zniszczonych rzeczy, to dobrze, bo ma plusy na swój nowy domek później ;) Quote
Klaudus__ Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 A oto Iskierka... :razz: Buli :razz: Quote
Klaudus__ Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 No i prawdopodobnie sąsiadka... [ niejestem pewna czy akurat sąsiadka :oops:] Quote
xmartix Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 wróciliśmy od weta Iskierka ma lekkie zmiany w płucach, poza tym kaszle na wieczór i w nocy, więc dostała najpierw antybiotyk na te zmiany w płucach (Doxycyclinum), lek przeciwbólowy (Scanodyl), tabletkę na odrobaczenie, krople na zaćmę (Quinax) i na to łzawiące oko (Gentamicin). Wetka powiedziała że całą listwę trzeba wyciąć, ale najpierw trzeba zlikwidować ten kaszel bo podobno to od serca coś jest. Za tydzień mamy iść znowu i jak minie kaszel to będzie operacja. Serce badała i mówi że właściwie regularnie, tylko co jakiś czas ma parę uderzeń więcej. Iskierce zostały obcięte paznokcie i lepiej chodzi troszeczkę. Wizyta 35,00 Leki 35,68 70,68 zł Quote
xmartix Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 a ta suczka sąsiadka to suczka Demi i mieszka na drugim końcu Wrocławia a u nas była w odwiedzinach :) nazywa się Maja (Mańcia) Quote
xmartix Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 nie odwiedzacie Iskierki :-( a ona taka towarzyska.. mój TZ stwierdził, że bardziej pasuje do niej imię: Shakira bo ma takie pióra właśnie :lol: Iskierka tej nocy nie kaszlała, na szczęście Quote
Klaudus__ Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Ojjj biedna Iskiereczka... Jak dobrze, że jest w ciepłym domku... Jakbyś się xmatrix nie pojawiła w porę to zapewne byśmy niebawem przeczytali na wątku, że Iskierka odeszła za TM... jak dobrze, że jest bezpieczna... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Oj tak, xmatrix pojawiła się ze swoją dobrocią w ostatnim momencie :loveu: A jak tam kontakty z Bulim? Dalej się omijają? Quote
Klaudus__ Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 I jak się dzisiaj maleńka czujesz...? Quote
_bubu_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 chyba dzisiaj miała być nowa fryzurka :cool3: czekamy na relacje :) cieszę sie, że kaszelek mija , brawo Iskierko . Quote
Recommended Posts