Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iskierka na początku podróży troszke sobie poszczekała :cool3: Ale potem już była spokojniejsza. Ogólnie jest bardzo rozmowana ;) Zdecydowanie jej się w mieszkaniu spodobało. W pierwszym momencie wparowała na swoje nowe posłanie. Mądra bestia :) Myśle ze od razu poczuła się jak u siebie. Na koniec wygonila nas szczekaniem .
Przekazałam xmatrix pieniążki na operacje, które były zbierane na innych naszych podopiecznych. Ale za nie rachunki mam do zapłacenia w terminie do 2 tygodni. iskierki operacja jest pilna więc pieniądze są szybciej potrzebne . Mam nadzieje ze w międzyczasie uzbieramy te pieniązki.
iskierka na pewno teraz jest mięciutka i pachnąca :loveu: No i szcześliwa :)

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesteśmy po spacerku na wieczór :loveu:
Iskierka rozmowna oj bardzo, szczeka co jakiś czas donośnym głosikiem dojrzałej suczki :lol:
mieliśmy gości i siedziała oczywiście pod nogami raz jednej osoby a raz drugiej osoby, oczywiście na dywanie ;) zauważyliśmy że bardziej woli facetów :roll: bo do kobiet nie podchodziła aż tak często
na dworku od razu robi co trzeba.. dziś często wychodziła i pewnie dlatego też nie załatwiła się w domu później
ona taki chodzący misio jest, widać że jej gorąco w tej sierstce więc we wt bedzie obstrzyżona profesjonalniej niż ją dziś z Demi poobcinałyśmy :lol:
Iskierka mówi dobranoc :eviltong:

Posted

Ale pięknie......

żeby teraz te zabiegi sie udały....!!!!

/U mojej 14-letniej jamniczki podobna operacja i rekonwalascencja przeszły pomyślnie/. Myślę że Iskierka tez szybko wróci do zdrowia...!!!!

Posted

Normalnie nie ta Iskiereczka!!!JAmniś jest w lekkim szoku..ale chyba jakos przezyje ten chwilowy krysys a poźniej pokaże Panience kto tu rzadzi...:roll:No a Iskierka odkad jest w domku- to sie najnormalniej w świecie uśmiecha..urocze te fotki...normalnie miodzio:loveu::loveu::loveu:Teraz pewnie juz słodziutko śpią te Nasze Pięknisie- więc dobrej nocki i spokojnej wszystkim życże..
A co Iskierka ma na łapce???Miała kroplówkę//???:cool3:

Posted

miała pobieraną krewkę
Iskierka czuje się bardzo dobrze, w nocy jest spokojniutka
chodzi po mieszkaniu za nami machając ogonkiem :evil_lol: no i oczywiście chce być głaskana non stop, potem dochodzi Buli no i na dwie ręce trzeba :lol::lol::lol:

we wtorek z samego rana jedzie na operację

na szczęscie kupiliśmy dziś auto bo tam do lecznicy musielibyśmy 3 środkami transportu jechać, a dla Iskierki to by było za ciężkie..

Posted

Jak dobrze,że termin operacji już ustalony...
Mam nadzieję,że wszystko pójdzie jak najlepiej :loveu:
Iskierka to prawdziwe słoneczko.
Na sam koniec wręcz Nas "wyprosiła" z nowego domku... Ale wybaczymy Jej to - bo kochana jest strasznie :loveu:
Jakieś tam zdjęcie wrzucę później :razz:

Posted

Zdjęcia są po prostu niesamowite :loveu: Ja wprost nie mogę uwierzyć! To na pewno ta sama nasza Iskierka??? :loveu: A taki pysio roześmiany :)

Po kąpieli to już pewnie w ogóle niesamowita zmiana :) Trzymam mocno kciuki za operację!

Z tym samochodem to zabrzmiało tak, jakbyście specjalnie dla Iskierki kupili samochód :evil_lol:

Posted

togaa napisał(a):
Faktycznie...z tym samochodem wyszło cudnie ..!:lol:

A samochód czy aby przestronny i Iskierce będzie wygodnie...???:razz:

No ja tam nie mam zadnych watpliwosci- wszak w zasadzie to autko Iskierki...wiec nie moze byc inaczej:eviltong::eviltong::lol:

Posted

:diabloti: auto dla Iskierki... no napewno przyśpieszyła decyzję o jakimś tam "niemłodym" aucie... :lol:
ten słodziak siada tylko przy nogach, a najlepiej to ją miziać i miziać :eviltong:
załatwia się raczej na dworze (rano tylko była niespodzianka w domu, ale chyba nie mogła wytrzymać już)
a czy po kąpaniu lepiej - dla niej napewno, no i trochę mniej śmierdzi :eviltong: ... jeszcze tylko strzyżonko we wtorek profesjonalniejsze. Kubraczek na zimę ma, więc się nie martwcie ;)

Posted

zdjątka super :loveu::loveu::loveu:
widać radość w oczkach Iskierki :)
ale co się dziwić :) taka wspaniała cioteczka się nią zajęła :)

Posted

z Iskierką jedziemy jednak dziś do weta na 17:30
teraz leży sobie przy mnie na dywanie i trochę popiskuje, mam nadzieję że ją nic nie boli..:roll:
Iskierka już nie załatwia się w domu... nie będzie sobie na chacie brudzić przecież, co nie? :cool3:
dzisiaj byli sami 8 godzin i wszystko w porządku :razz: zero koopy zero sikoo i zero zniszczonych rzeczy, to dobrze, bo ma plusy na swój nowy domek później ;)

Posted

wróciliśmy od weta
Iskierka ma lekkie zmiany w płucach, poza tym kaszle na wieczór i w nocy, więc dostała najpierw antybiotyk na te zmiany w płucach (Doxycyclinum), lek przeciwbólowy (Scanodyl), tabletkę na odrobaczenie, krople na zaćmę (Quinax) i na to łzawiące oko (Gentamicin).
Wetka powiedziała że całą listwę trzeba wyciąć, ale najpierw trzeba zlikwidować ten kaszel bo podobno to od serca coś jest. Za tydzień mamy iść znowu i jak minie kaszel to będzie operacja.
Serce badała i mówi że właściwie regularnie, tylko co jakiś czas ma parę uderzeń więcej.
Iskierce zostały obcięte paznokcie i lepiej chodzi troszeczkę.

Wizyta 35,00
Leki 35,68
70,68 zł

Posted

nie odwiedzacie Iskierki :-( a ona taka towarzyska..

mój TZ stwierdził, że bardziej pasuje do niej imię: Shakira bo ma takie pióra właśnie :lol:

Iskierka tej nocy nie kaszlała, na szczęście

Posted

Ojjj biedna Iskiereczka... Jak dobrze, że jest w ciepłym domku...
Jakbyś się xmatrix nie pojawiła w porę to zapewne byśmy niebawem przeczytali na wątku, że Iskierka odeszła za TM... jak dobrze, że jest bezpieczna...