Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Mam na imię Iskierka... Nazwały mnie tak moje przyjaciółki... Przyjaciółki,bo tylko Im zależy na tym,żebym w swoim życiu jeszcze była przez kogoś kochana. Przez innych pracowników mojego domu nazywane są One wolnotariuszkami...
Mam 8 lat - tak powiedział Pan Doktor. Czy to,aż tak dużo? Jeżeli znajdzie się ktoś kto mnie pokocha to obiecuję,że postaram się żyć jak najdłużej! Będę grzeczna i szybko będę się uczyła! Teraz moim domem jest schronisko. Czasami,któraś z moich przyjaciółek podczas spaceru szepcze mi do ucha,że jeszcze znajdę prawdziwy dom. Nie wiem do końca co to znaczy,ale bardzo chciałabym zobaczyć...
Jestem bardzo zwyczajna. Malutka, drobniutka, czarna... Potrafię chodzić na smyczy - dziewczyny mnie nauczyły - mam nadzieję,że są ze mnie dumne,że tak ładnie spaceruję.
Troszkę boję się Was - ludzi... Ale to dlatego,że kiedyś ktoś robił mi krzywdę. Ale teraz wiem,że są i tacy ludzie którzy sprawiają mi dużo radości. Nie zdarza się to niestety zbyt często...
Nie chcę narzekać na mój dom,ale strasznie mi tu zimno... Łapki mi marzną i cały czas burczy mi w brzuszku...
To chyba tyle o mnie..."

A oto ja:

Iskierki ogłoszenia:
-adopcje8p.pl
-eoferty.pl
-giełdaogłoszeń.pl
-4łapy.pl
-kupiepsa.pl
-pies.pl
-adverts.pl
-spacerek.net
-przygarnij.pl
-czworonogi.eu
-przygarnijzwierzaka.pl
-zoonet.pl
-ojej.pl
-nasipupile.pl
-bono-polska.pl
-animalia.pl
-e-zwierzak.pl
-ofertka.pl
-kupsprzedaj.pl
-alegratka.pl
-mojpupil.pl
-kokosy.pl
-ogłoszenia.24polska.pl

Pomóżcie w znalezieniu Jej domu...

Aktualizacja:

Aktualnie Iskierka przebywa w Domu Tymczasowym u "xmatrix" kobiety o wieeeelkim serduchu.
Jednak zabranie Iskierki ze schroniska nie rozwiązało wszystkich problemów...
Po zbadaniu Iskierki okazało się, że ma do usunięcia obie listwy mleczne. Ma guzy...
Operacje są kosztowne... Każda - nawet najmniejsza pomoc finansowa będzie bardzo przydatna...
Bardzo prosimy - nie zostawiajcie Nas z tym samych... Pomóżcie...

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem Klauduś...Iskiereczka jest oczywiście śliczna...taki "biedny i smutny " ma wzrok:-( CZy aby nie ma troszkę chorych oczek? Bo mam wrazenie jakby były załzawione...??:oops: Mogę zrobić Allegro...tylko tyle...wiem, że gumtriee (chyba tak to się pisze) jest bardzo skuteczne tylko kurde nie umiem robić...może ktoś zrobi??A może ktoś nauczy mnie???

Posted

mała Iskierka, koleżanka Jasia z boksu :loveu::loveu:
doczekała się w końcu swojego wątku :multi:
i od razu tyle ogłoszeń :-o
Klaudus, jesteś po prostu nie zastąpiona :loveu:

w tym boksie "maluchów" jest jeszcze jeden psiaczek bez wątku, taki "gremlinek" ;)

Posted

Iskierka ma ząbki na 8. Ale kondycje rzeczywiście na więcej. Chodzi powolutki, kuleje raz na jedną raz na drugą łapke. Oczka ciągle załzawione. Ochrypnięty głos.. Kto się nią zaopiekuje? :(

Posted

Pewnie, gdyby miała swój domeczek- od razu jej kondycja by sie polepszyła...:-(Bo teraz rzeczywiście wygląda na troszkę więcej latek...strasznie żal..mam jej robic Klauduś Allegro???

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Ale piękne banerki! To zwiększa Jej szansę jak - może ktoś dzięki banerkom Ją dojrzy...

Miejmy nadzieję że komuś spodoba się Iskierka bo jest śliczna i kochana,
a za banerki nie ma co dziękować :)

Posted

gonia66 napisał(a):

A BANERKI SIE NIE WYSWIETLAJA...:-(WCHODZI JAKAS DZOWNA STRONKA JAK KLIKNĘ....:razz:

bo musisz skopiować sam obrazek i go podlinkować :)
wrzucę podlinkowany :)

teraz powinno działać:)