Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem sam. Zimno, mokro, ciemno. I pusto. Brakuje mi w życiu jedzenia, suchego, ciepłego kąta.. i Ciebie. Moim domem jest ulica, miską śmietnik. Do wszystkiego się dostosuję, zgodzę na cokolwiek, tylko mnie pokochaj..

Nie chcę być dłużej niczyj! Nie chcę być anonimowy! Nie chcę płakać..

A teraz.. Daliście mi nadzieję. Ufam Wam całym sobą, jak to tylko potrafimy my - psy. Moją szansą na szczęście jest hotelik. Jednak Ludzkie Anioły potrzebują Waszej pomocy. Nie prosiłem o nic, płakałem w duchu, a oni mnie usłyszeli.
Teraz ja apeluję w ich imieniu -
POMÓŻCIE.

Jedna cegiełka to dla mnie tak wiele.
Jedna cegiełka może być kluczem do własnego DOMU..
Wyleczysz mnie z samotności?

Posted

Naa, piękne :loveu::loveu::loveu:

Pozwliłam sobie trochę zmienić:

Jestem sam. Zimno, mokro, ciemno. I pusto. Brakuje mi w życiu jedzenia, suchego, ciepłego kąta, a przede wszystkim... Ciebie. Moim domem jest ulica, miską śmietnik. Do wszystkiego się dostosuję, zgodzę na cokolwiek, tylko mnie pokochaj...

Nie chcę być dłużej niczyj! Nie chcę być anonimowy! Nie chcę płakać..

A teraz... Daliście mi nadzieję. Ufam Wam całym sobą, jak to tylko potrafimy my - psy.
Moją szansą na szczęście jest hotelik. Jeżeli do niego nie trafię, czeka mnie schronisko - tam, ze względu na mój charakter, zostanę zdominowany, następnie zagryziony. Proszę, nie pozwól na to. Błagam Cię, aniele - kup cegiełkę. Jedna ciegełka to jeden dzień mojego życia. To tak wiele dla mnie, a tak niewiele dla Ciebie.

Wyleczysz mnie z samotności? Zasługuję na to?

W razie ewentualnych pytań: tel. 692696087

To jest teskt do cegiełek na allegro. Kto ma konto na allegro i mógłby zrobić aukcję ciegełkową??? Ja mam, ale za Chiny nie zrobię - ciągle coś mi się zawiesza :angryy:

Posted

To ma ktoś to konto na allegro, czy nie??? :cool3:

W nocy padał deszcz... :-( Nie mogłam spać, tak się o niego martwiłam... Zaraz idę do Halinowa. Wezmę go i spróbuję wybłagać u sąsiadki DT do soboty :roll:. W sobotę najprawdopodobniej przyjedzie po niego niezawodna Abrakadabra i zawiezie go do hoteliku do Pati.

Trzymajcie kciuki, żebym znalazła Kumpla... :shake:

Posted

Fundacja "EMIR" nie może przyjąć Kumpla...
Nie wiadomo, czy Pati ma miejsce w swoim hoteliku... Ma dać odp. wieczorem...
Kumpla jak nie było, tak nie ma...

[CENTER]:angryy: :-([/CENTER]

Posted

Jest odzew z ogłoszenia!!! :multi:
Bardzo miły pan, który oferuje psiakowi super warunki. Nie pamiętam, gdzie mieszka :oops:, ale jest to dosyć daleko. Ale myślę, że transport się znajdzie... :p
Pozostaje kwetia złapania Kumpla i umieszczenia go u Pati w hoteliku do czasu, aż znajdzie się transport.

Posted

Dario, nie wiem, wiem tylko, że z Twojego :loveu: :p

Niestety Kumpla nie było w Halinowie. Był widzidziny wczoraj i dziś rano w Cisiu. Znajome z Cisia mają go łapać...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...