Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szybowiec napisał(a):

Oj,i to jak...:eviltong: A jeść lubią...I strasznie obrażają się jak jedzonko reglamentujemy.:angryy:

...Oooo, aż tak :crazyeye::-o, no nie ładnie z ich strony ;)

A.

• 2 weeks later...
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj po południu wyekspediowałam na szkolenie przygotowujące do konkursów dzikarzy RASTASA i BAJUTĘ!!! :multi: :multi: :multi: AJUTA została w domu...:angryy:

Posted

Szybowiec napisał(a):
Wczoraj po południu wyekspediowałam na szkolenie przygotowujące do konkursów dzikarzy RASTASA i BAJUTĘ!!! :multi: :multi: :multi: AJUTA została w domu...:angryy:

Oooo, to będzie dziczyzna na obiad...:evil_lol:, a Ajuta dlaczego nie pojechała ?

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Oooo, to będzie dziczyzna na obiad...:evil_lol:, a Ajuta dlaczego nie pojechała ?

A.

Ha,ha na dziczyznę to troszkę poczekamy...;)
Jak ruszą polowania i psiaki się sprawią dobrze to...:p No,ale mają przesłać fotki z postępów piesów.:lol:
A najstarsza została w domku bo zachowała się jak pies obronny i znajomy wolał zacząć tresurę od ŁAGODNYCH :eviltong: -jak to określił kareli ,a nie od stróżująco-obronnej pannicy!!!:angryy:
No i znowu zacznie mi tresować szybowce i przyprawiać o palpitację serca królisie...:mad:

Posted

Szybowiec napisał(a):
Ha,ha na dziczyznę to troszkę poczekamy...;)
Jak ruszą polowania i psiaki się sprawią dobrze to...:p No,ale mają przesłać fotki z postępów piesów.:lol:
A najstarsza została w domku bo zachowała się jak pies obronny i znajomy wolał zacząć tresurę od ŁAGONYCH :eviltong: -jak to określił kareli ,a nie od stróżująco-obronnej pannicy!!!:angryy:
No i znowu zacznie mi tresować szybowce i przyprawiać o palpitację serca królisie...:mad:

Karelczy łagodny....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wierzę

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Karelczy łagodny....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wierzę

A.

Taaaaaaaak,a czy ja to powiedziałam...:eviltong:Hi,hi,one robiły wszystko ,żeby tylko załapać się na wyjazd.Miłe,grzeczne,wykonujące polecenia...:evil_lol:
Same wskoczyły do samochodziku...I pojechały z obcymi ludźmi...:cool1:No,ja takich to ich nie widziałam nigdy w życiu...Nawet jak jeździły na zawody,a przecież to lubiły!!!
Tylko teraz boję się telefonu,że już ...nie są takie łagodne i potulne...:shake:

Posted

Szybowiec napisał(a):
Taaaaaaaak,a czy ja to powiedziałam...:eviltong:Hi,hi,one robiły wszystko ,żeby tylko załapać się na wyjazd.Miłe,grzeczne,wykonujące polecenia...:evil_lol:
Same wskoczyły do samochodziku...I pojechały z obcymi ludźmi...:cool1:No,ja takich to ich nie widziałam nigdy w życiu...Nawet jak jeździły na zawody,a przecież to lubiły!!!
Tylko teraz boję się telefonu,że już ...nie są takie łagodne i potulne...:shake:

To masz dobrych czterołapych aktorów ;):evil_lol:...nie znam kareli, więc mogę być nieobiektywna, jeżeli chodzi o ich charakter, ale napatrzyłam się na nie i ich właściceli na wystawach .....i nie mam do nich zaufania :cool1:, nawet na ringu honorowym weteranów, trzymałam się od karelczyka na odległośc...

A.

Posted

Szybowiec napisał(a):
MWPR Warszawa 10/12.07.2009r
s.M.M.Borg-Grabkowski

Suka
klasa pośrednia
1768 VALKEA Thorvalta CWC,CACIB,NDSwR,BOB

GRATULACJE :multi::multi::multi:

A.

Posted

[quote name='ktrebor']O a to szkolenie dla dzikarzy to gdzieś w okolicy Warszawy, a jaki jest jego koszt, jeśli się można zapytać?

No tak, nie za bardzo w okolicach W-wy,hi,hi jakieś 300km od...;)
Co do ceny to ustalana jest indywidualnie,w zależności od zakresu szkolenia...Jeśli będzie ok to zobaczę z shibką :evil_lol:...Ale to na jesieni :cool3:...Powoli :cool1:...Mam nadzieje ,że będzie wszystko ok...:razz:

• 3 weeks later...
Posted

TYNAJAR napisał(a):
:multi:Witamy i pozdrawiamy ręsztę forumowych... karelczyków

Cześć nowy karelczyku :lol:

może galerię swoją założysz, będziemy wpadać ;)

A.

Posted

[quote name='TYNAJAR']:multi:Witamy i pozdrawiamy ręsztę forumowych... karelczyków

Witamy,witamy nareszcie nowego karelczyka na naszym forum RODZINY KARELCZYKÓW!!!!:multi:

Widzę zdjęcie w avatarku z wystawy???Ciekawe czy z Chojnic...:cool3:
Może jakieś zdjęcia z wystawy i nie tylko?
Bo ja mogę podać wyniki z Chojnic V i Krajówki,ale mnie tam nie było...:eviltong:
Dam fotorelację z wystawy w Sopocie,ale to dopiero po sobocie!!!:oops:
/masz zrymowało się/.

Posted

Żeby nie być gołosłownym...
Wystawa Chojnice V grupy 01.08.2009r:
s.Tibor Gelen/Węgry/

Psy
kl.młodzieży
30.INDY Pikimusta Zw.Mł.Naj.Junior,BOB :loveu: BIS JUNIOR III

Suki
kl.otwarta
62.BINKA KAREL Albus dobra

Wystawa Chojnice Krajowa 02.08.2009r.
s.Paweł Szemraj

Psy
kl.młodzieży
457.INDY Pikimusta Zw.Mł.Naj.Junior,BOB:loveu:
[COLOR=Black]
Suki
kl.otwarta
745.BINKA KAREL Albus[COLOR=Red] NSDwR,CWC

[COLOR=Black]Tyle wiem,może ktoś skorygować?Zdjęcia?

Posted

No to my byliśmy w Chojnicach:oops: i bardzo się cieszymy z ocen:razz: wyniki się zgadzają Indy otrzymał jeszcze III lokatę dla najpiękniejszego Juniora gr. V :)

Posted

[quote name='TYNAJAR']No to my byliśmy w Chojnicach:oops: i bardzo się cieszymy z ocen:razz: wyniki się zgadzają Indy otrzymał jeszcze III lokatę dla najpiękniejszego Juniora gr. V :)

G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!

A zdjęcia to gdzie są???:mad:

Posted

[quote name='TYNAJAR']No to my byliśmy w Chojnicach:oops: i bardzo się cieszymy z ocen:razz: wyniki się zgadzają Indy otrzymał jeszcze III lokatę dla najpiękniejszego Juniora gr. V :)

GRATULACJE :lol:

fotki prosimy :cool3:

A.

Posted

Podaję wyniki z wystawy MWPR Sopot 8/9.08.2009r.
s.Valentina Ivanishcheva/Rosja/

Suki
kl.pośrednia
1487 NATI Cień Niedźwiedzia bdb
kl.otwarta
1488 BINKA KAREL Albus bdb

Zdjęć niestety brak...Chyba,że bety ma?

Posted

[quote name='Szybowiec']Mogę przesłać instrukcję na pw.;)
Dostałam instrukcję i męczę sie od 3 dni ....szczerze brak czasu postaram się w przyszłym tygodniu założyć konto na fotosiku chyba że jest inny sposób?

Posted

TYNAJAR napisał(a):
Dostałam instrukcję i męczę sie od 3 dni ....szczerze brak czasu postaram się w przyszłym tygodniu założyć konto na fotosiku chyba że jest inny sposób?

A przez "żabę" próbowałaś?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...