M&S Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Szybowiec napisał(a): Oj,i to jak...:eviltong: A jeść lubią...I strasznie obrażają się jak jedzonko reglamentujemy.:angryy: ...Oooo, aż tak :crazyeye::-o, no nie ładnie z ich strony ;) A. Quote
Szybowiec Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Wczoraj po południu wyekspediowałam na szkolenie przygotowujące do konkursów dzikarzy RASTASA i BAJUTĘ!!! :multi: :multi: :multi: AJUTA została w domu...:angryy: Quote
M&S Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Szybowiec napisał(a):Wczoraj po południu wyekspediowałam na szkolenie przygotowujące do konkursów dzikarzy RASTASA i BAJUTĘ!!! :multi: :multi: :multi: AJUTA została w domu...:angryy: Oooo, to będzie dziczyzna na obiad...:evil_lol:, a Ajuta dlaczego nie pojechała ? A. Quote
Szybowiec Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):Oooo, to będzie dziczyzna na obiad...:evil_lol:, a Ajuta dlaczego nie pojechała ? A. Ha,ha na dziczyznę to troszkę poczekamy...;) Jak ruszą polowania i psiaki się sprawią dobrze to...:p No,ale mają przesłać fotki z postępów piesów.:lol: A najstarsza została w domku bo zachowała się jak pies obronny i znajomy wolał zacząć tresurę od ŁAGODNYCH :eviltong: -jak to określił kareli ,a nie od stróżująco-obronnej pannicy!!!:angryy: No i znowu zacznie mi tresować szybowce i przyprawiać o palpitację serca królisie...:mad: Quote
M&S Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Szybowiec napisał(a):Ha,ha na dziczyznę to troszkę poczekamy...;) Jak ruszą polowania i psiaki się sprawią dobrze to...:p No,ale mają przesłać fotki z postępów piesów.:lol: A najstarsza została w domku bo zachowała się jak pies obronny i znajomy wolał zacząć tresurę od ŁAGONYCH :eviltong: -jak to określił kareli ,a nie od stróżująco-obronnej pannicy!!!:angryy: No i znowu zacznie mi tresować szybowce i przyprawiać o palpitację serca królisie...:mad: Karelczy łagodny....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wierzę A. Quote
Szybowiec Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):Karelczy łagodny....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wierzę A. Taaaaaaaak,a czy ja to powiedziałam...:eviltong:Hi,hi,one robiły wszystko ,żeby tylko załapać się na wyjazd.Miłe,grzeczne,wykonujące polecenia...:evil_lol: Same wskoczyły do samochodziku...I pojechały z obcymi ludźmi...:cool1:No,ja takich to ich nie widziałam nigdy w życiu...Nawet jak jeździły na zawody,a przecież to lubiły!!! Tylko teraz boję się telefonu,że już ...nie są takie łagodne i potulne...:shake: Quote
M&S Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Szybowiec napisał(a):Taaaaaaaak,a czy ja to powiedziałam...:eviltong:Hi,hi,one robiły wszystko ,żeby tylko załapać się na wyjazd.Miłe,grzeczne,wykonujące polecenia...:evil_lol: Same wskoczyły do samochodziku...I pojechały z obcymi ludźmi...:cool1:No,ja takich to ich nie widziałam nigdy w życiu...Nawet jak jeździły na zawody,a przecież to lubiły!!! Tylko teraz boję się telefonu,że już ...nie są takie łagodne i potulne...:shake: To masz dobrych czterołapych aktorów ;):evil_lol:...nie znam kareli, więc mogę być nieobiektywna, jeżeli chodzi o ich charakter, ale napatrzyłam się na nie i ich właściceli na wystawach .....i nie mam do nich zaufania :cool1:, nawet na ringu honorowym weteranów, trzymałam się od karelczyka na odległośc... A. Quote
Szybowiec Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 MWPR Warszawa 10/12.07.2009r s.M.M.Borg-Grabkowski Suka klasa pośrednia 1768 VALKEA Thorvalta CWC,CACIB,NDSwR,BOB Quote
M&S Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Szybowiec napisał(a):MWPR Warszawa 10/12.07.2009r s.M.M.Borg-Grabkowski Suka klasa pośrednia 1768 VALKEA Thorvalta CWC,CACIB,NDSwR,BOB GRATULACJE :multi::multi::multi: A. Quote
ktrebor Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 O a to szkolenie dla dzikarzy to gdzieś w okolicy Warszawy, a jaki jest jego koszt, jeśli się można zapytać? Quote
Szybowiec Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='ktrebor']O a to szkolenie dla dzikarzy to gdzieś w okolicy Warszawy, a jaki jest jego koszt, jeśli się można zapytać? No tak, nie za bardzo w okolicach W-wy,hi,hi jakieś 300km od...;) Co do ceny to ustalana jest indywidualnie,w zależności od zakresu szkolenia...Jeśli będzie ok to zobaczę z shibką :evil_lol:...Ale to na jesieni :cool3:...Powoli :cool1:...Mam nadzieje ,że będzie wszystko ok...:razz: Quote
TYNAJAR Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :multi:Witamy i pozdrawiamy ręsztę forumowych... karelczyków Quote
M&S Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 TYNAJAR napisał(a)::multi:Witamy i pozdrawiamy ręsztę forumowych... karelczyków Cześć nowy karelczyku :lol: może galerię swoją założysz, będziemy wpadać ;) A. Quote
Szybowiec Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='TYNAJAR']:multi:Witamy i pozdrawiamy ręsztę forumowych... karelczyków Witamy,witamy nareszcie nowego karelczyka na naszym forum RODZINY KARELCZYKÓW!!!!:multi: Widzę zdjęcie w avatarku z wystawy???Ciekawe czy z Chojnic...:cool3: Może jakieś zdjęcia z wystawy i nie tylko? Bo ja mogę podać wyniki z Chojnic V i Krajówki,ale mnie tam nie było...:eviltong: Dam fotorelację z wystawy w Sopocie,ale to dopiero po sobocie!!!:oops: /masz zrymowało się/. Quote
Szybowiec Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Żeby nie być gołosłownym... Wystawa Chojnice V grupy 01.08.2009r: s.Tibor Gelen/Węgry/ Psy kl.młodzieży 30.INDY Pikimusta Zw.Mł.Naj.Junior,BOB :loveu: BIS JUNIOR III Suki kl.otwarta 62.BINKA KAREL Albus dobra Wystawa Chojnice Krajowa 02.08.2009r. s.Paweł Szemraj Psy kl.młodzieży 457.INDY Pikimusta Zw.Mł.Naj.Junior,BOB:loveu: [COLOR=Black] Suki kl.otwarta 745.BINKA KAREL Albus[COLOR=Red] NSDwR,CWC [COLOR=Black]Tyle wiem,może ktoś skorygować?Zdjęcia? Quote
TYNAJAR Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No to my byliśmy w Chojnicach:oops: i bardzo się cieszymy z ocen:razz: wyniki się zgadzają Indy otrzymał jeszcze III lokatę dla najpiękniejszego Juniora gr. V :) Quote
Szybowiec Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='TYNAJAR']No to my byliśmy w Chojnicach:oops: i bardzo się cieszymy z ocen:razz: wyniki się zgadzają Indy otrzymał jeszcze III lokatę dla najpiękniejszego Juniora gr. V :) G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!! A zdjęcia to gdzie są???:mad: Quote
M&S Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='TYNAJAR']No to my byliśmy w Chojnicach:oops: i bardzo się cieszymy z ocen:razz: wyniki się zgadzają Indy otrzymał jeszcze III lokatę dla najpiękniejszego Juniora gr. V :) GRATULACJE :lol: fotki prosimy :cool3: A. Quote
TYNAJAR Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No cóż ale...szczerze nie wiemy jak to ..zrobić.Gdzie dodaje się zdjęcia?:roll: Quote
Szybowiec Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='TYNAJAR']No cóż ale...szczerze nie wiemy jak to ..zrobić.Gdzie dodaje się zdjęcia?:roll:Mogę przesłać instrukcję na pw.;) Quote
Szybowiec Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Podaję wyniki z wystawy MWPR Sopot 8/9.08.2009r. s.Valentina Ivanishcheva/Rosja/ Suki kl.pośrednia 1487 NATI Cień Niedźwiedzia bdb kl.otwarta 1488 BINKA KAREL Albus bdb Zdjęć niestety brak...Chyba,że bety ma? Quote
TYNAJAR Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Szybowiec']Mogę przesłać instrukcję na pw.;) Dostałam instrukcję i męczę sie od 3 dni ....szczerze brak czasu postaram się w przyszłym tygodniu założyć konto na fotosiku chyba że jest inny sposób? Quote
M&S Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 TYNAJAR napisał(a):Dostałam instrukcję i męczę sie od 3 dni ....szczerze brak czasu postaram się w przyszłym tygodniu założyć konto na fotosiku chyba że jest inny sposób? A przez "żabę" próbowałaś? Quote
Szybowiec Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Na MWPR w Białymstoku 29/30.08.2009 zgłoszone były dwa karele-niestety nie dojechały...:placz: Quote
Szybowiec Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 KWPR w WARSZAWIE 11/12.09.2009r: s.E.Stolarska suki kl.pośrednia 789.KAARI Bjoernehusets CWC,NDSwR,BOB Zdjęć brak-brak zgody na publikację... Quote
Recommended Posts