rodzice Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Terier tybetański Fibi z Akacjowej Doliny - grupa IX Quote
Darvin Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 KaRa_ napisał(a):Mam jedno wolne miejsce w samochodzie na wystawę do Inowrocławia ;) na sobotę czy niedzielę ?? KaRa_ napisał(a):Inowrocław jest jednodniową wystawą;) w niedziele;) a no widzisz to wystawiamy w ten sam dzień :p ja bym się w takim razie pisał na składkę na benzynę, bo już miałem jechać pociągiem :P Quote
KaRa_ Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Darvin napisał(a):na sobotę czy niedzielę ?? Inowrocław jest jednodniową wystawą;) w niedziele;) Quote
KaRa_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Madzia_K napisał(a):Czy ktoś wie, kiedy będą stawki?:mad: Dzisiaj mają otwarty oddział, wiec albo dzisiaj dadzą albo w ogóle :shake: Tak czy siak będę do nich dzwonić dzisiaj i sama wypytywać niż czekać bo mogą dać a mogą nie dać bo w sumie nie jest to ich obowiązkiem ;) Quote
Madzia_K Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Fakt, nie mają takiego obowiązku...ale by mogli uchylić rabka tajemnicy, nie? Choćby dla zaspokojenia naszej wstrętnej, ludzkiej ciekawości:razz:;) Quote
KaRa_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Madzia_K napisał(a):Fakt, nie mają takiego obowiązku...ale by mogli uchylić rabka tajemnicy, nie? Choćby dla zaspokojenia naszej wstrętnej, ludzkiej ciekawości:razz:;) Dokladnie ;) Mam nadzieje,ze uda mi się dzisiaj dodzwonić do oddziału gdyż nawet jeszcze nie mam numerka, a wątpię aby na ostatnia chwile wysyłali. Quote
Madzia_K Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ja dzisiaj odebbrałam z poczty potwierdzenie zgłoszenia, ale niemile się rozczaroowałam. Zgłaszałam psa chyba jako jedna z pierwszych ( zmieściiłam się w pierwszej setce zgłaszających ), ale nie doczytałam reguł opłat...i zamiast 70 zł, niestety muszę uiścić 100 PLN:diabloti:> Pierwszy raz niestety spotkałam się z taką sytuacją, bo przeważnie liczył się termin zgłoszenia, a nie termin opłat. No...ale cóż..... Numerka oczywiście nie otrzymałam :( Quote
KaRa_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Zawsze się liczy termin opłat;) nie spotkałam się nigdy,ze liczył się tylko termin zgłoszenia Bylo napisane ze do 03.04 - 70zl, później 100zl;) Quote
Madzia_K Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Oj...nie zawsze. Przykładem sa choćby Katowice. Było kilka terminów uzaleznionych od platnosci. Oczywiscie w dniu wystawy opłaty są najwyższe, ale zgłaszając psa w pierwszym mogłam uiścić opłatę przed samą wystawą. Ale nie ma co dywagować, tylko trzeba zapłacić:evil_lol: Niezmiernie się cieszę na tą wystawę, bo to moje rodzinne strony ;)...chociaż aktualnie mieszkam na poludniu :lol: Poza tym słyszałam o inowrocławskich wystawach wieeeeele dobrego. Mam nadzieję, że pogłoski przerodzą się i w tym przypadku w prakktykę ;) A...i służę foceniem, bo czekając na odbiór mnie przez TZ będe miała sporo czasu ;)) Quote
Darvin Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Madzia_K napisał(a):Czy ktoś wie, kiedy będą stawki?:mad: ja już od nich wyciągnąłem siłą :lmaa: i wiem że 4 weimary w sumie są, tylko czekam na podział klas ;D Quote
Natalia_W Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 a kiedy do nich dzwoniliście?? My się wybieramy z Glamour Vision Piwowar w kl.champ. Quote
Madzia_K Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Darvin napisał(a):ja już od nich wyciągnąłem siłą :lmaa: hehhee...a mówią, że życie z psami uspokaja...a tu sama agresja ;):lol: My też w champ. Na potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia sa ilości psów w rasie i poszczególnych klasach ;) Z kim się spotkkamy na 9 ringu? Quote
Darvin Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Madzia_K napisał(a):Z kim się spotkkamy na 9 ringu? pewnie z Panem Burskim :P takie ładne ma wyżły niemieckie, może któregoś weźmie ze sobą :p ja mogę Wam kiwać z 10 ringu :eviltong: Quote
Natalia_W Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 a kiedy dostaliście potwierdzenie?? u mnie nadal nic nie ma :( Quote
Madzia_K Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Darvin napisał(a):pewnie z Panem Burskim :P takie ładne ma wyżły niemieckie, może któregoś weźmie ze sobą :p ja mogę Wam kiwać z 10 ringu :eviltong: spotkanie w sensie "pomijając" sędziego, którego spotkamy na bank :P Wpadniemy na 10 pokibicować szarej eminencji ;) Quote
KaRa_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Doszło zgłoszenie;) nr 19 Na zgłoszeniu jest zapisane ile psów zgłoszonych w rasie i ile w klasie w której sie wystawia ale super :lol: Quote
ikucha Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 wie ktos jak bedzie z tymi stawkami?:mad: w klasie mamy 4 inne psy, ciekawa jestem kto to taki..;) Quote
KaRa_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ikucha napisał(a):wie ktos jak bedzie z tymi stawkami?:mad: w klasie mamy 4 inne psy, ciekawa jestem kto to taki..;) dzwonić to może powiedzą;) Quote
Natalia_W Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Mamy potwierdzenie :) Na 6 zgloszonych mini pieprz i sól 3 sa po moim psie, z czego jeszcze dwa ja wystawiam... Quote
Darvin Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 KaRa_ napisał(a):Próbuje się dodzwonić to albo zajęte albo wyłączony telefon:roll: ja w zeszłym tygodniu próbowałem przez godzinę aż odebrali.... widocznie jest więcej takich natrętów jak my :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Próbuje się dodzwonić to albo zajęte albo wyłączony telefon:roll: Quote
Recommended Posts