Różyczka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ZKwP o/Częstochowa --= WITAMY w NASZYM SERWISIE =-- Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń : 31.03. 2009r. Formularze zgłoszeniowe wysłane faxem, pocztą elektroniczną lub za pośrednictwem naszej strony internetowej wymagają potwierdzenia telefonicznego w sekretariacie oddziału przed upływem terminu zgłoszeń ;-) V Krajowa Wystawa Jamników - 18.04.2009 Sędziuje: Aleksander Skrzyński V Krajowa Wystawa Grupy VIII FCI - 18.04.2009 Sędziują: Kirsi Nieminen (FIN) - Golden retriever, pozostałe rasy Riitta Liisa Lehtonen (FIN) - Labrador retriever, Flat-coated retriever Aleksander Skrzyński- Angielski cocker spaniel, Amerykański cocker spaniel VIIIGrand Prix Polski Terierów Typu BULL - 18.04.2009 Sędziują: Carole Kilpatrick (GB) - Bull Terrier, Bull Terrier Miniaturowy Joanna Szczepańska-Korpetta - American Staffordshire Terrier, Staffordshire Bull Terrier III Krajowa Wystawa Owczarków Kaukaskich i Środkowoazjatyckich - 18.04.2009 Sędziuje: Mirosław Redlicki Miejsce wystawy: CAMPING OLEŃKA, ul. Oleńki 22/30 42-200 Częstochowa Quote
Jagoodka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja tez, ja też :) Do skandynawskich sędziów zawsze :) Quote
aniada Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ja też się wybieram z Goldenką. Tylko ciekawa jestem naszego sędziego, bo w ogóle o nim nie słyszałam Quote
Różyczka Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 W pierwszym poście uaktualnione informacje ;). Przypominam ;) Formularze zgłoszeniowe wysłane faxem, pocztą elektroniczną lub za pośrednictwem naszej strony internetowej wymagają potwierdzenia telefonicznego w sekretariacie oddziału przed upływem terminu zgłoszeń ;) Quote
Dorota_Fiszer Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Różyczka napisał(a):W pierwszym poście uaktualnione informacje;) Wydawalo mi sie,ze pierwszego dnia goldeny miala sedziowac Lehtonen,czemu jest zmiana ? W koncu ona hoduje goldeny i bardziej by na moj gust pasowalo na krajowa 8 grupy ;-) Quote
Różyczka Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Takie pytanie trzeba skierować do oddziału, bo ja nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć :). Quote
Różyczka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Na stronie oddziału jest spis wystawców. Osoby, które zgłosiły kilka psów powinny zadzwonić do oddziału w celu potwierdzenia. Osoby, które są w spisie i mają zgłoszonego jednego psa nie muszą już kontaktować się z oddziałem. Quote
moth Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Różyczka']Termin przyjmowania zgłoszeń upływa 15.03.2009r. Formularze zgłoszeniowe wysłane faxem, pocztą elektroniczną lub za pośrednictwem naszej strony internetowej wymagają potwierdzenia telefonicznego w sekretariacie oddziału przed upływem terminu zgłoszeń ;-) Przez weekend ktoś będzie odbierał telefony? Ja dziś wysłałam zgłoszenie, ale nie udało mi się dodzwonić. :( Quote
Różyczka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Oddział jest czynny od: poniedziałku do czwartku w godzinach 15:30-18:00. W piątek i w weekend Panie z sekretariatu nie pracują ;). Spis wystawców powinien być jeszcze uaktualniony, więc jeśli zgłosiłaś jednego psa i będziesz w spisie to nie ma sprawy ;). Jeśli więcej to trzeba zadzwonić w poniedziałek :roll:. Quote
moth Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Różyczka']Oddział jest czynny od: poniedziałku do czwartku w godzinach 15:30-18:00. W piątek i w weekend Panie z sekretariatu nie pracują ;). Dlatego zdziwiło mnie stwierdzenie z pierwszego posta, że trzeba potwierdzić przed końcem terminu zgłoszeń, a zgłaszać można do niedzieli. :-) Quote
Różyczka Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Może faktycznie stwierdzenie nie do końca fortunne, ale są również osoby, które zgłosiły wcześniej i zadzwonią w takim wypadku też wcześniej ;). Nie "blokując linii" osobom, które zgłosiły na sam koniec i będą dzwonić w poniedziałek :). Mam nadzieję, że "nie zamotałam" teraz jeszcze bardziej :oops:. Quote
Aziza Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Na stronie Związku jest informacja, że: Termin przyjmowania zgłoszeń upływa 22.03.2009r. Quote
Różyczka Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń : 31.03.2009r. Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 czy znana jest juz godzina rozpoczecia wystawy ? :) Quote
flashka-g Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A czy mogę liczyć na plan sędziowania na stronie oddziałowej?:) znacznie by mi ułatwił życie;) Quote
Różyczka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Dobre pytanie. Byłam przekonana, że będzie, ale w zakładkach wystaw 18.04 nie widzę :roll:, co oczywiście nie oznacza, że się nie pojawi ;). Quote
Zuza i Noddy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 http://www.mlodzi-mlodym.pl/otwarciesezonu_motocykolowego_.php Mam nadzieję, ze zlot motocyklistów planowany na 18-19 kwietnia w Campingu Oleńka nie zakłóci, ani trochę wystawy. Quote
Różyczka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Plan sędziowania powinien pojawić się po świętach. Jeśli chodzi o tą imprezę to nie będzie ona odbywała się na ringach :diabloti:. Na poważnie to mają zupełnie inną część kampingu niż jest wystawa, inny wjazd/wyjazd. Nie przewiduje się większych utrudnień niż wystawy, które odbywają się przy trasach, czy na lotniskach, itp. Naprawdę nie ma, co stresować się wcześniej i szukać z góry "samego zła" ;) Quote
Różyczka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Sędziowanie zaczyna się od 10:00. Osoby, które nie dostaną potwierdzeń przed wystawą muszą zabrać dowód wpłaty, o ile nie płacą na miejscu. Quote
Zuza i Noddy Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Będzie plan sędziowania, bo z tego co widać na stronie nie jest przewidziany? agnethka napisał(a):czy te wystawy są na zewnątrz? :razz: Zgadza się są na powietrzu ;) Quote
flashka-g Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 tak na campingu:) szkoda tylko że mi sędziego zmienili:roll: Quote
Recommended Posts