Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
I pomyśleć że miałam pojechać na tę wystawę żeby porobić trochę zdjęć. Chyba bym się wściekła:shake:

Jeśli w ogóle znalazłabyś dany ring to z pewnością z opóźnieniem jak my, a potem żeby przetransportować się na jakiś inny to już w ogóle horror.... można było się zgubić i utonąć w piachu i kurzu :evil_lol:
no i zdjęcia to tylko przy jednym ringu udało mi się zrobić, bo reszta ringów które chciałam obfocić były daleeeeko daleeeeko przy głównej drodze gdzie ludzie po prostu po sobie chodzili... więc pozostają tylko zdjęcia z jednego ringu. Przy czym od razu muszę napomnkąć że tabliczki z lokatami na naszym ringu były perfidnie ustawione na środku :nonono2: i to nie do publiczności/wejścia na ring tylko całkowicie na bok w stronę drugiego ringu i po co? :shake: Żeby zrobić zdjęcia przy lokatach trzeba było przebić się przez "murek" ludzi stojących na środku wejścia. Jak juz miały być na środku te tabliczki to chociaż mogły być skierowane do ludzi... :razz:

Posted

J atylko zdjęcia sobie bym chciala skopiowac to wlasnego folderu na koputerze.Mam taka tradyzje,ze z kazdej wystawy z ktorej ktos robi zdjecia czy ja sama tworze sobie taka dokumentacje.Nigdzie tego nie wkladam i nikomu nie rozdaje.Lecz jesli Pani sie nie zgadza,bym skopiowala dl asiebie to nie zrobie tego;)

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
J atylko zdjęcia sobie bym chciala skopiowac to wlasnego folderu na koputerze.Mam taka tradyzje,ze z kazdej wystawy z ktorej ktos robi zdjecia czy ja sama tworze sobie taka dokumentacje.Nigdzie tego nie wkladam i nikomu nie rozdaje.Lecz jesli Pani sie nie zgadza,bym skopiowala dl asiebie to nie zrobie tego;)

po pierwsze to nie pani... tylko Judit :eviltong:
po drugie to pewnie że możesz skopiować na dysk jako archiwum ;)

Posted

Viris napisał(a):
A ktoś był na finałach? Ponoć buldożka nieźle zawalczyła :cool1:

tak, wystawca na ringu przygotowawczym zapytał sędzinę głupio się śmiejąc "o cześć, pamiętasz mnie???", sędzina się zaśmiała i potem buldożka wyskoczyła na BOGu :cool3:
Coż............. no comments :diabloti:

Posted

[quote name='Viris']A kto sędziował BOG9?
p. Elżbieta Chwalibóg

Ja mam zdjęcie z BISa Psów Użytkowych.
http://img2.imageshack.us/img2/3821/clipboard01prx.jpg
I - jamnik krótkowłosy standardowy (niestety nie wiem jaki... albo Ciapek Tasiemkowa Mafia albo Miso z Pisarskiej Wsi - może ktoś po właścicielce pozna)
II - walijski springer spaniel - TARES z Dębowej Równiny - mój Taresio :multi::loveu:
III - beagle - FIDO FORSITE Sunny Side

Posted

[quote name='Jagoodka']p. Elżbieta Chwalibóg

Ja mam zdjęcie z BISa Psów Użytkowych.
http://img2.imageshack.us/img2/3821/clipboard01prx.jpg
I - jamnik krótkowłosy standardowy (niestety nie wiem jaki... albo Ciapek Tasiemkowa Mafia albo Miso z Pisarskiej Wsi - może ktoś po właścicielce pozna)
II - walijski springer spaniel - TARES z Dębowej Równiny - mój Taresio :multi::loveu:
III - beagle - FIDO FORSITE Sunny Side

Jamknik to Ciapek Tasiemkowa Mafia, podczas wystawy sprawdzałam w kataogu ;)

Posted

Judit napisał(a):
po pierwsze to nie pani... tylko Judit :eviltong:
po drugie to pewnie że możesz skopiować na dysk jako archiwum ;)

Oki,dzieki nie wiem dlaczego napisalam Pani:eviltong:musialo mnie cos zacmic:eviltong:
Zdjecia ozdobia kolejny folder mojego archiwum wystawowego:lol:

• 2 weeks later...