Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia&Safi']my tez jedziemy :) ale bedziemy tylko na terierach w sobote :):) :loveu:

a ja skromnie pytam czy moglabym sie z wami zabrac ??? jesli jedziecie autkiem :cool3: bo mi to rzecz jasna na tych zlych bullowatych najbardziej zalezy wiec tez na jeden dzionek bym jechala :evil_lol:

Posted

Czy koms udalo sie dodzwonic do oddzialu w Czestochowie ?? Dzwonie juz nie wiem ktory raz i oczywiscei nikt nie odbiera,a jutro jest termin oplat i nie wiem czy mam przyjete wszystkie psy i czy w prawidlowych klasach :angryy:

Posted

ankacyganka
Z namiarów na noclegi może być coś takiego, ale uprzedzam, że sama niesprawdzałam:
Miły
Częstochowa, ul. Katedralna 18, tel. (0-34) 324 33 91
Ha - Ga
Częstochowa, ul. Katedralna 9, tel. (0-34) 324 61 73

Pokoje gościnne Hala Polonia, ul. Dekabrystów 43, tel. 372 07 86
Hotelik POLO, ul. Katedralna 18, tel. 365 25 45

Tutaj ewentualne stronki na których możesz poszukać :
http://emeteor.pl/agroturystyka/agro...estochowa.html
http://www.przewodniki.turystyka.pl/swiatogrodow,.html
http://www.przewodniki.turystyka.pl/katalog_0.html

Niestety tylko tyle mogę "podpowiedzieć".

[quote name='Dorota_Fiszer']Czy koms udalo sie dodzwonic do oddzialu w Czestochowie ?? Dzwonie juz nie wiem ktory raz i oczywiscei nikt nie odbiera,a jutro jest termin oplat i nie wiem czy mam przyjete wszystkie psy i czy w prawidlowych klasach :angryy:

Rozumiem Cię, ale niestety zazwyczaj w ostatnich dniach jest "urwanie głowy" z telefonami, które ciągle są odbierane i przez to jest zajęty. Trzeba dzwonić niestety długo i cierpliwie :roll:.

Posted

[quote name='Różyczka'] Rozumiem Cię, ale niestety zazwyczaj w ostatnich dniach jest "urwanie głowy" z telefonami, które ciągle są odbierane i przez to jest zajęty. Trzeba dzwonić niestety długo i cierpliwie :roll:.

Ale dzwonilam tez wczesniej,ze dwa-trzy tygodnie temu i bylo to samo.
Na stronie oddzialu napisane jest,ze od 31.03 biuro oddzialu bedzie nieczynne - co mam wtedy zrobic,jesli jutro nie uda mi sie dodzwonic ?
Wyslalam tez maila,moze ta droga bedzie latwiej.Przede wszystkim zalezy mi na sprawdzeniu czy doszly dokumenty.

Posted

Mam nadzieję, że szybko znajdziesz coś odpowiedniego :). Z tego, co słyszałam to nie ma już miejsc na kampingu :(, ale oczywiście nie zawadzi spytać jak się dodzwonisz.

• 2 weeks later...
Posted

Plan sędziowania powinien pojawić się po świętach.
Jeśli chodzi o tą imprezę to nie będzie ona odbywała się przecież na ringach :diabloti:, a tak napoważnie mają zupełnie inną część kampingu niż jest wystawa, inny wjazd/wyjazd. W niedzielę rano wyjeżdżają.
Nie przewiduje się większych utrudnień niż wystawy, które odbywają się przy trasach, czy na lotniskach, itp.
Naprawdę nie ma, co stresować się wcześniej i szukać z góry "samego zła" ;)

Posted

[quote name='Różyczka']Plan sędziowania powinien pojawić się po świętach.
Jeśli chodzi o tą imprezę to nie będzie ona odbywała się przecież na ringach :diabloti:, a tak napoważnie mają zupełnie inną część kampingu niż jest wystawa, inny wjazd/wyjazd. W niedzielę rano wyjeżdżają.
Nie przewiduje się większych utrudnień niż wystawy, które odbywają się przy trasach, czy na lotniskach, itp.
Naprawdę nie ma, co stresować się wcześniej i szukać z góry "samego zła" ;)
Tak tez myślałam, bo znalazłam ta informację na innym forum i chciałam się dowiedzieć jak to jest ;)

Posted

hej hej czy ktos jadacy z poznania lub przez poznan lub chociaz wyjezdza z miasta na trasie poznan- czestochowa mialby miejsce dla jednego psiaka z klatka bez opiekuna? bardzo mi zalezy, odebralabym w czestochowie i dolozyla sie do kosztow paliwa!

Posted

Jedzie może ktoś z Katowic lub okolic na tą wystawę i miałby wolne miejsce dla jednej osoby bez psa. Oczywiście dokładam się do paliwa;)
(albo jedzie pociągiem i mogłabym się przysiąść)

Posted

Kiedy będą podane stawki na konkretne rasy?Czy już coś wiadomo???Czy ktoś już dostał do domu potwierdzenie z numerkiem startowym?Martwię się trochę...:roll:

Posted

Ja będę z utęsknieniem wyglądać listonosza bo oczekuje jeszcze psich kosmetyków:lol:,które jak na złość przed wystawą się skończyły i ten numerek,czy od wtorku poczta już pracuje normalnie:???::lol: jeśli tak to będę spokojniejsza,może dotrze wszystko do piątku,oby:roll:

Posted

[quote name='panienkabubu']Jest plan sędziowania:
katalog_krajowka.txt

jesteśmy na liście.. czyli jest dobrze :p teraz tylko czekać na listonosza :cool3:

łoo brytyjczyki szaleją... :eviltong: 3 angliki, 12 irlandów, 2 czerwono-białe, 5 gordonów.