Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZKwP o/Częstochowa --= WITAMY w NASZYM SERWISIE =--

Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń : 31marca 2009r.

Formularze zgłoszeniowe wysłane faxem, pocztą elektroniczną lub za pośrednictwem naszej strony internetowej wymagają potwierdzenia telefonicznego w sekretariacie oddziału przed upływem terminu zgłoszeń

Obsada sędziowska:
Gr.I
Wojciech Kramarski - Owczarek niemiecki
Grzegorz Robak - Owczarek szetlandzki, Owczarek szkocki collie krótkowłosy, Owczarek szkocki długowłosy, Welsh corgi cardigan, Welsh corgi pembroke, Owczarek staroangielski
Mirosław Redlicki - PON
Andrzej Tyburczyk - Biały owczarekk szwajcarski, Bouvier des Flandres, Ceskoslovensky vlcak, Komodor, Owczarek australijski Kelpie, Owczarek australijski typ amerykański, Bearded Collie, Border collie
Anna Dzidt - Owczarek podhalański, Owczarek francuski Briard, Shipperke, Owczarek belgijski Groendael, Owczarek belgijski Tervueren, Owczarek belgijski Laekenois, Owczarek Belgijski Malinois, Owczarek francuski Beauceron, pozostałe rasy
Gr.II
Mirosław Redlicki - Bullmastiff, Dog kanaryjski, Leonberger, Pies z Majorki, Pirenejski pies Górski, Tosa, Buldog angielski, Cane corso, Fila Brasileiro
Piotr Król - Sznaucery, Pinczery, Dobermany
Ewa Bukład - Owczarek kaukaski, Owczarek środkowo-azjatycki
Aleksander Skrzyński -
Czarny terier, Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny
Andrzej Szutkiewicz - Bernardyn długowłosy, Bernardyn krótkowłosy, szwajcarskie psy pasterskie, Mastif angielski, Mastif pirenejski, MAstif tybetański, Rottweiler, pozostale rasy
Robert Mroczko - Boksery, Dogi niemieckie, Dogue de Bordeaux, Nowofundland, Hovawart
Gr.III
Zdzisław Kitliński - american staffordhire terrier, staffordshire bull terrier
Ann Radford (CAN) - Bull terrier,Bulterier miniaturowy
Joanna Szczepańska-Korpetta - pozostałe rasy
Gr.IV
Piotr Król
Gr.V
Krystyna Opara - Akita, Akita amerykańska, Alaskan malamute, Siberian husky,
Maria Zasada - Chow-chow, Hokkaido, Podengo portugalski, Shar pei, Shiba, Szpic mały, Szpic miniaturowy, Szpic wilczy, Samoyed, Nagi pies meksykański, pozostałe rasy
Gr.VI
Krystyna Opara
Gr.VII
Aleksander Skrzyński
Gr.VIII
Riitta Liisa Lehtonen (FIN) - Golden retriever, Nova scotia duck tolling retriever, Lagotto romagnolo, Sussex spaniel, Amerykański spaniel dowodny, Curly coated retriever
Kirsi Nieminen (FIN) -
Labrador retriever, Flat-coated retriever
Krystyna Opara - pozostałe rasy
Gr.IX
Janusz Opara - Boston terrier, Lhasa apso, Papillon, Pekińczyk, Shih-tzu, Buldog francuski
Elżbieta Chwalibóg - Chiński grzywacz, Coton de tulear, Maltańczyk, Hawańczyk, Gryfonik brukselski, Gryfonik belgijski, Lwi piesek
Magdalena Świętoń - Bichoon frise, Chihuahua krótkowłosy, Chihuahua długowłosy, Chin japoński, Pudel miniaturowy, Pudel Toy, Pudel duży, Pudel średni, Mops, Cavalier King Charles spaniel, pozostałe rasy
Gr.X
Maria Zasada

Młody prezenter - Joanna Szczepańska-Korpetta

Miejsce wystawy:
CAMPING OLEŃKA,
ul. Oleńki 22/30
42-200 Częstochowa

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Różyczka a wiesz jak to w tym roku będzie z MP:evil_lol:?
Oby tylko pogoda dopisała i żeby nie było takiego błota jak w tamtym roku, bo wystawa jest w tym samym miejscu. Ja będę na pewno, jakby ktoś potrzebował pomocy przy psach to ja bardzo chętnie pomogę.

Posted

Błyskotka
Odpowiedź na Twoje pytanie jest w regulaminie wystaw psów rasowych

II. Zasady organizacji wystaw ;), a w rzeczywistości to pytanie najlepiej skierować do zarządu oddziału :roll:

Zuza i Noddy
Niestety nie wiem na stronie nie ma. Za pogodę żaden oddział nie odpowiada ;) każdy wolałby ładną, a kwiecień wiadomo jaki bywa :shake:
Shetanka
Nie sądzę, żeby oddział był obrażony po ostatnim i dlatego nie piszą ;)

Posted

Jagoodka napisał(a):
Ja też się wybieram. Mam nadzieję, że pogoda w tym roku dopisze, bo po 2 dniach w tamtym roku przez kolejne 2 tygodnie leczyłam siebie i jednego z psów.

Ojj, zeszłoroczna pogoda była tragiczna :shake:

My również się wybieramy :)

Posted

Jest rozpiska na stronie zwiazkowej- to chyba nowa, nie rozumiem tylko dlaczego wiekszosc sedziow sie powatrza:roll: jutro bede dzwonic do oddziału bo nas 2 rok z rzedu ten sam sedzia ma sedziowac a jest to nieprzepisowe wedlug regulaminu.

Posted

flashka-g napisał(a):
Jest rozpiska na stronie zwiazkowej- to chyba nowa, nie rozumiem tylko dlaczego wiekszosc sedziow sie powatrza :roll:

Prawdopodobnie dlatego, że dany sędzia może mieć w planie sędziowania 3 rasy z Igr, 6 z IIgr, itp, więc nazwisko sędziego się powtarza ;).

Posted

no dobrze ja rozumiem ze zwiazek ma prawo zaprosic tych samych sedziow na inne rasy, ale siberiany znowu ten sam sedzia sedziuje:roll: jutro zadzwonie zapytam jak to sie ma wg oddziału do regulaminu.

Posted

Młody prezenter powinien być i koszt również powinien zadowolić chętnych. Na 100% informację trzeba jednak jeszcze "chwilę" poczekać ;)

Błyskotka i Flashka-g na grupę V przewidziano jeszcze Panią Zasadową ze względu na powtórzenie się sędziego z roku na rok ;)