Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[FONT=Arial]na korniki terpentyna .... śmierdzi jak skurczybyk , uczula i ten teges ....ale korniki się wyprowadzają :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: a może wy macie TERMITY ....[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']o jąkam się :D

z ostatniej chwili TEN KORNIK JEST wczoraj potraktowaliśmy komodę takim czymś na korniki a on to przeżyl to CYBORG

no to ja bym się już go zaczęła bać!!!! ale jego/je słychać????? :shock: boszzz czemu ja nie pisałam pracy mgr o kornikach!!!! już bym miała napisaną to takie ciekawe!!!! :mdleje:

Posted

ohoho....korniki, termity :errrr: a wcześniej inne zwierzątka :evil_lol: Ty chyba pomyliłaś powołania...powinnaś zostać wetem albo jakąś instytucją "przygarnij kropka" :diabloti:

Posted

kornik is death albo zmieniła mebel shit
w komodzie cisza..........
on nie wydaje dzwięków ale wdawało mi się, że widzę jego małe stopki odbite na podłodze.................popadam w paranoje........................hahahahha

Posted

[quote name='Cola']ohoho....korniki, termity :errrr: a wcześniej inne zwierzątka :evil_lol: Ty chyba pomyliłaś powołania...powinnaś zostać wetem albo jakąś instytucją "przygarnij kropka" :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='dbsst']kornik is death albo zmieniła mebel shit
w komodzie cisza..........
on nie wydaje dzwięków ale wdawało mi się, że widzę jego małe stopki odbite na podłodze.................popadam w paranoje........................hahahahha

To jakiej to "cuś" jest wielkości:-o

Posted

Medorowa napisał(a):

To jakiej to "cuś" jest wielkości:-o

nie jakiej to cus jest wielkości ale jaki ja mam wzrok hahaha a tak na serio to pousypywane kupki mojej komody były na podłodze ha ha

mamy kolejny sukces!!!!!!!!!!!!!! Jaś coraz częściej SAM przewraca się z brzuszka na plecki i to nie kiedy jest zły tylko kiedy mu się znudzi brzuch!!!!

Stawy biodrowe OK! kolejna wizyta jak Jaś będzie już chodził !

Posted

[quote name='Alicja']Mamin Synek ;):multi:
no mój cycuch

[quote name='malawaszka']eee nie jest do Ciebie tak podobny jak do Tadeusza :lol:
no a Tadeusz podobny jest do swojej drugiej matki więc......................................wszystko się zgadza ha ha
nie odbierajcie mi tego błagam

Posted

Waszko dla ciebie ślady tej łajzy kornika którego już nie ma kilim go na śmierć :p:p:p:diabloti:

to kawałki mojej komody, takie okruszki były z dala od komody stąd mam podejrzenia, że mamy uciekiniera! :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']ale piękne :loveu::loveu::loveu:
ale co usypana komoda czy As :evil_lol::evil_lol:
zadowolony Jan po drugiej matce odziedziczył ta jakże przyjazną cechę :diabloti:

moja Mała Mysz :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dbsst']a oto ja mała

ja juz widziałam to zdjecie i jestem zachwycona tatą :loveu::evil_lol:

[quote name='malawaszka']eee nie jest do Ciebie tak podobny jak do Tadeusza :lol:

zgodnie z twoją wcześniejszą prośbą, droga Debe, i sugestią Waszeni, 2 miesięczny Tadzio

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/21-1.jpg

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/23.jpg

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/22-1.jpg

[quote name='dbsst']zadowolony Jan po drugiej matce odziedziczył ta jakże przyjazną cechę :diabloti:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/24.jpg