dbsst Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 no właśnie nie wiem czemu liczyłam, że część wnoszących piach i błoto kochanych gości się ulotni a tu ooooo odezwali się ci co juz mnie nie pamiętali ---- cóż ma się ten urok ma się ten wdzięk :D my juz po spacerku czekamy na jedzonko i wychodzimy na kolejny JEST CUDOWNIE Wczoraj "zapomnieliśmy" Jasia z balkonu zgarnąc i bidulek był 3 godziny na dworze..............w nagrodę spał całą noc :D jupijaje Pies wybiegany, bałagan straszny, pranie się kończy bosz jestem genialna!!!! Anetko więzadełka pod językowego - straszna sprawa dla dzieciątka i rodzica :( Iza u nas zapchaliśmy go sylikonowym cycem bo inaczej to by mury szpitala rozsadził hahaha co za pogoda ale jestem podniecona i jak jest cudownie ja pies Jaś i PUSTKI bo wszyscy w PRACY hahahah Quote
dbsst Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 a my będziemy mieć teraz coś takiego przed soba same wyzwania ;) http://babyonline.pl/kalendarz_rozwoju_dziecka.html?cac_week=10 Quote
Alicja Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Iza i Avanti']Węzidełka... znam z autopsji- Zuza darła się jeszcze godzinę po :-) ciesz sie że tylko węzidełko a nie mięsień , bo i tak bywa... własnie to dziś na szkoleniu logopedycznym przerabiałam w teorii No i kolejna tygodnica naszych dzieciaczków ;) Klockowa....grzeszysz :diabloti: Quote
dbsst Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Alicja'] ciesz sie że tylko węzidełko a nie mięsień , bo i tak bywa... własnie to dziś na szkoleniu logopedycznym przerabiałam w teorii No i kolejna tygodnica naszych dzieciaczków ;) Klockowa....grzeszysz :diabloti: widzisz jakbyś wcześniej wiedziała to byś mi wszystko powiedziała a tak o ;) [quote name='apple']Dobry.......to ja:grins: witaj Jabłeczniku [quote name='Asiaczek']Dobry, dobry, a to ja:) Pzdr. Asiaczku kopa dni ;) Tak pięknej pogody ja potrzebuje Jaś dziś robił maraton tlenowy - odmłodnieje chłopak hahahahahhaha byliśmy znowu w przychodni z Jasinkiem pan prezes zarządził kto go bawi kto go nosi a ja tyłem wymknełam się na telefonowe plotki hahahha w tym czasie wszedł R i zapytał ciocię Kasię - pracuje z dziećmi i nie wiedziec czemu Jaś UWIELBIA być u niej na rękach mam podejrzenia, że ona zna guziczek ktory je wyłącza guziczek ktory sprawia cuda tylko nie wiem czemu nie chce mi go pokazać hahhaa, pracuje z dziećmi = zawsze ma jakiegoś malucha na rekach- R pyta a jest jeszcze Bunia i Jasiek czy już poszli??? nie poznał swojego syna tłumaczenie bo był w paski ubrany hahahhaha Ale i ja się nie popisałam zbieramy sie do wyjscia wzorowa mama ubrała sie i wychodzi z dzieckiem Kasia i kolega zatrzymali mnie w drzwiach pytaniem a jaska nie ubierasz????? nie no poco co hahahahhahaha Quote
dbsst Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 a dziś w nocy spałam Jaś obudził się tylko na papu --- wczoraj pogadaliśmy i mnie wysluchał - to geniusz! Quote
Asiaczek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='dbsst']a dziś w nocy spałam Jaś obudził się tylko na papu --- wczoraj pogadaliśmy i mnie wysluchał - to geniusz![/QUOTE] Pewnie, że Gieniuś:) Pzdr. Quote
dbsst Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Asiaczek']Pewnie, że Gieniuś:) Pzdr.[/QUOTE] no i tak mnie tu po brodzie smyrać a ja wtedy będe mruczeć ;) Melduje się z miedzylądowania na jeść i inne przyjemności :D niesamowite, ze ta inna przyjemność jest tak przewidywalna od jakiegoś czasu codziennie po 12 po jedzonku księciunie ma monolog hahahha Za chwilę go znowu chyba zaaduje do wózka i na balkon tym razem. A na 16 na usg bioderek --- zobaczymy BOŻE ON WŁAŚNIE UŚMIECHNĄŁ SIE Z DZWIĘKIEM "WYBUCHNĄŁ ŚMIECHEM" W TEJ SEKUNDZIE I ZNOWU DO TEJ PIEPRZONEJ ZNIENAWIDZONEJ LAMPY!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='dbsst'] BOŻE ON WŁAŚNIE UŚMIECHNĄŁ SIE Z DZWIĘKIEM "WYBUCHNĄŁ ŚMIECHEM" W TEJ SEKUNDZIE I ZNOWU DO TEJ PIEPRZONEJ ZNIENAWIDZONEJ LAMPY!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] :roflt: hahahahahaha Quote
apple Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='dbsst']no i tak mnie tu po brodzie smyrać a ja wtedy będe mruczeć ;) Melduje się z miedzylądowania na jeść i inne przyjemności :D niesamowite, ze ta inna przyjemność jest tak przewidywalna od jakiegoś czasu codziennie po 12 po jedzonku księciunie ma monolog hahahha Za chwilę go znowu chyba zaaduje do wózka i na balkon tym razem. A na 16 na usg bioderek --- zobaczymy BOŻE ON WŁAŚNIE UŚMIECHNĄŁ SIE Z DZWIĘKIEM "WYBUCHNĄŁ ŚMIECHEM" W TEJ SEKUNDZIE I ZNOWU DO TEJ PIEPRZONEJ ZNIENAWIDZONEJ LAMPY!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]Musi bardzo sympatyczna ta lampa:evil_lol::diabloti: Quote
dbsst Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 odniosłam kolejną porażkę Jan wpadł w furię - a jak wpadnie w furię to amen święty boże nie pomoże!!!! Dostatecznie szybko nie odgadłam co on chce - może dlatego, że on sam nie wiedział czego chce - 20 minut chodziłam nosiłam na wszelkie sposoby wkładałam go do fotelika, lezaczka, łóżeczka ciiiichałam śpiewałam, błagałam, na brzuszek, na boczek na plecki, z nózkami na mnie przez ramie NIC TOTALNIE NIC nie pasowało. Poddałam się połozyłam go do wózka i postawiłam pod lampą i CISZA JUŻ OD 7 MINUT!!!!!!! co ze mna jest nie tak co ona w sobie ma w czym jest lepsza w czym ładniejsza ona tylko biernie wisi. Czy Jan lubi w takim razie bierne, czy wiszace a może te z wzorami - ja też mam wzór moge mieć więcej wzorów tylko błagam JA CHCE BYĆ PRZED LAMPĄ tą wstrętną, której teraz nzawet jakbym chciała nie zdejme! Inne dzieci mają łuki z zabawkami, mają karuzele a Jan a Jan ma LAMPE!!!!! klęska porażka DRAMAT! Quote
apple Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='dbsst']odniosłam kolejną porażkę Jan wpadł w furię - a jak wpadnie w furię to amen święty boże nie pomoże!!!! Dostatecznie szybko nie odgadłam co on chce - może dlatego, że on sam nie wiedział czego chce - 20 minut chodziłam nosiłam na wszelkie sposoby wkładałam go do fotelika, lezaczka, łóżeczka ciiiichałam śpiewałam, błagałam, na brzuszek, na boczek na plecki, z nózkami na mnie przez ramie NIC TOTALNIE NIC nie pasowało. Poddałam się połozyłam go do wózka i postawiłam pod lampą i CISZA JUŻ OD 7 MINUT!!!!!!! co ze mna jest nie tak co ona w sobie ma w czym jest lepsza w czym ładniejsza ona tylko biernie wisi. Czy Jan lubi w takim razie bierne, czy wiszace a może te z wzorami - ja też mam wzór moge mieć więcej wzorów tylko błagam JA CHCE BYĆ PRZED LAMPĄ tą wstrętną, której teraz nzawet jakbym chciała nie zdejme! Inne dzieci mają łuki z zabawkami, mają karuzele a Jan a Jan ma LAMPE!!!!! klęska porażka DRAMAT![/QUOTE] Wyrzuć bo wkrótce powie do niej mamo:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 lampę wstawię ale bardzo nie dziś, dziś robie porządek w fimikach a to oznacza, że Dominika Holland a nawet Hitchcock wstawi jakis film albo dwa ha h aha Quote
Maga100 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ja już mówiłam - lampą jest mamą, a ty jesteś do obsługi :diabloti: Quote
teqquila Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Siemanko Debe wpadłam na chwilenke :) sie przywitac :) Quote
apple Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No i co z tymi filmami?:mad: Obiecanki macanki a gUpiemu radość:roll: Quote
Asiaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Czyżby Debe miała wstawić filmiki? Nieeeee, to niemożliwe, ona obecnie to umie obsługiwac tylko Jaska... Pzdr. Quote
malawaszka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 pewnie się pomyliła i pojechała wczoraj do hollywood po oscara :lol: Quote
dbsst Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Kochane laleczki mam nadzieję, ze zmacałyście się dobrze ja się zmacałam do niespodziewanego snu o godzinie 22 buhahahahahha o 24 myślałam, że jest 4 nad ranem i, że daje Jnowi "ostatnie na dziś nocne jedzenie" hahahah trochę się zdziwiłam w kuchni kiedy zegar swoimi wielkimi zielonymi cyframi mi oznajmił iż jestem w błędzie hahahahhahah o 4 wstałam ponownie nie pamiętając podróży o 24 ale majac majaki już w nocy dziś to chyba robiłam hahahhaha udało mi się wybrac JEDEN film Film dla ludzi o mocnych nerwach i słabym słuchu!!!!! - KONIECZNIE z głośnikami [video=youtube;Dm10xk4WCgw]http://www.youtube.com/watch?v=Dm10xk4WCgw[/video] Quote
dbsst Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Maga100 napisał(a):ja już mówiłam - lampą jest mamą, a ty jesteś do obsługi :diabloti: nie wnerwiaj mnie - za co on mi to robi teqquila napisał(a):Siemanko Debe wpadłam na chwilenke :) sie przywitac :) no to sie witam haha apple napisał(a):No i co z tymi filmami?:mad: Obiecanki macanki a gUpiemu radość:roll: jw:diabloti: Asiaczek napisał(a):Czyżby Debe miała wstawić filmiki? Nieeeee, to niemożliwe, ona obecnie to umie obsługiwac tylko Jaska... Pzdr. hahahha i czemu muszę przyznać ci rację no czemu :diabloti: malawaszka napisał(a):pewnie się pomyliła i pojechała wczoraj do hollywood po oscara :lol: raczej po złota maline się wybrałam:evil_lol: powinniśmy dumnie kroczyć po dowrku a nie siedzieć w domu! czemu siedzimy bo czekam na panów z komodą, mają orzywieźć moją komodę w końcu. Ile z was kupiło komodę piękną cudowną magiczną z tambylcami w środku no ILE :diabloti: Quote
Recommended Posts