Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie nie wiem czemu liczyłam, że część wnoszących piach i błoto kochanych gości się ulotni a tu ooooo odezwali się ci co juz mnie nie pamiętali ---- cóż ma się ten urok ma się ten wdzięk :D
my juz po spacerku czekamy na jedzonko i wychodzimy na kolejny JEST CUDOWNIE
Wczoraj "zapomnieliśmy" Jasia z balkonu zgarnąc i bidulek był 3 godziny na dworze..............w nagrodę spał całą noc :D jupijaje
Pies wybiegany, bałagan straszny, pranie się kończy bosz jestem genialna!!!!

Anetko więzadełka pod językowego - straszna sprawa dla dzieciątka i rodzica :(

Iza u nas zapchaliśmy go sylikonowym cycem bo inaczej to by mury szpitala rozsadził hahaha

co za pogoda ale jestem podniecona i jak jest cudownie ja pies Jaś i PUSTKI bo wszyscy w PRACY hahahah

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Węzidełka...

znam z autopsji- Zuza darła się jeszcze godzinę po :-)

ciesz sie że tylko węzidełko a nie mięsień , bo i tak bywa... własnie to dziś na szkoleniu logopedycznym przerabiałam w teorii

No i kolejna tygodnica naszych dzieciaczków ;)

Klockowa....grzeszysz :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
ciesz sie że tylko węzidełko a nie mięsień , bo i tak bywa... własnie to dziś na szkoleniu logopedycznym przerabiałam w teorii

No i kolejna tygodnica naszych dzieciaczków ;)

Klockowa....grzeszysz :diabloti:

widzisz jakbyś wcześniej wiedziała to byś mi wszystko powiedziała a tak o ;)

[quote name='apple']Dobry.......to ja:grins:

witaj Jabłeczniku

[quote name='Asiaczek']Dobry, dobry, a to ja:)

Pzdr.
Asiaczku kopa dni ;)

Tak pięknej pogody ja potrzebuje Jaś dziś robił maraton tlenowy - odmłodnieje chłopak hahahahahhaha
byliśmy znowu w przychodni z Jasinkiem pan prezes zarządził kto go bawi kto go nosi a ja tyłem wymknełam się na telefonowe plotki hahahha w tym czasie wszedł R i zapytał ciocię Kasię - pracuje z dziećmi i nie wiedziec czemu Jaś UWIELBIA być u niej na rękach mam podejrzenia, że ona zna guziczek ktory je wyłącza guziczek ktory sprawia cuda tylko nie wiem czemu nie chce mi go pokazać hahhaa, pracuje z dziećmi = zawsze ma jakiegoś malucha na rekach- R pyta a jest jeszcze Bunia i Jasiek czy już poszli???
nie poznał swojego syna
tłumaczenie bo był w paski ubrany hahahhaha
Ale i ja się nie popisałam zbieramy sie do wyjscia wzorowa mama ubrała sie i wychodzi z dzieckiem Kasia i kolega zatrzymali mnie w drzwiach pytaniem a jaska nie ubierasz????? nie no poco co hahahahhahaha

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie, że Gieniuś:)

Pzdr.[/QUOTE]
no i tak mnie tu po brodzie smyrać a ja wtedy będe mruczeć ;)
Melduje się z miedzylądowania na jeść i inne przyjemności :D
niesamowite, ze ta inna przyjemność jest tak przewidywalna od jakiegoś czasu codziennie po 12 po jedzonku księciunie ma monolog hahahha
Za chwilę go znowu chyba zaaduje do wózka i na balkon tym razem. A na 16 na usg bioderek --- zobaczymy

BOŻE ON WŁAŚNIE UŚMIECHNĄŁ SIE Z DZWIĘKIEM "WYBUCHNĄŁ ŚMIECHEM" W TEJ SEKUNDZIE I ZNOWU DO TEJ PIEPRZONEJ ZNIENAWIDZONEJ LAMPY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='dbsst']
BOŻE ON WŁAŚNIE UŚMIECHNĄŁ SIE Z DZWIĘKIEM "WYBUCHNĄŁ ŚMIECHEM" W TEJ SEKUNDZIE I ZNOWU DO TEJ PIEPRZONEJ ZNIENAWIDZONEJ LAMPY!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

:roflt: hahahahahaha

Posted

[quote name='dbsst']no i tak mnie tu po brodzie smyrać a ja wtedy będe mruczeć ;)
Melduje się z miedzylądowania na jeść i inne przyjemności :D
niesamowite, ze ta inna przyjemność jest tak przewidywalna od jakiegoś czasu codziennie po 12 po jedzonku księciunie ma monolog hahahha
Za chwilę go znowu chyba zaaduje do wózka i na balkon tym razem. A na 16 na usg bioderek --- zobaczymy

BOŻE ON WŁAŚNIE UŚMIECHNĄŁ SIE Z DZWIĘKIEM "WYBUCHNĄŁ ŚMIECHEM" W TEJ SEKUNDZIE I ZNOWU DO TEJ PIEPRZONEJ ZNIENAWIDZONEJ LAMPY!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]Musi bardzo sympatyczna ta lampa:evil_lol::diabloti:

Posted

odniosłam kolejną porażkę Jan wpadł w furię - a jak wpadnie w furię to amen święty boże nie pomoże!!!!
Dostatecznie szybko nie odgadłam co on chce - może dlatego, że on sam nie wiedział czego chce - 20 minut chodziłam nosiłam na wszelkie sposoby wkładałam go do fotelika, lezaczka, łóżeczka ciiiichałam śpiewałam, błagałam, na brzuszek, na boczek na plecki, z nózkami na mnie przez ramie NIC TOTALNIE NIC nie pasowało.
Poddałam się połozyłam go do wózka i postawiłam pod lampą i CISZA JUŻ OD 7 MINUT!!!!!!!
co ze mna jest nie tak co ona w sobie ma w czym jest lepsza w czym ładniejsza ona tylko biernie wisi. Czy Jan lubi w takim razie bierne, czy wiszace a może te z wzorami - ja też mam wzór moge mieć więcej wzorów tylko błagam JA CHCE BYĆ PRZED LAMPĄ tą wstrętną, której teraz nzawet jakbym chciała nie zdejme!
Inne dzieci mają łuki z zabawkami, mają karuzele a Jan a Jan ma LAMPE!!!!!

klęska porażka DRAMAT!

Posted

[quote name='dbsst']odniosłam kolejną porażkę Jan wpadł w furię - a jak wpadnie w furię to amen święty boże nie pomoże!!!!
Dostatecznie szybko nie odgadłam co on chce - może dlatego, że on sam nie wiedział czego chce - 20 minut chodziłam nosiłam na wszelkie sposoby wkładałam go do fotelika, lezaczka, łóżeczka ciiiichałam śpiewałam, błagałam, na brzuszek, na boczek na plecki, z nózkami na mnie przez ramie NIC TOTALNIE NIC nie pasowało.
Poddałam się połozyłam go do wózka i postawiłam pod lampą i CISZA JUŻ OD 7 MINUT!!!!!!!
co ze mna jest nie tak co ona w sobie ma w czym jest lepsza w czym ładniejsza ona tylko biernie wisi. Czy Jan lubi w takim razie bierne, czy wiszace a może te z wzorami - ja też mam wzór moge mieć więcej wzorów tylko błagam JA CHCE BYĆ PRZED LAMPĄ tą wstrętną, której teraz nzawet jakbym chciała nie zdejme!
Inne dzieci mają łuki z zabawkami, mają karuzele a Jan a Jan ma LAMPE!!!!!

klęska porażka DRAMAT![/QUOTE]
Wyrzuć bo wkrótce powie do niej mamo:evil_lol:

Posted

lampę wstawię ale bardzo nie dziś, dziś robie porządek w fimikach a to oznacza, że Dominika Holland a nawet Hitchcock
wstawi jakis film albo dwa ha h aha

Posted

Kochane laleczki mam nadzieję, ze zmacałyście się dobrze ja się zmacałam do niespodziewanego snu o godzinie 22 buhahahahahha o 24 myślałam, że jest 4 nad ranem i, że daje Jnowi "ostatnie na dziś nocne jedzenie" hahahah trochę się zdziwiłam w kuchni kiedy zegar swoimi wielkimi zielonymi cyframi mi oznajmił iż jestem w błędzie hahahahhahah
o 4 wstałam ponownie nie pamiętając podróży o 24 ale majac majaki już w nocy dziś to chyba robiłam hahahhaha
udało mi się wybrac JEDEN film
Film dla ludzi o mocnych nerwach i słabym słuchu!!!!! - KONIECZNIE z głośnikami
[video=youtube;Dm10xk4WCgw]http://www.youtube.com/watch?v=Dm10xk4WCgw[/video]

Posted

Maga100 napisał(a):
ja już mówiłam - lampą jest mamą, a ty jesteś do obsługi :diabloti:

nie wnerwiaj mnie - za co on mi to robi

teqquila napisał(a):
Siemanko Debe wpadłam na chwilenke :) sie przywitac :)

no to sie witam haha
apple napisał(a):
No i co z tymi filmami?:mad:

Obiecanki macanki a gUpiemu radość:roll:

jw:diabloti:

Asiaczek napisał(a):
Czyżby Debe miała wstawić filmiki? Nieeeee, to niemożliwe, ona obecnie to umie obsługiwac tylko Jaska...

Pzdr.

hahahha i czemu muszę przyznać ci rację no czemu :diabloti:

malawaszka napisał(a):
pewnie się pomyliła i pojechała wczoraj do hollywood po oscara :lol:

raczej po złota maline się wybrałam:evil_lol:

powinniśmy dumnie kroczyć po dowrku a nie siedzieć w domu! czemu siedzimy bo czekam na panów z komodą, mają orzywieźć moją komodę w końcu.
Ile z was kupiło komodę piękną cudowną magiczną z tambylcami w środku no ILE :diabloti: