Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

i jak tu nie kochać kogoś kto z takim zacięciem udowadnia, że sen dorosłych to wymysł no jak.
Wstawanie milion razy w nocy naprawdę zaczynam traktować jak sport jestem równie zmęczona po takiej nocy jak po treningu!
I jak on to robi bo przecież on TEZ NIE SPI a wygląda tak ładnie, jest taki wypoczęty, wesoło sobie macha szkitami i własnie mnie woła ejjj. Jak nie podejdę będzie ryk. On nad wszystkim panuje to nie księciunio TO ON MA WŁADZĘ ABSOLUTNĄ TO CESARZ!!!

Wczoraj namierzyłam jak Szpilka do niego podchodziła merdając ogonokikutem z chęcią posadzenia swego talerzowatego języka na jego niewinnej buzi.

Olcia jest pięknie - cały czas zadaje sobie pytanie jak ja mogłam bez niego żyć!!! i to albo ta bezsenność albo co każdy uśmiech kocham go wiecej a już myślałam, że więcej się nie da!
Moje zycie nabrało zupenie innego sensu.
Nie mogę w to uwierzyć że 8 tygodni temu NIE BYŁO GO - wydaje mi się, że jest z nami od zawsze a z drugiej strony jestem w szoku, że to już DWA MIESIĄCE (w czwartek)

Dil ja proponuje tu zamieszkać on coraz częściej Agua cię
Jebłecznik jestem daleka od narzekania JA NIE WIERZĘ ŻE ŚPIOCH STULECIA, FURIAT NAD FURIATY ma w sobie tyle cierpliwości - oczywiście w jednym kierunku i nie potrzebuje snu.

Posted

agbar napisał(a):
Sie nie rozerwe przeca..Moj tez wola co chwila Aguuuuuuuuu...:evil_lol:

u mnie musisz być twój spi wiec cie nie potrzebuje a mój szaleje wiec w potrzebie :P

Posted

przekichane masz w nocy :shake: a ja mam przekichane w dzien, bo moje dziecko nie chce spac od 6-8 do 14-16 :wallbash: ma to po mnie :grab: i kursuje miedzy przewijakiem a cycem, ale za to w nocy mi to wynagradza, bo spi od 21 do 4 :grins:

potwierdzam definicje dziecka :evil_lol: 100% skutecznosc antykoncepcji

Posted

Hmmm ja nie wiem o czym wy mówicie...moje dziecko to jak je kładłam o 19 to spało do 6.30....Słowo:roll:

W dzień spało trzy razy po dwie godziny a czasem i dłużej....:roll:

Nooo w sumie to ciągle spało:evil_lol:

Ale czuję, że jak przyjdzie drugie to mi to z nawiązką wynagrodzi:placz::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']i jak tu nie kochać kogoś kto z takim zacięciem udowadnia, że sen dorosłych to wymysł no jak.

jego brat jest tego samego zdania :shake:
I co z tego, że Tadzio już coraz rzadziej je w nocy, a wczoraj nie jadł W OGÓLE i wstac zechciał dopiero o 8.00, skoro ja i tak musiałam wstawać kilka razy :placz:
Właściwie to nie pamiętam po co, ale on się budził, a gdy ja już się zwlekłam i dopełzłam do jego łoża, to on już znów chrapał :wallbash:
I oczywiście nad ranem się złamałam i wzięłam go do łóżka, żeby móc jedynie powiekę uchylić jakby co, a nie wstawać....

Posted

byliśmy na cięciu BEZNADZIEJA Jasiek ma długi język i zły humor - zabieg trwał minute ale pojęzykowy humor trwa nadal a my w trójkę zaraz na imprezę ehhhhh
Moj biedny mały miś :(
Oczywiście niepotrzebnie byłam przy zabiegu ----- ale jakbym przy nim nie była napewno bym uważała że go popsuli.
BEZNADZIEJA BEZNADZIEJA BEZNADZIEJA dobrze ze to za nami napewno jutro będzie mieć dobry humor
spadam

Posted

wielki podziw, że byłaś przy zabiegu!

U mnie A. jeździł na szczepienia, a ja czekałam pod gabinetem, bo nie mogłam znieść tej wielkiej igły :stupid:

Posted

[quote name='Maga100']wielki podziw, że byłaś przy zabiegu!

U mnie A. jeździł na szczepienia, a ja czekałam pod gabinetem, bo nie mogłam znieść tej wielkiej igły :stupid:

[FONT=Arial]witam w klubie :B-fly:... my jutro mamy szczepienia :mdleje: i.... P. MUSI sie ZNÓW urywać z pracy... bo moje zemdlenie z Grosią na rękach mogłoby być zbyt hardkorowe :sg168:

o ząbkach czytałam :placz: na........:roll: drugiej waszej galerii :roll: i powiem szczerze że TEGO się boję potwornie :placz::placz:

i nie... żadnych więcej dzieci... a bliźniaków... tfu tfu- wypluj te słoowa!!!!

se tu odpisałam bo muli a ja nie mam cierpliwości :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Ooooo to Ciocia Japkowa tuli tuuuli Jasieńka:calus:
dzięki

[quote name='Cola']utulkaj od nas Jasieńka
dzięki

[quote name='Maga100']wielki podziw, że byłaś przy zabiegu!

wiesz co na szczepienia od teraz będzie chodził R ale to było za poważne, żeby Jaś był sam z obcymi! więc z R byliśmy przy zabiegu ja w "asyscie" R za plecami p dr ale że on rosły chłopak to też wszystko widział.
Ja plynełam potem on był biały i mówi ja pierpapier....................

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]witam w klubie :B-fly:... my jutro mamy szczepienia :mdleje: i.... P. MUSI sie ZNÓW urywać z pracy... bo moje zemdlenie z Grosią na rękach mogłoby być zbyt hardkorowe :sg168:

o ząbkach czytałam :placz: na........:roll: drugiej waszej galerii :roll: i powiem szczerze że TEGO się boję potwornie :placz::placz:

se tu odpisałam bo muli a ja nie mam cierpliwości :diabloti:
[/FONT]

ale tak ładnie rozsypały ci się Groszki, że napewno będze więcej ;)

Ja pomimo nieprzespanych nocy, krótkich wędzidełek, stresokup, pielgrzymek po lekarzach i ciaży z przygodami PRAGNĘ MIEĆ CHOCIAŻ JESZCZE JEDNO czemu ja taka stara doopa jestem i nie mogę zająć się rodzeniem co rok - przesadziłam ;)

Jasiek na imprezie był najmłodszy ale nie jedyny więc nie tylko my wyrodni rodzice był CUDOWNY on uwielbia imprezy, szum harmider spał jak aniołek, spał w aucie, spał w domu 15 minut!!!! po mimo hałasu jaki mu robimy w sypialni!!
15minut - ja idę po 3 kawę bo nie wyrobię
a on teraz słodko śpi - nie spał od 5 z minutami :/

Posted

[quote name='dbsst']

spał w domu 15 minut!!!! po mimo hałasu jaki mu robimy w sypialni!!

[FONT=Arial]a co wy [/FONT][FONT=Arial]w tej sypialni robicie... tak głośno........ [/FONT][FONT=Arial] ????? :roll::roll::roll::cool3::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]o ząbkach czytałam :placz: na........:roll: drugiej waszej galerii :roll: i powiem szczerze że TEGO się boję potwornie :placz::placz:

[/FONT]

przecież nie mus być tak źle..........
ja generalnie myslałam, że mnie to ominie, bo zęby w dziąsłach już było widać, a Tadzio nic - uśmiechnięty, zadowolony, zero marudzenia. Dopiero w końcowej fazie, gdy zaczęły wyłazić zaczeła się moja gehenna :mdleje:
Nie płacze, nie marudzi, [SIZE="3"]WRZESZCZY :placz::placz: Szczególnie wieczorami...
I w związku z tym będzie lekomanem :diabloti:

[quote name='dbsst']
Ja pomimo nieprzespanych nocy, krótkich wędzidełek, stresokup, pielgrzymek po lekarzach i ciaży z przygodami PRAGNĘ MIEĆ CHOCIAŻ JESZCZE JEDNO czemu ja taka stara doopa jestem i nie mogę zająć się rodzeniem co rok - przesadziłam ;)

czyli to oznacza, ze Jasiek jest aniołeczkiem i bajki nam tu opowiadasz :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]

[/FONT]

pragnę zauważyc, że na moje pytanie w twojej galerii, ty odpowiadasz mi w mojej drugiej galerii

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]o bidulek Jaśko :shake:[/FONT]
już nie taki biedny poznał swój "nowy" języczek i gada gada i gada ha ha ha

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co wy [/FONT][FONT=Arial]w tej sypialni robicie... tak głośno........ [/FONT][FONT=Arial] ????? :roll::roll::roll::cool3::diabloti:[/FONT]

nie mogę ci powiedzieć ale jest głosno i nastrojowo :diabloti:

[quote name='Maga100']

czyli to oznacza, ze Jasiek jest aniołeczkiem i bajki nam tu opowiadasz :diabloti:

wczoraj widziałaś że on aniołek W GOŚCIACH ha ha ha

jesteśmy żyjemy jakby się ktoś pytał :evil_lol:
weekend super szybko zleciał ZNOWU i ZNOWU się działo piątek goście w sobote my w gościnie a dziś odmawialiśmy bo TZ podziębiony mam nadzieję, że Jaśka mi nie przeziebi cholera jasna.
Ja mam zupełnie nowiutki piękny telefonik niestety zupełni enie umiem go obsługiwać hahahaha jedyne o zrobiłam to skumałam mmsy ha ha ha
Przyszły weekend siedzę w domu z nikim się nie widzę może wolniej zleci.
O matko jestem zmęczona ha ha ha

Posted

byliśmy na cięciu BEZNADZIEJA Jasiek ma długi język i zły humor - zabieg trwał minute ale pojęzykowy humor trwa nadal a my w trójkę zaraz na imprezę ehhhhh

:crazyeye: :mdleje: NA CZYM byliście?! cięciu?? czego??

Posted

[quote name='dbsst']
jesteśmy żyjemy jakby się ktoś pytał :evil_lol:
weekend super szybko zleciał ZNOWU i ZNOWU się działo piątek goście w sobote my w gościnie a dziś odmawialiśmy bo TZ podziębiony mam nadzieję, że Jaśka mi nie przeziebi cholera jasna.
Ja mam zupełnie nowiutki piękny telefonik niestety zupełni enie umiem go obsługiwać hahahaha jedyne o zrobiłam to skumałam mmsy ha ha ha
Przyszły weekend siedzę w domu z nikim się nie widzę może wolniej zleci.
O matko jestem zmęczona ha ha ha[/QUOTE]

a czemu Twoje zycie towarzyskie nie umarło???????

Posted

[quote name='malawaszka']a czemu Twoje zycie towarzyskie nie umarło???????
[FONT=Arial]
też mnie to zastanawia.... skąd ona wzięła takich NORMALNYCH znajomych niezrażonych dziećmi..... :niewiem:

albo coś nas ciu.la..... :diabloti:
[/FONT]