Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
adin.................... dwa ....................... tri........................
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1616ps.jpg?t=1267049210

ale, że co że on jak kaszpirowski ;)

Hanna R. napisał(a):
Chcę Cię moje słońce świata:loveu: , chcę ! I wyjdę z tobą nawet na przystanek. I będzie to spacer w abssssolutnej ciszy.Kiedy powrócimy Jan będzie potrafił liczyć do stu oraz będzie znał pojęcie słowa nadopiekuńcza mamusia :diabloti: Zaraz po spacerze zakomunikuje ci " jaka ty jesteś śliczna mamusia !!! Kumnple mają znacznie gorsze . Zobaczysz , jakie mam zdolności :loveu::loveu::loveu::loveu:

Teraz Dopminiko już zacznij skubać paznokcie. I sprzątaj,spraztaj, sprzataj . Zajrzę w KAŻDY KONT :p

Hanno nie wiem co powiedzieć--------- paznokcie wyskubane pięty wydrapane, pryszcze wyciśniete..... to u Jana a ja jak zwykle piękna wypoczeta i pachnąca C Z E K A M..................

Spacer w ciszy na przystanek zgadzam się !!!!

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Hanna R. napisał(a):
Kiedy powrócimy Jan będzie potrafił liczyć do stu oraz będzie znał pojęcie słowa nadopiekuńcza mamusia :diabloti: Zaraz po spacerze zakomunikuje ci " jaka ty jesteś śliczna mamusia !!! Kumnple mają znacznie gorsze . Zobaczysz , jakie mam zdolności :loveu::loveu::loveu::loveu:

Teraz Dopminiko już zacznij skubać paznokcie. I sprzątaj,spraztaj, sprzataj . Zajrzę w KAŻDY KONT :p

ja chyba nie będę chciała, abyś z Tadziem wychodziła na przystanek - u mnie PKSu... :shake:
nie wiem co on wtedy będzie umiał i się boję :shock:
I jak to dobrze, że moje KONTY są tak daleko od 25 Listopada :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
adin.................... dwa ....................... tri........................
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1616ps.jpg?t=1267049210

ale, że co że on jak kaszpirowski ;)

Hanna R. napisał(a):
Chcę Cię moje słońce świata:loveu: , chcę ! I wyjdę z tobą nawet na przystanek. I będzie to spacer w abssssolutnej ciszy.Kiedy powrócimy Jan będzie potrafił liczyć do stu oraz będzie znał pojęcie słowa nadopiekuńcza mamusia :diabloti: Zaraz po spacerze zakomunikuje ci " jaka ty jesteś śliczna mamusia !!! Kumnple mają znacznie gorsze . Zobaczysz , jakie mam zdolności :loveu::loveu::loveu::loveu:

Hanno nie wiem co powiedzieć--------- paznokcie wyskubane pięty wydrapane, pryszcze wyciśniete..... to u Jana a ja jak zwykle piękna wypoczeta i pachnąca C Z E K A M..................

Spacer w ciszy na przystanek zgadzam się !!!!

Posted

Maga100 napisał(a):
ja chyba nie będę chciała, abyś z Tadziem wychodziła na przystanek - u mnie PKSu... :shake:
nie wiem co on wtedy będzie umiał i się boję :shock:
I jak to dobrze, że moje KONTY są tak daleko od 25 Listopada :diabloti:

Idź z tymi KONTAMI - w mojej prywatnej polszczyźnie to jest jeden z wyjątków .
Rozumiem, że i Ty się wycofujesz ???? :shake:
Trudno .... Gdzie mi tammmm . Jeden wieczór zapomniałam, gdzie jest moje miejsce !:diabloti::diabloti:

Posted

Hanna R. napisał(a):
Idź z tymi KONTAMI - w mojej prywatnej polszczyźnie to jest jeden z wyjątków .

Kobieto o pięknym imieniu a co masz jeszcze prywatnego - bo tu widzę niezłą szychę znamy :D

Cola napisał(a):
rany :-o jaki Jan już duuuży :loveu:

Czy ten czas musi tak szybko lecieć a dzieci tak szybko rosnąć? :roll: :evil_lol:

hahahha dokładnie czy ten czas musi tak lecieć przy dzieciach??
wczoraj mlody przystojny tata powiedział "***** i kolejny tydzień nie wiem gdzie sie podział" hahahah

Z sukcesów Jasiek jest wygadany coraz bardziej po Drugiej Pierwszej mamie, bo ja milczek jestem po mnie odziedziczył tylko urok i wdzięk osobisty i............................................zupełnie świadomie przekłada się z brzucha przez lewą stronę na plecy. Robi to od jakiegoś czasu ale od kilku dni wykorzystuje tą umiejętność w swoim jednym celu ---- spadaniu z maty - kto wymyslił takie małe maty.
Program "wykończyć własną matkę" zostaje rozszerzony już nie tylko płacz o kosmicznych godzinach ale również chęć zeskoczenia z przewijaka, łóżka .............................

Pytanie jak nazywa się posiłek o 2 w nocy --- czy jest to wczesne sniadanie, czy późna kolacja a może jakoś inaczej się zwie to?? tak się zastanawiałam o 2 i nawet miałam kilka smsów z pytaniem puścić ale ŁASKAWI OSZCZĘDZIŁAM WAS

Posted

buuuuuuuuuhahahah Jasiek właśnie rozmawia z żyrafą słoniem i dupą lwa (źle mu zawiesiłam) nie mogę sie ruszyć bo chce, żeby zasnął zaraz się zsikam ze śmiechu.

Posted

[quote name='dbsst']w zasadze to nie wiem co powiedzieć ale boje sie, że znowu mnie opier papier, że nie odpowiedziałam :roll::diabloti:

/QUOTE]
I słusznie.....grunt to postrach:diabloti::evil_lol::loveu:

Posted

buuuuuuuuuhahahah Jasiek właśnie rozmawia z żyrafą słoniem i dupą lwa (źle mu zawiesiłam) nie mogę sie ruszyć bo chce, żeby zasnął zaraz się zsikam ze śmiechu.

Posted

[quote name='dbsst']w zasadze to nie wiem co powiedzieć ale boje sie, że znowu mnie opier papier, że nie odpowiedziałam :roll::diabloti:

/QUOTE]
I słusznie.....grunt to postrach:diabloti::evil_lol::loveu:

Posted

kurza melodia on powinien już spać a....................zjada zająca przytulaka.....................ide dziś do el drrr i jestem z tz umówiona na zakładkę ------- powinnam się już szykować. Czy mogę go przydusić poduszką hahahaha

Posted

dbsst napisał(a):
hahahha dokładnie czy ten czas musi tak lecieć przy dzieciach??
wczoraj mlody przystojny tata powiedział "***** i kolejny tydzień nie wiem gdzie sie podział" hahahah

Pytanie jak nazywa się posiłek o 2 w nocy --- czy jest to wczesne sniadanie, czy późna kolacja a może jakoś inaczej się zwie to?? tak się zastanawiałam o 2 i nawet miałam kilka smsów z pytaniem puścić ale ŁASKAWI OSZCZĘDZIŁAM WAS

haha....ja od 15.02 nie wiem jaki dzień mamy :evil_lol: zupełnie się zagubiłam w czasoprzestrzeni i widzę tylko syna :lol:

2 w nocy to może śniadaniem nie jest :diabloti: ale u mojego o 4 rano można już tak nazwać :evil_lol:

dbsst napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mój "gada" sobie z czarno-białym tygryskiem i uśmiecha się do niego :roll:
ale tak na poważnie to pożycz od Jana pampa żeby oszczędzić podłogę :diabloti:

Posted

Cola napisał(a):
haha....ja od 15.02 nie wiem jaki dzień mamy :evil_lol: zupełnie się zagubiłam w czasoprzestrzeni i widzę tylko syna :lol:

2 w nocy to może śniadaniem nie jest :diabloti: ale u mojego o 4 rano można już tak nazwać :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mój "gada" sobie z czarno-białym tygryskiem i uśmiecha się do niego :roll:
ale tak na poważnie to pożycz od Jana pampa żeby oszczędzić podłogę :diabloti:

to przerażające starsi ludzi zawsze gubią dni nie wiedzą gdzie żyją itd myślałam, że tylko ich sie to tyczy a to również przypadłosć młodych mam hahaha
no patrz o 4 też nie spałam :D w zasadzie to od 3 nie spałam do 6 - i nie był to katar bo ów udało nam się wyplenić. o 6 TZ zrobił Jaśka a ja "spałam" z tym, że nie było to Księciuniowi na rękę wiec przez godzinę budził mnie róznymi sposobami płakał, gadał walił mnie po twarzy (wziełam go do łóżka) puszczał bąki itd. o 7 byłam już tak rozbudzona jak ta lala wstałam poszłam do wc wróciłam a księciunio......................................................SPAŁ
Czy on napewno mnie kocha ha haha

fajny gaduła nagraj i wstaw hahahahahha
a pampa od Jana to sobie chyba na nos zaloże hahahhaa

Posted

Jan na pewno Cię kocha, ale chciał mieć całe wyrko dla siebie :D

Ja zasypiam razem z Gerardem przy karmieniu :) a jak się przebudzam....to on leży twarzą na cycu z anielskim uśmiechem...

Spadam, bo mi już ciężko usiedzieć ...

Posted

no i muszę zabrać go do łazienki będzie bowsko. o dziecko jest tak złośliwe, że aż się boję hahahaha.
I czemu on znowu zjada przytulaka why why why
hahahhahahhahaha dobra nie moge z nim hahahhahaha jest zajebisty hahaha

Posted

Kocku czy ty chcesz mnie dziś wykończyć tematami---poczytałam i ciśnienie znowu mi skoczyło.
Byłam u El Drr nie muszę przypominać, że kocham go nad życie! jakbym nie miała R a on żony to bym go poprosiła o ręke hahahaha.
Wsio z grubsza ok. Najważniejszy worek na dzieci zrolowany zwinięty bez blizn!!!!!! Za półtora miecha na kontrole znowu - a ja myślałam, że mi odpuści da spokój i o a tu o hahahahha

Posted

dbsst napisał(a):

Byłam u El Drr nie muszę przypominać, że kocham go nad życie! jakbym nie miała R a on żony to bym go poprosiła o ręke hahahaha.

R. jest Ci nie poślubiony - to się nie liczy. Żonę zawsze można zostawić.
Dla Ciebie to powinno być bez różnicy. Wszak jesteś moralnie nadpsuta :grins:

Posted

Hanna R. napisał(a):
R. jest Ci nie poślubiony - to się nie liczy. Żonę zawsze można zostawić.
Dla Ciebie to powinno być bez różnicy. Wszak jesteś moralnie nadpsuta :grins:

to prawda ryba psuje się od głowy moja rybia głowa popsuta jest to oczywista oczywistość.
R jest mi nie poślubiony ale wziął mnie na dziecko. Tak z zaskoczenia mnie na to dziecko wziął i El Drr to wie. Umówieni jesteśmy, że drugie dziecko robię z El Drr ale obawiam się, że tylko na robieniu poprzestanie ów pan ha ha bo czy bedzie chciał zepsutą rybę.
Zresztą jest ciut za stary dla mnie w koncu jest po 50tce <strasznie ucieszony diabeł> i o czym ja i on mogli byśmy deliberować.

Własnie zdałam sobie sprawę jak złą matka jestem zero ślubu, zero cyca, pies w domu, spacery wzdłuż ulic, o mamo

Posted

Hanna R. napisał(a):
Rozumiem, że i Ty się wycofujesz ???? :shake:
Trudno .... Gdzie mi tammmm . Jeden wieczór zapomniałam, gdzie jest moje miejsce !:diabloti::diabloti:

HANNNNNNNNO! Gdzie się podziała twoja rozumność? czy już przyjechała tutaj wyprzedzając twą resztę? Bo nie wierzę, że została gdzieś w tyle. Nic nie zrozumiałaś, nic.
Moj wypowiedź to był szacunek, respekt i bojaźń przed tym, że ty w swej doskonałości babcinej w ciagu kilku chwil nauczysz Tadzia rzeczy, któych ja potem nie wyplenię przez lata..................

dbsst napisał(a):
Z sukcesów Jasiek jest wygadany coraz bardziej po Drugiej Pierwszej mamie,

ale że ty coś do mnie insynuujesz????
przecież ja ostatnio spędzam czas u ciebie siedząc samotnie w kuchni i parząc ci kawę... nie wypowiadając przy tym ani słowa