Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

a tu Jan zły..........................to jest ostrzeżenie ---> furii nie nagram nigdy ha ha ha
ciekawe kiedy sąsiedzi powiedzą - tak już go słychać, sąsiadka "przez ścianę" z klatki obok (zima jest zamknięte okna itd!) powiedziała do R już jest potomek słychać ten słodki krzyk hahahahha - spokojnie sama ma dziecko z października - tylko jej jakieś cichsze albo lepiej się nim zajmują hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nie będe teraz o tym myśleć ;)

[video=youtube;VAQSN6ypY4U]http://www.youtube.com/watch?v=VAQSN6ypY4U[/video]

Posted

Alicja napisał(a):
:diabloti: bosh ....matka wyrodna ...zamiast dziecko na ręce porwać ...ona filmik kreci ..... Wajda jakowaś sie znalazła :evil_lol:

wyrodna do kwadratu dziś miałam goście hmmm o ile gościem tą osobe nazwać możne i żeby mieć chwilę na ty ta te wystawiłam syna na balkon :P

Olcia napisał(a):
fajniutki Jaśko ja już nie pamiętam jak Alan leżał i ręce i nogi każde swoim życiem żyło i nie zwracało uwagi na drugie:):)

hahahha to jest piękne - zastanawiam się czy ma już pościerane pięty - wachluje szkitami w górę i w dół jak siedzi na leżaku
agbar napisał(a):
Ale gadula hihi:-)
a podkowke to robi tak samo jak moj synus....i jak widze te podkoweczke to mi serce peka....

hahahha podkówka jest w dechę chyba nawet lepsza niż uśmiech hahahaha

apple napisał(a):
Ma płucka:diabloti:

coraz większe to chyba przez te sterydy hahahha

Posted

dbsst napisał(a):
dziś miałam goście hmmm o ile gościem tą osobe nazwać możne i żeby mieć chwilę na ty ta te wystawiłam syna na balkon :P

jaki gość, kutwa? Czy gość po przyjściu sam krząta się w kuchni i robi kawę... nie, nie sobie, GOSPODARZOWI :diabloti:

I tak, potwierdzam, wyrzuciła syna na balkon i biedny tam sam, samiuteńki, zmarznięty, on i śmierdzące pampki w siatce obok :placz:

Posted

apple napisał(a):
A tam przez sterydy....ćwiczy to ma:diabloti:

nie nie nie to napewno przez tych wszystkich złych lekarzy to nie możliwe, żeby mój synek miał takie pucko samo z siebie ;)

Alicja napisał(a):
ciekawe po kim odziedziczył te umiejętności ;)

lepsze szerokie płuco niż szerokie gardło - nie wiem ale jakoś tak mi przyszło na myśl samo hahahha

Maga100 napisał(a):
jaki gość, kutwa? Czy gość po przyjściu sam krząta się w kuchni i robi kawę... nie, nie sobie, GOSPODARZOWI :diabloti:

I tak, potwierdzam, wyrzuciła syna na balkon i biedny tam sam, samiuteńki, zmarznięty, on i śmierdzące pampki w siatce obok :placz:

ha ha to prawda Magda wie gdzie mam już w domu wszystko pytanie czy chce zwykła kawe czy inną wybiło mnie z czasoprzestrzeni i przez chwilę myślałam ze jestem w gościach hahahaha

to prawda Jan dziś miał pampinhalację ----------- i tak dbamy o jego płuco

żółwik

Posted

malawaszka napisał(a):
ale na czym na czym? i na co lepiej? proszę się dzielić doświadczeniami z niedoświadczonymi

Nie chcesz wiedziec...uwierz mi....

Posted

malawaszka napisał(a):
ale na czym na czym? i na co lepiej? proszę się dzielić doświadczeniami z niedoświadczonymi

jest coś czym byś się chciała z nami dogoprzyjaciółkami podzielić ? :diabloti:

Posted

apple napisał(a):

w zasadze to nie wiem co powiedzieć ale boje sie, że znowu mnie opier papier, że nie odpowiedziałam :roll::diabloti:

agbar napisał(a):
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1616ps.jpg?t=1267049210

Lo matko..a co to??:hmmmm: :diabloti:

Debe jeszcze raz wielkie dzieki...faktycznie na brzuchu i na wiesz czym lepiej:-)

cieszę się, że moja skromna wiedza na urlopie macierzyńskim mogła w czymś pomóc :evil_lol:

malawaszka napisał(a):

ciekawskawaszko zajdź w ciąże to może się dowiesz :diabloti:

Vectra napisał(a):
jest coś czym byś się chciała z nami dogoprzyjaciółkami podzielić ? :diabloti:

kolejna ciekawska :diabloti:
malawaszka napisał(a):
nie i pewnie jeszcze długo długo nie, ale wiedza niegdy nie zbywa :lol:

te słowa mnie martwią chcesz o tym porozmawiać :diabloti:

Justa napisał(a):

he a jak najprzystojniejsza Mała Mysz wśród myszy :cool1:

co za dzien dziś przyjechała ta prawdziwa babcia czyli moja mama i zajeła się Jacholem a ja wpadłam w wir sprzątania :roll:
Oczywiście Jacholiński cud miód i orzeszki przy babci, w zasadzie to nie było z nim co robić :roll:
sama bym dała radę zajmować się nim i wirować ale.........................
Babcia wyszła nawet nie doszła do przystanku a oprócz tego że żyje na cemntarzu to kawałkiem zachaczam o przystanek. a Jachol zaczął swoja pieśni pt" ogłuchniesz mamo zanim skończe rok!"
i jak nie kochać takiej Małej Myszy :roll::loveu::evil_lol:
Wszyscy znajomi już myślą, że jesteśmy "inni" bo przecież on taki grzeczniutki a teraz własna moja mama a jego osobista babci juz niebedzie mi wierzyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

a to z serii "nie chcesz mnie Babciu"

Chcę Cię moje słońce świata:loveu: , chcę ! I wyjdę z tobą nawet na przystanek. I będzie to spacer w abssssolutnej ciszy.Kiedy powrócimy Jan będzie potrafił liczyć do stu oraz będzie znał pojęcie słowa nadopiekuńcza mamusia :diabloti: Zaraz po spacerze zakomunikuje ci " jaka ty jesteś śliczna mamusia !!! Kumnple mają znacznie gorsze . Zobaczysz , jakie mam zdolności :loveu::loveu::loveu::loveu:

Teraz Dopminiko już zacznij skubać paznokcie. I sprzątaj,spraztaj, sprzataj . Zajrzę w KAŻDY KONT :p

Posted

Alicja napisał(a):
adin.................... dwa ....................... tri........................
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1616ps.jpg?t=1267049210

ale, że co że on jak kaszpirowski ;)

Hanna R. napisał(a):
Chcę Cię moje słońce świata:loveu: , chcę ! I wyjdę z tobą nawet na przystanek. I będzie to spacer w abssssolutnej ciszy.Kiedy powrócimy Jan będzie potrafił liczyć do stu oraz będzie znał pojęcie słowa nadopiekuńcza mamusia :diabloti: Zaraz po spacerze zakomunikuje ci " jaka ty jesteś śliczna mamusia !!! Kumnple mają znacznie gorsze . Zobaczysz , jakie mam zdolności :loveu::loveu::loveu::loveu:

Teraz Dopminiko już zacznij skubać paznokcie. I sprzątaj,spraztaj, sprzataj . Zajrzę w KAŻDY KONT :p

Hanno nie wiem co powiedzieć--------- paznokcie wyskubane pięty wydrapane, pryszcze wyciśniete..... to u Jana a ja jak zwykle piękna wypoczeta i pachnąca C Z E K A M..................

Spacer w ciszy na przystanek zgadzam się !!!!