Olcia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ja robię tak krople frida i spokój jest i śpi spokojnie Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a):no to cioteczki czekają dlaczego przeczytałam szczekają???? Olcia napisał(a):ja robię tak krople frida i spokój jest i śpi spokojnie no ja wziełam marimer i frida - do tej pory starczałe sole albo roztwór wody morskiej ale teraz siedział mu glut gęścior okropny Książe się budzi wózek chodzi idziemy jeść i na dwór Quote
agbar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Maga100 napisał(a):wybaczcie, ale muszę się wtrącić i napisać wprost: większej bzdury w życiu nie słyszałam. Oilatum lub emolium (jeden pies) jest własnie jedną z najlepszych rzeczy dla dzieci, i nie tylko dla dzieci zresztą, przeznaczony własnie dla skóry atopowej i i innych chorób skórnych związanych z suchością, polecany przede wszystkim dla uczuleniowców, bo jest łagodny i łagodnie natłuszczający, o czym świadczy choćby to, że po takiej kapieli dziecka nie smaruje się już niczym. W czymś myć i kąpać i tak trzeba, a wszelkie johnsony i inne nive`e są zawierają właśnie chemię i substancje zapachowe. Kosmetyków z serii emolium używam do swoich rąk, która są atopowe tak, że skóra mi peka do krwi. To jest jedyne, co przynosi mi ulgę. O i swiete slowa.My co prawda chwilowo mamy zakaz uzywania czegokolwiek z wyjatkiem krochmalu i koncentratu rumianku do kapieli ale jak tylko skora mlodego wroci do normy to wracamy do emolientow.Ja sama do swojej achhh jakze wrazliwej skory uzywam tychze i chwala temu co je wymyslil.... dbsst napisał(a):kolejna nie przespana noc ---------- witamy dziś kończymy 7 tydzień!!!!!!! w tym tygodniu to nas czeka http://babyonline.pl/kalendarz_rozwoju_dziecka.html?cac_week=8&cac_month=&cac_year=&cac_no=1 Gratulujemy skonczonego 7-go tygodnia:-) A wy nam gratulujcie 6-go;-) Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 jak tak chwalicie to może i ja spróbuję... ciągle mam skórę jakbym się pumeksem szorowała :( Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 no my też oilatum używamy i ja jestem wyrodna matka bo jeszcze po kąpieli smaruje juniora oliwką. Zawsze po kąpieli mamy chwile na oglądanie się, całowanie golasa i masowanie :D także albo ja albo tata jeszcze go oliwą ;) a byłas u siebie AGBAR zwana Dilerką - czy na odwrót ;) Spróbuj Waszko tylko uwazaj wanna po tym baaaaaaaaaardzo śliska ;) wrócilismy ze spaceru ja on i ona ja i ona już w domu on jeszcze na balkonie hahahaha Obecnie w swojej budce ma 16C ha ha i ŚPI ale nie długo zaraz pora karmienia ssak się obudzi i powie JEŚĆ swoim anielskim głosem Quote
agbar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 dbsst napisał(a):no my też oilatum używamy i ja jestem wyrodna matka bo jeszcze po kąpieli smaruje juniora oliwką. Zawsze po kąpieli mamy chwile na oglądanie się, całowanie golasa i masowanie :D także albo ja albo tata jeszcze go oliwą ;) a byłas u siebie AGBAR zwana Dilerką - czy na odwrót ;) Spróbuj Waszko tylko uwazaj wanna po tym baaaaaaaaaardzo śliska ;) wrócilismy ze spaceru ja on i ona ja i ona już w domu on jeszcze na balkonie hahahaha Obecnie w swojej budce ma 16C ha ha i ŚPI ale nie długo zaraz pora karmienia ssak się obudzi i powie JEŚĆ swoim anielskim głosem Byla -widziala :-) Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a):ni mom wanny :lol: nie masz! jak można żyć bez wanny - powiedziala ta co przez 7 lat wanny nie miała hahahhaa agbar napisał(a):Byla -widziala :-) i tak nie odzywasz się u siebie ani słowem tak milczysz??? phi :P Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 będę miała - na górze... jak będę bogata - to już niebawem :roflt: Quote
apple Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Zignorowałaś mojego posta:motz: Poczekaj....jeszcze Ci poradzę z dobrego serca:obrazic: Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a):będę miała - na górze... jak będę bogata - to już niebawem :roflt: a co napadasz na bank czy wygrywasz w totka :D apple napisał(a):Zignorowałaś mojego posta:motz: Poczekaj....jeszcze Ci poradzę z dobrego serca:obrazic: nie zignorowałam ale.........nie podziękowałam bo ja burak buraczany :D ale wziałam sobie do serca :D Quote
apple Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 dbsst napisał(a):a co napadasz na bank czy wygrywasz w totka :D nie zignorowałam ale.........nie podziękowałam bo ja burak buraczany :D ale wziałam sobie do serca :D no ja myśle:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a):będę miała - na górze... jak będę bogata - to już niebawem :roflt: czemu Ty wszystko musisz mieć tak jak ja ? weź sobie przynajmniej dzieciaka zrób :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 oooo co to to nie - ty sobie zrób :evil_lol: psów mam mniej a kotów więcej więc nie wszystko tak samo :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a):oooo co to to nie - ty sobie zrób :evil_lol: psów mam mniej a kotów więcej więc nie wszystko tak samo :evil_lol: wyrównuje się :evil_lol: zaszczanego psa , to nie wiem czy Ci wybaczę :diabloti: Quote
agbar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 dbsst napisał(a): i tak nie odzywasz się u siebie ani słowem tak milczysz??? phi :P Odezwalam sie ...nagadalam sie jak ta gupia.... Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 nikomu nie odpowiadam chwale się -spałam JEDNAK I MNIE ZŁAMAŁO TO NIECAŁE 5KG! ale nie czuję się wyspana buuuuuuuuuuuuuhahahaha Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 rozpedzam się rozpędzam i ............................................... MÓWIĘ [video=youtube;lMoIJcTfubw]http://www.youtube.com/watch?v=lMoIJcTfubw[/video] Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Alicja napisał(a)::multi: Jasiek powiedział Ala :grins: hahaha i tu mówi [video=youtube;g5qT_5sxN-c]http://www.youtube.com/watch?v=g5qT_5sxN-c[/video] tylko nie wiem czemu takie zpikselowane są te filmy :( Quote
Alicja Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 czkawke ma :hmmmm: ... ;) fajowski ten mój siostrzeniec :loveu: ale tej podłogi to Ci nie wybaczę ...kij że na macie ...ale na podłodze :diabloti: i dlaczemu nie w śpiochach Quote
Alicja Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [FONT=Arial]czkawke ma :hmmmm: ... ;) fajowski ten mój siostrzeniec :loveu:[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]ale tej podłogi to Ci nie wybaczę ...kij że na macie ...ale na podłodze :diabloti: i dlaczemu nie w śpiochach :mad:[/FONT] Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Alicja napisał(a):czkawke ma :hmmmm: ... ;) fajowski ten mój siostrzeniec :loveu: ale tej podłogi to Ci nie wybaczę ...kij że na macie ...ale na podłodze :diabloti: i dlaczemu nie w śpiochach ciagle stale i wciąż ma czkawkę co gorsza podłoga z kafli ale.........................NIE PIONIZOWANY przynajmniej :D bo śpiochy sa do spania a dresy do biegania :D dostaliśmy opieprz od pani dr że źle ubrany jest Jaś ma krępujące spodnie najlepsze luźne śpiochy :D Quote
Recommended Posts