Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pielęgniarka mama w kolejce powiedziała, że też karmi i żebym się nie przejmowała -----> inne mamy odwróciły wzrok haha nie wiem chciały coś powiedzieć ;)

aaaaaaaaaaaaaaaa zakopaliśmy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZNOWU

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']pielęgniarka mama w kolejce powiedziała, że też karmi i żebym się nie przejmowała -----> inne mamy odwróciły wzrok haha nie wiem chciały coś powiedzieć ;)
[FONT=Arial][/FONT]
aaaaaaaaaaaaaaaa zakopaliśmy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZNOWU[FONT=Arial]

szczerze ....mam zero szacunku do tych cyckowych mam które potrafią z wyrzutem innej powiedzieć że robi xle karmiąc butelką ...taka pipa jedna z drugą to cycki jej chyba całkiem czaszke wypełniły i rozumu brakło ....goowno wiedzą i sie mądrzą .....:angryy:
chcesz karmić i dziecku na cycku dobrze to karma ...ale jak wiara tak i karmienie to TWÓJ wybór a poza tym nie zawsze sie da ...... ale sie wnerwłam :angryy:
aha ...moja kuzynka położna z zawodu 2 dzieci na butelce odchowała i żyją :diabloti:

odkopaj się Jaśko :evil_lol:
[/FONT]

Posted

wiesz co mamy to ja mam w doopie - tym bardziej, że ponoć wygladam młodziej i zwalają tą nieodpowiedzialnośc na mój wiek a jak jeszcze jest TZ koło mnie to już wogóle dojrzały mężczyzna zapylił dziecko i teraz to dziecko ma dziecko hahahaha
Najgorsze, że mówi to personel w przychodni w ktorej nie ma poradni laktacyjnej i w przychodni w której odsyłaja mamy z problemem z karmieniem do prywatnych!!!!!
Nawet nie próbują pomóc ale ocenić chętnie.
Oczywiście Jasiek też dostał komentarz - no chłopie za mało masz w klatce -> komentarz był szkoda, że nie było rozwinięcia.

Posted

i tak znowu się zakopaliśmy i................................................................................zgubiliśmy wlot od klimy hahahahha

Posted

Ooo matko....co ja tu wyczytałam.....coś ty sie Debe z moją teściową widziała i jej złote myśli wynotowała?:shock:

Brawo Jasiek:multi:

A pierdołami o butelkach sie nie przejmuj.....pogada se a ty wiesz swoje;)

Posted

[quote name='dbsst']Ja oczywiście usłyszałam mowę moralizatorską na temat butelki :(

ale że pani doktor też? :crazyeye:

[quote name='dbsst']zabiła mnie i jestem zabita - ona i jej pomysły w każdym razie dziś widziałyśmy się ostatni raz JA SIĘ WYPROWADZAM jak trzeba będzie

zupełnie nie kapuję o co jej chodzi :shake::roll:
Siedziała zgnuśniała, zła, nieszczęśliwa, bez humoru, z chandrą i wkurwem, więc uznałam, że świeże powietrze dobrze nam zrobi. Tym bardziej, ze ja też zgnuśniała, zła, nieszczęśliwa, bez humoru, z chandrą i wkurwem.
A że na Żoliborzu nie odnieśnieżają chodników, to sorrrrrrry :diabloti:

Ale gdybyście ja potem widziały, jak brnie przez zaspy ciągnąć wózek niczym koń pociągowy, sapiąc, wyjąc, cała oblepiona śniegiem, spocona i czerwona :evil_lol::evil_lol:

Poczatek wyglądał tak: (następnym razem wezmę aparat i na spacer...)

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/ps1.jpg

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/ps2.jpg

Posted

Maga100 napisał(a):

Ale gdybyście ja potem widziały, jak brnie przez zaspy ciągnąć wózek niczym koń pociągowy, sapiąc, wyjąc, cała oblepiona śniegiem, spocona i czerwona :evil_lol::evil_lol:

bhahahaha ale była potem choć ciut szczęsliwsza? od tego wysiłku kapeczka endorfin się nie wytworzyła????

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahahaha ale była potem choć ciut szczęsliwsza? od tego wysiłku kapeczka endorfin się nie wytworzyła????

ponieważ jestem matką to nie mogę przeklinać - musze więc zostawić to bez komentarza :D

Posted

A dlaczego nie możesz przeklinać? Czy tylko dlatego, że jesteś matką? A może jak tak sobie trochę poprzeklinasz, to Jasiek szybciej zacznie mówić? Albo zaniemówi wogóle...?

Pzdr

Posted

[quote name='dbsst']Dziś z rana dostałam pierwszy świadomy uśmiech od Jana :D

ale napisz kto dostał naprawdę pierwszy uśmiech :evil_lol:

[quote name='Olcia']boszzzzzzzzz dlaczego te dzieci w taką pogodę nie mają założonej foli przeciwdeszczowo-śniegowej :):):)

i widać kto tu jest PRAWDZIWĄ MATKĄ z powołania! :evil_lol:

a my nawilżałyśmy cerę naszych synów :diabloti:

Posted

[quote name='Olcia']boszzzzzzzzz dlaczego te dzieci w taką pogodę nie mają założonej foli przeciwdeszczowo-śniegowej :):):)

gratulacje pierwszego uśmiechu:):)
chciałam go wymrozić żeby w domu nie płakał to źle :P
[quote name='Asiaczek']A dlaczego nie możesz przeklinać? Czy tylko dlatego, że jesteś matką? A może jak tak sobie trochę poprzeklinasz, to Jasiek szybciej zacznie mówić? Albo zaniemówi wogóle...?

Pzdr

haha własnie może zaniemówić hahahaha

[quote name='apple']No to super!!!! Gratuluję uśmiechu:loveu:
dziękuje

[quote name='Maga100']ale napisz kto dostał naprawdę pierwszy uśmiech :evil_lol:

B]

sufitowa lampa ktorej nienawidze shit

[quote name='Alicja']poprosze uwiecznić na foto :grins: .. ;)

hahaha jak to jest jeden uśmiech na milion lat ;)
ale za to jaki

bylismy dziś na kontroli stawów biodrowych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEZ KOMENTARZA - załamana na maksa