Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='dbsst']ha ha witaj straszycielko :evil_lol:[FONT=Arial]:splat:[/FONT] Alu buuuhahahahahhahaha [FONT=Arial]no co :diabloti:[/FONT]:evil_lol: jak nie ty to kto :razz::evil_lol: iiiiiii mańkut mańkut witam - jestem zmęczona boli mnie wszystko I TO NIE SPRAWKA JANA :cool1: [FONT=Arial]co R. ci uczynił :hmmmm:[/FONT] Quote
dbsst Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]co R. ci uczynił :hmmmm:[/FONT] he he he pierdut pudło to nie R zgaduj zgadula :D Quote
dbsst Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Olcia napisał(a):Montana???? hahahahha B I N G O Quote
dbsst Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 zabiła mnie i jestem zabita - ona i jej pomysły w każdym razie dziś widziałyśmy się ostatni raz JA SIĘ WYPROWADZAM jak trzeba będzie Quote
dbsst Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 malawaszka napisał(a):ćwiczyłyście???? :turn-l: poniekąd tak Quote
Olcia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ha wiedziałam że tylko ONA może Cię doprowadzić do takiego stanu:):) Quote
Olcia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dbsst napisał(a):poniekąd tak pchanie wózków przez zaspy??? Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :roflt: pewnie zrobiły wypad z wózkami do CH ;) Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Alicja']:roflt: pewnie zrobiły wypad z wózkami do CH ;) hahah że też o tym nie pomyślałam :splat: Quote
dbsst Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Olcia napisał(a):pchanie wózków przez zaspy??? brawo wygrała pani spacer z Montaną!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Olcia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dbsst napisał(a):brawo wygrała pani spacer z Montaną!!!!!!!!!!!!!!!! ufff dobrze że cały tydzień siedzę w pracy prawie non stop, może do tego czasu zaspy się skończą:):) Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dbsst napisał(a):brawo wygrała pani spacer z Montaną!!!!!!!!!!!!!!!! :roflt: :roflt: Quote
Olcia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dajcie spokój z tymi zaspami ja dzisiaj 40 min jeździłam w kółko żeby znaleźć miejsce do zaparkowania bo wszystko zawalone, a przecież warszawa nie była przygotowana na zimę i nie ma kasy na wywiezienie śniegu co z tego że niedługo będziemy się topić w tym rozpuszczającym się syfie. Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Olcia']dajcie spokój z tymi zaspami ja dzisiaj 40 min jeździłam w kółko żeby znaleźć miejsce do zaparkowania bo wszystko zawalone, a przecież warszawa nie była przygotowana na zimę i nie ma kasy na wywiezienie śniegu co z tego że niedługo będziemy się topić w tym rozpuszczającym się syfie. kochana ...nam w sobotę urwała się podczas wyjazdu z parkingu :diabloti: rura wydechowa Quote
Olcia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 a ja zgubiłam przednią tablicę rejestracyjną i nie wiem gdzie:) Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Olcia']a ja zgubiłam przednią tablicę rejestracyjną i nie wiem gdzie:) pewnie robiła za spych śniegowy ;) Quote
clockwork Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 a ja nie mam auta i zajebiaszczo sie wózkiem jedzie....:multi::multi::multi: nie musze szukać miejsc parkingowych... ino szkoda że na krawędzi ulica/chodnik- zaspy na meter :angryy::angryy: Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 clockwork napisał(a):a ja nie mam auta i zajebiaszczo sie wózkiem jedzie....:multi::multi::multi: nie musze szukać miejsc parkingowych... ino szkoda że na krawędzi ulica/chodnik- zaspy na meter :angryy::angryy: zaś szpanujesz ...... Quote
clockwork Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Alicja napisał(a):zaś szpanujesz ...... przynajmniej mi wydech nie odpadł.... ale zimówek nie mamy :P Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 clockwork napisał(a):przynajmniej mi wydech nie odpadł.... ale zimówek nie mamy :P :evil_lol: i masz kapcia ;) o masz ...a może pod tanksztele podjedź , kompresorem naplompasz ;) Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 dziś byliśmy na szczepieniu. Jasiek dzielny. płakał przed szczepieniem z głodu dostał jeść i pogadał z panią dr - dzis była inna i do niej się przepisujemy, popatrzył w światełka - okno i ogólnie było super a i by zastrzyk ;) Najdzielniejszy Miś w kolejce :d Ja oczywiście usłyszałam mowę moralizatorską na temat butelki :( ważymy 4680 :D Quote
Alicja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='dbsst']dziś byliśmy na szczepieniu. Jasiek dzielny. płakał przed szczepieniem z głodu dostał jeść i pogadał z panią dr - dzis była inna i do niej się przepisujemy, popatrzył w światełka - okno i ogólnie było super a i by zastrzyk ;) Najdzielniejszy Miś w kolejce :d Ja oczywiście usłyszałam mowę moralizatorską na temat butelki :( ważymy 4680 :D grubasek :loveu: a kto Cie moraliteta strzelił na temat flaszki ?? pewnie mamusie w kolejce co :diabloti: Quote
Recommended Posts