Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Klockowa sie depilowała...widać niedokładnie bo Dominika ma włosy :roflt: Quote
Olcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 jeszcze coś o prasowaniu w ciąży jest że nie wolno prasować ale nie pamiętam dokładnie Quote
Maga100 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='dbsst']ropiejące oczka i miażdzenie głowy oraz pijak debest a nie najlepsze jest, żeby się nie depilować? Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Vectra']idź już spać co ? :diabloti: hahaha żartujesz ja czekam na G :evil_lol: [quote name='Alicja']Klockowa sie depilowała...widać niedokładnie bo Dominika ma włosy :roflt: widać nie dokładnie :evil_lol: [quote name='Maga100']a nie najlepsze jest, żeby się nie depilować? nie oczka ropiejące są naj naj zawsze zastanawiałam skąd się bierze ropa w oczach teraz juz wiem ze spermy :roll::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='dbsst']hahaha żartujesz ja czekam na G :evil_lol: widać nie dokładnie :evil_lol: spartoliła robote nie oczka ropiejące są naj naj zawsze zastanawiałam skąd się bierze ropa w oczach teraz juz wiem ze spermy :roll::diabloti::evil_lol: ....... :roflt: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Przy pierwszym karmieniu, podając dziecku pierś należy zwrócic uwagę, którą dajemy. Jeśli podasz jako pierwszą pierś lewą, to dziecko będzie leworęczne. - Jasiek będzie leworęczny lalalala " Nie patrz na brzydkie rzeczy, bo dzidziuś urodzi się brzydki." to trzeba wysłac Coli" Nie wolno krzyczeć w czasie porodu bo dziecko całe życie bedzie nieszczesliwe" "Nie przymierzać okularów innych, bo dziecko będzie mieć wadę wzroku" i na koniec coś dla dogomaniaków "Nie dotykać psów ani kotów, bo się matka zapatrzy i urodzi dziecko z czterema sutkami" Quote
Olcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dziecka nie powinno się kłaść na stole, bo będzie głupie. Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Olcia']a dla dzieci które nie chcą spać w nocy robi się jakieś lalki szmaciane i na skrzyżowaniach się rozkłada w nieparzystej liczbie. jak to??!! na tych ulicznych skrzyżowaniach??!! :mdleje: [quote name='Alicja'] jak sie dziecko czegoś przestraszy ...np psa to go cza ocadzić ;) haha co zrobić mu? [quote name='dbsst']część si epowtarza ale zacytuje wszystko że jak ktoś nie spełni zachcianki kobiety w ciąży to go myszy zjedzą (ciekawe dlaczego akurat myszy ?? babcia nie wie nie wolno nic smazyc w ciazy bo tam gdzie tluszcz kapnie to dziecko bedzie mialo znamie nie wolno nosic korali ani przechodzic pod kablami bo sie pepowina owinie. Jak matka nie miala dolegliwosci a corka ma ( i na odwrot) to bedzie chlopiec - generalnie przeciwna plec jak zgaga piecze to bedzie dziewczynka lub jezeli chlopiec to z wlosami. nie wolno obcinac wlosow bo dziecko bedzie glupie nie wolno patrzec na krwawe rzeczy lub jakies kalectwo bo sie mozna zapatrzec Nie jesc kiszonych ogorkow bo mleko zkwasnieje. Nie chodzic po sloncu bo sie zsiadzi Nie wolno współżyć 2 miesiące przed rozwiązaniem,bo dziecku będą ropiały oczka Jeżeli kobieta w ciąży się czegoś przestraszy i dotknie w tym momencie swojego brzucha to dzidzia będzie miała "myszkę " (znamię ) nie wolno podnosić rąk do góry, bo się pępowina owinie dookoła szyi NIE WOLNO PRZECHODZIĆ W CIĄŻY PRZEZ KAŁUŻE BO DZIECKO BĘDZIE MIAŁO WODOGŁOWIE Nie można siedzieć z założoną nogą na nogę, bo zmiażdżysz dziecku główkę. Nie patrz na księżyc, bo dziecko będzie łyse. Nie patrz na słońce, bo dziecko będzie się zanosiło płaczem. Nie patrz przez wizjer w drzwiach lub przez inną dziurkę, bo dziecko będzie zezowate (moja teściowa stale mnie tym nęka). Nie patrz na nikogo brzydkiego, bo dziecko bedzie podobne. Nie noś nic na szyji, bo dziecko okręci się pępowiną. Nie depiluj sie (nie gol), bo dziecko urodzi się łyse. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial]Podczas zmywania naczyń lub prania Przyszła Matka nie może sobie zachlapać brzucha, bo dziecko będzie pijakiem.[/FONT][/FONT] osz kutwa - nie patrzeć na nic - najlepiej od razu se w łeb palnąć!!! :mdleje: [quote name='dbsst'] nie oczka ropiejące są naj naj zawsze zastanawiałam skąd się bierze ropa w oczach teraz juz wiem ze spermy :roll::diabloti::evil_lol: :roflt: Quote
Vectra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 znaczy że co ? jak ktoś ma śpiocha w kąciku oka , to trzeba mu delikatnie zasugerować , że ma nasienie w oku ? :hmmmm: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 malawaszka napisał(a): haha co zrobić mu? no właśnie co mu zrobić?? Vectra napisał(a):znaczy że co ? jak ktoś ma śpiocha w kąciku oka , to trzeba mu delikatnie zasugerować , że ma nasienie w oku ? :hmmmm: :evil_lol: hahaha tak Vecta trzeba powiedziec przepraszam masz sperme w kąciku oka hahahahha Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 jak to co ...OCADZIĆ :diabloti: wystraszy sie takie bobo psa .... wyrywa sie psu włosy ...zapala sie je ...dzieciak wdycha te spalenizne ...potem musi wypłukać usta wodą i wypluć ....tak to jakoś leciało , poczekajta jak sie spotkam z Dulczyńską , bo to u nich w górach Harleya chcieli górole oskalpowac bo sie mały górolicek wylynkoł i przyśli po kępke kudelków psiowych :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Debe - a ja zadam przewrotne pytanie - A CO WOLNO...? pzdr. Quote
Vectra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Alicja']jak to co ...OCADZIĆ :diabloti: wystraszy sie takie bobo psa .... wyrywa sie psu włosy ...zapala sie je ...dzieciak wdycha te spalenizne ...potem musi wypłukać usta wodą i wypluć ....tak to jakoś leciało , poczekajta jak sie spotkam z Dulczyńską , bo to u nich w górach Harleya chcieli górole oskalpowac bo sie mały górolicek wylynkoł i przyśli po kępke kudelków psiowych :diabloti: rewelacja , no rewelacja !!!! :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Vectra']rewelacja , no rewelacja !!!! :evil_lol: rewelacja rewelacja ...ty weź jak rodzina wielodzietna to ze psa nagusa zrobią :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja piernicze - masakra - sama nie wiem czy śmiać się z tego czy bać się tych porąbańców :shock: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Asiaczek napisał(a):Debe - a ja zadam przewrotne pytanie - A CO WOLNO...? pzdr. nie wiem co wolno wiem, że leżeć nie wolno bo leń będzie :D na niespokojne dziecko też było przelewanie wosku nad głową Quote
Vectra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 malawaszka napisał(a):ja piernicze - masakra - sama nie wiem czy śmiać się z tego czy bać się tych porąbańców :shock: no zostaje się bać .... bo ludzie w dziwne rzeczy wierzą , a zwierze to tylko zwierze .. nie czuje i nie myśli :( Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 malawaszka napisał(a):ja piernicze - masakra - sama nie wiem czy śmiać się z tego czy bać się tych porąbańców :shock: śmiejemy się z tego , ale weź znajdż sie w takim towarzystwie .... to horror Quote
agnes1 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Alicja']:roflt: 6. nie pozwala sie przed chrztem patrzec dziecku w lustro , bo diabła zobaczy 7. nie mówi sie do dziecka żabciu :roflt: [FONT=Arial]ooo ... moja teściowa mnie upomniała, jak powiedziałam żabko do Domi, bo przed chrztem NIE!!!! ... od tej pory przy niej mówie ROPUCHO :diabloti: - i do Domi i do teściowej :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]aaa i koniecznie tą czerwoną wstążkę do wózka- może mi przynieść :roll:[/FONT] a propos wstążki- to połowa napotkanych znajomych- bliższych lub dalszych- zaglądając do wózka, powiedziała " nie bede chwalić bo nie macie czerwonej wstążki" :mdleje: [quote name='Alicja']Klockowa sie depilowała...widać niedokładnie bo Dominika ma włosy :roflt: [FONT=Arial]to nie tak.... w kwietniu mieliśmy szczura w domu... pamiętasz???? a ja dotknęłam brzucha, a Grosia tam miała główke... i tera ma (myszke??) szczurke na główce... [/FONT] [quote name='dbsst']to ja znalazłam coś takiego: " 4. Gdy ciężarna zobaczy mysz i dotknie ręką jakiejś części ciała, to dziecku w tym dotkniętym miejscu wyrośnie "myszka". http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=47302 [quote name='Alicja']rewelacja rewelacja ...ty weź jak rodzina wielodzietna to ze psa nagusa zrobią :diabloti: [FONT=Arial]może takoż powstały grzywacze :evil_lol:[/FONT] Quote
agnes1 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 aaaa Dominice nie, ale Klockowi strasznie ropieją oczy......:roll: Quote
agbar Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Alicja']qrde ja mam z ....biedronki Eeeeee :hmmmm: [quote name='Maga100']a nie najlepsze jest, żeby się nie depilować? Niektorzy sie chyba deBiluja.... Dzien dobry matko syna co leworeczny bedzie... Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [FONT=Arial]:roll:Aga ...nie widziałaś jajek z biedronki :crazyeye: no taaaaa z tą myszką / szczurem u Grosi to by się zgadzało :splat: bosh ... kto siknął Klocowi spermą po oczach :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
agnes1 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll:Aga ...nie widziałaś jajek z biedronki :crazyeye: no taaaaa z tą myszką / szczurem u Grosi to by się zgadzało :splat: bosh ... kto siknął Klocowi spermą po oczach :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ja nie widziałam, bo one, te biedronki ciągle latają i latają...... :evil_lol::evil_lol: dobrze że my mieli w domu szczury nie myszy.... :evil_lol::evil_lol: ja nieeee :roll: a może mu sie od tego celibatu oczami wylewa..... :roll:[/FONT] Quote
agnes1 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 a Grosica tysz bedzie mańkut... bo sie do lewego cyca dossała..... :multi::multi: Quote
dbsst Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='agbar'] Dzien dobry matko syna co leworeczny bedzie... ha ha witaj straszycielko :evil_lol:[FONT=Arial]:splat:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial] bosh ... kto siknął Klocowi spermą po oczach :diabloti::evil_lol:[/FONT] Alu buuuhahahahahhahaha [quote name='agnes1'][FONT=Arial] ja nieeee :roll: a może mu sie od tego celibatu oczami wylewa..... :roll:[/FONT] jak nie ty to kto :razz::evil_lol: [quote name='agnes1']a Grosica tysz bedzie mańkut... bo sie do lewego cyca dossała..... :multi::multi: iiiiiii mańkut mańkut witam - jestem zmęczona boli mnie wszystko I TO NIE SPRAWKA JANA :cool1: Quote
Recommended Posts