apple Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nie no przestańcie....już się dołeczek wypełnia:evil_lol: A pielucha to pewnie ta "na 6 kg koopy":diabloti::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 mój syn mówi między czkaniami :evil_lol: i trenuje karate :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=OEdj7azrDIY Quote
apple Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ale fajowy John'u:loveu: I nie ładnie sie tak z dziecka nabijać:mad: Quote
Maga100 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 zupełnie nie rozumiem czemu patrząc na Jana mam wrażenie, że patrzę na Tadeusza :shake: Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 apple napisał(a):Ale fajowy John'u:loveu: I nie ładnie sie tak z dziecka nabijać:mad: no Johny Bravo fajowy po mnie to fakt :P ale kto się nabija to perlisty śmiech dumy :D Alicja napisał(a):wow ...jaki Jaśko ruchliwy ;) dobrze ze nie ruchawy JESZCZE ha ha Maga100 napisał(a):zupełnie nie rozumiem czemu patrząc na Jana mam wrażenie, że patrzę na Tadeusza :shake: hahha a wiesz,że ja to samo pomyslałam co więcej bracia maja taka samą myszkę miki na głowie na niespodziewanej niespodzewance którą dziś znalazłaś dopatrzyłam się ów myszki miki a teraz zapraszam wszystkich do mnie na kolacje - jak widać jak debe ugotuje to nie ma pana w mieście............tylko u nas jada sie pod stołem ha ha [video=youtube;nlpe2Wc0r68]http://www.youtube.com/watch?v=nlpe2Wc0r68&feature=player_embedded[/video] Quote
Vectra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 a Szpilka to nie jest w ciąży ? tak dobrze wygląda :diabloti: ;) Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Vectra napisał(a):a Szpilka to nie jest w ciąży ? tak dobrze wygląda :diabloti: ;) kurde jest......................chyba jej wszystkiego nie wycieli mówiłam "proszę wyciąć jajniki i żołądek" zostawili jajniki!!! czy dostałaś ostatnio milion smsów??? bo mam twoje dwa nr i nie wiem czy doszło ha ha Quote
BBeta Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 dbsst napisał(a):a teraz zapraszam wszystkich do mnie na kolacje - jak widać jak debe ugotuje to nie ma pana w mieście............tylko u nas jada sie pod stołem ha ha YouTube - Szpilka2 Jesteś pewna, że to Twój pies? :diabloti: http://images21.fotosik.pl/143/add14b461877e0d5.jpg :siara: Quote
Alicja Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 no tak ...oszczędność na myciu ...miska zawsze czysta ;) Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 BBeta napisał(a):Jesteś pewna, że to Twój pies? :diabloti: http://images21.fotosik.pl/143/add14b461877e0d5.jpg :siara: nie wiem co powiedzieć powiem krótko jak cię dorwę to ...................... po myszach ;) Alicja napisał(a):no tak ...oszczędność na myciu ...miska zawsze czysta ;) a jak ZAWSZE Quote
Vectra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 dbsst napisał(a): czy dostałaś ostatnio milion smsów??? bo mam twoje dwa nr i nie wiem czy doszło ha ha ani sztuki :( i słowo nie zablokowałam Cię :diabloti: Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Vectra napisał(a):ani sztuki :( i słowo nie zablokowałam Cię :diabloti: qrwa jak to ja to możliwe JAK JAK JAK a miałam plan --------------- wrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Vectra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 dbsst napisał(a):qrwa jak to ja to możliwe JAK JAK JAK a miałam plan --------------- wrrrrrrrrrrrrrrrrr jaki miałaś plan ? uchyl rąbka tajemnicy :diabloti: Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Vectra napisał(a):jaki miałaś plan ? uchyl rąbka tajemnicy :diabloti: nie nie nie Quote
Vectra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 dbsst napisał(a):nie nie nie :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Maga100 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 dbsst napisał(a):czy dostałaś ostatnio milion smsów??? bo mam twoje dwa nr i nie wiem czy doszło ha ha Vectra napisał(a):ani sztuki :( i słowo nie zablokowałam Cię :diabloti: Vectra, to jest plan! Ja też jej powiem, że zmieniłam nr komórki i będę mieć spokój :diabloti: Quote
dbsst Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 mój mózg przeszedł w stan galaretowaty nie wiem jak to się stało ale STAŁO się!!!! wydaje mi się, że dzwoniłam że umawiałam się okazuje się, że NIE dzwoniłam!!! wydawało mi się, że napisałam smsa - owszem napisałam ALE NIE WYSŁAŁAM owszem napisałam i wysłałam ALE NIE DO TEGO ODBIORCY!!!! Ale jeśli chodzi o Jacholowe sprawy wszystko jest pod kontrolą obudzisz mnie w środku nocy - zaraz zaraz w środku nocy nie śpie przecież.............w zasadzie od kilku tygodni mam 4 godzinną porcję snu przerywaną karmieniem - jak ja to robię :/ hahaha - a powiem ci ile zjadł ile waży i gdzie ma body w krokodyle hahha Sen co to jest sen-------------> ja śpioch nad śpiochy sypiam w nocy 4 godzinki z przerwą na karminie a w dzień A W DZIEŃ SPRZĄTAM bo przecież nie pójdę spać jak Jaśko śpi. mam podejrzenia, że Tz dosypuje mi jakiegoś speeda do herbaty. Albo jestem cyborgiem! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dziś mieliśmy wyjście takie w gości, że my byliśmy gośćmi HA to było straszne, nie to że my goście tylko spakowanie torby podręcznej, zabranie fotelika z dzieckiem ubranym w kombinezon, zabranie psa "biegać biegać biegać" smycz, aparat, kable, kocyk, klucze, mamy za mało rąk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czemu wyglądaliśmy jakbyśmy jechali na wakacje gdzieś bardzo daleko i dlaczego sie zakopaliśmy w środku miasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 dbsst napisał(a): Sen co to jest sen-------------> ja śpioch nad śpiochy sypiam w nocy 4 godzinki z przerwą na karminie a w dzień A W DZIEŃ SPRZĄTAM bo przecież nie pójdę spać jak Jaśko śpi. mam podejrzenia, że Tz dosypuje mi jakiegoś speeda do herbaty. Albo jestem cyborgiem! ja tez chcę tego speeda :evil_lol: podziwiam!!!! serio serio!!!! jak się opiekowałam Oliwią to spałam razem z nią i tyle ile ona albo i więcej :lol: Quote
Maga100 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ja nawet jakbym chciała, to nie pójdę spać razem z Tadziem... W dzień ma drzemki półgodzinne, więc zanim zasnę, już się trzeba będzie wstać, więc się tylko wkurwię :diabloti: Quote
clockwork Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Maga100 napisał(a):ja nawet jakbym chciała, to nie pójdę spać razem z Tadziem... W dzień ma drzemki półgodzinne, więc zanim zasnę, już się trzeba będzie wstać, więc się tylko wkurwię :diabloti: :evil_lol::evil_lol: masz tak jak ja ... 2 razy podeszłam do "aaaa drzemne sie, może pośpi" ... i właśnie zamykałam ooooczy, moje powieki robią się ciężkie... :roll:.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .... do końca dnia - bez kija do mnie nie podchodź :roll: czasem po basenie nam sie uda, ale tylko czasem :roll: Quote
dbsst Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 i ja nie idę spać nie dlatego, że startuje w konkursie na super mamę a dlatego, że Jasiek ma wbudowany czujnik mama - poduszka ja - wstać. To mnie rozbija i wkurza na maksa. Ale jak nie pójdę spać to potrafi spać tak jak dziś od 10:30 - 13:00!!!!!! fakt, że o 4 był gotowy na wszystko tylko nie spanie - pieprzony katar wrrrrrrrrrrrrrr Quote
dbsst Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 ale jakby ktoś pytał to W A R T O [video=youtube;VzCETkKjpM8]http://www.youtube.com/watch?v=VzCETkKjpM8[/video] Quote
malawaszka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 hahahaha już myślałam, że nic się nie będzie działo i jak Wy nie mpożecie to ja pójdę spać z Jaśkiem ale wkroczyła i sytuację urratowała gwiazda piłki nożnej hahaha biedna nie może się doczekać kiedy Jan będzie z nią grywał :lol: Quote
Maga100 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pies i dziecko w jednym pokoju :shake: a tyle ci mówiłam o zarazkach i alergii, a ty nic sie nie sluchasz :shake: Quote
Recommended Posts