Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

apple napisał(a):
Ale fajowy John'u:loveu:

I nie ładnie sie tak z dziecka nabijać:mad:

no Johny Bravo fajowy po mnie to fakt :P
ale kto się nabija to perlisty śmiech dumy :D

Alicja napisał(a):
wow ...jaki Jaśko ruchliwy ;)

dobrze ze nie ruchawy JESZCZE ha ha

Maga100 napisał(a):
zupełnie nie rozumiem czemu patrząc na Jana mam wrażenie, że patrzę na Tadeusza :shake:

hahha a wiesz,że ja to samo pomyslałam co więcej bracia maja taka samą myszkę miki na głowie na niespodziewanej niespodzewance którą dziś znalazłaś dopatrzyłam się ów myszki miki

a teraz zapraszam wszystkich do mnie na kolacje - jak widać jak debe ugotuje to nie ma pana w mieście............tylko u nas jada sie pod stołem ha ha

[video=youtube;nlpe2Wc0r68]http://www.youtube.com/watch?v=nlpe2Wc0r68&feature=player_embedded[/video]

Posted

Vectra napisał(a):
a Szpilka to nie jest w ciąży ? tak dobrze wygląda :diabloti: ;)

kurde jest......................chyba jej wszystkiego nie wycieli mówiłam "proszę wyciąć jajniki i żołądek" zostawili jajniki!!!
czy dostałaś ostatnio milion smsów??? bo mam twoje dwa nr i nie wiem czy doszło ha ha

Posted

Vectra napisał(a):
ani sztuki :( i słowo nie zablokowałam Cię :diabloti:

qrwa jak to ja to możliwe JAK JAK JAK a miałam plan --------------- wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

dbsst napisał(a):
nie nie nie

:obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

dbsst napisał(a):
czy dostałaś ostatnio milion smsów??? bo mam twoje dwa nr i nie wiem czy doszło ha ha

Vectra napisał(a):
ani sztuki :( i słowo nie zablokowałam Cię :diabloti:

Vectra, to jest plan! Ja też jej powiem, że zmieniłam nr komórki i będę mieć spokój :diabloti:

Posted

mój mózg przeszedł w stan galaretowaty nie wiem jak to się stało ale STAŁO się!!!!
wydaje mi się, że dzwoniłam że umawiałam się okazuje się, że NIE dzwoniłam!!!
wydawało mi się, że napisałam smsa - owszem napisałam ALE NIE WYSŁAŁAM
owszem napisałam i wysłałam ALE NIE DO TEGO ODBIORCY!!!!
Ale jeśli chodzi o Jacholowe sprawy wszystko jest pod kontrolą obudzisz mnie w środku nocy - zaraz zaraz w środku nocy nie śpie przecież.............w zasadzie od kilku tygodni mam 4 godzinną porcję snu przerywaną karmieniem - jak ja to robię :/ hahaha - a powiem ci ile zjadł ile waży i gdzie ma body w krokodyle hahha

Sen co to jest sen-------------> ja śpioch nad śpiochy sypiam w nocy 4 godzinki z przerwą na karminie a w dzień A W DZIEŃ SPRZĄTAM bo przecież nie pójdę spać jak Jaśko śpi.

mam podejrzenia, że Tz dosypuje mi jakiegoś speeda do herbaty. Albo jestem cyborgiem!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziś mieliśmy wyjście takie w gości, że my byliśmy gośćmi HA to było straszne, nie to że my goście tylko spakowanie torby podręcznej, zabranie fotelika z dzieckiem ubranym w kombinezon, zabranie psa "biegać biegać biegać" smycz, aparat, kable, kocyk, klucze,
mamy za mało rąk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czemu wyglądaliśmy jakbyśmy jechali na wakacje gdzieś bardzo daleko
i dlaczego sie zakopaliśmy w środku miasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

dbsst napisał(a):

Sen co to jest sen-------------> ja śpioch nad śpiochy sypiam w nocy 4 godzinki z przerwą na karminie a w dzień A W DZIEŃ SPRZĄTAM bo przecież nie pójdę spać jak Jaśko śpi.

mam podejrzenia, że Tz dosypuje mi jakiegoś speeda do herbaty. Albo jestem cyborgiem!

ja tez chcę tego speeda :evil_lol:

podziwiam!!!! serio serio!!!! jak się opiekowałam Oliwią to spałam razem z nią i tyle ile ona albo i więcej :lol:

Posted

ja nawet jakbym chciała, to nie pójdę spać razem z Tadziem... W dzień ma drzemki półgodzinne, więc zanim zasnę, już się trzeba będzie wstać, więc się tylko wkurwię :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja nawet jakbym chciała, to nie pójdę spać razem z Tadziem... W dzień ma drzemki półgodzinne, więc zanim zasnę, już się trzeba będzie wstać, więc się tylko wkurwię :diabloti:

:evil_lol::evil_lol: masz tak jak ja ... 2 razy podeszłam do "aaaa drzemne sie, może pośpi" ... i właśnie zamykałam ooooczy, moje powieki robią się ciężkie... :roll:.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .... do końca dnia - bez kija do mnie nie podchodź :roll:
czasem po basenie nam sie uda, ale tylko czasem :roll:

Posted

i ja nie idę spać nie dlatego, że startuje w konkursie na super mamę a dlatego, że Jasiek ma wbudowany czujnik mama - poduszka ja - wstać.
To mnie rozbija i wkurza na maksa.
Ale jak nie pójdę spać to potrafi spać tak jak dziś od 10:30 - 13:00!!!!!!
fakt, że o 4 był gotowy na wszystko tylko nie spanie - pieprzony katar wrrrrrrrrrrrrrr

Posted

hahahaha już myślałam, że nic się nie będzie działo i jak Wy nie mpożecie to ja pójdę spać z Jaśkiem ale wkroczyła i sytuację urratowała gwiazda piłki nożnej hahaha biedna nie może się doczekać kiedy Jan będzie z nią grywał :lol: