Alicja Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 czytam że siostrzeńca planuje ktoś podprowadzić ;) Quote
Asiaczek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Podprowadzić - tak. ale jednocześnie sa propozycje, aby zrobic następnego... ahahaha Pzdr. Quote
dbsst Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 apple napisał(a):Co proszę? To Ja Ci to przypomnę jak bedziesz u mnie o foty ze spacerów krzyczała:diabloti: będe :diabloti: Justa napisał(a):No to szkoda marnować taki materiał genetyczny.. Czas na kolejnego klona :loveu: a ić za młoda jesteś jeszcze sie zakocha i co :roll::evil_lol: Alicja napisał(a):czytam że siostrzeńca planuje ktoś podprowadzić ;) broń nas broń :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Podprowadzić - tak. ale jednocześnie sa propozycje, aby zrobic następnego... ahahaha Pzdr. tylko, że ten jest takie fajny już sprawdzony :razz: Witajcie jest super idę budzić Młodziaka jeść i spaceeeeeeeeeeeeer :cool3: Macierzyństwo to dziwny twór :roll: Quote
apple Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dbsst napisał(a): Witajcie jest super idę budzić Młodziaka jeść i spaceeeeeeeeeeeeer :cool3: Macierzyństwo to dziwny twór :roll:Ino nie zapomnij o fotach:diabloti: Quote
Justa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dbsst napisał(a):a ić za młoda jesteś jeszcze sie zakocha i co :roll::evil_lol: i cooooo? :diabloti: Jam już nie taka młoda :shake: Quote
Cola Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dbsst napisał(a):Macierzyństwo to dziwny twór :roll: :roll: a ja myślałam, że ciąża :evil_lol: ....chyba, że macierzyństwo to kolejne stadium "choroby" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 malawaszka napisał(a):a może on nie Twój????? :lol: nie jest jej, bo jest mój przecież :roll: ja ci go dałam na wychowanie tylko, nie pamiętasz? :roll: Witaj, kochana, again :loveu: jak sprzęt, złożyliście, poproszę zdjęcie :cool3: Quote
Alicja Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Maga100 napisał(a):nie jest jej, bo jest mój przecież :roll: ja ci go dałam na wychowanie tylko, nie pamiętasz? :roll: Witaj, kochana, again :loveu: jak sprzęt, złożyliście, poproszę zdjęcie :cool3: tak tak ...czekamy na FOTY !!!!! :grins: Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ooo ja też chcę zobaczyc foty :lol: nie wiem czego co prawda, ale to musi być cośfajnego :lol: Quote
apple Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jaki sprzęt? Jaki? Ha! Już wiem....pewno se debe chustę kangurzycy sprawiła:cool3: Quote
dbsst Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 apple napisał(a):Ino nie zapomnij o fotach:diabloti: tak jasne :diabloti: Justa napisał(a): Jam już nie taka młoda :shake: kopnę normalnie kopnę Maga100 napisał(a):nie jest jej, bo jest mój przecież :roll: ja ci go dałam na wychowanie tylko, nie pamiętasz? :roll: Witaj, kochana, again :loveu: jak sprzęt, złożyliście, poproszę zdjęcie :cool3: nie pamiętam,pamiętam za to moje lico nad białym uchem :diabloti: Witaj kochana :diabloti: sam się złożył :roll::evil_lol: Alicja napisał(a): tak tak ...czekamy na FOTY !!!!! :grins: powiedz mi dokładnie na jakie foty :diabloti: malawaszka napisał(a):ooo ja też chcę zobaczyc foty :lol: nie wiem czego co prawda, ale to musi być cośfajnego :lol: czyli, że moje foty jak coś fajnego czy foty :oops: n ie powiem - skończyłam już połóg i figle mi w głowie :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):Jaki sprzęt? Jaki? Ha! Już wiem....pewno se debe chustę kangurzycy sprawiła:cool3: mmmmmmmmmmmm niezapomniany ten sprzęt a o czym dokładnie rozmawiamy :roll: Quote
Alicja Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 dbsst napisał(a):Czyli na jakie :evil_lol: ......................... :obrazic: Quote
Hanna R. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Alicja napisał(a):ej no czekam na TE foty :grins: dbsst napisał(a):Czyli na jakie :evil_lol: No właśnie . Niby jakie foty miałabyś zamieszczać ? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 czy ty musisz się tak idiotycznie krygować? :diabloti: Już wiem. Fot nie będzie, bo Jasiek będzie leżał na płasko do 6go miesiąca życia :diabloti: Quote
Alicja Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Maga100 napisał(a):czy ty musisz się tak idiotycznie krygować? :diabloti: Już wiem. Fot nie będzie, bo Jasiek będzie leżał na płasko do 6go miesiąca życia :diabloti: o tak tak ...pionizować nie wolno :diabloti: Quote
clockwork Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Maga100 napisał(a): Już wiem. Fot nie będzie, bo Jasiek będzie leżał na płasko do 6go miesiąca życia :diabloti: [FONT=Arial]ooooooo... ja dostałam zjebke od p. rehab. że JUŻ pionizuję dziecko :roll::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]wszystkie takie cwane ... a widzieliście wczoraj w DD TVN ... MAME co karmiła córke piersią do ............. 8go (ÓSMEGO!!!!!) :eek2: ROKU ŻYCIA :shock::shock: ooo i to jest matka :loveu::loveu::loveu::diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&feature=player_embedded [/FONT] Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Alicja napisał(a):......................... :obrazic: no co :evil_lol: Hanna R. napisał(a):No właśnie . Niby jakie foty miałabyś zamieszczać ? :hmmmm: prawda niby jakie chyba zmienie nazwe galerii na Jasiek wolniejszy niż piłka :evil_lol: Maga100 napisał(a):czy ty musisz się tak idiotycznie krygować? :diabloti: Już wiem. Fot nie będzie, bo Jasiek będzie leżał na płasko do 6go miesiąca życia :diabloti: mmmmm lubie jak tak ostro do mnie przemawiasz :diabloti: tak na pionizacji się nie znam więc na wszelki wypadek Jaśko Grubaśko będzie leżał do 18stki :evil_lol: Alicja napisał(a):o tak tak ...pionizować nie wolno :diabloti: nie wolno bo mu jeszcze głowa odpadnie :roll: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ooooooo... ja dostałam zjebke od p. rehab. że JUŻ pionizuję dziecko :roll::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]wszystkie takie cwane ... a widzieliście wczoraj w DD TVN ... MAME co karmiła córke piersią do ............. 8go (ÓSMEGO!!!!!) :eek2: ROKU ŻYCIA :shock::shock: ooo i to jest matka :loveu::loveu::loveu::diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&feature=player_embedded [/FONT] :loveu::loveu: cudowna sprawa ciekawe co na to opieka bo dla mnie to zboczenie a potwierdzeniem jest wstawianie tego typu filmów na youtube :diabloti: nie pionizowany Migdał po spacerze - piękne czasy kiedy na spacerze się spało właśnie dobiegły końca :shake::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [FONT=Arial]a ciekawe co opieka na to że ty w taki ziąb spacerujesz to biedne bezbronne dziecko :shake::shake: nawet bidulek pospać se nie może bo jakieś spacery :shake::shake: a na zewnątrz brudno i niesterylnie :shake::shake: ehhhhh te dzisiejsze matki :shake::shake: za moich czasów..... :roll::roll:[/FONT] Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a ciekawe co opieka na to że ty w taki ziąb spacerujesz to biedne bezbronne dziecko :shake::shake: nawet bidulek pospać se nie może bo jakieś spacery :shake::shake: a na zewnątrz brudno i niesterylnie :shake::shake: ehhhhh te dzisiejsze matki :shake::shake: za moich czasów..... :roll::roll:[/FONT] oj kochana to jeden wielu grzechów :( Jasiek nie posiada łóżka bo po co śpi na tacie bo tak taniej - nie trzeba ogrzewania włączać anie nic Quote
clockwork Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [FONT=Arial]ma krzywo główke :placz::placz::placz: jaki ten Twój R.... zarośnięty :razz::razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] jaki ten Twój R.... zarośnięty :razz::razz:[/FONT] noooooooo ja lubię takie misie brunatne ha ha ale już nie długo Jasiek wprowadził przymusową depilacje :( a teraz pytanie czy przez ten miesiąc zmieniłem się trochę :D Quote
Justa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Teraz wygląda na bardziej wkurzonego :p Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ...i ma chyba większa pieluchę...;) Pzdr. Quote
Recommended Posts