Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Matka Polka samotnie pchająca wózek przez zaspy śnieżne...jesooo, debe to na pewno ty?

pzdr.[/QUOTE]
a u mego boku pies zaczepno obronny - jeden plus zdesperowanej matce polce w zaspach nikt nie zwrócił jeszcze uwagi "prosze wziąść psa tu sa dzieci" ha ha

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Alicja']oooooooooooo Jaśko i Cień mojej Sis xero :multi:

tak Alicjo i cień :shake::evil_lol:

[quote name='Hanna R.']Strasznie rachityczna jesteś :grins:... Zadbaj o siebie .
Miętus starzeje się, że hoho :loveu:

ha ha dziękuje Hanno za cenną uwagę przyjełam ją, przemyślę i zastosuję :evil_lol:
no Mietus dziś kończy 5 tygodni w przyszłym tygodniu szczepienie :roll:
[quote name='Asiaczek']Coś chyba Debe nieczasowa jest...

Pzdr.

hahahha nie jaka :)

[quote name='malawaszka']dzień dobry miętusy!!!!
och witaj moja ukochana Waszko Mała moje słońce jedyne w te pochmurne dni :loveu:

jesteśmy
Miętus śpi dziś zasnął wcześniej :multi: i oby spał dłużej bo muszę karmę dla mojego brytana zamówić :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']nie wiem czemu mi nie zacytowało wcześniej :roll:
Dziekuje Justyno oczy ma po tacie wszystko ma po tacie po mnie tylko posiadł niezadowolenie ze wstawania :shake:[/QUOTE]

a może on nie Twój????? :lol:

Posted

[quote name='Justa']http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1211ps.jpg?t=1265487721

Ależ piękne oczęta ma ten młody człowiek :loveu:

[quote name='malawaszka']a może on nie Twój????? :lol:

i tą możliwość rozważam w końcu
1. mogli się pomylić jak go obrączkowali
2. mogli mi go wcale nie wyjąc i on siedzi w brzuchu - w końcu ciagle czuje ruchy a dać innego
3. mogło mi się przyśnić ze jestem w ciąży i rodze a w tym czasie TZ podstawił takiego swojego klona

tak też mogło być

Posted

[quote name='apple']Nie no ja Cię proszę......a teraz pokaż tego malucha....bo tego chłopa to se chyba od koleżanki pożyczyłaś :crazyeye:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1211ps.jpg?t=1265487721

niezły gigant jest co :D
wróciliśmy z dworu okropnie fatalnie dlaczego ja nie mogę jechać w gondoli a Jan nie może pchać tej gondoli tak wiem wiem za kilka lat tak będzie z tym, że n będzie pchał spacerówkę z matką ;)
Szpilka w końcu szczęśliwa bo łazikuje i biega za piłką może odzyska formę :]

Posted

[quote name='dbsst']niezły gigant jest co :D
wróciliśmy z dworu okropnie fatalnie dlaczego ja nie mogę jechać w gondoli a Jan nie może pchać tej gondoli tak wiem wiem za kilka lat tak będzie z tym, że n będzie pchał spacerówkę z matką ;)
Szpilka w końcu szczęśliwa bo łazikuje i biega za piłką może odzyska formę :]

WOW!!!! WOW!!! WOW!!!! całe! długie zdanie o PSIE!!!!!!!:sweetCyb::laugh2_2:

Posted

[quote name='dbsst']niezły gigant jest co :D
Szpilka w końcu szczęśliwa bo łazikuje i biega za piłką może odzyska formę :][/QUOTE]No duuuży.....czym ty karmisz? Gipsem?:evil_lol:

No to foty z tego piłeczkowania pokazuj:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']WOW!!!! WOW!!! WOW!!!! całe! długie zdanie o PSIE!!!!!!!:sweetCyb::laugh2_2:[/QUOTE]

no tak zapędziłam się i po psie na dzieciowym forum piszę :shake::evil_lol:

[quote name='apple']No duuuży.....czym ty karmisz? Gipsem?:evil_lol:

No to foty z tego piłeczkowania pokazuj:diabloti:[/QUOTE]

odpowidnia ilość gipsu na kosci i kauczuku na stawy i chłopak jak malowany :evil_lol:
kochana czy ty OCIPIAŁAŚ wyobrażasz sobie MNIE z wózkiem, psem co sie mnie nie słucha w zaspach z EMILEM jeszcze :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
może jak odśnieża chodniki to do wózka zamiast Jana emila spakuje :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']no tak zapędziłam się i po psie na dzieciowym forum piszę :shake::evil_lol:

odpowidnia ilość gipsu na kosci i kauczuku na stawy i chłopak jak malowany :evil_lol:
kochana czy ty OCIPIAŁAŚ wyobrażasz sobie MNIE z wózkiem, psem co sie mnie nie słucha w zaspach z EMILEM jeszcze :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
może jak odśnieża chodniki to do wózka zamiast Jana emila spakuje :evil_lol:[/QUOTE]Co proszę? To Ja Ci to przypomnę jak bedziesz u mnie o foty ze spacerów krzyczała:diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']nie wiem czemu mi nie zacytowało wcześniej :roll:
Dziekuje Justyno oczy ma po tacie wszystko ma po tacie po mnie tylko posiadł niezadowolenie ze wstawania :shake:[/QUOTE]

No to szkoda marnować taki materiał genetyczny.. Czas na kolejnego klona :loveu: