Asiaczek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='dbsst'] DZIŚ MAMY 2 TYGODNIE WCZORAJ ODPADŁ NAM PĘPEK :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Mamy juz nawet 3 tygodnie, \pociągasz sznureczki, widziałaś położną, lewe L4 w przyszłości nie wchodza w grę.. Eh, zycie jest piękne! Pzdr. Quote
clockwork Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 muuusiałam ............................... :grins: Quote
clockwork Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [FONT=Arial]teeee a może na wizycie była u Cie moja teściowa no wypisz wymaluj :grins: źle źle źle....................... ja akurat położną do małej miałam supcio... PIES- za pierwszą razą powiedziała że sie boi i nie wejdzie, więc P. poszedł z nim na dwór, za drugim, akurat samce wrócili jak babka była, i nieśmiało powiedziała.... no dobra to niech wejdą przecież to Ich mieszkanie....... a za trzecim... pani wygłaskała Klocusia, rzuciła okiem na małą i poszła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za to położna do mnie :mdleje: masakra...milion pytań do..... ale zabiło mnie "czemu mieszkanie takie małe"?, jak jej powiedziałam że to nie nasze że wynajmujemy....o matko jakie uwagi..... byłam pewna że zgłosi nas do OP. SPOŁ. żeby odebrali nam dziecko :roll::roll: bo rodzice psychopaci bezdomni i pies morderca :diabloti::diabloti::diabloti: a lekarke my już zmieniliśmy... nie bedzie mi jakaś torba mówić co dla mojego dziecka jest dobre i wmawiać mi jakiś alergii których mała nie ma :diabloti: a o kąpieli ci położna wspomniała??? że w przegotowanej wodzie... i na pewno NIE W TYM GARNKU co gotujesz wode na mleko :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] Quote
Maga100 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='dbsst'] czy ty w końcu pójdziesz do domu zasiedziałeś się trochę http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0855ps.jpg?t=1264426046 hahaha, wyślij to zdjęcie położnej :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']buuahahaha mam deja vu http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/e17.jpg http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0855ps.jpg?t=1264426046 ależ nie, Waszeniu, to szło tak: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PS od razu uprzedzam, każdy syn ma swój osobny leżaczek :roll: [quote name='clockwork'][FONT=Arial] a o kąpieli ci położna wspomniała??? że w przegotowanej wodzie... i na pewno NIE W TYM GARNKU co gotujesz wode na mleko :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] tak, wiem od Debe, że było coś o przegotowanej wodzie, skąd wiedziałaś? :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 no i widzisz - to nas różni (między innymi :evil_lol: ) - JA widzę taką samą pozę psów na zdjęciach które pokazałam, a TY widzisz że dzieci są w podobnym rozmiarze na tych które ty wkleiłaś :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 nie, ja widzę dwa takie same leżaczki :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 no pieknie szkoda, że my nie mamy zabawek do naszego leżaczka buuuuuuuuuuuuuuuu Quote
malawaszka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 rozważałam tą opcję :lol: ale już mi się nie chciało dopisywać Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 malawaszka napisał(a):rozważałam tą opcję :lol: ale już mi się nie chciało dopisywać hahahahha leniuch straszny z pani pani Waszko Mała Quote
Alicja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dlaczemu mój siostrzeniec nie ma takich zabawek jak drugi pierwszy syn mojej siostry :hmmmm: Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 bo mamy Alu z innego źródła leżaczki i mój jakiś taki oooooooooo ha ha dziś mieliśmy gościa specjalnego!!!!! ale zanim gość to a kuku a ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 spotkanie na szczycie czy on jest prawdziwy :roll:? ale zawsze byłem tu tylko ja skąd się wziął on :roll: nie ten bliźniak miał byc myslicielem no ale cóż :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0948ps.jpg?t=1264529510 http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0945ps.jpg?t=1264529396 :roflt: papuga widziałam :grins: Quote
Alicja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='dbsst']tak papuga to hit :cool1: było mówić wcześniej :splat: to Klocusiowej żywego papuga by my wam z klatką razem posłali Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 i oto oni BLIŹNIACY razem po tej stronie macicy :diabloti: druga mamo wyjdź z kadru mówi do ciebie twój drugi syn! Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 miało isc z tekstem ale wywaliło mnie i już mi się nie chce pisac więc tylko ogladamy i podziwiamy Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 hej stary nie śpij nie śpij bo cie okradną mamusiu zabierz go błagam a jak ci zdejme skarpete to co Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 hej stary nie śpij nie śpij bo cie okradną mamusiu zabierz go błagam a jak ci zdejme skarpete to co Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 jeden jakby padł drugi robi za surykatkę Quote
Maga100 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 aaaaaaaaaaaa :placz: było cudnie :p Obaj się spisali na medal, spodziewałyśmy się wzajemnych ryków, a tu miła niespodzianka I ja wiem, WIEM, że oni będą się kochać, będą się dzielić wszystkim, będą zgodni, będą się kochać, tak jak ich mamy :roflt: PS Haniu, czy widzisz zdjęcia? Bo leniwa Debe nie wstawiła ci linków :shake: Quote
Hanna R. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 O mamusiu- cód-miód-orzeszki ! Tiiiiiii Skąd mi się namnożyło tyle słodziutkich , śliczniutkich wnucząt O jaka ja szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts