Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[FONT=Arial]buuhahhahahhah.... DEBEEEEEEEE!!!!!!! i szlag trafił idealną mamę..... synka popsułaś.... latasz jak wścieknięta a ON dalej płacze .....:shake::shake::shake:
MOJA DOMI TAKA NIE JEST- JEST GRZECZNA, SPOKOJNA, NIE PŁACZE..... :p cud miód malina.... noooo ale Grosia to po rodzicach taka- innej opcji nie było :grins: :diabloti:

Ty JESZCZE prasujesz???? :crazyeye::crazyeye:
fakt- prasowanie tetry to masakra- wolałam te tyci tyci rękawki prasować.... no i na okazję narodzin córci dorobiłam sie WKOŃCU deski do prasowania i żelazka :roll::oops:
jakoś wcześniej nie czułam potrzeby posiadania owych rzeczy..... i co???? i na co mi to było?? na ten miesiąc czy dwa??? ROZRZUTNOŚĆ :shake: GŁUPIE ZACHCIANKI CIĄŻOWE :shake::shake::roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']w garażu mamy .....Franię :multi: podesłać kurierem ;)

Sis ...jak nocka ??

o tak p tak tylko, żeby przystojna ta frania była :cool3:
spoko standardowa noc - kupa szła i szła i szła i szła i szła i wyszła a jak wyszła to ja ciagle spałam :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='bigos']weź idź trochę z duchem czasu kobieto:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ogarnij się

mogę odgarnąć śnieg naprzykład :evil_lol:
jestem eko :eviltong:

[quote name='bigos']Miętus, Miętus-na myśl przywodzi walka na miny (a Jasno miny robić potrafi:loveu:) jak z Ferdydurke

:p

brawo! oczytana ale za stara dla Jasia :evil_lol:

[quote name='bigos']Balka i tara skoro ona taka postępowa hahah

prawie jak moje takie zużyte :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bigosie brakło mi ciebie zupełnie nie wiem czemu :shake:

Posted

[FONT=Arial]
a dlaczemu wy więzicie tą biedną Franciszke w garażu... zimą ?? :shake::shake:
[/FONT]

Posted

dbsst napisał(a):

brawo! oczytana ale za stara dla Jasia :evil_lol:

Spoko! Wyrzucą mnie drzwiami, wejdę oknem hahaha A pomysłów mi nie brak haha

dbsst napisał(a):

Bigosie brakło mi ciebie zupełnie nie wiem czemu :shake:

Że w sensie tęskniłaś? :]
Bo ja robiem smaka na więcej hahaah

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]
[/FONT]

[FONT=Arial]a co se bede żałować ...ale jak chcesz to Ci ją zakwateruje ;)

C.mnie tu wrzeszczy że to nie Frania w garażu a AURIKA , Frania u mojej mamy w piwnicy jest :roflt:
[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT] [FONT=Arial]Jak się udało łapanko siq ;)?? Popikali mocno Domisię ??[/FONT]

Posted

Klocek do ciebie nie zacytowało mi się wcześniejsze - winszuję żelazka i deski :evil_lol:
pamiętajcie Jaś jest z nami dopiero TYDZIEŃ wiem, że wydaje się wam jakby był od zawsze ale JEST TYDZIEŃ jest nowy i wszystko z nim związane jest nowe i wszystko musi być piękne :evil_lol:
druga sprawa to jedną flanele mam dziwną jakbym jej nie wyprasowała to po praniu możena zrobić z niej linę spuścić na dół przez okno i dac szansę jakiemuś królowiczowi na wejście :cool3:
a znowu jak na mojej tarze włącze wirowanie to z falnelki robi się materiał kora :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

bez serca som :shake:

[quote name='bigos']Spoko! Wyrzucą mnie drzwiami, wejdę oknem hahaha A pomysłów mi nie brak haha

Że w sensie tęskniłaś? :]
Bo ja robiem smaka na więcej hahaah

hahahha jak dobrze, że juz po Wigilii bo jakbyś mi z komina spadła to upieprzyłabyś mi cała wanne :evil_lol:
ale na więcej czego robisz sobie smaka :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a co se bede żałować ...ale jak chcesz to Ci ją zakwateruje ;)

C.mnie tu wrzeszczy że to nie Frania w garażu a AURIKA , Frania u mojej mamy w piwnicy jest :roflt:
[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]

AURIKA - to jakaś azjatka :evil_lol:

Posted

Sis ...jak nocka ??

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a co se bede żałować ...ale jak chcesz to Ci ją zakwateruje ;)

że niby gdzie se ją mam wstawić ??? :roll: jednak w Twoim garażu ma więcej miejsca, :roll:
[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT] [FONT=Arial]Jak się udało łapanko siq ;)?? Popikali mocno Domisię ??[/FONT]
[FONT=Arial]
pffffffffffffff... nie bylim :roll:.. jak ZAWSZE Grosia budzi się o 5-6tej na papu- tak dziś .... PIERWSZY RAZ przespala 10 godz :crazyeye::crazyeye: i wstala o 8mej... a do 8:30 pobieraj krew :roll: a siq zrobic...... :roll:
mamusia... czysta mamusia... woli o glodzie byc, udawac ze spi.... niz dac se kluc...

zepsulam siostrze kompa... ukradlam polski czcionki :roll: no coz nie mozna miec wszystkiego :roll::diabloti:
[/FONT]

Posted

NOC spokojna tylko o 3 Jaś znowu miał monolog - monolog jak juz się zacznie to się ciągnie jak guma w gaciach idzie i idzie i idzie a on jest coraz bardziej zrelaksowany i bardziej i bardziej a na koniec przeżywa rodzaj NIRVANY :evil_lol:
Przy monologu niczym Daniel Olbrychski Jaś wydaje pewną gamę dźwięków - na początku myślałam, że się dusi potem, że ma kaszel uspakajają mnie nogi, które w niezmienionym tempie idą góra dół czasem bok, góra doł czasem bok i do tego dzwięk.

Przy monologu Jaś jest spokojny nie jak przy serii armatniej bąków. Samo spokój sama radość - TYLKO CZEMU KUŹWA O 3 W NOCY - CHOCIAŻ dzis nie mogę narzekać bo było TYLKO o 3 a nie jak czasem potrafi być
24:00 aperitif
3:00 danie główne
6:00 podwieczorek

Przed kilkoma chwilami mój syn chciał popełnić samobójstwo zakrył sobie głowę kocem :evil_lol:
Jaś zaczął też podróżować jak jego imiennik Johnny Walker - dodam, że jeden z moich ulubionych trunków :cool3: - kładę go w jednym miejscu znajduje w drugim kącie łóżeczka także codziennie się czegoś uczymy i ja i on!!!!
No i urósł zrobił się ciężki policzki ma puci puci a kilka bodziaków wylądowało już w torbie "nie zmieszcze się"

Posted

pffffffffffffff... nie bylim :roll:.. jak ZAWSZE Grosia budzi się o 5-6tej na papu- tak dziś .... PIERWSZY RAZ przespala 10 godz :crazyeye: i wstala o 8mej... a do 8:30 pobieraj krew :roll: a siq zrobic...... :roll:
mamusia... czysta mamusia... woli o glodzie byc, udawac ze spi.... niz dac se kluc...

zepsulam siostrze kompa... ukradlam polski czcionki :roll: no coz nie mozna miec wszystkiego :roll::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]:roflt: koffana dziewczyneczka ...wie jak się wymigać ;)
a że spała tak długo to pewnie ciocia :diabloti: ją wymęczyła jak robiły patataja :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]dziekuje.............. oddam potrzebujacym ;)

a skad wiesz ze to ja... ja tak inkognito chcialam :roll::roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]
dopsz ..oddam ;)

a jakoś tak poznałam :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='dbsst']Klocek do ciebie nie zacytowało mi się wcześniejsze - winszuję żelazka i deski :evil_lol:
pamiętajcie Jaś jest z nami dopiero TYDZIEŃ wiem, że wydaje się wam jakby był od zawsze ale JEST TYDZIEŃ jest nowy i wszystko z nim związane jest nowe i wszystko musi być piękne :evil_lol:
druga sprawa to jedną flanele mam dziwną jakbym jej nie wyprasowała to po praniu możena zrobić z niej linę spuścić na dół przez okno i dac szansę jakiemuś królowiczowi na wejście :cool3:
a znowu jak na mojej tarze włącze wirowanie to z falnelki robi się materiał kora :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
to jakiś fabrik feler ...pośle Ci flanelki po Kubie jak chcesz
[/FONT]

bez serca som :shake:

[FONT=Arial]niepraffda :shake:[/FONT]

hahahha jak dobrze, że juz po Wigilii bo jakbyś mi z komina spadła to upieprzyłabyś mi cała wanne :evil_lol:
ale na więcej czego robisz sobie smaka :evil_lol:

AURIKA - to jakaś azjatka :evil_lol:
[FONT=Arial]
russka :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']NOC spokojna tylko o 3 Jaś znowu miał monolog - monolog jak juz się zacznie to się ciągnie jak guma w gaciach idzie i idzie i idzie a on jest coraz bardziej zrelaksowany i bardziej i bardziej a na koniec przeżywa rodzaj NIRVANY :evil_lol:
Przy monologu niczym Daniel Olbrychski Jaś wydaje pewną gamę dźwięków - na początku myślałam, że się dusi potem, że ma kaszel uspakajają mnie nogi, które w niezmienionym tempie idą góra dół czasem bok, góra doł czasem bok i do tego dzwięk.

Przy monologu Jaś jest spokojny nie jak przy serii armatniej bąków. Samo spokój sama radość - TYLKO CZEMU KUŹWA O 3 W NOCY - CHOCIAŻ dzis nie mogę narzekać bo było TYLKO o 3 a nie jak czasem potrafi być
24:00 aperitif
3:00 danie główne
6:00 podwieczorek

Przed kilkoma chwilami mój syn chciał popełnić samobójstwo zakrył sobie głowę kocem :evil_lol:
Jaś zaczął też podróżować jak jego imiennik Johnny Walker - dodam, że jeden z moich ulubionych trunków :cool3: - kładę go w jednym miejscu znajduje w drugim kącie łóżeczka także codziennie się czegoś uczymy i ja i on!!!!
No i urósł zrobił się ciężki policzki ma puci puci a kilka bodziaków wylądowało już w torbie "nie zmieszcze się"

:roflt:

zrób sobie też torbę pt ,, w tym nie byłem ANI RAZU ;),,

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]dziekuje.............. oddam potrzebujacym ;)

a skad wiesz ze to ja... ja tak inkognito chcialam :roll::roll:
[/FONT]

no i prawie ci wyszło PRAWIE robi wielką różnicę :evil_lol:

[quote name='apple']Tu jest lepiej niż w kinie na najlepszej komedii:evil_lol:

nie rozumiem ja tu się zwierzam w dobrej wierze a ty się śmiejesz :shake::placz::diabloti:
...............................................................................................................

teraz coś o MNIE bo wiem, że wszyscy żywo sie interesują co u PIĘKNEJ MŁODEJ MATKI POLKI DEBE a dziękuję nie narzekam..................................dobra narzekam BARDZO NARZEKAM:placz::placz:

wczoraj musiałam wyjść - nie syn został z tata nie sam :shake::evil_lol:.
Wyszłam i ku mojemu przerażeniu spostrzegłam, że jestem NIEWIDZIALNA :placz::placz:
nikt na mnie nie patrzył z myślą przewodnią "czy ona zapomniała urodzić" :placz:
nikt nie przepuścił jako o bosz znalazła się XVI wieczna kula armatnia :placz:
drzwi nikt nie przytrzymał mówiąc "bliźniaki tak" :placz:
ale to nie koniec weszłam do sklepu i..........................................w kasie dla uprzywilejowanych nie stanełam :placz::placz::placz:

za to od wyjęcia Syna mego schudłam 13kg!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
Klocuszku mam swoja 13 :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']

muszę przestac te flanelki tak o kamień tłuc :evil_lol:
o masz rację bo w torbie "w to się juz nie mieszcze" są rzeczy pt "kto to do jasnej wymyślił" :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:multi:

poczekaj jak teraz kolejne kg polecą ;)

mówisz ja myślałam, że jeszcze z dwa kg brzuch którego już prawie nie ma :crazyeye: a jak wychodziłam ze szpitala wyglądałam jak w 5 miesiącu ciąży :crazyeye:

Posted

dbsst napisał(a):

nie rozumiem ja tu się zwierzam w dobrej wierze a ty się śmiejesz :shake::placz::diabloti:
...............................................................................................................

teraz coś o MNIE bo wiem, że wszyscy żywo sie interesują co u PIĘKNEJ MŁODEJ MATKI POLKI DEBE a dziękuję nie narzekam..................................dobra narzekam BARDZO NARZEKAM:placz::placz:

wczoraj musiałam wyjść - nie syn został z tata nie sam :shake::evil_lol:.
Wyszłam i ku mojemu przerażeniu spostrzegłam, że jestem NIEWIDZIALNA :placz::placz:
nikt na mnie nie patrzył z myślą przewodnią "czy ona zapomniała urodzić" :placz:
nikt nie przepuścił jako o bosz znalazła się XVI wieczna kula armatnia :placz:
drzwi nikt nie przytrzymał mówiąc "bliźniaki tak" :placz:
ale to nie koniec weszłam do sklepu i..........................................w kasie dla uprzywilejowanych nie stanełam :placz::placz::placz:

za to od wyjęcia Syna mego schudłam 13kg!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
Klocuszku mam swoja 13 :multi::multi::multi:
Nie no aj sie nie śmieję....ja się zanoszę:roflt::diabloti:

Debe....haaalo gdzie jesteś:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']A nie macie maglownicy :hmmmm: zajebiście sie prasowało .... a tak wogóle pieluche po wysuszeniu składa się na pół i jeszcze na pół i się taki wąski pasek przejeżdza żelazkiem albo przepuszcza przez magla i po kłopocie .... nie wiem coż macie za problemy :hmmmm:

aleś Ty zacofana :evil_lol: teraz Młode Matki Polki nawet nie wiedzą jak to wygląda i do czego służy :evil_lol: a jak zobaczą napis magiel to drapią się po włosach i pytają : a co to q jest? :evil_lol:

[quote name='dbsst']spoko standardowa noc - kupa szła i szła i szła i szła i szła i wyszła a jak wyszła to ja ciagle spałam :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: a wystarczyło mu masaż antykolkowy robić codziennie :diabloti:

dbsst;13896671druga sprawa to jedną flanele mam dziwną jakbym jej nie wyprasowała to po praniu możena zrobić z niej linę spuścić na dół przez okno i dac szansę jakiemuś królowiczowi na wejście :cool3:[/QUOTE napisał(a):

...i pewnie ta flanelka jest rozmiaru prześcieradła o wymiarze 200x220 :diabloti: jeśli tak..to to nie jest pielucha Jaśka :megagrin:

[quote name='dbsst']Przed kilkoma chwilami mój syn chciał popełnić samobójstwo zakrył sobie głowę kocem :evil_lol:

:roflt: tak szybko ma was już dosyć??

...a mówiłam, że długo nie pochodzi w rozmiarze 56 :cool3:

[quote name='Alicja']:roflt:

dokładnie :evil_lol: i po co było kupować tyyyyle ubranek 56??

[quote name='dbsst']za to od wyjęcia Syna mego schudłam 13kg!!!!!!!! :multi:

super....to ile jeszcze zostało z tej nadwagi?? :diabloti:

[quote name='malawaszka']kurcze niech mi ktoś wyjmie takie 13 kg nooooo

najpierw musisz je sobie zrobić....w tym powinien Ci pomóc TZ :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale ja sobie sama zrobiłam :roflt:

:roflt::roflt::roflt: zdolna jesteś...ja nie wiem jak można sobie samej bliźniaki zrobić :diabloti: