malawaszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Maga100']przerażony, że będziesz chciała rozmawiać wieczorami, zamiast siedzieć w necie? :evil_lol: ja i rozmawiać?????? czy Ty mnie nie znasz???? :roflt: Quote
Vectra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 malawaszka napisał(a):ja i rozmawiać?????? czy Ty mnie nie znasz???? :roflt: bał się pewnie tej przerażającej ciszy , tak przynajmniej ma komfort , słysząc uderzenia w klawisze i klikanie myszką :evil_lol: zupełnie nie wiem czemu , mój TZ robi się blady , jak mu doniosę, ze net nie działa lub komp mi się psuł :cooldevi: Quote
Maga100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'] ...ino że nie pyskował .... no co ja poradze że taki jest .... zresztą chyba czuł co by sie działo jakby mi jakiś goowniarz pyskować chciał :grins: Dobrze. Niniejszym oddaję ci Tadeusza na wychowanie. Prosze mi go oddać grzecznego, ułozonego, miłego, zgodnego, pracowitego. Może mówić do mnie Pani Matko :evil_lol: [quote name='malawaszka']ja i rozmawiać?????? czy Ty mnie nie znasz???? :roflt: No tak, jakże mogłabym zapomnieć :roll: Tobie nawet po alkoholu nie rozwiązuje się język, ino chichot się dobywa :diabloti: [quote name='Vectra']zupełnie nie wiem czemu , mój TZ robi się blady , jak mu doniosę, ze net nie działa lub komp mi się psuł :cooldevi: bo on jest ogarniety paniką, ze będziesz chciała wraz z nim oglądać telewizje, romantycznie przytulona :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Maga100']Dobrze. Niniejszym oddaję ci Tadeusza na wychowanie. Prosze mi go oddać grzecznego, ułozonego, miłego, zgodnego, pracowitego. Może mówić do mnie Pani Matko :evil_lol: z tą Panią Matko to zaszalałaś :stupid: ....Qba mówi Mamuśka :roflt: bo on jest ogarniety paniką, ze będziesz chciała wraz z nim oglądać telewizje, romantycznie przytulona :evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Maga100'] bo on jest ogarniety paniką, ze będziesz chciała wraz z nim oglądać telewizje, romantycznie przytulona :evil_lol: o to to to :evil_lol: Quote
Olcia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 dzień dobry Jasiu, Pani Matko, Alu z grzecznym synem:), vectro z bladym TZ-em , waszko zamknięta w sobie wszystkim mówię wielkie dzień dobry:):):) Quote
Alicja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Olcia']dzień dobry Jasiu, Pani Matko, Alu z grzecznym synem:), vectro z bladym TZ-em , waszko zamknięta w sobie wszystkim mówię wielkie dzień dobry:):):) a przywitam się tu z Tobą ...Witaj Olciu z czarnymi psami i uśmiechniętym Alankiem ;) i z czekoladą od teściowej :diabloti: elo Debe i Jaśko i Szpilko :grins: Quote
Alicja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Olcia']dzień dobry Jasiu, Pani Matko, Alu z grzecznym synem:), vectro z bladym TZ-em , waszko zamknięta w sobie wszystkim mówię wielkie dzień dobry:):):) a przywitam się tu z Tobą ...Witaj Olciu z czarnymi psami i uśmiechniętym Alankiem ;) i z czekoladą od teściowej :diabloti: elo Debe i Jaśko i Szpilko :grins: Quote
Olcia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Alicja'] i z czekoladą od teściowej czeka schowana w lodówce do 18 urodzin Alana:) Quote
Alicja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Olcia']czeka schowana w lodówce do 18 urodzin Alana:) kurde ...a już liczyłam ze ją odbezpieczysz jak wpadniemy z wizytą :diabloti: Quote
apple Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 dbsst napisał(a):oddam jakiejś narzeczonej :diabloti: Oplułam się:roflt: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Maga100'] Tobie nawet po alkoholu nie rozwiązuje się język, ino chichot się dobywa :diabloti: :evil_lol: A już mi się wydawało, że ino mi się wydawało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Olcia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Alicja'] kurde ...a już liczyłam ze ją odbezpieczysz jak wpadniemy z wizytą :diabloti: Aluś bałabym się że się potrujecie nie wiadomo co tam jest w środku:) Quote
Cola Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :hand: jak się trzymacie? Jasiek już się zadomowił i daje wam popalić w nocy?? :evil_lol: ...a że tak z ciekawości zapytam :p kto kąpie Jaśka?? :cool3: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Olcia']Waszke na wsi zasypało i nie ma netu więc czekamy do wiosny aż odtopnieje i neta oddadzą taki był plan ale wiedzę, że Waszka odkopała zaspy i net ma :shake::evil_lol: [quote name='malawaszka']już jestem już jestem :lol: TZ przerażony szybciutko znalazł rozwiązanie sytuacji bez wyjścia zupełnie nie wiem why - może bał się że nie będzie słyszał chichotu za monitora i to on będzie musiał zabrać się do roboty i czasem jakimś żartem sypnąć :evil_lol: [quote name='Maga100'] przerażony, że będziesz chciała rozmawiać wieczorami, zamiast siedzieć w necie? o albo [quote name='malawaszka']ja i rozmawiać?????? czy Ty mnie nie znasz???? :roflt: ale ja cię nie znam wpadniesz się dać poznać :cool3: [quote name='Vectra']bał się pewnie tej przerażającej ciszy , tak przynajmniej ma komfort , słysząc uderzenia w klawisze i klikanie myszką zupełnie nie wiem czemu , mój TZ robi się blady , jak mu doniosę, ze net nie działa lub komp mi się psuł hahahhaha ja wiem czemu ale nie powiem :eviltong: chociaż tobie zostaje alternatywa kilkanie w klawisze komórki :cool3::evil_lol: [quote name='Maga100'] bo on jest ogarniety paniką, ze będziesz chciała wraz z nim oglądać telewizje, romantycznie przytulona mój też swego czasu robił wszystko, żeby się mnie pozbyć - a potem zrobił mi Jaśka i ma mnie z głowy i nie musi z netem kombinować :diabloti: [quote name='Justa']witaj RODZINO ! witaj Justyno :multi: [quote name='Olcia']dzień dobry Jasiu, Pani Matko, Alu z grzecznym synem, vectro z bladym TZ-em , waszko zamknięta w sobie wszystkim mówię wielkie dzień dobry hahhaha czesc Alanowa ferajno :evil_lol: [quote name='Alicja'] elo Debe i Jaśko i Szpilko Hej sis xero :evil_lol: [quote name='apple']Oplułam się nie pluj na siebie i uważaj twoja Ala może być jedną z nich narzeczonych :cool3: [quote name='Hanna R.']A już mi się wydawało, że ino mi się wydawało Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaania:loveu: [quote name='Olcia']Aluś bałabym się że się potrujecie nie wiadomo co tam jest w środku:) pomyśl tak i tak ktoś się otruje a jako spokój będzie na forum jak jedna chichota z drugą zjedzą czekoladkę :loveu::diabloti: [quote name='Cola'] jak się trzymacie? Jasiek już się zadomowił i daje wam popalić w nocy?? ...a że tak z ciekawości zapytam kto kąpie Jaśka?? 1. narazie znowu spokój w poniedziałek mieliśmy zły dzień ale zaradziliśmy co nie co i Jasiek znowu je śpi i............................:evil_lol: 2. Chyba się zadomowił bo już mu nie przeszkadzają odgłosy na początku czasem się wzdrygał a teraz coś musi być blisko niego, żeby się wystraszył I Szpilka się zadomowiła siada na naszym łóżku i patrzy na niego, zagląda mu do wózka. Jak zaczyna kwękać to leci i patrzy co się dzieje. Na początku omijała go szerokim łukiem :evil_lol: W nocy wstaje do niego zależy jak liczyć 2x a tak naprawdę 1x bo o 24 oporządza go Tz więc ja wstaje o 3. Dziś o 2:30 kwękał bo był głodny za to po jedzeniu gdzieś koło 4 zrobił mega wielką olbrzymiastą kupę godzinę ją dusił - obudziło mnie kwękanie :evil_lol: ps jak z tak małej doopki może wyjść taki potwór :roll::evil_lol: u nas zanim jeszcze zaszliśmy w ciąże było postanowione, że kąpanie to męska robota i tak jest ja co najwyżej podaje ręczniki :evil_lol: Jasiek płaczę, żeby nie było jak za długo mu zimno w jajka, jak za długo go się przewija, za to jak myje się mu kuper pod kranem wpada w letarg jak rekin i zasypia to samo w czasie kąpieli :evil_lol: dziś może zrobie foto :evil_lol: za to jak wyjmujesz go z wanienki ryczy. uważam, że jest idealny i zawsze taki będzie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 dziś właśnie zakończyliśmy nasze pierwsze wietrzenie - nie możemy wyjść na balkon więc zrobiliśmy sobie dobrze w inny sposób - mam nadzieję, że małemu się podobało :cool1: Jest cieplutki więc chyba było ok i śpi :loveu: Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 dbsst napisał(a): uważam, że jest idealny i zawsze taki będzie :loveu::loveu::loveu::loveu: AMEN :roflt: Quote
Cola Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Mam nadzieję, że zrobiłaś letargowe fotaski :cool3: i nam pokażesz :multi: ...oby był idealny :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Czuję tu jakiś miętowy zapach ... :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Hanna R.']Czuję tu jakiś miętowy zapach ... :loveu::loveu::loveu: czy chodzi Ci Babciu o taki miętowy zapaszek http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0731ps.jpg?t=1263415582 chciałbym spać czy raczej wstać http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0732ps.jpg?t=1263416398 Quote
Vectra Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 a co Ty robisz Jaśkowi , że on ciągle śpi :hmmmm: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Alicja']czekam na fotasy ;) idą :evil_lol: [quote name='malawaszka']AMEN :roflt: ale o co chodzi :evil_lol: [quote name='Cola']Mam nadzieję, że zrobiłaś letargowe fotaski :cool3: i nam pokażesz :multi: ...oby był idealny :evil_lol: idą foty ale jakoś nie mogę się skupić na wybieraniu bo wszystkie sa jak śpi :evil_lol: jak to oby był skoro jest idealny :hmmmm: [quote name='Vectra']a co Ty robisz Jaśkowi , że on ciągle śpi :hmmmm: daje mu makówkę do possania....................tak się nie robi :roll::evil_lol: po spokojnej matce spokojny syn :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki niezdecydowany ...ale koffany :loveu::loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0732ps.jpg?t=1263416398[/FONT] Quote
Recommended Posts