Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
... juz spakowana? Gotowa? Kiedy wyruszacie do szpitala?

Ale faktycznie masz rację. To tak jakoś dziwnie będzie dla ciebie - bez brzucha, bez Jaśka w Tobie, tylko obok...I znowu fakt - TO WSZYSTKO BĘDZIE TWOJE!!!:) No i po cześci TZ, prawda;)
Trzymaj się, Kochana.
Czekamy tu na Ciebie, ale nie przesadzaj. Poczekamy. Maga na pewno nam wszystko przekaże.
Do usłyszenia!

pzdr.

spakowana, posprawdzana, pies wychodzony, podłogi wymyte pranie nastawione, sprawy urzędowe załatwione, paznokcie i parapety zrobione, kwiaty podlane, jeszcze tylko jedno pismo, śniadanie w trakcie, jeszcze tylko pierdoły i już :cool1:

bigos napisał(a):
trzym się tam dzielnie kobito:loveu: czekamy na Jaśka

hahahaha dzięki Bigosie z urokiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

JEST GIT :cool3: tylko czemu TZ juz półtorej godziny jedzie do pracy (bez korków ma z 30 min) mam nadzieję, że zdąży na akcje małolat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Asiaczek napisał(a):
No i pamiętaj zaliczyć domowe WC:)

Pzdr.

hahahhahaha spokojna głowa znowu nie opłacam i się wychodzić z mojego kibello :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']. Maga na pewno nam wszystko przekaże.
Do usłyszenia!

pzdr.

nie, nie, będę was trzymała w niepewności aż Jasiek skończy 5 lat. Debe się też nie odezwie, bo nie będzie miała czasu :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']nie, nie, będę was trzymała w niepewności aż Jasiek skończy 5 lat. Debe się też nie odezwie, bo nie będzie miała czasu :diabloti:

to prawda nei będe miała czasu bo udaję sie w podróz ale będę...........jak Jan skończy piec lat a do tego czasu zostanie ze swoją druga pierwsza matka Madziunią :loveu:

Posted

kurde dziewczyny mam pełne gacie i nie wiem z jakiego powodu.................zaczynam być totalnie skupiona jakbym miała oddac zaraz skok ze skoczni mamuciej

kochana wdech - wydech bo młodego stresujesz :*

wiecie co zadaje sobie pytanie - jak to bedzie nie być w ciąży

Będzie dobrze!

jak to bedzie nie czuć jak się rusza kopie i manifestuje swoje niezadowolenie ze stawiania mu gorącego kubka na głowie

No ładne rzeczy dbsst ja tu czytam hihihi

i będzie taki mój mój mój w każdym kawałeczku, mała nózka moja, mała rączka moja, mały nosek mój, mały okragły brzuch mój i wielka głowa też moja ale jak to jak on może byc mój jak ja go nie znam

Znasz znasz tego człowieczka. Jest z Tobą 24 przez 9 miesięcy. A teraz zobaczysz go, ukochasz i już na zawsze będziecie razem.
Trzymaj się kochana ciepło.
Czekamy na wieści.

Posted

Dlaczego ty siedzisz o 5ej rano na dogo....??
Ja nie spie od 4ej:grins: obudzil mnie skurczybyk pochodzacy z okolicy krzyzowej...A potem po godzinie nastepny...Przeprowadzilam powazna rozmowe z synem,zakazalam wychodzenia do czwartku wieczorem....Przeszlo...uffff....jakie ja mam posluszne dziecko :evil_lol:

Posted

a ja sie denerwuje jakbym to ja jechała na to Ciach ciach:roll:

DEBE!!!!! a co ci bede gadać- idź, wypluj już tego Januszka :diabloti: trzymam kciuki,

bedzie dobrze- zobaczysz... jak JA sobie dałam rade to KAŻDY SE DA... i słowa mojej położnej "luzik- dziecko nie jest ze szkła!" ;) jak obetniesz Jaśkowi pierwszy raz paznokcie- możesz być z siebie dumna :roflt::diabloti:

Posted

jestem................................akurat dziś wszyscy musza mieć postanowienia Noworczne, że będa o siebie dbac i sie za mną MUSZĄ spotkać hahahahahhaha.
milionowy telefon pt: witam pani dominiko przychodziłem/am do pani kiedyśtam.................................hahahhaha

Posted

malawaszka napisał(a):
witam pani dominiko - byłam u pani dwa lata temu - czy możemy się spotkać w tym tygodniu, najlepiej dzisiaj????? :lol:

tak zaraszam do siebie do szpitala hahahha przyjme panią miedzy parciem a rozwarciem