dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Maga100']dlatego dzisiaj była wizyta u Madzi :p W ramach równowagi psychicznej :p i zneutralizowania stresu i jego urazów :p i pewnie dlatego do domu wróciłam w panice gotowa skakać ze skoczni mamuciej :diabloti: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 nie byłoby prościej jakby Szpital do was przenieśli :hmmmm: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']nie byłoby prościej jakby Szpital do was przenieśli :hmmmm: byłoby ale wtedy TZ nie miał by szans pogubić sie we własnym domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 :errrr::errrr::errrr: to wolisz psa pompować zatykając go korkiem?? a balonik zawczasu na balkonie opróżniasz :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Maga100']dlatego dzisiaj była wizyta u Madzi :p W ramach równowagi psychicznej :p i zneutralizowania stresu i jego urazów :p Kochana , zrobiono tu z ciebie upiorną, ale megawypasioną inteligencją wydrę która może wywoływać właśnie PTSD po krótkich nawet kontaktach. No to chyba Twój tor myślenia nie idzie we właściwym kierunku ??? :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Cola napisał(a)::errrr::errrr::errrr: to wolisz psa pompować zatykając go korkiem?? a balonik zawczasu na balkonie opróżniasz :diabloti: ale jak zawiśnie pod sufitem to ile więcej miejsca na dole zostanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a):od tyłu balonik niebezpieczny może się napompować i...........................:evil_lol: ... i pęc :roflt: idź spać już SIO!!!! Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 malawaszka napisał(a):... i pęc :roflt: idź spać już SIO!!!! żartujesz musze zjeść pomarańcze i mandarynki bo od jutra ścisla dieta marchewka i ryż:shake::evil_lol: a tak mnie wypedzasz czyżbyś chciała juz złozyć kwiaty dziękczynne na moim ołtarzyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Hanna R.']Kochana , zrobiono tu z ciebie upiorną, ale megawypasioną inteligencją wydrę która może wywoływać właśnie PTSD po krótkich nawet kontaktach. No to chyba Twój tor myślenia nie idzie we właściwym kierunku ??? :loveu::loveu::loveu::diabloti: mój tor idzie w odpowiednim kierunku :diabloti: do celu :diabloti: to inne tory kończą jako bocznice :diabloti: no chyba, ze ktoś się podłączył pode mnie, wówczas jest na dobrej drodze - czyli Debe na przykład :p:p ach, jakie ona ma szczęście :loveu: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Hanna R.']Kochana , zrobiono tu z ciebie upiorną, ale megawypasioną inteligencją wydrę która może wywoływać właśnie PTSD po krótkich nawet kontaktach. No to chyba Twój tor myślenia nie idzie we właściwym kierunku ??? :loveu::loveu::loveu::diabloti: [quote name='Maga100']mój tor idzie w odpowiednim kierunku :diabloti: do celu :diabloti: to inne tory kończą jako bocznice :diabloti: no chyba, ze ktoś się podłączył pode mnie, wówczas jest na dobrej drodze - czyli Debe na przykład :p:p ach, jakie ona ma szczęście :loveu: to ja pasuje bo ta rozmowa zaczyna byc tak inteligentna, że bez translatora wymiękam---pamiętajcie ja pracownik FIZYCZNY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hoć jutro NIC mnie nie czeka oddalam się spać . Resztka zdrowego rozsądku teleportuje się u Ciebie w kuchni. Bacz na nią. I zrób z nią co tam sobie chcesz, Pamiętaj, że to rozsadek wielkiej wartości - od Babci Hanny Starej Doktorki Miejskiej . Pa pa Dasz radę ! Quote
Hanna R. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hoć jutro NIC mnie nie czeka oddalam się spać . Resztka zdrowego rozsądku teleportuje się u Ciebie w kuchni. Bacz na nią. I zrób z nią co tam sobie chcesz, Pamiętaj, że to rozsadek wielkiej wartości - od Babci Hanny Starej Doktorki Miejskiej . Pa pa Dasz radę ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Hanna R. napisał(a):Hoć jutro NIC mnie nie czeka oddalam się spać . Resztka zdrowego rozsądku teleportuje się u Ciebie w kuchni. Bacz na nią. I zrób z nią co tam sobie chcesz, Pamiętaj, że to rozsadek wielkiej wartości - od Babci Hanny Starej Doktorki Miejskiej . Pa pa Dasz radę ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: chyba pójdę Twoim śladem bo i mnie nei wiele jutro czeka ale znam kogos kto przeżyje swój pierwszy szok istnienia i może teraz jest chwila na kontemplacje a tak na serio musze oddalić sie od tych pomarańczy bo jutro moge zasrać stół :shake::diabloti: Haniu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Hanna R.']Hoć jutro NIC mnie nie czeka oddalam się spać . Resztka zdrowego rozsądku teleportuje się u Ciebie w kuchni. Bacz na nią. I zrób z nią co tam sobie chcesz, Pamiętaj, że to rozsadek wielkiej wartości - od Babci Hanny Starej Doktorki Miejskiej . Poszłam do kuchni. Pa pa. Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 no weź idź już spać , bo jutro będziesz miała wory pod oczami wielkości swojego brzucha :diabloti: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Vectra napisał(a):no weź idź już spać , bo jutro będziesz miała wory pod oczami wielkości swojego brzucha :diabloti: kolejna chce mi ofiary dziękczynne złozyć :diabloti: od jutra brzuch i waga pikuje w dół :cool3: takiz mam plan :evil_lol::evil_lol: po namyśle idę spać ale............................................jutro się pojawiam przed pójsciem do szpitala na forum MACIE BYĆ :diabloti: jeśli pojedziecie do sklepu strzelam focha, jeśli bedziecie spać strzelam focha..............kara jedna nie będzie zdjęć mojego syna :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a): a tak na serio musze oddalić sie od tych pomarańczy bo jutro moge zasrać stół :shake::diabloti: :roflt: hahahahaha padłam i mie mogę powstać :roflt: Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 tylko jak Ty będziesz szaleć po dogo , to ja będę spać .. chyba że masz odwagę mnie obudzić :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a ja jadę do sklepu, bo nie zdzierżę cały dzień sam na sam z Marudem! :angryy::placz: ale komórkę bede miała przyklejoną do ucha i będę po 13.00 w domu :p Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 malawaszka napisał(a)::roflt: hahahahaha padłam i mie mogę powstać :roflt: widzisz Wasiu ciąża ma swoje uroki z regóły nie możesz powstać więc się przyzwyczajaj :evil_lol: Vectra napisał(a):tylko jak Ty będziesz szaleć po dogo , to ja będę spać .. chyba że masz odwagę mnie obudzić :evil_lol: mam tylko nie wyłaczaj tel :cool1::cool1: Quote
anetta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ani się obejrzysz a już dziaskiem zostajesz to chyba jakoś tak działa Wolałabym nie zostać :evil_lol: Debe, niech moc będzie z Tobą :cool1::cool1: :drinking: Mnie jutro nie będzie :eviltong: Wieczorem wpadne i zobacze...co się urodziło :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a ja miałam na zakupy jechać z rana bo J ma urodziny pojutrze :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 anetta napisał(a): :drinking: Mnie jutro nie będzie :eviltong: Wieczorem wpadne i zobacze...co się urodziło :evil_lol::evil_lol: siedź mi tu :evil_lol: malawaszka napisał(a):a ja miałam na zakupy jechać z rana bo J ma urodziny pojutrze :evil_lol: na urodziny dostanie od nas prezent będziesz mogła go wtajemniczyć w to co dzieje sie na dg - pewnie o tym marzy :p Własnie w tv leci method man :multi::multi::multi::multi: piekna muzyka na poród chyba wezme ze soba mp4 :p Quote
Asiaczek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ... juz spakowana? Gotowa? Kiedy wyruszacie do szpitala? Ale faktycznie masz rację. To tak jakoś dziwnie będzie dla ciebie - bez brzucha, bez Jaśka w Tobie, tylko obok...I znowu fakt - TO WSZYSTKO BĘDZIE TWOJE!!!:) No i po cześci TZ, prawda;) Trzymaj się, Kochana. Czekamy tu na Ciebie, ale nie przesadzaj. Poczekamy. Maga na pewno nam wszystko przekaże. Do usłyszenia! pzdr. Quote
bigos Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 trzym się tam dzielnie kobito:loveu: czekamy na Jaśka Quote
Recommended Posts