Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Debe , masz pełne gacie ? :diabloti: ale trzymam mocno kciuki :kciuki: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 już za chwileczkę już za momencik :kciuki: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 kurde dziewczyny mam pełne gacie i nie wiem z jakiego powodu.................zaczynam być totalnie skupiona jakbym miała oddac zaraz skok ze skoczni mamuciej :shake: wiecie co zadaje sobie pytanie - jak to bedzie nie być w ciąży :roll: i nagle to, że jutro go zobaczę stało sie takie nierealne cale 9 miechów na to czekałam a teraz.............NIEWIERZE, ze to JUŻ :roll: jak to bedzie nie czuć jak się rusza kopie i manifestuje swoje niezadowolenie ze stawiania mu gorącego kubka na głowie :roll: i będzie taki mój mój mój w każdym kawałeczku, mała nózka moja, mała rączka moja, mały nosek mój, mały okragły brzuch mój i wielka głowa też moja ale jak to jak on może byc mój jak ja go nie znam :crazyeye: niesamowite - jak wyjazd z koloni kończy się jedno, żeby drugie mogło sie zacząć :roll: Quote
Hanna R. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dominika, tak ładnie i wzruszająco napisałaś ... Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']Sis ...jakoś TO BĘDZIE :calus: no bedzie to wiem bardziej mnie zastanawia za ile to będzie i czy ja doczekam do tego będzie :evil_lol: [quote name='Hanna R.']Dominika, tak ładnie i wzruszająco napisałaś ... Hanno czy wyczuwam nutkę ironii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a): Hanno czy wyczuwam nutkę ironii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A weźźźź ! :pissed: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Hanna R. napisał(a):A weźźźź ! :pissed: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ładne zęby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 zaraz aż łezkę uronię:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jak się dotoczysz i jakos wturlasz na wyro jutro , to daj znać :evil_lol: a fak przyniosą ci jakieś obce dziecko - pamiętaj bądź kulturalna , nie tak jak na dogo full wypas wiocha ... przedstaw się :diabloti: dziecku naturalnie Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 hahahahahaahhaha uważaj bo nas zaraz wyprosi jak poprzednio od Waszków Quote
Maga100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to dziś jedziesz wyjadać te sałateczki do Magi ;) sałateczki zeżarła Vectra i nic, nic nie zostawiła dla wieczniegłodnejdominiki :placz: [quote name='dbsst']i rudolf http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0668ps.jpg?t=1262515991 mówiłam ci, ze ona za dużo pije :shake: [quote name='Alicja']Asiaczku ...ja czuję , że jak Debe wjedzie do szpitala to pomyślą , że ona się tam przeprowadza ... hahaha, ja WIDZIAŁAM jej wyprawkę do szpitala i już wiem, czemu R od 9 miesięcy ostro ćwiczy na siłowni :evil_lol: A i tak nie da rady, już zwędzili wózek z Auchan, a położne pomyślą, że D. wprowadza się na rok :diabloti: Witaj, o kochana, czy tęskniłaś??? :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Maga100'] hahaha, ja WIDZIAŁAM jej wyprawkę do szpitala i już wiem, czemu R od 9 miesięcy ostro ćwiczy na siłowni :evil_lol: A i tak nie da rady, już zwędzili wózek z Auchan, a położne pomyślą, że D. wprowadza się na rok :diabloti: ja ją widzę oczyma wyobraźni :evil_lol: Quote
Justa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dominiczko, trzymam jutro kciuki za Ciebie i Jasia ! :) Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bigos napisał(a):hahahahahaahhaha uważaj bo nas zaraz wyprosi jak poprzednio od Waszków nie damy się , wywalą nas drzwiami , wrócimy oknem :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 panika mineła jest ok oglądałam film :eviltong: Quote
Cola Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 nadrobiłam zaległości :mdleje: czyli od ostatniego dnia 2009 :roll: padam... [quote name='dbsst']młody ma byc koło 16 dopiero o 13 mam się zjawić ktg kroplówki itd [quote name='dbsst']04.01 ogłaszam jako święto dla DGmaniaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: zrobię sobie popcorn i poproszę TZ o drina...i będę na dg czekać na wieści i pierwsze zdjęcie :cool3: [quote name='Maga100']Dominiko. Właśnie przeczytałam na forum dzieciowym BARDZO WAŻNĄ INFORMACJĘ. A więc słuchaj uważnie i zanotuj: jak już Jan będzie pił wodę, to tę wodę MUSISZ GOTOWAĆ w osobnym, specjalnie tylko do tego przeznaczonym garnku!!!!! Do niczego innego ten garnek nie może zostać użyty :nono: I nie że wybierasz jakiegoś ze swojego zestawu.:nono: Musisz iść i zakupić NOWY. I potem wodę, czy do picia, czy do wstrętnego sztucznego mleka, gotujesz TYLKO I WYŁĄCZNIE w tym garnku. Gotowanie wody w ogólnym czajniku elektrycznym jest niedopuszczalne!!!!!:shake: [quote name='Maga100']garnek ma być zdrowy, nie rakotwórczy i uważaj na sztuczne barwniki. Żadne badziewie z tesco. Jakiś zepter za 3tys powinien być ok :p :eek2: nie mam garnka, nie mam garnka!!! :mdleje: jutro z samego rańca muszę lecieć na zakupy :hmmmm: tylko gdzie ja taki garnek znajdę :placz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roflt: ale to TAK JEST .... niestety .....przynosisz taki Mały Exponacik :megagrin:i patrzysz najpierw z podziwem a potem z przerażeniem i pytaniem zastygłym na ustach ....CO TERAZ ?!?!?!:hmmmm:[/FONT] ufff....dobrze, że moja mama przyjedzie na wyjście ze szpitala i zabawi trochę dłużej niż weekend :grins: [quote name='dbsst']R juz wszystko robi źle a jeszcze nie dostał małego do rąk - wróżę ciężkie dni :placz: :turn-l: trzeba było go zapisać do szkoły rodzenia...tam uczą jak robić dobrze :megagrin::megagrin: i jak nie zepsuć noworodka :diabloti: [quote name='dbsst']R A T U N K U.......................................panikuję :megagrin::megagrin: a ja nie :evil_lol: ...a to jest zatyczka dla psa, żeby zarazków nie rozsiewał i śliny na Jaśka?? http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0668ps.jpg?t=1262515991 a na bąki też masz jakiś wynalazek??:cool3: Quote
clockwork Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jacieeeeeeeeeeeeeeeee JUTRO!!!!:multi::multi::multi: DEBE!!!! POWODZONKA!!! i kliknij jak sie już ockniesz :cool3::cool3: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Cola'] :multi: zrobię sobie popcorn i poproszę TZ o drina...i będę na dg czekać na wieści i pierwsze zdjęcie :cool3: musowo - zdjęcia hmmmmmmmmmm sliski temat :eek2: nie mam garnka, nie mam garnka!!! :mdleje: jutro z samego rańca muszę lecieć na zakupy :hmmmm: tylko gdzie ja taki garnek znajdę :placz: leć leć bo ja nie mam i nie wiem czy mi go wypuszczą ze szpitala :turn-l: trzeba było go zapisać do szkoły rodzenia...tam uczą jak robić dobrze :megagrin::megagrin: i jak nie zepsuć noworodka :diabloti: nie zniosłabym jak urywa lalką głowy a ja nie :evil_lol: ha ha ...a to jest zatyczka dla psa, żeby zarazków nie rozsiewał i śliny na Jaśka?? http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0668ps.jpg?t=1262515991 a na bąki też masz jakiś wynalazek??:cool3: tak wkładasz korek od szampana w........................:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 clockwork napisał(a):jacieeeeeeeeeeeeeeeee JUTRO!!!!:multi::multi::multi: DEBE!!!! POWODZONKA!!! i kliknij jak sie już ockniesz :cool3::cool3: czyli kiedy am kliknąć koło 18 Jaśka :roll::diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ty już idź spać, bo niewyspane dziecko będzie miało jutro zespół stresu pourazowego. Wizyta u Madzi :grins: , atmosfera niezdrowego podniecenia na tym forum :lol: ... no idź już grubasku Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Hanna R. napisał(a):Ty już idź spać, bo niewyspane dziecko będzie miało jutro zespół stresu pourazowego. Wizyta u Madzi :grins: , atmosfera niezdrowego podniecenia na tym forum :lol: ... no idź już grubasku 1. skąd wam sie bierze ten grubasek - moja nieskazitelna figura beczki z prochem coś wam nasuwa na myśl :roll: 2. muszę się popodniecać bo do czwartku mnie nie będzie a w szpitalu nie chce pokazywać swojego prawdziwego oblicza ja komp i blueconect Jasiek w mydelniczce :evil_lol: Quote
Cola Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']musowo - zdjęcia hmmmmmmmmmm sliski temat prześlij komuś na komórę i ten ktoś wlepi :evil_lol: leć leć bo ja nie mam i nie wiem czy mi go wypuszczą ze szpitala trochę was tam potrzymają :roll: może R. znajdzie i wtedy was wypuszczą....a zresztą czym się martwisz :evil_lol: słyszałam, że masz taaaaaką wyprawkę do szpitala... nie zniosłabym jak urywa lalką głowy :errrr::errrr::errrr: tak wkładasz korek od szampana w........................:evil_lol: korek?? a ja myślałam, że balonik :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Hanna R.']Ty już idź spać, bo niewyspane dziecko będzie miało jutro zespół stresu pourazowego. Wizyta u Madzi :grins: , atmosfera niezdrowego podniecenia na tym forum :lol: ... no idź już grubasku dlatego dzisiaj była wizyta u Madzi :p W ramach równowagi psychicznej :p i zneutralizowania stresu i jego urazów :p Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Cola napisał(a):korek?? a ja myślałam, że balonik :evil_lol: od tyłu balonik niebezpieczny może się napompować i...........................:evil_lol: wiecie co dopakowałam sobie jeszcze plecaczek do wyprawki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts