Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

kurde dziewczyny mam pełne gacie i nie wiem z jakiego powodu.................zaczynam być totalnie skupiona jakbym miała oddac zaraz skok ze skoczni mamuciej :shake:

wiecie co zadaje sobie pytanie - jak to bedzie nie być w ciąży :roll:
i nagle to, że jutro go zobaczę stało sie takie nierealne cale 9 miechów na to czekałam a teraz.............NIEWIERZE, ze to JUŻ :roll:
jak to bedzie nie czuć jak się rusza kopie i manifestuje swoje niezadowolenie ze stawiania mu gorącego kubka na głowie :roll:
i będzie taki mój mój mój w każdym kawałeczku, mała nózka moja, mała rączka moja, mały nosek mój, mały okragły brzuch mój i wielka głowa też moja ale jak to jak on może byc mój jak ja go nie znam :crazyeye:

niesamowite - jak wyjazd z koloni kończy się jedno, żeby drugie mogło sie zacząć :roll:

Posted

[quote name='Alicja']Sis ...jakoś TO BĘDZIE :calus:
no bedzie to wiem bardziej mnie zastanawia za ile to będzie i czy ja doczekam do tego będzie :evil_lol:

[quote name='Hanna R.']Dominika, tak ładnie i wzruszająco napisałaś ...

Hanno czy wyczuwam nutkę ironii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jak się dotoczysz i jakos wturlasz na wyro jutro , to daj znać :evil_lol:

a fak przyniosą ci jakieś obce dziecko - pamiętaj bądź kulturalna , nie tak jak na dogo full wypas wiocha ... przedstaw się :diabloti: dziecku naturalnie

Posted

[quote name='Alicja']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to dziś jedziesz wyjadać te sałateczki do Magi ;)

sałateczki zeżarła Vectra i nic, nic nie zostawiła dla wieczniegłodnejdominiki :placz:

[quote name='dbsst']i rudolf

http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0668ps.jpg?t=1262515991

mówiłam ci, ze ona za dużo pije :shake:

[quote name='Alicja']Asiaczku ...ja czuję , że jak Debe wjedzie do szpitala to pomyślą , że ona się tam przeprowadza ...

hahaha, ja WIDZIAŁAM jej wyprawkę do szpitala i już wiem, czemu R od 9 miesięcy ostro ćwiczy na siłowni :evil_lol:
A i tak nie da rady, już zwędzili wózek z Auchan, a położne pomyślą, że D. wprowadza się na rok :diabloti:

Witaj, o kochana, czy tęskniłaś??? :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']
hahaha, ja WIDZIAŁAM jej wyprawkę do szpitala i już wiem, czemu R od 9 miesięcy ostro ćwiczy na siłowni :evil_lol:
A i tak nie da rady, już zwędzili wózek z Auchan, a położne pomyślą, że D. wprowadza się na rok :diabloti:

ja ją widzę oczyma wyobraźni :evil_lol:

Posted

nadrobiłam zaległości :mdleje: czyli od ostatniego dnia 2009 :roll: padam...

[quote name='dbsst']młody ma byc koło 16 dopiero o 13 mam się zjawić ktg kroplówki itd

[quote name='dbsst']04.01 ogłaszam jako święto dla DGmaniaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:multi: zrobię sobie popcorn i poproszę TZ o drina...i będę na dg czekać na wieści i pierwsze zdjęcie :cool3:

[quote name='Maga100']Dominiko.
Właśnie przeczytałam na forum dzieciowym BARDZO WAŻNĄ INFORMACJĘ.
A więc słuchaj uważnie i zanotuj:
jak już Jan będzie pił wodę, to tę wodę MUSISZ GOTOWAĆ w osobnym, specjalnie tylko do tego przeznaczonym garnku!!!!!
Do niczego innego ten garnek nie może zostać użyty :nono:
I nie że wybierasz jakiegoś ze swojego zestawu.:nono:
Musisz iść i zakupić NOWY.
I potem wodę, czy do picia, czy do wstrętnego sztucznego mleka, gotujesz TYLKO I WYŁĄCZNIE w tym garnku.
Gotowanie wody w ogólnym czajniku elektrycznym jest niedopuszczalne!!!!!:shake:

[quote name='Maga100']garnek ma być zdrowy, nie rakotwórczy i uważaj na sztuczne barwniki. Żadne badziewie z tesco. Jakiś zepter za 3tys powinien być ok :p

:eek2: nie mam garnka, nie mam garnka!!! :mdleje: jutro z samego rańca muszę lecieć na zakupy
:hmmmm: tylko gdzie ja taki garnek znajdę :placz:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roflt: ale to TAK JEST .... niestety .....przynosisz taki Mały Exponacik :megagrin:i patrzysz najpierw z podziwem a potem z przerażeniem i pytaniem zastygłym na ustach ....CO TERAZ ?!?!?!:hmmmm:[/FONT]

ufff....dobrze, że moja mama przyjedzie na wyjście ze szpitala i zabawi trochę dłużej niż weekend :grins:

[quote name='dbsst']R juz wszystko robi źle a jeszcze nie dostał małego do rąk - wróżę ciężkie dni :placz:

:turn-l: trzeba było go zapisać do szkoły rodzenia...tam uczą jak robić dobrze :megagrin::megagrin: i jak nie zepsuć noworodka :diabloti:

[quote name='dbsst']R A T U N K U.......................................panikuję :megagrin::megagrin:

a ja nie :evil_lol:

...a to jest zatyczka dla psa, żeby zarazków nie rozsiewał i śliny na Jaśka??
a na bąki też masz jakiś wynalazek??:cool3:

Posted

[quote name='Cola']

:multi: zrobię sobie popcorn i poproszę TZ o drina...i będę na dg czekać na wieści i pierwsze zdjęcie :cool3:

musowo - zdjęcia hmmmmmmmmmm sliski temat

:eek2: nie mam garnka, nie mam garnka!!! :mdleje: jutro z samego rańca muszę lecieć na zakupy
:hmmmm: tylko gdzie ja taki garnek znajdę :placz:

leć leć bo ja nie mam i nie wiem czy mi go wypuszczą ze szpitala

:turn-l: trzeba było go zapisać do szkoły rodzenia...tam uczą jak robić dobrze :megagrin::megagrin: i jak nie zepsuć noworodka :diabloti:

nie zniosłabym jak urywa lalką głowy

a ja nie :evil_lol:

ha ha

...a to jest zatyczka dla psa, żeby zarazków nie rozsiewał i śliny na Jaśka??
a na bąki też masz jakiś wynalazek??:cool3:

tak wkładasz korek od szampana w........................:evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
jacieeeeeeeeeeeeeeeee JUTRO!!!!:multi::multi::multi:

DEBE!!!! POWODZONKA!!! i kliknij jak sie już ockniesz :cool3::cool3:

czyli kiedy am kliknąć koło 18 Jaśka :roll::diabloti:

Posted

Ty już idź spać, bo niewyspane dziecko będzie miało jutro zespół stresu pourazowego. Wizyta u Madzi :grins: , atmosfera niezdrowego podniecenia na tym forum :lol: ... no idź już grubasku

Posted

Hanna R. napisał(a):
Ty już idź spać, bo niewyspane dziecko będzie miało jutro zespół stresu pourazowego. Wizyta u Madzi :grins: , atmosfera niezdrowego podniecenia na tym forum :lol: ... no idź już grubasku

1. skąd wam sie bierze ten grubasek - moja nieskazitelna figura beczki z prochem coś wam nasuwa na myśl :roll:
2. muszę się popodniecać bo do czwartku mnie nie będzie
a w szpitalu nie chce pokazywać swojego prawdziwego oblicza ja komp i blueconect Jasiek w mydelniczce :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']musowo - zdjęcia hmmmmmmmmmm sliski temat

prześlij komuś na komórę i ten ktoś wlepi :evil_lol:

leć leć bo ja nie mam i nie wiem czy mi go wypuszczą ze szpitala

trochę was tam potrzymają :roll: może R. znajdzie i wtedy was wypuszczą....a zresztą czym się martwisz :evil_lol: słyszałam, że masz taaaaaką wyprawkę do szpitala...

nie zniosłabym jak urywa lalką głowy

:errrr::errrr::errrr:

tak wkładasz korek od szampana w........................:evil_lol:

korek?? a ja myślałam, że balonik :evil_lol:

Posted

[quote name='Hanna R.']Ty już idź spać, bo niewyspane dziecko będzie miało jutro zespół stresu pourazowego. Wizyta u Madzi :grins: , atmosfera niezdrowego podniecenia na tym forum :lol: ... no idź już grubasku

dlatego dzisiaj była wizyta u Madzi :p
W ramach równowagi psychicznej :p
i zneutralizowania stresu i jego urazów :p

Posted

Cola napisał(a):
korek?? a ja myślałam, że balonik :evil_lol:

od tyłu balonik niebezpieczny może się napompować i...........................:evil_lol:

wiecie co dopakowałam sobie jeszcze plecaczek do wyprawki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: