Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']Debe Wam nie odpisze , bo właśnie delektuje się zapachem grzyba z klimy , w samochodzie :evil_lol: hahaha, to ona do ciebie też pisze???? :megagrin: a mówiłam, mówiłam, że to błąd zaczynac z nią smsować :evil_lol: Teraz będziesz dostawała milion smsów na sekundę aha, nie musisz jej odpisywac, jej to i tak nie przeszkadza :diabloti: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Maga100']hahaha, to ona do ciebie też pisze???? :megagrin: a mówiłam, mówiłam, że to błąd zaczynac z nią smsować :evil_lol: Teraz będziesz dostawała milion smsów na sekundę aha, nie musisz jej odpisywac, jej to i tak nie przeszkadza :diabloti: wiem , ona lubi monologi hahahahaaha :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']Debe Wam nie odpisze , bo właśnie delektuje się zapachem grzyba z klimy , w samochodzie :evil_lol: a .....zakupy w SMYKu się szykują .... 3-4 godzinki :hmmmm: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']a .....zakupy w SMYKu się szykują .... 3-4 godzinki :hmmmm: zdążę telefon naładować :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']zdążę telefon naładować :evil_lol: noooo .....już 2ga godzina mija Quote
Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Czy porawie trzyletnie dziecko musi spac nad ranem z moja piersia w buzi? Ona nie ssie, ona mnie laskocze na potege i ja od 6 do 8 gryze sie po palcach, a ona spiac sobie, lize bardziej niz ssie omja piers i ja dostaje fiola. To samo jest na sjescie w poludnie Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Maga100']Czy porawie trzyletnie dziecko musi spac nad ranem z moja piersia w buzi? Ona nie ssie, ona mnie laskocze na potege i ja od 6 do 8 gryze sie po palcach, a ona spiac sobie, lize bardziej niz ssie omja piers i ja dostaje fiola. To samo jest na sjescie w poludnie :roflt:...złote myśli dzieciowych Forów ....hahahahhahaha a teraz miej przed oczami 18 letniego Jaśka którego debe karmi piersią ;) Quote
bigos Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']a .....zakupy w SMYKu się szykują .... 3-4 godzinki :hmmmm: Zauważyliście jaki spokój się od razu zrobił bez tej prowodyrki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 bigos napisał(a):Zauważyliście jaki spokój się od razu zrobił bez tej prowodyrki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ................... :roflt: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='bigos']Ty juz lepiej nie myśl ino odliczaj:evil_lol: juz ostatki wolności Ci pozostaly moja droga:diabloti: dlatego dziś pije PICOLLO :evil_lol: [quote name='Vectra']możesz do przyszłego 28 grudnia poczekać , jak słonica :evil_lol: taką opcję też rozważam nie wiem tylko czemu El Drr jak mu powiedziałam że przyjdę koło wiosny to spojrzał na mnie z politowaniem - o co mu mogło chodzić :shake: [quote name='Alicja'] nie pisze sie jaknie tylko jagnie ...taka mała owieczka vel baranek :diabloti: tak jest pani pedagog a włożysz okulary i zapleciesz warkocze :evil_lol: [quote name='Maga100']hahah, ja przerażona dzownilam do koleżanki, że ma natychmiast przyjeżdżać, bo nie wiem co robić. A. poszedł do pracy, a ja się bałam zostać z Tadziem sama :evil_lol: zgadnij do kogo ja będę dzwonić :roll: [quote name='Alicja']mój C.na szczęście dostał na nas 14 dni wolnego ...inaczej dostałabym do głowy mój R niby ma urlop ale chyba wyślę go do pracy bo dwie osoby nie wiedzace co robić przy jednym dziecku ----- może być gorąco :evil_lol: [quote name='Vectra']Debe Wam nie odpisze , bo właśnie delektuje się zapachem grzyba z klimy , w samochodzie :evil_lol: jami ponoć ma być wysztyftowany na odbiór ze szpitala :diabloti: [quote name='Maga100']hahaha, to ona do ciebie też pisze???? :megagrin: a mówiłam, mówiłam, że to błąd zaczynac z nią smsować :evil_lol: Teraz będziesz dostawała milion smsów na sekundę aha, nie musisz jej odpisywac, jej to i tak nie przeszkadza :diabloti: Alu twoja sieć stawiała czynny opór nie wysłało mi ani poł smsa - a może zmieniłaś numer :diabloti: Magdo do ciebie i tak ślę najwięcej bo wiem że na nie czekasz :loveu: [quote name='Vectra']wiem , ona lubi monologi hahahahaaha :evil_lol: młua :crazyeye: [quote name='Alicja']a .....zakupy w SMYKu się szykują .... 3-4 godzinki :hmmmm: bylismy widzielismy i mało kupiliśmy :placz::placz::placz: [quote name='Vectra']zdążę telefon naładować :evil_lol: już nie pisze dziś [quote name='Alicja']noooo .....już 2ga godzina mija bo bylismy jeszcze to w takim dziecowym to w srakim i nie było tego co ja chciałam :shake: [quote name='Maga100']Czy porawie trzyletnie dziecko musi spac nad ranem z moja piersia w buzi? Ona nie ssie, ona mnie laskocze na potege i ja od 6 do 8 gryze sie po palcach, a ona spiac sobie, lize bardziej niz ssie omja piers i ja dostaje fiola. To samo jest na sjescie w poludnie a mąż a mąż co ssie w takim razie :roll: [quote name='Alicja'] a teraz miej przed oczami 18 letniego Jaśka którego debe karmi piersią ;) zastanawiam się czy będzie tez ssał czy zacznie gryźć :diabloti: ide na obiad Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 przeczytałam :grins: wszysto :grins: możecie mnie odpytać kto co napisał od 31.12 do teraz :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 malawaszka napisał(a):przeczytałam :grins: wszysto :grins: możecie mnie odpytać kto co napisał od 31.12 do teraz :evil_lol: żartujesz prawda powiedz, że żartujesz :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']dlatego dziś pije PICOLLO :evil_lol: [FONT=Arial]jedyny słuszny napój [/FONT]:evil_lol: taką opcję też rozważam nie wiem tylko czemu El Drr jak mu powiedziałam że przyjdę koło wiosny to spojrzał na mnie z politowaniem - o co mu mogło chodzić :shake: [FONT=Arial]dziwny ten elDohtorre:shake:[/FONT] tak jest pani pedagog a włożysz okulary i zapleciesz warkocze :evil_lol: [FONT=Arial] Twoje :hmmmm: czy sugerujesz że moja depilacja nieskuteczna byla :diabloti::evil_lol:[/FONT] zgadnij do kogo ja będę dzwonić :roll: [FONT=Arial] ja wiem ja :multi:[/FONT] mój R niby ma urlop ale chyba wyślę go do pracy bo dwie osoby nie wiedzace co robić przy jednym dziecku ----- może być gorąco :evil_lol: [FONT=Arial]noooooooooo[/FONT] jami ponoć ma być wysztyftowany na odbiór ze szpitala :diabloti: Alu twoja sieć stawiała czynny opór nie wysłało mi ani poł smsa - a może zmieniłaś numer :diabloti: Magdo do ciebie i tak ślę najwięcej bo wiem że na nie czekasz :loveu: [FONT=Arial]moja sieć ...never :obrazic:[/FONT] młua :crazyeye: bylismy widzielismy i mało kupiliśmy :placz::placz::placz: już nie pisze dziś bo bylismy jeszcze to w takim dziecowym to w srakim i nie było tego co ja chciałam :shake: a mąż a mąż co ssie w takim razie :roll: [FONT=Arial]wyobraź sobie :oops:[/FONT] zastanawiam się czy będzie tez ssał czy zacznie gryźć :diabloti: ide na obiad [FONT=Arial] Poka co kupiłaś [/FONT] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Poka co kupiłaś [/FONT] może potem zrobie foto bo nie chce mi się szukać w sieci :evil_lol:a ale nie kupiłam tego tego oooooooooo wiesz na ooooooo :roll::evil_lol: Quote
apple Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Na prawdę utwierdzam sie w przekonaniu, że jesteście mocno tyrpnięte:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']może potem zrobie foto bo nie chce mi się szukać w sieci :evil_lol:a ale nie kupiłam tego tego oooooooooo wiesz na ooooooo :roll::evil_lol: no to cykaj ;) oooo tego na ,,O,, nie kupiłaś ... :hmmmm:i co teraz :roll: [quote name='apple']Na prawdę utwierdzam sie w przekonaniu, że jesteście mocno tyrpnięte:evil_lol: ale się zapędziłaś z tymi przekonaniami :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 apple napisał(a):Na prawdę utwierdzam sie w przekonaniu, że jesteście mocno tyrpnięte:evil_lol: prawda, że z nimi nie do końca ten tegs :shake::diabloti: Quote
Agga Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 prawda, że z nimi nie do końca ten tegs W kupie zawsze raźniej. R A T U N K U.......................................panikuję dbsst pamiętaj wdech - wydech i nie panikuj. Do 18 - stki młodego będziesz tak panikować?? :P Quote
Agga Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 jak mnie dogo wkurza podwójne posty bo tak muli:angryy::mad: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']no to cykaj ;) oooo tego na ,,O,, nie kupiłaś ... :hmmmm:i co teraz :roll: nie wiem czy cykne - wymyłam wannę i nie mogę się ruszać :placz::placz::placz::placz: no nie było różowe tylko jedno :diabloti: [quote name='Agga'] dbsst pamiętaj wdech - wydech i nie panikuj. Do 18 - stki młodego będziesz tak panikować?? :P i myślisz, że jak skończy 18 lat to jak reką odjął panika strach i lęk :evil_lol: [quote name='Alicja']Debe ....fota debe potrzebuje masażu :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [FONT=Arial]a garnek kupiłaś???? :razz: [/FONT] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a garnek kupiłaś???? :razz: [/FONT] nie bo nie wiem czy dobry bym wybrała a złym mogłabym jeszcze bardziej zaszkodzić :roll::diabloti: Quote
clockwork Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [FONT=Arial]my jutro jedziemy do Czech, bo u nas to na pewno nie ma takich extra:shake::shake: taka zimnica a my MUSIMY jechać :placz::placz: kupić Ci jak bedą takie do gotowania wody dla niemowląt???? :cool3::roll:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]my jutro jedziemy do Czech, bo u nas to na pewno nie ma takich extra:shake::shake: taka zimnica a my MUSIMY jechać :placz::placz: kupić Ci jak bedą takie do gotowania wody dla niemowląt???? :cool3::roll:[/FONT] o tak kup mi dwa będe gotować pierwsze pół w jednym a drugie pół w drugim bedzie lepiej.......... a cycek też mam se gotować :roll: Quote
Recommended Posts