dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100']przecież też się tam zalogowałaś, avemaryja.pl hahaha, Hanno, ja nie piję, gdy niebożątko jest w domu :diabloti: a myslisz, ze nóż wciąż tam jest, brudny on? Magdo W. rozkręcasz się i ja drżę bo zaraz zdradzisz nasze wszystkie sekrety :evil_lol: ja myślę ze on tam lezy ---------------------do przyjscia gości porzadek od wyjsca nie widze bałaganu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']ja mam nadzieje ze odpowiedni garnek znajde ale jak nie to co ja mam zrobić :roll: moze nie urodze tak urodze jak znajde garnek :evil_lol: przeczytałam, że "URODZĘ GARNEK" :roll: [quote name='dbsst'] myslisz, że ta odciągnie od popaprańcy.pl :roll: na gie użyłaś innej nazwy tej domeny :diabloti: Quote
clockwork Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100'] że co? ja czasem gotuję stukrotnie, bo tak się akurat składa. Co to za nowy wydziw? wejdź na gazetę, na forum i dziecko. Tam jest milion milionów forów o dzieciach, prywatnych i publicznych i różnorakich. Na pewno znajdziesz coś dla siebie, np. karmienie piersią do osiemnastki.pl :evil_lol: yyyy chciałam zeskanować... ale mam NAN, a przeczytałam to na BEBIKO.... a że pijemy NAN i tu TAK nie pisze- tysz gotujemy wode milion razy.... :evil_lol::evil_lol: ale zawsze mnie to ciekawiło... chyba napisze do producenta o co kaman- nie chce zatruć Domi :roll: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100']przeczytałam, że "URODZĘ GARNEK" :roll: na gie użyłaś innej nazwy tej domeny :diabloti: nie wykluczone, że urodze i garnek kto tam wie :roll: ale na gie jestem soba a tu jestem miła fałszywka :diabloti: [quote name='clockwork'] chyba napisze do producenta o co kaman- nie chce zatruć Domi :roll: za póxno :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='clockwork']yyyy chciałam zeskanować... ale mam NAN, a przeczytałam to na BEBIKO.... a że pijemy NAN i tu TAK nie pisze- tysz gotujemy wode milion razy.... :evil_lol::evil_lol: ale zawsze mnie to ciekawiło... chyba napisze do producenta o co kaman- nie chce zatruć Domi :roll: Magdaleno, a na wszystkich instrukcjach mlekowych jest napisane, żeby gotować butelki 10 minut za każdym razem i że mleko trzeba podać natychmiast a tymczasem nawet pediatra mówi, że może stać i 3 godziny a butelek nie gotowałam nigdy ja naprawde pierwsze słyszę o tej wodzie Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 a co to znaczy natychmiast..................................ze biegniesz z nim czy możesz iśc z tym mlekiem ide spac pa za Magdę nie odpowiadam hahahhaha Quote
clockwork Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100']Magdaleno, a na wszystkich instrukcjach mlekowych jest napisane, żeby gotować butelki 10 minut za każdym razem i że mleko trzeba podać natychmiast a tymczasem nawet pediatra mówi, że może stać i 3 godziny a butelek nie gotowałam nigdy ja naprawde pierwsze słyszę o tej wodzie aż zerkne na bebiko.... w sklepie- pisało to gdzieś i cholera zabiłam se sama gwoździa :evil_lol::evil_lol: pffffffff... ja mam sterylizator :siara: najgłupszy wymysł jaki może być (sory debe bo pewnie już masz ) na dzień dobry go użyłam i stoi... i zbiera kurz :evil_lol::evil_lol: i bez konsultacji z pediatrą..... też daję małej mleko z "przed chwilą" ;) MAGA!!!!! i co zrobiłaś??? lata m po forumie :diabloti: Mam koleżankę (Ela mama Michasi) - poszliśmy na spacer do parku wrzesień idziemy sobie i nagle patrzymy leży kabel (około 1 cm średnicy) na co Elżbieta podeszł do kabla i podniosła kabel do góry przejechałą wozkiem pod nim - bo dziecku niewygodnie i za duże „turbulencje” przy przejeżdzaniu nad kablem (dziecko urodzone w lipcu a był wrzesień) Quote
clockwork Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 to mnie zabiło... może z uwagi na KĄDRE :eek2::roflt::roflt::roflt: A mogą być głupie zachowania męża? To ja sobie pozwolę Byłam pod prysznicem, kiedy malutka narobiła w pieluszkę. Mąż zdjął pieluszkę i poszedł ją wyrzucić. Ale mała widocznie jeszcze nie skończyła, bo zanim wrócił, dorobiła kupkę na MOJĄ NOWĄ KĄDRĘ!!! Ale nauczył się i od tej pory zakłada świeżą pieluchę, zanim wyjdzie wyrzucić brudną -- Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='clockwork']aż zerkne na bebiko.... w sklepie- pisało to gdzieś i cholera zabiłam se sama gwoździa :evil_lol::evil_lol: i po co czytasz w sklepie? [quote name='clockwork'] i bez konsultacji z pediatrą..... też daję małej mleko z "przed chwilą" ;) moja konsultacja wynikła przy rodzinnym obiedzie (mąż mej mamy jest pediatrą) :diabloti: [quote name='clockwork'] MAGA!!!!! i co zrobiłaś??? lata m po forumie :diabloti: Mam koleżankę (Ela mama Michasi) - poszliśmy na spacer do parku wrzesień idziemy sobie i nagle patrzymy leży kabel (około 1 cm średnicy) na co Elżbieta podeszł do kabla i podniosła kabel do góry przejechałą wozkiem pod nim - bo dziecku niewygodnie i za duże „turbulencje” przy przejeżdzaniu nad kablem (dziecko urodzone w lipcu a był wrzesień) hahah, mówiłam, że to wciagające :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 qwa Klockowa ....mnie KĄDRA i turbulencje na kablu zabiły :roflt: dawa linka do foruma ;) Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ostatnia rzecz i spadam spać, Tadeusz własnie zaklejony kleikiem to mój pierwszy syn i kilka dni po drugich urodzinach przestał jeść stałe posiłki na 10 tygodni. Przez ten czas ssał tylko pierś (wespół z młodszym 2-4-miesięczynym bratem). Na drugie urodziny ważył 11,5 kg. Kilka razy podchodził do zjedzenia zupy ale zawsze zwracał i się zraził (blokada psychiczna). Czasem raz na dzień, raz na dwa zjadł 2-3 rodzynki, wypił kilka łyków wody, raz na kilka dni zjadł kęs bułki Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 mam pytanie , garnek na własność , to rozumiem że kran z wodą tylko do użytku bachora tak ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='clockwork'] MAGA!!!!! i co zrobiłaś??? lata m po forumie :diabloti: bo Maga i jej pomysły wciąga jak kakao :evil_lol: [quote name='clockwork']to mnie zabiło... może z uwagi na KĄDRE :eek2::roflt::roflt::roflt: -- :errrr::errrr::errrr: [quote name='Maga100'] moja konsultacja wynikła przy rodzinnym obiedzie (mąż mej mamy jest pediatrą) :diabloti: czy będziemy mogli skorzystać z rad twojego osobistego pediatry :evil_lol::megagrin: [quote name='Alicja']qwa Klockowa ....mnie KĄDRA i turbulencje na kablu zabiły :roflt: dawa linka do foruma ;) Ala uważaj na turbulencje proszę :evilbat::errrr: [quote name='Maga100']ostatnia rzecz i spadam spać, Tadeusz własnie zaklejony kleikiem to mój pierwszy syn i kilka dni po drugich urodzinach przestał jeść stałe posiłki na 10 tygodni. Przez ten czas ssał tylko pierś (wespół z młodszym 2-4-miesięczynym bratem). Na drugie urodziny ważył 11,5 kg. Kilka razy podchodził do zjedzenia zupy ale zawsze zwracał i się zraził (blokada psychiczna). Czasem raz na dzień, raz na dwa zjadł 2-3 rodzynki, wypił kilka łyków wody, raz na kilka dni zjadł kęs bułki :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='Vectra']mam pytanie , garnek na własność , to rozumiem że kran z wodą tylko do użytku bachora tak ? :evil_lol: tak rozumiesz nadajesz się :evillaug: czy komuś coś tłumaczyć :-D:nonono2: witam z rana :ylsuper: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']Witaj z rańca i NIC nie tłumacz :grins: ale are u siur :eviltong: Dziś w nocy miałam lęka - co ja i Jasiek będziemy robić w domu jak wrócimy będziemy sie na niego patrzec jak w muzeum :shake: przewijac co 5 minut :roll: ocierać pepuszek co 3 minuty :roll: R A T U N K U.......................................panikuję :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']ale are u siur :eviltong: Dziś w nocy miałam lęka - co ja i Jasiek będziemy robić w domu jak wrócimy będziemy sie na niego patrzec jak w muzeum :shake: przewijac co 5 minut :roll: ocierać pepuszek co 3 minuty :roll: R A T U N K U.......................................panikuję :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [FONT=Arial]:roflt: ale to TAK JEST .... niestety .....przynosisz taki Mały Exponacik i patrzysz najpierw z podziwem a potem z przerażeniem i pytaniem zastygłym na ustach ....CO TERAZ ?!?!?!:hmmmm:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roflt: ale to TAK JEST .... niestety .....przynosisz taki Mały Exponacik i patrzysz najpierw z podziwem a potem z przerażeniem i pytaniem zastygłym na ustach ....CO TERAZ ?!?!?!:hmmmm:[/FONT] tylko dlaczego do tej pory o tym nie myślałam, dlaczego nie pomyślałam o tym przed poczeciem :roll: matko.........................wiedziałam że 28 grudnia to lepsza data WTEDY O TYM NIE MYŚLAŁAM :look3::watpliwy::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']tylko dlaczego do tej pory o tym nie myślałam, dlaczego nie pomyślałam o tym przed poczeciem :roll: matko.........................wiedziałam że 28 grudnia to lepsza data WTEDY O TYM NIE MYŚLAŁAM :look3::watpliwy::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr: no teraz to nie masz odwrotu :errrr: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']no teraz to nie masz odwrotu :errrr: jak nie jak nie JAK NIE :evil_lol: Quote
bigos Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ty juz lepiej nie myśl ino odliczaj:evil_lol: juz ostatki wolności Ci pozostaly moja droga:diabloti: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 dbsst napisał(a):jak nie jak nie JAK NIE :evil_lol: możesz do przyszłego 28 grudnia poczekać , jak słonica :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']jak nie jak nie JAK NIE :evil_lol: nie pisze sie jaknie tylko jagnie ...taka mała owieczka vel baranek :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst'] Dziś w nocy miałam lęka - co ja i Jasiek będziemy robić w domu jak wrócimy będziemy sie na niego patrzec jak w muzeum :shake: przewijac co 5 minut :roll: ocierać pepuszek co 3 minuty :roll: R A T U N K U.......................................panikuję :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: hahah, ja przerażona dzownilam do koleżanki, że ma natychmiast przyjeżdżać, bo nie wiem co robić. A. poszedł do pracy, a ja się bałam zostać z Tadziem sama :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Maga100']hahah, ja przerażona dzownilam do koleżanki, że ma natychmiast przyjeżdżać, bo nie wiem co robić. A. poszedł do pracy, a ja się bałam zostać z Tadziem sama :evil_lol: mój C.na szczęście dostał na nas 14 dni wolnego ...inaczej dostałabym do głowy Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Debe Wam nie odpisze , bo właśnie delektuje się zapachem grzyba z klimy , w samochodzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts