Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):a % jakies też przynieść :cool3: nie dziś mój syn zaśnie przy cycu na trzeźwo:) Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):auć :placz:oki, oki już uznaje Twoją pozycje Alfa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha to byłam ja pitbul :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: spadam spać bo w końcu nie moge po nocach siedzieć :roll: mam nie skończone 18 dojrzale tylko wyglądam :evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 raczej: ja jestem KING BRUCE LI KARATE MISZCZ hahah Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 idź, mnie dziś glowa boli to z dzieciów nici hahahah Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):raczej: ja jestem KING BRUCE LI KARATE MISZCZ hahah bigos napisał(a):idź, mnie dziś glowa boli to z dzieciów nici hahahah masz takie kinono :-oshit dlaczego ja nie jestem męczyzną i dlaczego w takim razie ciebie boli głowa :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dzien dober....mnie tez boli glowa dzis...od samego czarnego switu...czy to znaczy ,ze dziecka nie bedzie???:grins: Jade zaraz na ktg i znowu mnie bedzie drapiezna polozna macac ... Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 agbar napisał(a):Dzien dober....mnie tez boli glowa dzis...od samego czarnego switu...czy to znaczy ,ze dziecka nie bedzie???:grins: Jade zaraz na ktg i znowu mnie bedzie drapiezna polozna macac ... A my ktg dopiero w poniedziałek :multi: piękna pogoda piękne słońce - szkoda, że nie witam się z synkiem w takich warunkach pogodowych ale i tak dziś już dobry humor :multi::multi::multi::multi: jakis dzien dziecka dziś mam :-oNIE MAM CO ROBIĆ :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [FONT=Arial]:turn-l:buuhahhah... ta w piżamie w paski to dilerowa?? a za nią położna:roflt: berek..... dbsst... no tera to mie szokłaś... byłam święcie przekonana że w tym roku 18tke obchodziłaś :crazyeye: :crazyeye: nie wiem co mi sie popierdasiło :niewiem: :roll::oops: [/FONT] Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:turn-l:buuhahhah... ta w piżamie w paski to dilerowa?? a za nią położna:roflt: berek..... dbsst... no tera to mie szokłaś... byłam święcie przekonana że w tym roku 18tke obchodziłaś :crazyeye: :crazyeye: nie wiem co mi sie popierdasiło :niewiem: :roll::oops: [/FONT] hahahha niezłego dilerowa ma irokeza :evil_lol: :razz::oops: oszukałam chciałam dostać prezenty od was wcześniej :diabloti: Quote
Cola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):A my ktg dopiero w poniedziałek :multi: piękna pogoda piękne słońce - szkoda, że nie witam się z synkiem w takich warunkach pogodowych ale i tak dziś już dobry humor :multi::multi::multi::multi: jakis dzien dziecka dziś mam :-oNIE MAM CO ROBIĆ :evil_lol: fajną masz pogodę...ja mam śniegowo-deszczowo i ciepło :stormy-sad: dzień dziecka to i ja mam :roll: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 pogoda jest git teraz stymulujemy syna jego ulubionymi kawałkami czyli T.Love "Jas i Marysia" - efekt brzuch tańczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: extra jest ten mój Jan :multi::multi: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 malawaszka napisał(a):nagrywasz???????????????????? mam nagrane ale nie potrafię pociąć a czekałam na te tańce kilka niezłych minut więc zanim dojdzie się do efektu jest poprostu nuuuuuuuuuuuuudo jak któras mnie oświeci jak ciąć to wstawie tańczącego Jana :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):mam nagrane ale nie potrafię pociąć a czekałam na te tańce kilka niezłych minut więc zanim dojdzie się do efektu jest poprostu nuuuuuuuuuuuuudo jak któras mnie oświeci jak ciąć to wstawie tańczącego Jana :evil_lol: nożyczkami :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 to ja nie umiem takich cudów robić :lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Vectra napisał(a):nożyczkami :evil_lol: tylko nei wiem jak ten film wyjąc :eviltong: malawaszka napisał(a):to ja nie umiem takich cudów robić :lol: no ja własnie też nie co siadam do tego to oooo nudzi mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide z psem Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 apple napisał(a):Ja też byłam w kinie na avatarze....a broń boże w ciąży nie jestem:evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: Qba też był .....ale na szczęście nie z dziewczyną , bo bym musiała zacząć na wyprawkę zbierać :diabloti:[/FONT] Cola napisał(a):z tym cycem to przesadziłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TAK :grins: [FONT=Arial]no so ....no...ma cyc ...niech exponuje ... wciągnąć brzuch i cyc do przodu :grins:[/FONT] suzi87 napisał(a):naprawdę widzę że grupa młodocianych mam rządzi tu;-) :roflt: Maga100 napisał(a):jesteśmy wszystkie z tego samego rocznika co ty :loveu: :roflt: matka mojego syna :p [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]2 matka twojego pierwszego syna i pierwsza matka Twojego drugiego syna jak pamiętam :diabloti: Kurde to gdzie ja sie z Debe witałam ....:hmmmm: :roflt:[/FONT] Quote
Cola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]no so ....no...ma cyc ...niech exponuje ... wciągnąć brzuch i cyc do przodu :grins:[/FONT] no to chyba że wciągnie brzuch na plecy :megagrin::megagrin::megagrin: wtedy cyca wypnie :diabloti: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]:hmmmm: Qba też był .....ale na szczęście nie z dziewczyną , bo bym musiała zacząć na wyprawkę zbierać :diabloti:[/FONT] uważaj Alu uważaj :evil_lol: [FONT=Arial]no so ....no...ma cyc ...niech exponuje ... wciągnąć brzuch i cyc do przodu :grins:[/FONT] ja mam małe rodzyneczki co najwyzej mogę eksponować sterczące sutki :eviltong: [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]2 matka twojego pierwszego syna i pierwsza matka Twojego drugiego syna jak pamiętam :diabloti: hahahhaha pamięć fotograficzna Kurde to gdzie ja sie z Debe witałam ....:hmmmm: :roflt:[/FONT] pewnie wszędzie bo ja wszędzie czuje się jak u siebie :roll::evil_lol: Cola napisał(a):no to chyba że wciągnie brzuch na plecy :megagrin::megagrin::megagrin: wtedy cyca wypnie :diabloti: brzuch planuje zasłonić spódnicą już się majta gdzies przy kolanach więc luuuuuzik :evil_lol::evil_lol: pies wybiegany :multi::multi::multi: szkoda, że nie zabrałam emila były podskoki z saltami :roll: miliony telefonów odebrane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam taki plan poproszę El Drr żeby w czasie CC zrobił mi odsysanie tłuszczu, zmniejszenie żołądka i prostowanie jelit :diabloti: będę zaraz po wstaniu piękna szczupła i zgrabna - może jeszcze nogi mi wydłuży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):pewnie wszędzie bo ja wszędzie czuje się jak u siebie :roll::evil_lol: brzuch planuje zasłonić spódnicą już się majta gdzies przy kolanach więc luuuuuzik :evil_lol::evil_lol: pies wybiegany :multi::multi::multi: szkoda, że nie zabrałam emila były podskoki z saltami :roll: miliony telefonów odebrane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam taki plan poproszę El Drr żeby w czasie CC zrobił mi odsysanie tłuszczu, zmniejszenie żołądka i prostowanie jelit :diabloti: będę zaraz po wstaniu piękna szczupła i zgrabna - może jeszcze nogi mi wydłuży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sissssssssssss....leje :roflt: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a):sissssssssssss....leje :roflt: ale, że co deszcz leje, czy o co kaman :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):ale, że co deszcz leje, czy o co kaman :evil_lol: siq mi sie chce !!!!:roflt: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a): siq mi sie chce !!!!:roflt: słuchaj jakis czas temu wynaleziono toalety może zechcesz spróbowac i pomóc sobie w opróżnieniu pęcherza :evil_lol: Quote
apple Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Boooszzzz stuknijcie sie w głowe:roflt: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):słuchaj jakis czas temu wynaleziono toalety może zechcesz spróbowac i pomóc sobie w opróżnieniu pęcherza :evil_lol: :hmmmm: mówisz że to pomaga :roflt: Quote
Recommended Posts